עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xtract1,

אז ככה, חשקה נפשי בדגם הנ"ל ומחיפוש קצר באיביי ובאמאזון ראיתי שהשעון עולה בערך 110-120 דולר ברוב המקרים (לשעון חדש כמובן, לא משומש). בארץ המחיר הוא 1600-1700 ש"ח ממה שראיתי. אומנם אני לא חדש בכל הנושא של האיביי וגם לא חדש לי הנושא שבארץ עושקים אותנו (אם זה המחירים בחנויות ואם זה המדינה שגובה המון מיסים מהיבואנים וכו') אבל נראה לכם הגיוני הפרש המחירים הזה? אני לא מאמין שהשעון מאמאזון מזוייף וגם בטח שלא השעונים באיביי שנמכרים מ-TRSים למניהם...סתם, מוזר קצת. מדובר על מחיר הגבוה פי 4. בכל אופן למישהו יש התנסות עם שעונים שכביכול "הפוכים" ומיועדים לשמאליים? אני מפחד שהכתר שם יפריע לי ליד ולצערי אין לי שום חנות בסביבה שמחזיקה שעון כזה כדי שאוכל למדוד. אשמח אם מישהו מכיר.

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. Started by TermiNal,

מהו לדעתכם פארק המים הטוב בישראל? לי ולחברים משעמם בחופש וחשבנו לסוע לאיזה פארק מים.. מה הכי שווה? עם המגלשות הכי מהירות, כיפיות ומפחידות?

• 29 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by 00000,

סתם החלטתי לכתוב בגוגל nazi, תראו מה מצאתי: http://www.nazi.org/library/nazi_images/ http://www.nazi.org/library/flyers/ פליירים "למה לנו למות למען ישראל", אתר עם סיומת org!!! הם קוראים למלחמה במזוהמים (יהודים). "הכוח הלבן" אמריקן נאצי פארטי: http://www.americannaziparty.com/ יש עוד מלא!! למה לא מפילים את האתרים האלו? איפה החוק?

• 69 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. אני יום ליפניי קניה של ASUS GTX 470 אני רוצה לדעת מיתוך ניסיון של אנשים שקנו שם איך השרות לקוחות והכי חשוב שירות תיקונים בנוגע להחלפה מוצר פגום וכו" וגם מי יותר אמין בהבטחות של תעודת אחריות תודה ..

• 30 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by Kukishin,

בלי להיכנס בכלל לוויכוח פוליטי כזה או אחר אני רוצה להעלות שאלה. בעיר מגורי עבד אירגון V15 כפי שפעילי מפלגת העבודה סיפרו לי - כמו מכונה משומנת. לא אכפת לי עשכיו שמאל או ימין, האם להביא ארגון מחוץ למדינת ישראל שיפעל למען מטרות פוליטיות של צד מסויים עם כל הכסף הרב שיש לארגון זה - האם זה לא פאק באמינות כלפי מדינת ישראל?

• 26 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. מחר אני נוסע עם חברים שלי לאילת לסוף שבוע. רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות בילוי איכותיים (לא משנה מה) שיש בהם כמה שפחות ערסים. בעיקרון חשבנו על בארים\מועדונים כאלה. אמרו לי שה Monkeys (פאב\באר) בטיילת הוא מקום די סבבה בלי ערסים. אתם יכולים לאשר? תודה!

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. אני רוצה להזמין עדשות מגע. יש לי צילנידר 1.25- וכידוע עדשות עם צילנידר משלשות את המחיר בהשוואה לעדשות ללא צילינידר. המוכרת הציעה לי לנסות עדשות (דוגמיות) רגילות ללא צילינדר עם עלייה של 0.50- במספר (זה כביכול מכסה את זה). בערב אני אנסה את העדשות ונראה איך אני רואה ומרגיש איתם. האם יש הבדל בין סוגי העדשות של דיספו, חניטה או פוקוס? במרקוביץ 3 זוגות עדשות חודשיות כולל צילנידר עולות לי 400 ש"ח. של DISPO טוריות. ובאופטיקה הלפרין 6 עדשות מגע חודשיות ללא צילינדר עולות לי 210 ש"ח. של חניטה או פוקוס. טוריות. דרך אגב חשוב לציין שאני יוצא עם העדשות רק בסופי שבוע, ככה שאורך החיים של העדשה גדל.

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. Started by ConRoe X Fire,

http://mingle2.com/cadaver-calculator שלי: 4950$.

