עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

אוקיי אז ככה דיון שעבר לא היה ממש לעניין אז ככה... הדיון הזה נועד לגרום לחלקנו עד כמה ישיבה מרבית על המחשב יכולה לפגוע בכושר בגופני כל אחד ישים פה את הביצועים שלו ויחד ננתח את המקרה... בקשר לקטע של "השישית קולה" הרגת אותי מצחוק בדיחה ממש טובה!!! חוץ מיזה מה קורה פה פורום מחשבים חשבתי אני יקרע לכולם פה ת'צורה... פתאום אחד עושה 100 שכיבות שמיכה??!?!?!?! אני עושה 50 ומתעלף אתם בטח נראים כמו איזה חיות רעות!! למנהלים כפי שאתם רואים הדיון הזה קצת יותר ענייני וקשור למחשבים .. אז נא לא לנעול תודה!

• 90 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by MS-D,

שלום , לקחתי על עצמי פרויקט לשדרג מאפס לאחי החייל את החדר . יש לי פחות או יותר 17 ימים לעסוק במלאכה , תקציב גבוהה יחסית . מכם אני זקוק להשראה ! אם יש לך לינקים לגלריות של סביבות עבודה צעירות , מעניינות ויצירתיות מהארץ ומחו"ל . כל מיני שטיקים מעניינים , ציורים , צבעים , פרקטים הכול יתקבל בשמחה !

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  3. היי לכולם. לאור נאומו של נשיא ברה"מ ובו הודיע כי ברה"מ מפתחת כלי נשק חדשים שאין כדוגמתם / ברמתם במערב, קשה שלא לשאול את השאלה שבכותרת. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5139164,00.html

4. Started by lmlm,

INQ מדווחים ש AMD תשיק בקרוב אתר גיימנג אבל עדיין החברה לא מגלה את הדומיין. ייש אומרים: Game.AMD.com או gaming.amd.com מה AMD מתכננת לנו? http://theinquirer.net/?article=42001

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מישהו מכיר משהו טוב?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by CaTaLuNy,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה,אבל לא מצאתי פורום אחר. קניתי היום DVD,ואין לי מושג מה צריך עכשיו לעשות כדי לראות סרט. יש לי כמה סרטים במחשב בפורמט AVI.חברה מה אני צריך לעשות?פשוט לצרוב אותו על דיסק?(אם כן במהירות הכי נמוכה?)או שאני צריך להפוך אותו לפורמט אחר? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  7. שלום! ככה, את הרשיון שלי עשיתי באפריל 2009. במשרד התחבורה החליטו להיות נדיבים ולפני מס' ימים קיבלתי הודעה על תשלום אגרה לקבלת רשיון של נהג רגיל (לא נהג חדש). היום קיבלתי אותו ואני מחזיק אותו ממש עכשיו, השאלה היא, אני נהג חדש עד אפריל או שמעכשיו הרשיון תקף לכל דבר? חוקי להסיע 5 אנשים או שעדיף לחכות עד אפריל?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Sex$Booster2007,

שלום, הייתי רוצה לדעת מדוע בהוספת הפרויקטים לא מופיעים המעבדים החדשים של AMD בסוקט AM2 עם 65NM? רציתי רק לדעת מתי שזה יתעדכן, כי אני מעוניין להוסיף פרויקט על הX2 4000+ 65NM והלוח לא מעודכן כבר כמה זמן.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. מרוב נוסחאות ודוגמאות יש לי כאן חתיכת בלבול. נגיד ויש לי אינטגרל מסוים , H=0.25 . לכמה צעדים(חלקים) אני מחלק אותו לפי הנוסחה בשיטת סימספון , לכמה בשיטת הטרפזים ולכמה בשיטת המלבנים ? אני חשבתי שN=4 בכולם ובכולם אני מחלק ב4, אבל לפי מה שאני רואה , בנוסחה של סימפסון, יוצא שאני מחלק ל9 חלקים. אפשר הסבר קצר ומתומצת ממי שמכיר ויודע? תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  10. Started by sir f,

