עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by askme,

היי לכולם אישית, אהבתי את הטאצ'ים העדינים ויחד עם זאת המועילים בעדכון הגראפי שנעשה לאתר היום. אולי ( סביר להניח ) יש יותר מזה, בכל אופן, קבלו ח"ח, צוות האתר על השיפור. כשמגיע, מגיע !

2. Started by y_a_n_i_k,

רשימת המוצרים המשתתפים במבצע: * תיקים למחשבים ניידים של המותגים: INCASE , GOLLA ו- BUILT NY * תיקים ואביזרים ל- iPad ,iPhone ו-iPod של המותגים: Incase, BUILT NY, Incipio, iSkin, Logic3, macally * עכברים ומקלדות של המותגים: Genius ,Samsung, Pleomax * מוצרי ניקוי למחשב של המותג PROCARE * כבלים של המותג Ednet * אוזניות של המותגים ,AKG ,Audio Technica, Skull, Candy, Pionner * אביזרים למחשבי כף יד מבית HANDY * אביזרים לקונסולות של המותגים LOGIC3, CTA * גדגטים מבית SATZUMA * אביזרים לניידים מבית Blue Lounge משהו מזה שווה בכלל? : מישהו רוצה להצטרף אלי באזור הצפון אם יש משהו שווה??

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. ערב טוב בוצ'אצ'וס קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון פשוט זה לא בדיוק "משחק" שמתאים לכל מי שנמצא בפורום משחקים..(בכל מקרה תעבירו בבקשה אם זה יותר קשור לשם) אז ככה..מה זה בעצם לבבות? זה מבוסס על משחק קלפים שאני לא מכיר ? זה משחק קלפים עם שם אחר ? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי אשמח לשמוע ממי שמכיר את החוקים ובגל מה שאני הצלחתי להבין זה שצריך להיפטר מהקלפים הגבוהים כביכול ולצאת מזה עם הניקוד הנמוך ביותר.. חדשו לי בבקשה לילה טוב .

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by shashay1,

תראו אני בעל רקע קצת בתחום הרשתות והאינטרנט מתעסוקה בצבא בדברים האלה. אני כרגע רוצה ללמוד ccna ו-mcitp אבל המטרה שלי היא ללמוד את זה בתור מקצוע זמני ואז ללמוד יותר רציני לתואר כלשהו. השאלה שלי האם לימוד של ccna לבד יוכל לפתוח לי דלתות לעבודות יחסית טובות או שעם ccna לבד יהיה לי מאוד קשה למצוא עבודות בתחום ועדיף לעשות את שני הקורסים ביחד?

• 18 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by eliil1,

לא בטוח שמישהו פה יודע משהו על זה,או שיש לו ניסיון, אבל חשבתי לנסות. אני צריך שולחן ביליארד אמיתי מקצועי, בתקציב עד 4000 ש"ח (אפשר לחרוג , על איכות לא מתפשרים ;D אבל לא להציע שולחנות ב10K !!) תודה.

• 12 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. אישה בת 75 מהעיירה קארלסטד שבמרכז שוודיה נכנסה לספרי ההיסטוריה לאחר שחנכה בביתה את חיבור האינטרנט המהיר ביותר בעולם. סיגבריט לות'ברג, המתגוררת בבית קטן וציורי, זכתה לקבל חיבור במהירות מטורפת של 40 ג'יגה לשניה. פי כמה מאות מחיבור האינטרנט הביתי הממוצע. זאת הפעם הראשונה שבית פרטי מתחבר לרשת במהירות כזאת. אבל סיגבריט, שמעולם לא השתמשה באינטרנט עד עכשיו, היא לא בת 75 מין המניין. היא אימו הביולוגית של פיטר לות'ברג, חלוץ אינטרנט שוודי, שאירגן את הקומבינה ביחד עם המועצה המקומית. פיטר נחשב לאחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הרשתות, ועובד כיום כיועץ חיצוני לפיתוח בחברת Cisco. חנונים מרחבי העולם רואים בו כסוג של גורו לאחר שתיכנן כמה מהמודמים והראוטרים הטובים בשוק. אגב, כמו כל גאון,…

• 61 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. מדובר בסמסונג 3 בסלקום ביומיים האחרונים שמנסים להתקשר אליו פשוט אין שום צליל ולא קורה כלום מהצד שמנסה להתקשר והצד שאמור לקבל את השיחה לא מקבל כלום גם SMS לא עוברים ורשום FAILED שמתקשרים מטלפון קווי מהבית לסמסונג השיחה כן עובדת לשני הכיוונים

