עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נתקלתי בצלם ממש מוכשר ביוטיוב, וממש אהבתי את הסרטונים שלו. לדעתי מגיע לו הרבה יותר צפיות אז חשבתי לשתף אתכם! זו דוגמא אחת שאהבתי: ממש ממליץ שתצפו בשאר הסרטונים בערוץ שלו. (HD חובה!) D:

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by Yellow,

פה אתם יכולים להציג את שולחנות העבודה שלכם ולהתגאות בהם,יש כאלה שמסודרים ויש כאלה שמבולגנים,יש כאלה שצבעוניים ויש אפרוריים. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- השולחן עבודה שלי: (התקיות The Sims ומשחקי גמבוי הם של אח שלי שאוהב קצת לשחק בהם) http://img476.imageshack.us/my.php?image=14jj1.jpg

3. Started by Alexkmr,

הגיעו לנו לביניין, דלת ממול שכנים עם עבר של גניבה, ויש להם פשוט אפשרות לדלג מרפסת והם פה. לכן אנחנו רוצים לשים בבית אזעקה המינימום שתעשה רעש חזק (יהיה נחמד אם תהיה אפשרות שהיא גם תסמס), ו2 מצלמות אבטחה. מצלמה אחת גלויה, והשנייה מוסתרת. אשמח להמלצות לאנשים שיש לנם כבר ניסיון עם כל התהליך הזה. (אין בעיה לעשות הזמנות באיביי)

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, סירטון דיי קשה המראה צלף של אל קעידה JUBA המיתולוגי יורה באמריקנים, מארבים מאוד מתוחכמים נוצרים שם וייחד איתם גם הקורבנות, תפעילו אותו אך ורק בדפדפן של אקספלורר! http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=8875&CatID=250&CurrentCatID=331 לסירטון המלא: http://video.google.com/videoplay?docid=-3076975100954544138&q=juba עריכה: סליחה אם הסרטון פגע בכם, הרי האמריקנים הם החברים שלנו, רציתי רק לשתף אותכם בזוועות שיש שם למרבה הצער, כמו ערוץ 22 שפירסם את זה ביום רביעי כמו שאתם רואים בקישור אין פה שום כוונה לפגוע ברגשותיכם עשיתי את זה במחשבה ליידע אנשים אחרים שלא ראו את זה בחדשות עמכם סליחה.....

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  6. נשמע לדעתי יותר טוב על נוקיה מאשר סוני אריקסונים,לא מצליח לפתוח את זה על המחשב,תעבירו לטלפון זה ינגן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by DarkRise,

אז ככה לפתע משום מקום באוזן שמאל אני שומע צלצול מוזר בלתי פוסק שמשגע אותי צליל כזה מוזר שאני שומע חזק מאוד כשמאוד שקט בחדר לא ממש יודע איך להסביר איך זה קרה? למישהו היה את זה ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by imac,

יש לחבר שלי מירס והוא רוצה להוריד לשם שיר MP3 כל שהוא איך זה בדיוק אפשרי שם? אני לא חושב שאפשרי לשים MP3, אבל איך אפשר לשים את השיר ההוא בפלאפון... המכשיר הוא i730 מוטורולה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by e.s,

איך אפשר להוריד צלצולים לפלאפון (nokia 3100) ומאיפה אפשר להוריד בחינם? ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג איפה בירושלים אני יכול לעשות צמות בשיער??? רצוי במרכז העיר

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לברר האם לעיסת (או איך שלא משתמשים בו) צמח הגת היא חוקית? (אני לא מתכוון ל"חגיגת") אם כן, כיצד כדאי להשתמש בו? לעיסה? בישול והרתחה כתוספת לתה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

נכון יש את הצמח הזה שאוכל אוכל וזז? אז אני רוצה לדעת איפה קונים אותו! (זה עם הפה)

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by MODY69,

לאחרונה יצא לי לקרוא המון על צמחונות ועל הסיכונים הבריאותיים שבאכילת בשר ומוצרי חלב והמצב נראה ממש רע. הבעיה היא שאני אדם מאד מדעי ורב המידע הצמחוני/טבעוני ברשת נראה מאד תעמולתי וחסר ביסוס מחקרי חזק וכל הזמן מצטטים את ה- ADA שטוענים שניתן לנהל אורח חיים צמחוני מבלי לגרוע מהבריאות. ראיתי גם את ההרצאה של גארי יופובסקי (אני בטוח שכל צמחוני או טבעוני מכיר אותו) והוא אומר שם דברים מעניינים אבל הוא לא מביא רפרנסים למחקרים. בקיצור, אשמח אם תביאו פה לינקים למחקרים מדעיים אמיתיים בעד ונגד דיאטות עם פחות בשר/מוצרי חלב. עוד דגש קטן, אשמח אם לא תכניסו טיעונים של מוסר/הרג חפים מפשע וכו' כי המטרה פה היא להבין את ההשפעות הבריאותיות בלבד. תודה, MODY.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by Vova34,

טוב תקשיבו אני לא יודע איפה בידיוק לפתוח את זה אז פתחתי כאן.קראתי שמתי שאני מחליף ספק כרטיס מסך זכרונות וכו' זה יכול להירס מחשמל סטטי ושצריך להשתמש במין צמיד כזה. עכשיו השאלה שלי הצמיד הזה הרכחי? כאילו יש כל כך הרבה סיכוים לחשמל סטטי או שזה ממש נדיר(יש לי שטיח בחדר אז תתחשבו הזה גם) ובכלל יש כלשהו תחליף לצמיד הזה כאילו משהו שיש בכל בית כי ממש לא באלי ללכת לחפש את הצמיד הזה עכשיו

• 16 תגובות
    • 6k צפיות
  15. Started by Iko89,

טוב לא מצאתי אשכול כזה .. בכל מקרה אני בטוח שכולכם שמעתם על הצמידים שמאזנים את הצ'אקרות, את הדם, את היציבות פותחו ע"י נאסא מכילים מגנטים מהחלל ועוד כל מיני שטויות וחירטוטים אחרים .. בכל מקרה החלטתי לבדוק מה דעתכם .. האם זה אמיתי או שמא פסיכולוגי או פשוט כל פריט באותו גודל שתחזיק בתוך האגרוף יעשה אתך יציב יותר ? בקיצור - מה דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by The Dom,

http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200612/20061205201831.htm

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות צמידים צהובים או כל צבע אחר של ארמסטרונג. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by m.l,

אז צמים בכיפור או לא צמים? מעניין אותי לדעת.

• 147 תגובות
    • 11.4k צפיות
  19. Started by fargoth,

נסו את הדבר הבא: הכנסו לאתר http://code.google.com/p/namebench/downloads/detail?name=namebench-1.3.1-Windows.exe&can=2&q= והורידו את namebench (תוכנה שמשווה DNSים). לאחר הרצה קצרה תגיעו לעמוד שנראה כך: (ה DNS ש 192.168.1.1 מצביע אליו הוא של בזק בינלאומי במקרה הזה)... אני הולך להתייחס עכשיו ל isohunt כי הוא האתר הראשון ברשימה. בדקתי מה ה IP הנכון שאמור היה להיות לו ע"פ האתר http://whois.gwebtools.com/isohunt.com וה IP שלו הוא 208.71.112.30 אבל אני לא יכול לעשות ל IP הזה ping למרות שמהאתר הזה אפשר לעשות לו ping. המסקנה מכל העסק הזה היא שהחליפו את ה IP של האתר כך שיצביע למקום שונה מהמקום של האתר האמיתי, וחסמו את הגישה אל האתר האמיתי... נסו לכתוב isohunt.com ותגיעו ל…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.