• 88 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. מה שדורש עבודה מורכבת בפוטושופ עם מסכות ושכבות, נאנו בננה מבצע בשניות עם הוראה פשוטה במילים - ללא צורך בניסיון מקצועי. האם זהו הדור הבא של יכולות הבינה המלאכותית בתחום העיצוב הדיגיטלי?לכתבה

10. ישנו שיר חדש ברדיו ... בהודית ! משהו אג'ה אג'ה .... מישהו יודע מה שם השיר ? איפה אני קונה את הדיסק המלא ?

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. התקשר אליי הבחור ושאל אם אני מעוניין שהוא יסדר לי מיונים לתותחנים. חוץ מהגדודים יש : א)מערך רקטי. ב)מורן. ג)מזלטים-זיק. אני מעוניין לעשות תפקיד מעניין בצבא שמשלב מחשבה ועבודה עם טכנולוגיה אז רציתי לשאול מה אתם אומרים על איכות היחידות הנל ואם שווה להתמיין. תודה

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. יש לי איזה ויקוח עם חבר שלי על שטח שלך ושל המדינה! נניח ויש לי איזה חלקת אדמה שהמדינה רוצה אותה למטרת כביש או ארכוליוגיה וכדומה.. והאדמה היא שלי בתבוא או איך שזה נקרא.. המדינה יכולה לקחת לי גם ובמידה ואני לא רוצה בין עם זה בתשלום או לא?? אשמח לקבל גם את התשובה בתור הוכחה מאיפו שהוא...

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. Started by 770PF,

אם אפשר אתה יכולים להגיד לי כמה מנויים יש בכל חברה? תודה!!

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by shaypoi1,

לאחרונה יצא לי להתנסות בהגשמת החלום שלי - לימוד מדעי המחשב באוניברסיטה דווקא בקטע שהיתי משוכנע שאני מנצח בו, הפסדתי. הקורסים במתמטיקה שיעממו וקרעו אותי. (למרות שיש לי 90+ ב-5 יחידות) אז אופצייה ב שהרבה פחות מסובכת היא כלכלן. השאלה איך אפשר להרוויח כסף מזה. ועלתה לי האפשרות של עבודה בארה"ב (יש אזרחות) איך אני מגלה מה המשכורת הממוצעת שם? איזה מקצוע כדי? (ראיית חשבון/עו"ד/מנהל עסקים/כלכלה/אחר?). מבחינת יציבות המקצוע לאורך שנים (כמה ביקוש היה?), כמה ביקוש צופים שיהיה? מה המשכורת הממוצעת? מה המשכורת מינימום? (כמה מרוויח פקיד בבנק לדוגמא?) מה עוד אני צריך לדעת על הנושא? נ.ב בהכוונה תעסוקתית שעשיתי המליצו לי להיות הנדסאי. אבל לא העלתי אז את האופצייה של כלכלן. חוץ מזה אני לא יודע…

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. אהלן,אני בחור ללקראת גיוס,יש לי קב"א 55 ודפ"ר 70,נפלתי בטיס על פסיכולוגית. אחרי זה בא גיבוש צנחנים שאותו לא עברתי,אני בכללי בחור בכושר אחלה ועד היום התאריך גיוס שלי היה 19 לנוב' שחשבתי זה גולני,אז לא היה לי תלונות. קיבלתי פתאום מכתב שאומר ששובצתי להנדסה קרבית,למה לעזאזל?

• 82 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. אם הוריו (כל משפחותו בעצם) של חייל בשירות סדיר מהגרים למדינה אחרת. איך כל העניין מתנהל? בשום פנים ואופן אני לא מתכוון להיות פה חייל בודד. האם צה"ל יעשה בעיות כלשהן? אני לא מתכוון לשרת (ידוע מראש) בשום תפקיד סודי, קרבי או משהו חשוב אחר. סך הכל ג'ובניק בחיל האוויר. אם מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה אני אשמח לעזרה. בלי ספקולציות בבקשה.