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. **לפני שאתם קוראים את הפוסט- אני רוצה להבהיר שבמילה אוכף אני מתכוון לכסא של האופניים, תודה** פעם זה טלפון, פעם זאת כרטיסייה אבל הפעם- האוכף של האופניים, מעניין אם נשארו תיכונים בלי גנבות במדינה הזאת למי שלא הבין, אני משתמש באופניים ככלי תחבורה כמעט לכל מקום שאני נוסע אליו, והיום, גנבו לי את הכסא ערסים (מי עוד יכול לעשות את זה?). לעזאזל עם המדינה הזאת, בהתחלה איזה פרזיט אידיוט עובר לשעון חורף מוקדם וגורם לי להזיע בבוקר כשאני רוכב, אבל מילא. עכשיו- גונבים לי אוכף שעולה 150 שקל, אבל המחיר לא משנה, זה העיקרון של ללכת 4KM מבית ספר הביתה כי לאיזה ערס מזד**ן לא מספיק האוכף שלו, ואי אפשר לרכב בלי אוכף כי בבלימה אפשר פשוט לעוף מהאופניים ולצאת די חבול/ מרוסק במקרה הרע. מה שעוד יו…

• 50 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by J0n1,

הסתכלתי עכשיו במכשיר ואני רואה 2 שיחות שלא נענו מהמספר 0000130 אין לי אף קרוב בחו"ל, ומענין אותי מי התקשר אלי. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי את הדבר הבא: הוא גם התקשר אליו מהמספר הזה. השאלה אם המספר הוא רק קידומת למרכזיה, ואם כן, איך אפשר לברר מאיזו ארץ? תודה ???

• 16 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by Arik.G,

לא מבין את הקטע שכשמקבלים את החשבון ורשום "לא כולל שירות" המלצרים לא מקבלים שכר? למה דווקא 10%? שלא תבינו לא נכון, אני לא קמצן או משהו ולרוב משאיר לא מעט, אבל אכלתי עם החברה במקום כלשהו ולא היה עלי מזומן, ביקשתי חשבון ורציתי לשלם עם האשראי, אך מסתבר שהם לא יכולים לחייב סכום מעל הסכום של החשבון ולא ניתן לשלם טיף עם האשראי. אז לחברה שלי היה 14 וקצת שקל מזומן בארנק אז השארנו את זה, איך שהמלצרית באה לקחת את החשבון היא קוראת לנו ואומרת: "סליחה? אבל זה לא אפילו לא 10%" (סכום החשבון היה 209 שקל) אז היא העמידה אותנו במצב לא נעים. למה אני "מחוייב" להשאיר 10%? יש חוק כזה? שיוסיפו את זה לחשבון אם זה חובה! ואם לא בא לי להשאיר טיף? אם השירות היה גרוע?

• 80 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by liav12,

השאלה בכותרת מת על הגבינה הזו, אני זוכר את הטעם שלה כ"כ טוב עוד כשהיו מביאים אותה לסופר סנטר של פעם, ואז הפסיקו. מחפש בנרות, ואם למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא (עוד יותר טוב אם בראשל"צ ) אשמח למידע! נ.ב אה וכן, אני מדבר גם על המוקצפת...מדהימה!

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by ralf7253,

זה שאלה ככה בכללי כי עוד לא החלטתי שאני באמת רוצה לקבל פטור אלא יותר את האופציה. מישהו יודע למי צריך לפנות כדי להתחיל את התהליך? אולי חלק כלשהוא במשרד הבטחון?

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. שלומות, יש לי שאלה... מוזרה משהו. אני מתכונן כרגע למבחן במתמטיקה ובמספר רב(מדי) של תרגילים על נושא האליפסה הקנונית, אני רואה שכתוב כדלקמן: "אליפסה שציריה הם צירי השיעורים". מה זה לעזאזל אומר? *הנה שתי דוגמאות: "ישר המקביל לציר ה-x חותך אליפסה שציריה הם צירי השיעורים בשתי נקודות שהמרחק ביניהן הוא 8. מרחקי אחת הנקודות מהמוקדים הם 6 ו-10 בהתאמה. מצא את משוואת האליפסה ואת משוואת הישר הנ"ל." "הנקודה (3,1) נמצאת על אליפסה שציריה הם צירי השיעורים ומרחקה מהמוקד הימני גדול פי 2 ממרחקן מהמוקד השמאלי."

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. Started by targil13,

מה לדעתכם הדרך הכי טובה להתמסטל? (מבחינת חוקיות, נזק בריאותי, מחיר והנאה) יש אלכהול שזה נחמד גת - לא יודע כמה משפיע, כל אחד מספר משהו אחר (אני משער שבכמויות גדולות זה כמו חגיגית) נרגילה - חבר אמר לי שבסוף מרגישים מסטולים אחרי איזה שעה, לא בדקתי קופאין - ניסיתי עליי בכמויות טיפה גבוהות זה נחמד, כמובן לא ברמה של סטלה חריף - גם לא ממסטל, אבל עושה הרגשה טובה כמובן יש כל מיני דברים שחוקיים במקומות כמו הולנד אבל יש סיכון בריאותי גבוה מדי

• 45 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by mega1234,

הייתה פעם תוכנה כזאת שהיה אפשר להכניס טקסט ותמונות וזה היה מייצר דף שנראה בדיוק כמו השער של ידיעות אחרונות, היא נקראה "רישומון" או "ידיעון" - לא זוכר בדיוק, מישהו זוכר את השם ?

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. Started by Chevy,

השעה - 01:02:03 התאריך - 04.05.06 8)

• 57 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. Started by ConRoe X Fire,

http://mingle2.com/cadaver-calculator שלי: 4950$.

• 88 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. Started by J0n1,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ?

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. Started by bomba6,

נו, מה לעשות.. כשקשה להירדם, רואים ערוץ הקניות. ואני כל פעם בשוק מחדש מאנשים שקונים משם מוצרים... לרבות מחשבים!! א- המחירים שם מופקעים. ב- הרכיבים הם חרא של רכיבים. ג- הסתקרנתי לראות כמה זה גרוע ונכנסתי לאתר האינטרנט שלהם. הממצאים מצורפים. זה פשוט קורע מצחוק. [attachment deleted by admin]

• 57 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. אני יום ליפניי קניה של ASUS GTX 470 אני רוצה לדעת מיתוך ניסיון של אנשים שקנו שם איך השרות לקוחות והכי חשוב שירות תיקונים בנוגע להחלפה מוצר פגום וכו" וגם מי יותר אמין בהבטחות של תעודת אחריות תודה ..

• 30 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by e.t,

נתקלתי במבחן IQ חביב ברשת. תפנו לעצמכם איזה 10-15 דקות כדי להתמודד איתו בהצלחה. דרגת הקושי של השאלות עולה. אני הוצאתי 127. ;D מה איתכם?

• 58 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. שלום לכולם , אני צריך חוות דעת על פיגו (XS אם אני לא טועה) שנת 2002 3 דלתות , אוט' פנסי הרכב (הקדמיים) שראיתי משום מה נעשו עכורים , בעל הרכב אמר לי שזו בעיה ידועה בכל הסידרה של 2002. כמו כן , האם מישהו מכיר בעיות ספציפיות של הדגם הנ"ל ובשנה הנ"ל? כל טיפ שתוכלו לתת יכול לעזור , בנוסף , האם מישהו יודע במקרה מה העלות של 2 פנסים לרכב הזה? תודה רבה על העזרה

• 16 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. אני עובד באחד מאולפני הכתוביות הגדולים בארץ, ובעקבות וויכוח עם חבר לעבודה חשבתי לעשות כאן סקר קטן בעניין, ולראות מה אתם חושבים על העבודה שהחברות האלה עושות , לטוב ולרע. הערות יתקבלו בברכה יש לי עוד שאלה , אבל היא לא מצדיקה סקר, נשאל אותה בנפרד: יש מה שנקרא "סופרים" , שאלו כתוביות שמתרגמות כתובית באנגלית\שפה זרה (השם של הדובר למשל) ובד"כ תקועות בצד השמאלי למעלה בנוסף לכתובית של מה שנאמר, אתם בכלל קוראים אותה? ואם כן, אתם מספיקים גם לקרוא אותה וגם את הכתובית? תודה 8)

• 104 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. אתר נחמד שעוזר לך להבין האם אתה אדם או רובוט: http://www.hotcaptcha.com/ צריך לבחור 3 תמונות של נשים יפות (אפשר לעשות את המבחן גם עם תמונות של גברים) וללחוץ על Submit. אם בחרת נכון, אז אתה מקבל הודעה שמאשרת כי אתה אדם. במידה ובחרת בתמונה של אדם מכוער, אז אתה כנראה רובוט.

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.