כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
קניתי 2 דברים מאיביי. האחד לפני חודשיים והשני לפני שבוע. פתאום אני רואה בחשבון PAYPAL שיש לי 1.9$ המופיעים כבונוס. יש למישהו מושג על מה הבונוס? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000612270 האם בקרוב יגמר סוף סוף המונופול של מד נאוטילוס ויהיה אלטרנטיבות לתשתית הענתיקה שלה? העתיד נראה וורוד והוא צפוי לשנות את פני האינטרנט בישראל, עד היום צוואר הבקבוק העיקרי בין ישראל לעולם היה הכבל התת ימי שבבעלות מד נאוטילוס שהיה היחידי שמקשר אותנו אליו.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סריקה מדהימה של כדור הארץ עד לרמות זום מטורפות. http://earth.google.com אפשרות חיפוש של מסעדות, בתי קפה, פאבים ועוד ועוד ברחבי העולם... התוכנה דורשת מחשב חזק יחסית כרטיס גרפי טוב וחיבור פס רחב
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תשאירו דואר אלקטרוני ותקבלו הזמנה לטלפון חינם spikko
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על נושא הקרינה הבלתי מיננת והשפעותיה?? לפי מה שאני הבנתי יש קרינה מהשקעים של החשמל, מאנטנות לכל הסוגים, טלפונים אלחוטיים, טלפונים סלולארים, ממיקרוגלים, מציוד חשמלי ומרשתות WI FI . המשרד לאיכות הסביבה טוען שטלפונים אלחוטיים לא משדרים קרינה כמו טלפונים סלולארים כי הם קרובים יותר למקור (הבסיס של הטלפון) אבל מצד שני גם הטלפונים האלחוטיים וגם המיקרוגלים חולקים אותו טווח תדרים של 2.4 גיגההרץ. חשבתי שככה מודדים כמה קרינה מכשיר מייצר.
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מי שלא לרוחו הת'רד הזה יכול להרגיש חופשי לא להגיב בו, אני בוחר לשאול פה מפני שאין לי מושג איפה אני יכול לשאול, וכי אני יודע שיש פה אנשים שהתנסו עם הרבה מאד דברים, בניהם אני שישמחו לעזור. אז ככה, אני תקליטן, אני צריך גנרטור לאירועים בחוץ, הגנרטור יסחוב הגברה של 2 קילוואט, ותאורת לדים בסיסית (הספק זניח) בואו נגיד, שאם יהיו לי שני אירועים בחודש בחוץ אני ממש אשמח עכשיו, ישנה חברה ישראלית של ציוד בניה, שנקראת שאטאל, שמייצרת גנרטורים עם מנועים יפניים, באיכות פצצה אבל מחירי הגנרטורים שלה, פי 3 מהסינים. עכשיו השאלה היא האם יהיה שווה לי לשלם את ההפרש הזה, במיוחד לאור העובדה שהגנרטור יעבוד בין פעם ל4 בחודש, ל8-10 שעות... זהו בערך ותודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל מישהו מכיר מספרה בצפון ת"א שפתוחה בשבת? נשמע מאד לא סביר... אבל אין לי מה להפסיד מלשאול או אולי אחת שנפתחת ביום ראשון מוקדם? בשבע נגיד. תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
מהי התוכנית הקומית הטובה ביותר?? (היה לי משעמם, ואני חייב 5 הודעות כדי לכתוב הודעות פרטיות )
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
באזור המרכז ת"א - בת ים איך איקאה מבחינת איכות?
-
- 13 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
אמנם התאריך שלו זה ב-20 למאי אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ! ;D התאכזבתי קצת שאין יותר את האפשרויות של הכבשים השמנמנות האלה שקופצות אז ניאלץ להסתדר בלעדיהם :'( אז מזל טוב ועד 120 !!! ואל תתבאס בגלל הטעות שלך בבגרות שהורידה לך 20 נקודות( ..... ) יש לך מגן חזק! [glow=red,2,300] H--A--P--P--Y B--I--R--T--H--D--A--Y ;D ;D ;D[/glow]
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אנחנו ניתן לך מחיר פיצוצי!!! במקום 5000 ש"ח מחיר מחירון רק 5269 ש"ח לזמן מוגבל!!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר http://tvlinks.50webs.com/ פועל לכם? אני לא מצליח להכנס.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה דיון שעבר לא היה ממש לעניין אז ככה... הדיון הזה נועד לגרום לחלקנו עד כמה ישיבה מרבית על המחשב יכולה לפגוע בכושר בגופני כל אחד ישים פה את הביצועים שלו ויחד ננתח את המקרה... בקשר לקטע של "השישית קולה" הרגת אותי מצחוק בדיחה ממש טובה!!! חוץ מיזה מה קורה פה פורום מחשבים חשבתי אני יקרע לכולם פה ת'צורה... פתאום אחד עושה 100 שכיבות שמיכה??!?!?!?! אני עושה 50 ומתעלף אתם בטח נראים כמו איזה חיות רעות!! למנהלים כפי שאתם רואים הדיון הזה קצת יותר ענייני וקשור למחשבים .. אז נא לא לנעול תודה!
-
- 90 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום , לקחתי על עצמי פרויקט לשדרג מאפס לאחי החייל את החדר . יש לי פחות או יותר 17 ימים לעסוק במלאכה , תקציב גבוהה יחסית . מכם אני זקוק להשראה ! אם יש לך לינקים לגלריות של סביבות עבודה צעירות , מעניינות ויצירתיות מהארץ ומחו"ל . כל מיני שטיקים מעניינים , ציורים , צבעים , פרקטים הכול יתקבל בשמחה !
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי לכולם. לאור נאומו של נשיא ברה"מ ובו הודיע כי ברה"מ מפתחת כלי נשק חדשים שאין כדוגמתם / ברמתם במערב, קשה שלא לשאול את השאלה שבכותרת. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5139164,00.html
-
- 56 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
INQ מדווחים ש AMD תשיק בקרוב אתר גיימנג אבל עדיין החברה לא מגלה את הדומיין. ייש אומרים: Game.AMD.com או gaming.amd.com מה AMD מתכננת לנו? http://theinquirer.net/?article=42001
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה,אבל לא מצאתי פורום אחר. קניתי היום DVD,ואין לי מושג מה צריך עכשיו לעשות כדי לראות סרט. יש לי כמה סרטים במחשב בפורמט AVI.חברה מה אני צריך לעשות?פשוט לצרוב אותו על דיסק?(אם כן במהירות הכי נמוכה?)או שאני צריך להפוך אותו לפורמט אחר? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום! ככה, את הרשיון שלי עשיתי באפריל 2009. במשרד התחבורה החליטו להיות נדיבים ולפני מס' ימים קיבלתי הודעה על תשלום אגרה לקבלת רשיון של נהג רגיל (לא נהג חדש). היום קיבלתי אותו ואני מחזיק אותו ממש עכשיו, השאלה היא, אני נהג חדש עד אפריל או שמעכשיו הרשיון תקף לכל דבר? חוקי להסיע 5 אנשים או שעדיף לחכות עד אפריל?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מדוע בהוספת הפרויקטים לא מופיעים המעבדים החדשים של AMD בסוקט AM2 עם 65NM? רציתי רק לדעת מתי שזה יתעדכן, כי אני מעוניין להוסיף פרויקט על הX2 4000+ 65NM והלוח לא מעודכן כבר כמה זמן.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מרוב נוסחאות ודוגמאות יש לי כאן חתיכת בלבול. נגיד ויש לי אינטגרל מסוים , H=0.25 . לכמה צעדים(חלקים) אני מחלק אותו לפי הנוסחה בשיטת סימספון , לכמה בשיטת הטרפזים ולכמה בשיטת המלבנים ? אני חשבתי שN=4 בכולם ובכולם אני מחלק ב4, אבל לפי מה שאני רואה , בנוסחה של סימפסון, יוצא שאני מחלק ל9 חלקים. אפשר הסבר קצר ומתומצת ממי שמכיר ויודע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני פשוט עצלן, אני אביא דוגמא:יש לי על המחשב כבר כמעט שנה ספר שאני צריך לקרוא בתכנות. עד עכשיו קראתי 15 עמודים כשחבר שלי כבר גמר את אותו ספר. יש טיפים? עזרה? משהו!?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שהולך למניעה וטיפול במחלות זה רואו פ]וד או תזונת 80 10 10 או תזונה מקרוביוטית בעיקר
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-