• 37 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by rk666,

בגלל שיש כל כך הרבה כפר-סבאים בפורום הזה (ביחס לאוכלוסיה), ובעקבות הת'רד עם גניבת הטלפון בנתניה, נפתח תרד כפר-סבאים אנונימיים (KSA). כולכם מוזמנים. שלום, קוראים לי רועי, ואני כפר-סבאי. (את שאר הפרטים ניתן להשיג בפרופיל ובחנויות המובחרות) (*אולי הקפה עלה לי לראש לא יודע)

• 79 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by J0n1,

הסתכלתי עכשיו במכשיר ואני רואה 2 שיחות שלא נענו מהמספר 0000130 אין לי אף קרוב בחו"ל, ומענין אותי מי התקשר אלי. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי את הדבר הבא: הוא גם התקשר אליו מהמספר הזה. השאלה אם המספר הוא רק קידומת למרכזיה, ואם כן, איך אפשר לברר מאיזו ארץ? תודה ???

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by shashay1,

תראו אני בעל רקע קצת בתחום הרשתות והאינטרנט מתעסוקה בצבא בדברים האלה. אני כרגע רוצה ללמוד ccna ו-mcitp אבל המטרה שלי היא ללמוד את זה בתור מקצוע זמני ואז ללמוד יותר רציני לתואר כלשהו. השאלה שלי האם לימוד של ccna לבד יוכל לפתוח לי דלתות לעבודות יחסית טובות או שעם ccna לבד יהיה לי מאוד קשה למצוא עבודות בתחום ועדיף לעשות את שני הקורסים ביחד?

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. Started by yanivnn,

שלום. מקווה שזה המקום הנכון. יש לי מברגה נטענת שהמטען שלה התקלקל. המטען הוא . ככל הנראה הפיוז נשרף. אני צריך מקום או מישהו שיוכל לעזור לי עם זה. בברכה

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. קיצור אני בא לקצור את הדשא ממלא דלק כמו תמיד וממש הרב זמן לא שמתי שמן במכסחת דשא אז אמרתי לעצמי שחייב פעם ב....... קיצור המכסחת התחילה להוציא מהאגזוז מלא עשן (לא מביישת מופע פירוטכניקה) ועכשיו המכסחת לא עובדת יכול להיות ששמתי יותר מידי שמן? או שהשמן של המכונית והשמן של המכסחת דשא זה שמן שונה? כל פעם שאני מושך את החוט הזה של המכסחת יוצא לי עוד שחור מאזור המנוע שם תודה רבה!!!

• 15 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by חן מ,

כדי להיות אזרח קנדי מה צריך לעשות?האם זו פרוצדורה מסויימת שצריך לעשות מהארץ? כאילו יש תנאים מסויימים שבעקבותם מקבלים אזרחות?מה לגבי מקומות עבודה? אוקיי מצאתי את התנאים.... לא הבנתי משהו השכלה-אם אין לי תואר אקדמאי אני לא יכול להגיע לשם?או שהשכלה משמעה תעודת בגרות מלאה שמוכיחה 12 שנות לימוד? מה זה שנת עבודה במשרה מלאה בתשלום?איפה צריך לעבוד?

• 50 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

מחר יש בגרות בפיזיקה, בהצלחה לכל מי שבחר בזה! חשבתם כבר אילו שאלות תפתרו? אני חשבתי על השאלות 1-3. קו ישר זה קל, כך גם ניוטון ואנרגיות. לגז אידיאלי אין לי כוח כי צריך לדעת איך הגיעו לנוסחא הזו. אני מקווה שלא יתנו שם הגדרות. מתי זה מתחיל?

• 89 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

היום 285 יום אחרי קבלת הרשיון שלי עשיתי את התאונה הראשונה שלי, פניה לא מוצלחת שמאלה המכונית שלי בלי שריטה שקע קטן במכונית השניה. נהגת ממש נחמדה (וכוסית בטירוף!) :\ החלפנו פרטים בשקט ואני עדיין תוהה אם הייתי צריך להתחיל אתה.. אז ספרו, איך הייתה התאונה הראשונה שלכם

• 43 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. ללשכה אני כבר רשום אבל ימח שמם אי אפשר לסמוך עליהם אני מעדיף מקום שאני אמצא לבד. ברוב אתרי הדרושים היום אני נתקל ב2 סוגי מודעות שהם סמויים וחברות כוח אדם, שעקרונית שניהם זה אותו דבר. אני מסרב לפנות דרך כוח אדם כי הם משקרים בקשר לתפקיד (מודעה לניהול צוות בפועל זה נציג ג'נרי) ואז יש את העינוי של מרכז הערכה ושיט. למי ששכח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511562.0 בקיצור איפה אפשר למצוא בימינו מודעות דרושים של בתי עסק שמפרסמים מודעות לעצמם?

• 31 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים