כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אז עכשיו אנחנו כותבים משדה התעופה ב-HK. השעה פה היא 15:15, ועוד שעה ממריאה הטיסה שלנו לטאיוואן סוף סוף. יום שלישי מתחילה התערוכה החשובה ביותר בעולם בשוק המחשבים, והשנה צפויות כמה הכרזות מטורפות, חשיפת מוצרים ואנחנו נביא לכם גם קצת ראיונות עם בכירים מחברות. אם יש לכם בקשה או רצון לתצלום - תכתבו פה ואנחנו ננסה לרוץ ולמצוא. תמונות מהמסע בהמשך
-
- 56 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
בעקרון מה שחשבתי זה להזמין 6 חברים (7 כולל אותי) יותר מאוחר להביא כמה בנות, על האש, סלטים בירות, קצת סרטים מוזיקה (הכל אצלי בבית) יש לכם עוד רעיונות או שבערך כיסיתי את כל האפשרויות?
-
- 11 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי. יש לי מספר שאלות: 1. המבצעים חלים על חיילים משוחררים במשך חמש שנים? 2. אני רוצה לקבל מבצע על כרטיס בקולנוע. מההסבר שלהם לא ממש הבנתי, האם אני צריך לקבל את ההנחה במקום של האגודה שלהם או שאני בא לקולנוע איפה שקונים כרטיסים ומציג את החוגר? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש לקנות ברווז גומי חמוד למטרות DEBUGGING. ראו (http://en.wikipedia.org/wiki/Rubber_duck_debugging) מי מכיר חנויות שמוכרות כאלו?
-
- 16 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
זמר של פעם..עם קול עבה..זמר מפורסם כהה עור
-
- 14 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש חומר מסודר שאפשר ללמוד דרכו את התכנים של הקורסים האלו ? מן הסתם יש ספרים רשמיים של הקורסים האלו. השאלה אם יש אותם באינטרנט ? ואם אין אז אם אפשר לקנות אותם וכמה זה צריך לעלות ... גם אלטרנטיבות (לא בהכרח ספר של MICROSOFT או CISCO ) זה טוב ד"א איזה הסמכה נחשבת האיכותית ביותר ?
-
- 1 תגובה
- 5.8k צפיות
-
-
מישהו שהיה בתאילנד יודע על מקום שמוכרים בו את החברות האלה? ואם יש רק זיופים שם אז מקום שיש בו בזיופים באיכות טובה? וגם מקום של דיזלים טובים? יש את אותם בMBK הזה? צריך את התשובות זריז הטיסה עוד יום וחצי בערך... תודה!
-
- 16 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
קודם כל מילים טובות - אחרי שהמחשב הקודם שלי מת קניתי מחשב חדש ב-RSM סניף כפר-סבא. היעוץ והשירות בזמן המכירה ואספקת המחשב היו טובים. אבל אנחנו יודעים שהמבחן האמיתי הוא השרות הטכני. זמן קצר לאחר הקניה המחשב עשה מספר בעיות ולאחר בדיקה מעמיקה מצידי הגעתי למסקנה כי מדובר במודולת זכרון. התקשרתי ל- RSM, הסברתי את מהות התקלה, האמינו לי ושלוש שעות לאחר מכן הגיעו אלי עם מודולות חדשות. התקנתי אותן ואכן הבעיה נפתרה. בלי ויכוחים, בלי חשדות, בלי נסיונות התחמקות (שנתקלתי בהם בחנויות אחרות בעבר), פשוט שירות כמו שאמור להיות ולא תמיד מקבלים. לגבי שיריון מחשבים בהרצליה - הבאתי להם את המחשב הקודם בגלל שלא היה פוסט. חשדתי במעבד שהם החליפו לי לא מזמן. אחרי שבוע שהם לא יצרו איתי קשר התקשרתי א…
-
- 25 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
בגלל שיש כל כך הרבה כפר-סבאים בפורום הזה (ביחס לאוכלוסיה), ובעקבות הת'רד עם גניבת הטלפון בנתניה, נפתח תרד כפר-סבאים אנונימיים (KSA). כולכם מוזמנים. שלום, קוראים לי רועי, ואני כפר-סבאי. (את שאר הפרטים ניתן להשיג בפרופיל ובחנויות המובחרות) (*אולי הקפה עלה לי לראש לא יודע)
-
- 79 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש למישהו פרטים מעבר למה שרשום פה ? http://www.articles.co.il/article/9059/%D7%90%D7%99%D7%9A%20%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D%20%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%20%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%94 מה זה המשחק מטבעות הזה ?
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
אם אפשר אתה יכולים להגיד לי כמה מנויים יש בכל חברה? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אפשר ליקנות בהכי זול טעם וגחלים לנרגילה. [אצלנו בישוב ממש יקר 5 שקל טעם, ו 4 שקל גחלים.]
-
- 23 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
נתונים: ABCD ריבוע. מרובע מסויים EFGM יוצר עם הריבוע זוויות שוות בהתאמה [האדומות] הזוויות הללו שהו יוצר שונות מ45 מעלות. הוכח כי המרובע הנ"ל שחסום בריבוע הוא ריבוע. מצאתי הוכחה בלינק הזה http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-20.7504732073&page=125&question=17 אך מתברר שהיא לא נכונה והם הסתמכו שם על הציור ובכלל לא השתמשו בנתון שהזווית שונה מ45.... אשמח להוכחה מלאה ותודה מראש...
-
- 47 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן, צריך מתנה ליום הולדת של ידידה טובה עד 50 ש"ח. איפה אפשר למצוא מוצרים קטנים ונחמדים למישהי?
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
המיזם החדש והמאתגר של xAI מכוון לדבר אחד: להוכיח שחברת תוכנה יכולה לתפקד באופן מלא ללא מגע יד אדםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום [= אני זוכר פעם היו מפרסמים מכשיר ומדביקים ליד בטן או כל איזור אחר המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וזה אמור להגדיל את השריר כאילו שהוא עשה אימון אמיתי רציתי לדעת אם מישהו פה יודע במה מדובר ואם זה באמת עוזר... וכן בטח שאני יודע שאימון אמיתי בחדר כושר זה הכי טוב... [= תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
איך? עם שמנת מתוקה(38%) זה עדיין מרגיש לי מגעיל.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני בערך קונה מחשב חדש כל פעם שהמהירות שלו משתפרת פי 4 אני רואה שהרבה אנשים פה קונים כל דבר חדש שיוצא כמעט מעניין אותי לדעת אם זה נכון
-
- 23 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
הגיעו הציונים לאינטרנט, וסתם חשבתי כל אחד ירשום פה תציון שלו ומה הוא רוצה לעשות .. (יעני בשביל מה הציון, פקולטה עתודה וכו') כמובן בהצלחה לכולם !!! לינק לבירור הציונים: http://www.nite.org.il/scripts/txt.asp?pc=125176984&selFol=125176984&flag=1
-
- 94 תגובות
- 5.7k צפיות
-