עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני רוצה רשימה של שירים לא משנה מאיזה סוגים. תודה

2. Started by Pika007,

עד לא מזמן בויקיפדיה הופיעו רשימות של כל חיל, איזה כלים יש לו, וכמות מוערכת. משום מה, עכשיו שחיפשתי- גיליתי שזה נעלם. למישהו יש איזשהו אתר או רשימה עם הערכה מסוימת? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  3. יש כמה בתי ספר שלא כתובים אבל זה הרשימה שיש ב YNET (אם יש בית בפר שלא כתוב תגידו את שמו). http://my.ynet.co.il/pic/news/12122007/RM.doc אורט גבעת רם בירושלים לא מופיע ברשימה אבל המורים העבירו לחלק מהתלמידים שאם לא יגיעו להסכם לא יהיו לימודים

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. פתחתי את תרד זה לשמוע מה לדעתכם האכזבות הגדולות של עולם המחשבים, במיוחד השנתיים האחרונות. בתור פותח התרד אני שם ברשימה את 2 האכזבות הגדולות: GEFORCE FX 3DMARK 03 וזהו... תוסיפו את שלכם... דרך-אגב... לדעתי גם DOOM 3 הולך להיות אכזבה מוחצת.... למרות שאני מעריץ גדול של הסידרה MOOMOO

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by Artist,

אני מנסה להרכיב רשימה של כל ההנפצות שהמציאו מש"קי ההדרכה בצה"ל על פי אמנת ז'נבה אסור לירות באוטומט אסור להרכיב נשק קר על נשק קר אסור להשתמש בלהביור / נאפלם / זרחן (לא מדוייק) אסור לירות בצנחן באוויר (תקף לצוות אוויר שנוטש מטוס, לגבי השאר - מותר ומומלץ ) חובשים/ רפואה במקרה שהראש של הנפגע הוא במרחק X מטרים משאר הגוף מותר לחובש לקבוע מוות הפרופיל המקסימלי הוא 97 בגלל הברית מילה ראשי תבות מא"ג - מקלע אחיד גדודי מע"ד - מכשיר עזר דיבורי (???) זה רשימה חלקית של מה שעולה לי לראש, אודה אם תעזרו לי להשלים

• 35 תגובות
    • 10.9k צפיות
  6. תביאו את רשימת הסרטים והסדרות שאתם הולכים ליראות בכיפור שלי : 2001.A.Space.Odyssey Angels.&.Demons.2009 Dead.Snow.2009 House.S06E01E02 Kingdom.of.Heaven.DC.2005 L.A.Confidential. Pulp.Fiction.1994. Saw.V The.Soloist.2009 Defiance

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  7. הכנתי רשימה של חנויות בסגנון של DX. למי שלא מכיר, מדובר בחנויות מהונג קונג שמוכרות בעיקר גאדג'טים, אביזרים למחשב ולסלולרי, נגני מוזיקה ושאר התוצרת הסינית. היתרונות העיקריים של החנויות האלו הם שניתן להשיג שם מוצרים שקשה למצוא או שלא נמכרים בארץ, ושהמחירים בדרך כלל נמוכים משמעותית ממחיר מוצרים דומים בארץ, לפעמים תוך התפשרות על האיכות ולפעמים לא. משלוחים לארץ מהחנויות האלו הם לפעמים חינם (כלולים במחיר של המוצר) ולפעמים עולים 2-5 דולר. כל מה שכתוב כאן מבוסס על הניסיון האישי שלי, שכולל בערך 4 שנים של קניות בשווי של אלפי דולרים (אני לא מכור, אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה ). אם מישהו רוצה לתקן או להוסיף דברים שיכתוב ואני אעדכן בפוסט המקורי. Deal Extreme או בקיצור DX. ללא ספק …

• 41 תגובות
    • 23.2k צפיות
  8. Started by J0n1,

יש אפשרות למצוא רשימת נוסעים במטוס? או שזה דבר חסוי?

• 2 תגובות
    • 11.3k צפיות
  9. Started by radioactive,

שלום, אני מחפש רשימת יבואנים עדכנית לרכיבי חומרה. (עשיתי חיפוש כאן בפורום אך לא מצאתי מידה שימושי) לפני שנים עסקתי בתחום מכירת מחשבים, ויצא לי לעבוד הרבה מול חברת מור-לוי בעיקר בגלל המחירים הנוחים שלהם וזמינות מוצרים במלאי, פחות עם גראנד-אדוונס בגלל ששנאתי את הלוחות של pc-partner הזולים והמאוד בעייתיים שהם היו מוכרים בזמנו, מדי פעם יצא לי להזמין מחברת מידי-קום כשהייתי צריך כל מיני דברים מיוחדים ומוצרים לרשתות אבל המחירים שלהם לרוב המוצרים האחרים היו בשמיים, חברת אלודה לכל מה שקשור לסורקים ומצלמות דיגיטליות, וחברת סוקראטס לכל מה שקשור לציוד scsi ופתרונות storage מיוחדים. רציתי לדעת מה המצב היום בשוק ומי היום היבואנים המובילים לחומרה למחשבים, ציוד רשתות, מארזים Antec ו Lian…

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  10. אהלן גילתי רשימה שבה מופיעים כתובות מייל של ישראלים,וגם שלי, שכנראה נלקחו מאיזה הרשמה של פורום בעל אבטחה דרג ג', ובהודעה מופיעים גם כיתובים אנטישמיים. יש משהו שכדאי לעשות? האם ניתן לפחות להסיר את החיפוש מגוגל?

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Guy King,

השאלה מיועדת לבעלי ידע במוזיקה קלאסית: אני יודע שיצירותיו של מוצארט לא ממוספרות לפי אופוסים כמקובל (op), אלא לפי שיטת קכל (K). מהי שיטת קכל ומיהו קכל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by approx,

אני רוצה רשימת שירים פסיכודלים ואם אפשר לעלות לאיזה אתר שאני יוכל להוריד את זה תביאו קישורים פה או בה"פ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני מקווה שכולם פה יודעים מזה פוגו..(הריקוד) ומי שלא אז הוא מפסיד המון. :AR15: :bash: לצערי מאגר השירים המתאימים לריקוד כזה הוא די מצומצם אז רציתי לבקש ממכם שכל אחד יוסיף את השירים האוהובים עליו וכך תהיה לנו רשימה ארוכה של שירים! דרך הגב אני מבטיח שבסוף התרד אני וחבר שלי נצלם את הפוגו הפרטי שלנו נשלח אליכם! אני אתחיל עם השירים האובים עליי: IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK SYSTEM OF DOWN - ANGELS DESERVES TO DIE (מומלץ ביותר!) אני מחכה לתגובות שלכם

• 57 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by moonjib,

בלי לינקים בלי אתרים רק רשימה מלאה של כל התוכנות שהיו קיימות ואלה שקיימות עכשיו. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף ואני כבר אערוך להודעה הראשית. ואז תהיה לנו את הרשימה האולטימטיבית. : 1. imesh 2. kazaa 3. kazaa lite 4. emule (אל תכתבו מודים למשל ליונטוורק וכולי) 5. BitTorrent 6. sababadc 7. dc++ 8. נאפסטר (napstar) של פעם

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by anisarsor,

מי שיקלל אני יכול לפוצץ אותו!!! יעעעעעעעע!!! הגי'מע!!! כל כמה זמן מחליפים לי צבע? שחור זה הכי חזק נכון?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by udicol,

ובכן מימי תערוכות המקינטוש המעולים לא ייחלתי לאכזבה שכזו. למרות שגם שנה שעברה לא בדיוק היה משהוא. מה שמוזר היה שהם דרשו 50 ש"ח עבור מבקרים שלא נרשמו. ומה קיבלו ? קיבלו ביתן מרכזי אחד (אני חושב 32-34) עם קצת פרוזדור נושק ליציאה השנייה. כמה עשרות מציגים + 2-3 דוכני הצגת מכונות שתייה של קפה.(הם עדיים מנסים למכור לנו קפה למשרד) אהה וגם (שכחתי) הנודניקים של העיסויים בגב, היו שניים כאילו. אם שנה שעברה החברה הצעירים התלהבו מדוכן פנדה, אז הרשו לאכזב אתכם, לא היו דוכני חומרה נורמליים. הציגו כמה חברות כרטיסי מסך, והתפלאתי בכלל שאנשים מתעקבים בביתן (לא זוכר של מי) עם כרטיסי מסך של Palit ודגמיו(ממש לא משהוא). דווקא הביתן של קריאטיב היה מבין הנורמליים שכן הציגו שם את כל דגמי הרמקולים …

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by demonshlomo,

בגלל שראיתי בכמה תראדים שאמרו שהשירות של זיגזג הוא טוב אז החלטתי לקנות מהם למרות שיצא לי יקר ב60~שקל , השירות מעולה!!! התקשרו אליי כדי לשאול כרטיס אשראי מישהו בשם ארז הרמנו כמה דחקות והוא היה פשוט בנאדם נחמד! שאלתי כמה שאלות והוא ענה לי יפה מאד ובקיצר הכל טוב אצלם ואני אישית התרשמתי! :smoke:

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. טוב אני החלטתי לסבול לחצי שנה בכדי לנצח התערבות בבית עד היום (במשך 3 שנים) היה לנו יס ונהנתי מאד (נכון מידי פעם היו בעיות אין ספק) איכות המוצר היתה מועלה (תוכן ואינטרנט ) על זה אין ויכוח ! וכל הזמן אבי חשב מה עם הכבלים אולי נעבור כי זה יותר זול ואולי יותר טוב (ביס שלמנו 500 שח לחודש וכבלים זה 390-420 משהוא כזה) אוקי בבמשך כאמור שלוש שנים זה תמיד היה בליבו של אבי למרות שהוא נהנה מאד לראות טלביזיה. אתמול התקנו כבלים +אינטרנט בכבלים מאז אף אחד לא רואה טלביזיה כמו שצריך ואני לא יכול לגלוש הממיר זה הוא זווווווווועה ! מזה האיטיות הזאת ה EPG גרוע ותופס את כל המסך הערוצים גרועים בקיצור לאחר פחות מ 24 שעות הזמנו שוב את יס בתקווה מחר מחרתיים יתקינו לנו שוב יס ותנוח הארץ בשלום…

• 57 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by Four,

שלום לכלום, לא מזמן רכשו עבורי מספר רכיבי חומרה למחשב ברשת K.S.P בסניף באילת. נתקלתי בביקורת רעה פה בפורומים על הרשת של מישהו שקיבל מוצר פגום וכשניגש להחליפו, קיבל שירות גרוע והתנערות מאחריות, והמליץ לא לקנות אצלם. משם המשכתי לחקור באינטרנט תגובות וביקורות על החנות והופתעתי לרעה. קראתי עשרות סיפורים על השירות הלקוי, ההתנערות מאחריות והזלזול של השירות. דוגמא לכמה מהם: ***בחור שקנה מסך ומצא בו זליגות אור. הגיע להחליף אותו ובחנות אמרו שאין כלום ויש את זה בכל המסכים מהסוג הזה. הבחור, בהיותו איש מתחום המחשבים הסביר להם שזה חריג והציע לבדוק אם מסך אחר מאותו סוג, הם לא הסכימו ולא הסכימו להחליף. ***עוד אחד שקנה מסך, מצא בו שריטה קטנה וכשהגיע לחנות להחליף מעט זמן אחרי, בחנות אמ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, עקב קניית מחשב נייד חדש, מתבקש שלפחות אבדוק אפשרות של רשת אלחוטית בביתי. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על ציוד מסוים לרשת, ולהסביר לי איזה ציוד דרוש על מנת שאוכל לדפדף ללא חוטים. נ.ב. למחשב הנייד יש חריץ הרחבה, וכרטיס רשת. בתודה, --Vega.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  21. למחוק את כל האשכול. הכל יצא מהקשרו

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. שלום לכם! שמעתי שיש כזה דבר אם יש לך ראוטר שאפשר לחבר במקום תקע החשמל תקע מתאים ואז אפשר לגלוש חוטית ברשת. רציתי לשאול מה המחירים של זה ומה האיכות(יש לי ראוטר) אריאל

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816817,00.html FYI

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tulicooli,

סיפרו לי שיהיה מיום ראשון בערב עד בערך יום רביעי או משהו כזה , מבצע ברשת א.ל.מ קנייה ללא מע"מ כל התקופה הזו. ניסיתי לחפש את האתר שלהם לא הצלחתי. האם למישהו יש את האתר שלהם או יודע על המבצע הזה? כי אני בדיוק רוצה לקנות טלויזיה לחדר אז זה יוצא איזה 700 ש"ח הנחה. תודה. טל.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by (G),

http://www.mardanit.co.il/

• 23 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים