עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עם הבטחות לזמינות ודיוק טובים הרבה יותר מהמערכת שכולנו מכירים, מערכת ה-Galileo השאפתנית מתחילה לפעול ולספק שירות למשתמשים לכתבה

2. אז פורים בפתח.... למישו יש רעיון לתחפושת טובה ואל תביאו לי פה קאובוי או פיראט אני רוצה משו שיהיה מקורי...

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by e.t,

נתקלתי במבחן IQ חביב ברשת. תפנו לעצמכם איזה 10-15 דקות כדי להתמודד איתו בהצלחה. דרגת הקושי של השאלות עולה. אני הוצאתי 127. ;D מה איתכם?

• 58 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by חן מ,

שבת שלום השאלות שלי הן: 1.בזמן הצבא אני בכלל לא מחר**.האם זו בעייה רפואית או פסיכולוגית?כדאי לגשת לרופא על זה? 2.לא הבנתי משהו:היה לנו יום אגדים וכו',שמו אותי בגדוד 282.זה נמצא ברמת הגולן.כשאני אגיע לשם יגידו לי איזה תפקיד יהיה לי?כאילו מה ההבדל בין גדוד לבין פלוגה?והאם תומך לחימה זה כמו גו'בניק? 3.מה עושים אם חלק מהציוד ב' אבד לי?אני עולה מת"ש?

• 57 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. Started by Nahum2,

אז ככה, יש לי משפחה די טובה אבא ואמא מהנדסים וכסף טפו טפו טפו לא חסר. ההורים עובדים קשה אבלתמיד מקדישים לנו זמן כל שובע יש טיול משפחתי או משהו. והם מתעניינים בחיינו הפרטיים והלימודים אני סטודנט למדמ"ח אחותי הקטנה (10) מחוננת. כל שנה יש טיול לחול. המקרר תמיד מלא בכל טוב לכל אחד יש חדר משלו. וההורים נותנים לנו את הפרטיות שלנו מתעניינים בשלומנו וכו' האידיאליה מופרעת ע"י אחי הקטן (14) עד כמה שאנחנו מנסים נראה שהכשרון היחיד שיש לו זה להסתבך בצרות. יצא לו בחודשים האחרונים להידקר קלות להיסחט באיומים להשתתף בקקטה שגרמה לחבר שלו (ילד טוב דווקא) יותר מ 20 תפרים. החבר הכי פחות פושע שלו בלי גרוש על התחת ועם אח בכלא. רובם אם לא כולם שותים,מעשנים,הולכים מכות ומסתובבים עד השעות הקטנות ש…

6. Started by evman007,

כבר הגיעו מים עד נפש איך שאומרים....(ככה אומרים? ;D) לפני כשבוע התנתקתי מספקית האינטרנט 012 מבאנדל משולב עם הוט של 1.5 ו256 העלאה. ביום שני בבוקר כבר חוברתי ל014 בבאנדל עם הוט ל2.5 ואותו ה UPLOAD. אמרו לי בתחילה שידעכנו לי את זה תוך יום גג. בשלישי בדקתי, לא עודכן, בוצעה שיחת ועידה עם הוט ובזק בינלאומי שטענו שלחו את הקובץ, הוט טענו שלא קיבלו. ברביעי שוב אני בודק, שוב לא התעדכן.שוב ועידה,סיפרו לי בהוט שמכיוון שהמנוי שם רשום על שם אבא שלי ובבזק בינלאומי על שמי, הייתה בעיה בקבלת הקובץ מבזק, לכן היה צריך לשנות את זה בכדי שתהיה תאימות. חמישי, שוב בודק, וכמובן לא מעודכן.מתקשר, שוב ועידה, הוט אמרו שבזק לא שלחו בכלל.ביררתי עם בזק ואמרו בועידה מול הוט ששלחו. בשישי, שוב לא מעודכן, ה…

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by kawaii,

כשאתה אוכל אוכל ערבי, משתמש במילים ערביות, מדבר במבטא ערבי לפעמים, ועדיין שונא ערבים. כשיש לך דחף בלתי נשלט לקחת את המגבת מהבית מלון הביתה... כשאתה יכול לזהות ישראלי בכל מקום בעולם מרחוק תוסיפו משלכם חברה, תעשו את זה מעניין..

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. זו שאלה שנוגעת לניקוי פיזי של מחשב מאבק. רציתי לנקות בבית את המחשב מאבק, אבל למה לעבוד קשה כשאפשר להשתמש בקומפרסור איכותי? במהלך התקופה הקרובה אני רוצה להגיע לאייבורי סניף ב"ש כדי לנקות עם הקומפרסור שלהם את המחשב שלי. אילו חלקים מומלץ להוציא לפני שאני משתמש בו ? כונן אופטי?דיסק קשיח? או שאין צורך כלל? טיפים נוספים יתקבלו בברכה.

• 36 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by methodman,

אני עכשיו הולך לבגרות אז בהצלחה לכל מי שנבחן היום בבגרות באנגלית אני אישית עושה את E

• 108 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. שלום, אני צריך כבל מאריך ATX 4 פינים 12V. לסינים יש את זה להציע: http://www.aliexpress.com/item/ATX-12V-4-Pin-male-to-8-Pin-Female-Power-Cable-Adapter/417040356.html השאלה היא כמה זה בטוח? אני מכניס מערך כבלים זולים למחשב יקר.

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. Started by the red dragon,

מה אתה חושבים ? איזה צבא הכי חזק בעולם?

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. שלום לכולם , אני צריך חוות דעת על פיגו (XS אם אני לא טועה) שנת 2002 3 דלתות , אוט' פנסי הרכב (הקדמיים) שראיתי משום מה נעשו עכורים , בעל הרכב אמר לי שזו בעיה ידועה בכל הסידרה של 2002. כמו כן , האם מישהו מכיר בעיות ספציפיות של הדגם הנ"ל ובשנה הנ"ל? כל טיפ שתוכלו לתת יכול לעזור , בנוסף , האם מישהו יודע במקרה מה העלות של 2 פנסים לרכב הזה? תודה רבה על העזרה

• 16 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

עוד כמה ימים יום הולדת לאקסית - צריך לעשות משהו ... אנחנו עדיין מאוהבים, מדברים ונפגשים המון. ההתלבטות היא אם אני אעשה משהו יותר מידי רציני היא תפתח תקוות שאני רוצה לחזור אליה. מצד שני, אני עדיין אוהב אותה ויום הולדת זה דבר שחשוב לה מאוד - לא מעוניין לאכזב אותה. אופציות כמו טיסה בשמי ישראל, איזה צימר וכד' לא קורצים לי [זה משהו שהייתי עושה עם חברה לא עם אקסית... בכל אופן, שבוע אחרי שנפרדנו היה לי יום הולדת והיא לא עשתה לי כלום.. למרות שביקשתי ממנה לא לעשות כלום אבל בכל זאת..]. מסעדה גם נשמע לי מעפן. חשבתי לקנות לה משהו ולקחת אותה לאיזה איזור עם נוף נחמד לפיקניק [לאפות לה לחמים ולקנות גבינות, איזה מוסקט נחמד ושמפניה] אני גר בחולון ואין לי זין עכשיו לנסוע במשך שעה וחצי לפיקנ…

• 57 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. חח אתה מגיע ו ? נוגעים בך ? יש לך מבחנים ?

• 90 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by chinchi,

ביום שלישי 11 באפריל אבא שלי נהרג בפיצוץ של ניסוי שכשל בדרום הכרמל. כתבתי שיר על סערת הרגשות שבי, רציתי לשתף אתכם היות ואני גולש כאן הרבה. מקווה שתתחברו ותבינו את הכאב שבי. תודה. למה זולגות הדמעות? למה אני בוכה כשאין לי אל מי לצחוק? למה המתים קבורים? למה אני הולך אל הקבר בכדי לתקן את העולם שלי? למה הגיבורים נופלים? למה אלוהים ששם יושב, אם אכן שם יושב, בוחר לו את הטובים? למה שיר מתנגן לאוזן עצובה? למה תפרוץ הנשמה בבכי מר כאשר ישמעו צלילי שיר מוכר? למה הזר של הפרחים נובל? למה פורח הפרח אם במטרתו לנבול? למה הכעס פורץ? למה יחפש האדם העזוב את האומלל לפרוק עליו את זעמו? למה החיבוק עוזר? למה עלי לחבק חברים שאיני חבר להם ולחשוב שיוטב לי? למה נותרתי לי לבד? למה אצטרך להיות המחליף …

• 62 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by LermanIsUberCool,

סדרה אדירה

• 51 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. פרצתי לפניי כמה דקות לאתר של XBOX צרפת כי ראיתי בפורומים שלהם הודעה אנטישמית ולאדמין שלהם גם קוראים מחמוד. אין לי רגשות אשם ולא הרסתי משהו לבינתיים... אבל יש לי את כל הדטא בייס שלהם \=

• 109 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי והוא הכניס את הלשון שלו לפה שלי רוב הזמן הוא עסוק בלקק את איבר מינו, אני יודע שהוא סוטה אבל מה לעשות יש לו שריטה שטפתי את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. בנידון? שמעתי שרזים אם הם משמינים אז הם משמינים בבטן ולא ברוחב. האם רק ריצה יכולה להוריד לו את הבטן הזאת? בכל השנים הוא היה אוכל כמה שבא לא ובחיים לא היה משמין. והוא עלה במשקל בסביבות ה8 9 קילו. הוא מטר 74 היה שוקל 60 62 ועכשיו 71 72 . לפי דעתי יותר יפה לו 71 72 קילו אבל את הקטע של הבטן איך עושים אותה שטוחה לגמרי? זה מה שהוא אמר לי לשאול אז חברה תעזרו לו חחחחח כל הקטע הזה מצחיק אותי.

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. Started by marlboro,

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. חיפשתי ולא כ"כ מצאתי... אני מחפש כוסות שוטים עם כל מיני הדפסים מגניבים כאלה, לא משהו שקוף וריק, אלא אם כן זה ממש מגניב... אני רוצה לקנות אחד או כמה יחידות, לא סטוק. יש כזה דבר? תודה מראש. עריכה: נראה לי שמצאתי משהו מגניב: http://www.smart-deal.co.il/products/153380 אבל אתם מוזמנים להגיד לי אם אתם מכירים משהו שאני לא...

• 8 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by benor,

למי שנוסע ברכבות, וזה רלוונטי אליו. ההודעה באתר הרכבת: http://www.rail.co.il/he/Pages/homepage.aspx http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4067474,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4067449,00.html

• 43 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. דרך איפה מגיעים לגיבוש, אילו נתונים מינימליים צריך דרישות פחות או יותר הנאות יתרונות חסרונות וכל מה שתוכלו לספק לי תודה רבה ובבקשה מי שאין לו מושג שלא יגיב

• 22 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. אני יום ליפניי קניה של ASUS GTX 470 אני רוצה לדעת מיתוך ניסיון של אנשים שקנו שם איך השרות לקוחות והכי חשוב שירות תיקונים בנוגע להחלפה מוצר פגום וכו" וגם מי יותר אמין בהבטחות של תעודת אחריות תודה ..

• 30 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. מישהו שהיה בתאילנד יודע על מקום שמוכרים בו את החברות האלה? ואם יש רק זיופים שם אז מקום שיש בו בזיופים באיכות טובה? וגם מקום של דיזלים טובים? יש את אותם בMBK הזה? צריך את התשובות זריז הטיסה עוד יום וחצי בערך... תודה!

• 16 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים