עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NiTRo37,

^^^ כמו שהכותרת אומרת...אפשר קצת מידע לגבי מסלול זה והאם כדאי ללכת לשם? תודה

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. התקשר אליי הבחור ושאל אם אני מעוניין שהוא יסדר לי מיונים לתותחנים. חוץ מהגדודים יש : א)מערך רקטי. ב)מורן. ג)מזלטים-זיק. אני מעוניין לעשות תפקיד מעניין בצבא שמשלב מחשבה ועבודה עם טכנולוגיה אז רציתי לשאול מה אתם אומרים על איכות היחידות הנל ואם שווה להתמיין. תודה

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by orel176,

1.תסתכלו על מרכז התמונה(ב +) 2.אתם תראו שהנקודה הבלתי נראית נהפכת ירוקה 3.אם תמשיכו להסתכל תראו שכל הנקודות נעלמות תהנו

• 40 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by shaypoi1,

לאחרונה יצא לי להתנסות בהגשמת החלום שלי - לימוד מדעי המחשב באוניברסיטה דווקא בקטע שהיתי משוכנע שאני מנצח בו, הפסדתי. הקורסים במתמטיקה שיעממו וקרעו אותי. (למרות שיש לי 90+ ב-5 יחידות) אז אופצייה ב שהרבה פחות מסובכת היא כלכלן. השאלה איך אפשר להרוויח כסף מזה. ועלתה לי האפשרות של עבודה בארה"ב (יש אזרחות) איך אני מגלה מה המשכורת הממוצעת שם? איזה מקצוע כדי? (ראיית חשבון/עו"ד/מנהל עסקים/כלכלה/אחר?). מבחינת יציבות המקצוע לאורך שנים (כמה ביקוש היה?), כמה ביקוש צופים שיהיה? מה המשכורת הממוצעת? מה המשכורת מינימום? (כמה מרוויח פקיד בבנק לדוגמא?) מה עוד אני צריך לדעת על הנושא? נ.ב בהכוונה תעסוקתית שעשיתי המליצו לי להיות הנדסאי. אבל לא העלתי אז את האופצייה של כלכלן. חוץ מזה אני לא יודע…

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by Biatch,

יש למישהו פרטים מעבר למה שרשום פה ? http://www.articles.co.il/article/9059/%D7%90%D7%99%D7%9A%20%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D%20%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%20%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%94 מה זה המשחק מטבעות הזה ?

• 9 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. Started by asafgolan,

אני כרגע בתהליכי השלמת בגרויות ותהיתי אם ניתן לבטל את ציוני המגן לבגרויות שעשיתי בתיכון. יש לי בתעודה בסה"כ שני מקצועות עם ציוני מגן: לשון, שם המגן והציון הסופי היו זהים, ומתמטיקה, שם המגן הוריד לי ממוצע של 91 ל79. את שאר המקצועות השלמתי/אשלים כנבחן אקסטרני ללא ציון מגן. אז האם הדבר אפשרי או שמדובר במשהו חריג מדי?

• 15 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. Started by yanivnn,

שלום. מקווה שזה המקום הנכון. יש לי מברגה נטענת שהמטען שלה התקלקל. המטען הוא . ככל הנראה הפיוז נשרף. אני צריך מקום או מישהו שיוכל לעזור לי עם זה. בברכה

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. רציתי לדעת איפה אפשר ליקנות בהכי זול טעם וגחלים לנרגילה. [אצלנו בישוב ממש יקר 5 שקל טעם, ו 4 שקל גחלים.]

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by Track,

קניתי זיכרון למחשב בשווי 160 דולר (195 עם משלוח) מארצות הברית. היום אני מבין שאני אמור לשלם על כך 200 ש"ח מע"מ/מכס. נראה לי ממש לא הגיוני - יכול להיות שפספסתי משהו?

• 32 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by Invisible person,

למה במבחני המיון לקורס טיס בצבא יש כל כך הרבה מתמטיקה ופיזיקה? איך זה קשור לטיסה בכלל?

• 89 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

מה תעשו כשזה יגמר...? איך תוכלו לחיות בלי זה...? רק עוד 4 ימים... ;D

• 41 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. הכל בכותרת תודה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 19:34:23 שאלה נוספת :במידה והזמנתי אחריות ל2 או 3 שזה תוספת מחיר, האם מחשבים את המע"מ 16.5% מתוך המחיר של המחשב ללא האחריות או ביחד עם האחריות?

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. Started by qwerty1987,

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4368038,00.html אמנם אינני נוהג לבקר בהם, אך אני מנסה להבין נקודה עקרונית (בהנחה ומה שמסופר בכתבה אכן נכון) - בכספי המיסים והארנונה שאני משלם, המדינה מוצאת לנכון לבנות בין היתר בתי כנסת. לתומי חשבתי, שאם ברצונו של אדם כלשהו לבוא לבית כנסת להתפלל - הוא יכול לעשות זאת על בסיס מקום פנוי. מהכתבה אני מקבל את הרושם שבבתי כנסת מסוימים מקובל לשלם עבור מקום ישיבה שמור. מישהו יודע האם מדובר במשהו ממוסד, או כמו שאני חושב, יוזמה מקומית של האחראים לעשות כסף שחור מהצד?

• 55 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by BetZeFer,

ולא משהו כמו SKAZI נמאס לי מהשיט הזה. תודה

• 48 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by Kukishin,

בלי להיכנס בכלל לוויכוח פוליטי כזה או אחר אני רוצה להעלות שאלה. בעיר מגורי עבד אירגון V15 כפי שפעילי מפלגת העבודה סיפרו לי - כמו מכונה משומנת. לא אכפת לי עשכיו שמאל או ימין, האם להביא ארגון מחוץ למדינת ישראל שיפעל למען מטרות פוליטיות של צד מסויים עם כל הכסף הרב שיש לארגון זה - האם זה לא פאק באמינות כלפי מדינת ישראל?

• 26 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. היי... מישהו מכיר שמות של קיבוצים באיזור נתניה והסביבה ? אני פשוט מנסה להיזכר בשם של אחד מהם ולא מצליח... אז זה ממש יעזור אם תזרקו את כל השמות של הקיבוצים באיזור שאתם מכירים... thanks...

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by TermiNal,

מהו לדעתכם פארק המים הטוב בישראל? לי ולחברים משעמם בחופש וחשבנו לסוע לאיזה פארק מים.. מה הכי שווה? עם המגלשות הכי מהירות, כיפיות ומפחידות?

• 29 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by omnius,

לי ולחבר שלי היה ויכוח לגבי ספירת הברות במילים, לקחנו את המילה צ'יפס כדוגמה. הוא אומר שבגלל שבמילה יש תנועה אחת ("צ'י") אז יש רק הברה אחת. אני אומר שבגלל שאחרי שמפסיקים את התנועה יש עוד המשך למילה (ה-"פס") צריך לספור את זה כהברה נוספת, אז יש שתי הברות. כן, אין מה לעשות בחופש אז מי מאיתנו הוא המנצח ומי הוא הלוחש לכבשים?

• 14 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

למרוקאים או למי שיודע מה זה מימונה,מישהו הולך? אני בתור מרוקאי הולך לשם לשם למלא את הקיבה שלי, יהיה שם שמח!!!! :yelclap: :xyxthumbs: :silly: :jump1: :jump1: :nutty: :alcoholic: :alcoholic:

• 73 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. מי ינצח ביום רביעי? ישראל או צרפת?

• 143 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. כמה דברים חדשים שהולכים להיות לנו בתחילת 2007-ויש הרבה.. שכל אחד יוסיף משהו לי יש כמה.. 1.הפחתת מחירון המכוניות ברמה משמעותית 2.ווינדוס ויסטה 3.PS3 4.החלטה בנושא המס לגז למשך ה15 שהים הבאות בינואר 2007 5.דגמי פלאפון של נוקיה מדהימים עם 5 מגה פיקסלים וGPS מובנה ועוד.. תוסיפו עוד

• 86 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיודע את התשובה ויוכל לעזור לי. קיבלתי מכתב מיחידת האיתור של חיל מודיעין שמבקש ממני למלא שאלון כדי לבחון את התאמתי למסלולים שחקים, חבצלות וגאמ"א עכשיו, הדבר אליו אני מכוון בצבא הוא פרויקט תלפיות (עדיין לא קיבלתי זימון למיונים או בקשה למלא שאלון או משהו כזה) עד עכשיו התכנון שלי היה להתמיין במקביל גם לתלפיות וגם לגאמ"א (שגם די מעניין אותי) כך שבמידה ואני לא אצליח להתקבל לתלפיות יש לי סיכוי להגיע לתפקיד אחר שגם מעניין אותי. עכשיו כשקראתי את המכתב שמתי לב שכתוב בסוף "חשוב לציין כי המועמדות למסלולים 'שחקים' ו'חבצלות' הינה התנדבותית ונעשית במקביל למיונים אחרים בחמ"ן ומחוצה לו.." וזה גרם לי לדאוג כי לא מצוין אותו דבר על גאמ"א. לכן קיוויתי שיש פ…

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by qwerty1987,

2 כוכבים + ניטרוקס - אילו מועדונים מומלצים? האם יש נקודות חשובות שיש לשים לב אליהן? האם בסוף הקורס ניתן לצלול ללא מדריך? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. אוקי, מתחיל לשעמם לי מאוד בזמן האחרון, וכבר ראיתי את כל הסרטים הגדולים בנושאים נראה לי. בכל מקרה, אני ממליץ על הסרטים הבאים: All The Godfather Trilogy The Goodfellas Blood In, blood out Juice Gridlock'd Gang Related Above The Rim Scarface Boyz N' The Hood Higher Learning Menace II Society אממ... אני מאמין שזה הרוב. יש לכם עוד המלצות?

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים