עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CyberBot,

למישהו יש פלייליסט לשירים בסגנון רוק 60 70 80? רוק עכשווי?בסגנון של kings of leon pyro או שירים בכללי יפים ? וזה חשוב שזה יהיה ביוטיוב ולא רק שמות של שירים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. הדלפות חדשות חושפות פרטים ראשונים על השבב של פלייסטיישן 6 ורומזות על חלון השקה אפשרילכתבה

3. Started by arkady,

הייי : ) ידידה שלי רוצה לעשות יום הולדת בפלמחים בשעות הלילה ביום שישי. עכשיו שמעתי שמועה שמסתובבים שם בני מיעוטים שונים שעלולים להיות מסוכנים מאוד [ברמה של גניבה, מכות ולעיתים אף רציחות]. האם הדבר הוא מבוסס או שהוא שקר גס? אני בטוח שאין לאנשים פה מקורות בטוחים, אבל עדיף משהו מאשר כלום, יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by redti,

אני בעוד כשנה מתגייס לצה"ל ואני מתכוון ללכת לגבעתי ורציתי לדעת אם פלס"ר גבעתי שזה כביכול היחידה המובחרת של הגדוד.. האם מדובר כבר בסיירת או שזה אותה רוטינה כמו בגדודים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. זה ערבי שצה"ל הרג: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=969659

• 60 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by avi2014,

מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

אם בכל זאת חשבתם שיש למישהו בושה במדינה הזאת..

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by oded6188,

ביום חמישי שעבר, 13 באוגוסט, סגרתי,איתם את ההזמנה של המחשב שלי, ונתתי להם את הכרטיס השראי והכל... התקציב 4100 ש"ח וזה היה בידיוק מה שייצא... "פתאום" אין לפנדה את הלוח אם שאני מבקש... וכמובן - הם יציעו משהו יקר יותר במקום - תוספת של 300 שקלים, אני הסכמתי... מה הקטע המסריח? ביום חמישי שעבר היה המחיר של הזכרוונת שהזמנתי X... היום, כשסיכמנו על לוח אם אחר - המחירים של הזכרונות ירדו ב 200 ש"ח. והם לא מסכימים להוריד לי את המחיר של הזכרונות למחיר העדכני. מה זה הדבר הזה? נכון, סגרנו הזמנה... אבל לי יש תקציב מסויים, הם לא יכולים מצד אחד להעלות לי אותו, ומצד שני לתת לי את הזכרונות במחיר הישן... המחשב עדיין אצלם בחנות, הוא אפילו לא מורכב כי לא הגיעו כל החלקים... אז מה הקטע? הם יכולים…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Bessmertniy,

תגידו זה נכון שפנדה הולכת לפתוח סניף בתל אביב?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1306 :kopfpatsch: :screwy: מי מזמין? :s05: כי תראו זה נראה יפה חבל על הזמן אחלה מוצרים חח

11. Started by Old Cat,

לא פעם אנו קוראים תלונות כאלו ואחרות בענין רמת השירות (או היעדרו) והיחס של אנשי פנדה מחשבים ובמיוחד המנכ"ל של החברה הזו . הסיפור התורן השבוע: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=rl20100921_21447 מענין שתגובות מוזרות כאלו של מנכ"ל פנדה חוזרות ונשנות על פי הדיווחים שאנו קוראים. וזה כבר מעבר למה שעולה מדברי המתלוננת, שהחברה הזו מבצעת לכאורה עבירות על חוק בכך שממשיכה לשלוח דוא"ל פירסומי לאחר שנדרשה להפסיק (לדברי המתלוננת). לא יפה. באמת לא יפה. מה שבטוח - אני בפנדה לא אקנה וגם אספר לחברי ומכרי. רק בגלל היחס וההתנהגות.

12. תשפטו אתם, תקראו מלמטה למאלה. יאיר, אם טעיתי אני יתקשר אליך אישית ואתנצל. אני לא מטומטם חמום מוח, לבדוק WIFI של נתב זה לא קשה ולא צריך מעבדה בשביל זה. ואפשר לראות את זה ברגע בעניים. לא כולם יודעים איך לעשות את זה אבל במקרה אני כן, ומוכר אצלכם בחנות אמור לדעת יותר טוב ממני. שלא לדבר על המעבדה של היבואן שהסכימו איתי. מה שאני אומר כבר כמה פעמים הוא שאתם לא רציתם לבדוק למרות שהבדיקה קלה מאד. אתכם לא מעניין אם המוצר תקול ובגלל זה לא בדקתם, אתכם מעניין שהיבואן יחזיר אותו. זה בדיוק מה שאמרו לי בחנות. מה שאני רוצה סה"כ זה נתב שעובד, היום אמרתי לבחור בחנות, אחרי שהוא קיבל את הטופס, מהיבואן שאני מעדיף זיכוי ואני יכך אחד אחר יותר זול (לא היה את אותו אחד במלאי), רק שיעבוד, והבחור אמ…

13. http://www.pandora.com ממש ממש נחמד.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by Fkl0ster,

אם שמתם לב, בפורומי החומרה בארץ הפנטיום 4 זכה לגינוי בצורה היקפית וגורפת מצד עורכי האתרים, מה שגרם לרבים מהמשתמשים לאמץ גישה זו... אין לי משהו נגד AMD, להיפך : אני ממליץ לחברי על מעבד זה פשוט בגלל שהוא נותן יחס עלות\תועלת טובים יותר מהפנטיום 4, במיוחד בארצנו. אבל, מי שמסתובב בפורומים בעולם , רואה תופעה מעניינת: קיימים ויכוחים רבים על טיבו של הפנטיום 4 ,בזה אין ספק , אבל אין שום כינויים כמו זבל, חרא, גרואטה, המיוחסים לו, כמו פה בארץ. ואנשים שמבקשים המלצה על לוח לפנטיום 4 באתרים החו"ל, לא מקבלים הודעה כמו: "זה גרוטאה :AR15:, קנה AMD!" כמו שמקבל מי ששואל זאת בארץ. האם זה בגלל שה"פנטיום" שולט ללא עוררין בשוק הישראלי ובעלי האתרים מנסים נואשות לשנות זאת ולכן העבירו מעין "…

15. בא במהירות של 1.7GHz וטוענים שאפשר לקנות עד 2.2GHz. לא מצויין שם של חברה, אבל מוכרים כבר מחשבים כאלה...... יכול להיות שזה הגיע עוד לפני שאינטל הכזירו על זה? ובמהירויות כאלה? (עד 2.2)

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  16. Started by ניר.,

שלום רב ! כאשר אני מוסיף הודעות בנושאים שונים בפורום אז ההודעות מתעדכנות אבל מונה ההודעות שלי לא מתעדכן.... זה נראה כאילו או תקוע .. האם אתה יכול לסדר לי את זה....? הערה : הוספתי כבר 6 הודעות וזה לא עידכן לי את מונה ההודעות.... תודה מראש על העזרה...

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by nim901,

אתמול הגיע אלי מכתב מהפנימיה הבאית. רציתי לשאול אם מישהו היה שם ? איך הרמה ? שווה ללכת או ללמוד בתיכון רגיל? בקיצור, ספרו לי כמה שאתם יכולים, תודה ד"א זה האתר של הפנימיה - www.panmaz.co.il

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. קצת רקע.. אני אחד מהאנשים שאומרים עליהם "יש לך פוטנציאל, תממש אותו". בתחילת השנה באתי באמת ברצון של לשפר את הציונים שלי ולעלות ל"מסלול בגרות מורחב/מוגבר", רק מה? המורים לא ממש עזרו בזה... זה ממש בית בושת מה שהולך שם, בקושי מלמדים, חשבתי אולי אני אוכל ללמוד בבית, אך טעיתי.. בלתי אפשרי, אני לא מהאנשים שמסוגלים לשבת בבית וללמוד בלי להתעסק במשהו אחר. היום הבנתי שהסיכוי שאני אצא מהבית ספר שאני כיום בו עם תעודת בגרות נורמאלית הוא די אפסי, לכן אני ממש רוצה לעבור. הבעיה היא שאני לא ממש מרגיש בנוח עם פנימיה.. האנשים שמכירים אותי טוב יודעים עד כמה אני לא מסוגל בלי מחשב וללמוד כל כך הרבה.. זה קשה לי מידי, אבל אין לי ממש ברירה אם אני רוצה ללמוד מקצועות טובים באוניברסיטה או בכלל להגיע…

• 95 תגובות
    • 10.1k צפיות
  19. Started by stone cold,

http://reshet.ynet.co.il/Shows/Ulpan_layla/videomarklist,177399/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Merrymoon,

רציתם פעם להגיע מניו-יורק ללונדון? בקשו מסלול מגוגל. 1. כנסו לגוגל. 2. פתחו "מפות". 3. כנסו ל"get directions". 4. הקישו את המסלול ניו-יורק > לונדון 5. ראו סעיף 24 ותחשבו היטב. ;D

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קצת חיפשתי ולא מצאתי ספרות טובה בנושא. אני מחפש מדריך מקיף בנושא בעוד חודש אני משתחרר ומתחיל לעבוד בהיטק. קיבלתי הצעות מכובדות ביותר ואני רוצה להבין כמה כסף לשים בחיסכון מה ההבדל בין החסכונות השונים ומה הכי מתאים לי.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by redead,

בקרוב אני יחליף את המחשב, אבל ישאר עם אותו המארז, עכישו בניגוד למצב העכשוי במחשב החדש יהיה רק כונן אחד במקום ה3 שיש כרגע , שאלתי היא אם יש למישהו איזה רעיונות לפנאלים יפים או פיצ'רים אחרים שאפשר להתקין במקום אחד הכוננים? או שפשוט לחסות את החורים עם המכסים השחורים וזהו? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

שלום,רציתי לשאול כמה חזק צריכה להיות מכה בעין בשביל שהיה פנס? תודה.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.