עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, למשהו אולי יש מושג איך המוכר בחנות קובע כמה הנחה מגיע לרוכש במזומן? אני מדבר על קניה של מוצרים שעולים אלפי שקלים. האם יש לי טעם לקנות מוצר במזומן שעולה כמעט 5K ש"ח? התקשרתי לחנות שאני שוקל לרכוש בא מחשב נייד הוא אמר לי לבוא ושם הוא יקבע לי את ההנחה שמגיע לי. איך מוכר פשוט יכול לקבוע את רמת ההנחה? בסופו של דבר זה סוג של הפסד לחנות.

• 35 תגובות
    • 9.3k צפיות
  2. (הכל כבר בכותרת...) מישהו מעוניין בטרמפ למפגש בקרוב (יום א' בעזריאלי)? ללא תמורה כספית כמובן... אני יוצא מאזור בית-שאן, דרך וואדי-ערה, חדרה, כביש החוף. יציאה בסביבות 12-13 ככה. מי שמעוניין - שיישלח מסר ב-ICQ. נ.ב. הנהג בעל רשיון נהיגה 7 שנים, ללא דו"ח תנועה אחד וללא תאונות. (וזה לא נושא הדיון - בלי ספאם). טפו טפו טפו.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by abstract,

אני בטוח שרובכם קיבלתם את ההודעה בICQ המזהירה שבקיץ 2006 צריך להתחיל לשלם עבור שירותי ההודעות. הדבר נראה לי תמוה... כיוון שהחינמיות של ICQ היא אחד הדברים שמבדילים אותה לטובה, ואנשים פשוט יעזבו אם הם יצטרכו לשלם עבור השירות.. ובכל זאת, ההודעה מדאיגה. מישהו יודע לבטח? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי. אני מתגייס עוד קצת יותר משבועיים ויש לי פרופיל 64 (רובאי 02). יש לי בעיה ברגלים שמחייבת נעליים מאווררות. השאלה שלי היא, האם לאחר קבלת הפטור ניתן להביא נעליים שחורות לחלוטין מהבית? או שכבר יש להם שם נעליים שעומדות בכל התקנים שלהם?

• 35 תגובות
    • 8k צפיות
  5. בד"כ אני לא נוהג לפתוח דיונים בנושאים רפואיים וכמובן שאני מתכוון ללכת לרופא, פשוט מעניין אותי אם יש אנשים שהצליחו להתגבר על התופעה המעיקה הזו. בזמן האחרון, אני מתעטש דיי הרבה כתוצאה מהאלרגיה שיש לי. ניסיתי כל מיני תכשירים (כל מיני תרסיסים לאף) אך לצערי הם לא עזרו לי. איזה תרופות ניסיתם, יש תרופות ללא מרשם שאתם לוקחים והן עוזרות לכם? מישהו ניסה לעשות סדרה של חיסונים כנגד אלרגיה?

• 35 תגובות
    • 9.7k צפיות
  6. Started by zorgi,

הוראות : לחצו על הלינק, ורשמו את השם שלכם איפה שצריך בעיברית. ;D :bigglasses: :ylsuper: http://zarmon.pas-rahav.com/primeLease/c1

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. הלכתי היום בבוקר בסביבות 9:30 (פותחים ב 9:00) והיה סגור על מנעול ובריח. לפני כמה דקות הרמתי טלפון וענה לי המענה המעצבן עם השיר המעצבן של אנאסטזיה אבל לא משנה איזה אופציה בחרתי זה תמיד חוזר לתחילת המענה ואף אחד לא עונה. אולי הם כולם גרים בירושלים ונתקעו בשלג? [glow=green, 2, 300]עדכון[/glow] ההודעה מגלובס: [glow=yellow, 2, 300]ההודעה הועתקה בשלמותה מהאתר של גלובס (http://www.globes.co.il/) ומובאת כלשונה. ההודעה מובאת לכאן רק לנוחות הגולשים באתר ובאמת שלא מתוך רעיון שבירת זכויות. [/glow] חנות אספקת המחשבים המקוונת פלונטר נסגרה לאחר שנקלעה לקשיים אחד מבעלי החברה ל"גלובס": "החברה נמצאת כיום במו"מ למכירה עם שלושה גורמים. אנו מקווים שיהיה פתרון כבר מחר או בתחילת השבוע" אופק …

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by ביצה,

שלום לכולם! אני יודע שרובכם כאן בפורום מעדיפים סדרות מחו"ל, אבל בכל זאת אני חושב שמגיע לבורר מקום של כבוד! ב-10 זה מתחיל!

• 35 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. Started by --Adidas,

ניראה לי תפסו אותי מעשן , איך אני מתבאס עכשיו לא יודע מה לעשות מה להגיד לא שירביצו לי,פשוט לא נעים לי בכלל . עצות מה אפשר להגיד וקצת עידוד אם אפשר

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Gilo2005,

אז ככה עוד מעט אני בן 16 וחצי והבנתי שאפשר להתחיל ללמוד לתאוריה מגיל 16 וחצי האם זה נכון ואם אני יתחיל ללמוד עכשיו אני יסיים עד גיל 17 מתי שאני יעשה את הטסטק עצמו ואם אפשר קצת מידע על כול העסק של הרישיון למכונית ועשיתתתתיו?

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. טוב שמעו אני עובד איזה עבודה אחת לא משנה מזה עכשיו.. פעם בשבוע.. וזה מקור ההכנסה היחיד שיש לי ואני דיי זקוק לו בשביל רישיון ורכב.. אני עובד שם עם 2 חברים שלי אנחנו בני מתחת לגיל 18 עכשיו הבוס הזה רוצה לשים לנו על החשבון עוד 1500 ש"ח לכל אחד מאיתנו ואנחנו ניתן לו את זה במזומן.. עכשיו היה ילד שעשה את זה חודש שעבר והוא אמר לבוס שהוא לא רוצה לעשות את זה יותר וכשהילד הזכיר העלמת מס אז הבוס התעצבן ואמר מה פתאום וזה :s05: אז קיצר הוא פיטר את הילד הזה כי לא רצה להעלים מס או מה שזה לא יהיה עכשיו השאלה שלי מה כדאי לעשות? להמשיך לשתוק ולהביא לו את הכסף או להגיד לו לא? מה הדין על כזה דבר? כדאי לי להתלונן למישהו ויש מצב שלא יוציאו אותי מהעבודה הזאתי? עכשיו הוא טוען שזה לא …

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  12. קניתי כיסא עור ואני מזיע כשאני יושב עליו פחות מ10 דקות...מה עושים? קניתי אותו בשביל המחשב שלא יהיו לי בעיות גב בעתיד......אבל מסתבר שהקנייה לא השתלמה כי כשאני יושב עליו פחות מ5 דקות אני מזיע בגב......אין איזה משהו שאפשר לפזר על העור כדי שלא יהיה אפשר להזיע עליו?

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by EasyPooper,

כותרת, מקווה שהדיון לא יתדרדר לספאם.

• 34 תגובות
    • 22.7k צפיות
  14. Started by tom123,

המקור: הפארודיה: אני לא יודע כבר מה יותר מצחיק

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by huber,

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. יואוו אני כל כך לא רוצה תותחנים, אני פרופיל 72 ושלחו לי היום מכתב שאני בתותחנים ותאריך הגיוס 6.8, מה אני עושה בבקשה ברי ניסיון לתת תשומת לב! תודה מקרב לב !

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  17. http://www.nahag.up.co.il/ אנשים תעשו טוב

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. היום בבוקר היתה הפסקת חשמל (האל-פסק העיר אותי) אז סגרתי הכל וחזרתי לישון שהתעוררתי ראיתי שהמסך (proview 15" ישן) שלא היה מחובר לאל פסק, לא נדלק היה ריח קצת שרוף אני לא יודע אם זה מזה או ממשהו אחר, ושאני מדליק אותו יש רק מסך שחור בלי תצוגה מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק אותו לפח ולבכות? האם חברת חשמל יתנו לי זיכוי כלשהו? על מסך כזה האם הם בכלל יזרקו לי 6 שקל לחזור באוטובוס הביתה? מה אתם ממליצים לעשות, מה אתם הייתם עושים במקומי (בלי קשר לחברת חשמל..) תודה.

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. קודם כל ערב טוב רק אתמול היה לי מקרה שפשוט לא קמתי לבי"ס (רקע קטן וקצר: אני בן 17 תלמיד כיתה י"א). למה זה קורה לי? כי "אין לי כח לקום". לפני כמה שנים השעון המעורר היה פשוט מעיר אותי והייתי קם, אבל גם הייתי ישן יותר באותה תקופה. הייתי מתמתח וכו', ואז הייתי קם כאילו זה אמצע היום. בזמן האחרון (מלפני שנה בערך) אני פשוט משתיק את השעון וחוזר לישון. למעשה אני לא באמת קם. גם אם השעון לא ליד המיטה ואני צריך לקום על הרגליים אני פשוט אשתיק אותו ואחזור למיטה הנחמדה שלי. בקיצור, הגוף שלי (כן, המודעות שלי שואפת ל0 באותם רגעים, אם היא הייתה גדולה מ0 הייתי פשוט קם, כי כששיקול הדעת שלי עובד כמו שצריך, אני עושה את מה שאני יודע שטוב לי) יעשה כל דבר בערך כדי שיוכל לחזור לישון. אני לא יוד…

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. אני משתחרר באוגוסט איך אני מחשב את מענק השחרור שלי? שירתתי שנתיים בטייסת כטכנאי דרג א' ( רמת פעילות ב ניראה לי כי קיבלתי 480₪) ועוד שנה כמאבטח מתקנים ( רמת פעילות ג' מקבל 380₪) כמה מענק אני אמור לקבל? תודה.

• 34 תגובות
    • 7.3k צפיות
  21. עכשיו אני פותח דיון בנושא הכאוב והרציני הזה באתר ( מקווה שלמנהלי הפורום לא איכפת ובקשר להומור שחור זה אומר בלי שום בדיחות גטו מפגרות) כל מישרוצה לדבר לשאול לענות או לספר סיפור על הנושא שייכנס ( כבר 3 שנים אני פותח דיון כזה בכל שנה) הדיון ניפתח.

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אורח Si-Nom

תשמעו יש לי דג זהב ושמתי לב לפני איזה שעתיים שהוא פשוט שוכב על הגב ולא עושה כלום!!! לא רוצה לאכול וגם כשאני מרים אותו הוא פשוט לא זז. אם אני דופק על האקוריום אז הוא עושה טובה וזז! מה יש לו מה הוא קיבל סרטן?

• 34 תגובות
    • 7k צפיות
  23. ציטוט מליונטוורק: לא הגזימו קצת??

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  24. ראיתי שהרבה ממליצים על Rochas Rochas וPaco Rabanne Black XS אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הבשמים הללו.. או על בשמים מומלצים אחרים..

• 34 תגובות
    • 13.9k צפיות
  25. Started by maverick,

אני זוכר שגיליתי בצו ראשון שאני לא רואה חלק מהמספרים על הכרטיסיות והתבאסתי. כאן תוכלו לגלות אם אתם עיוורי צבעים או לא. http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.