אני פשוט עצלן, אני אביא דוגמא:יש לי על המחשב כבר כמעט שנה ספר שאני צריך לקרוא בתכנות. עד עכשיו קראתי 15 עמודים כשחבר שלי כבר גמר את אותו ספר. יש טיפים? עזרה? משהו!?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by גרשון הדר,

מה שהולך למניעה וטיפול במחלות זה רואו פ]וד או תזונת 80 10 10 או תזונה מקרוביוטית בעיקר

12. שלום מישהו שטס לחול מוכן במקרה לעשות איזה קניה כגון כרטיס מסך אני יכול לביא את הכסף והכל , מישהו מוכן לעשות כזאתי טובה? לעזור ? אולי לנוכל כמה חברי פורום לתת לך כסף למי שזה לא יהיה שנוסע לחול ותקנה לנו כמה חלקים עם במקרה אתה גם מתכנן לקנות בעצמך. (הכרטיס שאני רוצה זה 9800פרו של msi שאפשר להשיג בחול ב 193 דולר עם מישהו נוסע ומוכן לקנות לי אני יביא לי 200 דולר שיש לי כבר מוכן)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום בזמן האחרון יש לי כאבי גב נוראיים ביגלל הכיסא שיש לי. אני מחפש נוחות, שאני יוכל לשבת יחסית שעות על גבי שעות ואני ירגיש רענן עם הכיסא. יש חייה כזו? תודה רבה ולילה טוב!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.nrg.co.il/online/7/ART/760/902.html ;D דרך אגב עם אני כבר מסתלבט עליכם: מארגני פסטיבל "מוסיקת הים הבלטי" שנערך בשבדיה, התפלאו לגלות שהסבון הנוזלי נעלם במהירות מהשירותים הניידים שהוצבו במקום.. כבר ביום השני לפסטיבל לא היה סבון נוזלי יותר בשירותים סיפר בעל חברת השירותים הניידים שדאג להביא לא פחות מ-65 חדרים כאלה. בדיקה מהירה העלתה שלא מדובר באובססיה של השבדים לרחוץ ידיים בתדירות כה גבוהה, הם פשוט השתמשו בסבון שמכיל 62% אלכוהול כדי לשדרג את המשקאות התוססים שמכרו בפסטיבל..ולמה? בממשלת שבדיה יש מדיניות קשוחה ביותר בכל הנוגע למכירת אלכוהול כולל בירה לצעירים עד גיל 18 מה שלא היה כ"כ מפתיע שהצעירים חיפשו דרך מקורית לעקוף את המדיניות. אגב, נערה בת 14 הובהלה לבית חולים…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, היום קבלתי את המכתב של הקבלה לטכניון (הרשמה מאוחרת) להנדסת חשמל, והבנתי שאני צריך להרשם לקורסים רק שאין לי מוסג לאיזה קורסים צריך להרשם ואיך עושים את זה . הורדתי קובץ של מומלצים לכל סימסטר אבל במומלצים האלה יש רק מקצואות חובה. ואיפה אני נרשם לקורסים האלה? באתר מצאתי מערכת אישית שבה רשום שתאריך זימון לרישום זה ה16.9.09 שזה בעוד יומיים, גם הם מבקשים קוד שאין לי אותו, כניראה בגלל הרשמה מאוחרת. יש משהוא שנרשם בצורה כזאת ויודע מה עושים? תודה מראש על האזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Chymes,

חלק אומרים לי ש"מרוויחים" 400 ש"ח. אחרים אומרים 300 ש"ח. כמה בדיוק מרוויח חייל לא קרבי?

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. כיוון שהתארד ההוא איבד כיוון לגמרי והבנתי שאין מצב שאני קונה חוקי אני פונה לאפשרות השניה אני יכול לבנות קארט מבחינת מיכור יש לי הכל מבחינת חומרים יש לי הכל אבא שלי מבין עניין ויש גם מי שיבצע חסר רק מנוע.. לבנתיים מישהו יכול לנסות לחפש לי תוכנית מפורטת או לפחות ברורה עם מידות והכל לבניית קארט אם יש מישהו שהוא חושב שהוא יוכל לתכנן עוד יותר טוב.. אני מודה לכל מי שיכול לעזור!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחכה ומחכה ועוד לא יוצא תירגום.. מישהו השיג?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by chris_u16,

אודה למי שיכול לשלוח לי קוד הרשמה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. שמלמדת בעיקר לדבר. אני מעוניין לקנות, ואם יש אחת חינמית כזאת עוד יותר טוב. ובלי תגובות של "לך לוולסטריט" תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

קניתי וונס, ראשונות שלי. וחלק גדול מהנעלים היא מזמש. כידוע לי הוא קצת בעיתי וצריך לטפל בו. קניתי ספרי מגן לזמש מALDO ומברשת. לפני שאני אצפה את הזמש בשכבת מגן, אני רוצה לנקות את הנעל. רציתי לשאול האם מותר להעביר סמרטוט לח על הנעל? והאם במקום "גומי" אפשר להשתמש במחק פשוט? אשמח גם כן לטיפים - איך כותבים באנגלית ספרי מנטרל ריחות לנעליים?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by orses,

לא מזמן היתי בKSP לקבל הצעות על מפריטים ולהגיד את האמת התרשמתי החנות ניראת טוב המוכרים מקצועים המכירים זולים הכל טוב חוץ מהתנאי תשלום והיום היתי בחנות מחשבים שבסופר באיזור של ביתי הם הצעיו לי מפרט פחות טוב בפחות כסף ותנאי תשלום נוחים דבר שמאוד ריגש את אבי אבל המוכרים לא ידוע לענות לי על חלק מהשאלות. אבל דבר אחד הם עשו שמאוד בילבל אותי הם כל הזמן ליכלכו על ksp הם אמרו : שהרכיבים שלהם ממוחזרים מזויפים ושאתה לא מקבל את מה שאתה מזמין אני יודע שאני לא צריך לעמין לו אבל תמיד טוב לבדוק (אני ישמח אם תגידו לי מה זה ממוחרזים) אז השאלה הגדולה מה אתם חושבים על ksp קניתם מהם ואתם מרוצים? לא רימו אותכם ? המוצרים שלהם מקורים? אני ישמח לשמוע הכל תודה רבה!

• 45 תגובות
    • 7.9k צפיות
  23. Started by Elevation,

איך החתימה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by ReDragon 8000,

שלום...אני חדש כאן

25. Started by huber,

בתיכון * קופסת חומוס נזרקת לתוך הכיתה* * המורה יוצאת בעצבים* תלמיד: לאן היא הלכה? ליאור: להביא פיתות. תיכון היובל הרצליה - שיעור ספרות מורה: הבאת קמח? תלמיד: מה?! על מה אתה מדבר? מורה: קמח לעוגה. תלמיד: איזה עוגה? מורה: עוגה למסיבת פרידה שלך... אתה יורד ל4 יח "ל. ביי ביי בית ספר הימלפרב שיעור מתמטיקה. שני תלמידים רבים. מורה: " נו מה קרה?!" תלמיד: "הוא לקח לי את העט!!!! " מורה: "נו תפסיקו להתנהג כמו תינוקות!! הנה, קח לו את הקלמר. " שיעור היסטוריה על "ה מדעים לוד " תיזכרו, אתם יכולים להעתיק, רק שלא יתפסו אותכם " רגע לפני הבגרות במתמטיקה, המורה מנסה לעודד את הכיתה תיכון אורט חולון המורה לאזרחות: " אתם נחשבים מעל לממוצע הארצי.. " קורבי: " וואלה!? " המורה : …

• 67 תגובות
    • 8.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים