כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יש לי תכנון קרוב\רחוק (תלוי בפרספקטיבה) של לקנות\לשדרג מחשב דרך Newegg ואני מנסה לברר את התנאים. התכנון הוא לקנות את מרבית החלקים (שיוצאים זול משמעותית שם גם עם מע"מ ומשלוח) דרכם ולהשתמש בשירות כמו mustop או ushops בכדי להביא את המוצרים לארץ\לשלם ל-newegg (שכידוע לא שולחים לפה ולא מקבלים אשראי לא אמריקאי). אשמח לקבל עזרה מיודעי דבר\אנשים שקנו בעבר חלקי מחשב מ-newegg. עלות החלקים היא פחות או יותר 2000$. החלקים להלן- מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס קול, מסך ומקלדת. במידה וחברת השילוח או newegg ירכזו הכל בחבילה אחת, מימדי החבילה אמורים ליהיות סטנדרטיים (קרטון בינוני) ומשקל לא יעלה על 30 ק"ג. מה עוד אני בעצם משלם במקרה הזה חוץ ממע"מ (18%+) ועלות משלוח פנימי של newegg וחיצוני ש…
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
http://www.qinetiq.nl/movies/chris.html : ילדים ראו אוזהרתם! :errrr:
-
- 67 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל מהאדם עדכונים שוטפים אבל לא מעוניין שהוא יתייג אותו. אפשר לעשות דבר כזה? לחסום רק תיוג?
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
בעקרון מה שחשבתי זה להזמין 6 חברים (7 כולל אותי) יותר מאוחר להביא כמה בנות, על האש, סלטים בירות, קצת סרטים מוזיקה (הכל אצלי בבית) יש לכם עוד רעיונות או שבערך כיסיתי את כל האפשרויות?
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
האם זה עד כדי כך נורא מבחינת הקאות ובלאגנים?
-
- 35 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני יודע שהיה פה באתר איזשהו אתר לפרוש אתרים ברוסית ולא מצאתי בחיפוש. אני עדיף לעברית אבל אם אין אז לאנגלית. וגם רצוי שיפרש את כל הדף ולא מילה מילה...
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לומר לי את הסדר של טרילוגית מלחמת הכוכבים? אם אני לא טועה יש את: אימת הפאנטום - The Phantom Menace מתקפת המשובטים - Attack of the Clones תקווה חדשה - A New Hope שובו של הג'די - Return Of The Jedi האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back נקמת הסית' - Revenge of the Sith ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?
-
- 41 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
-
הפרופיל שלי הורד ל45 נפשי, עקב סיבות שלא רוצה לפרט כאן, בעיקר בגלל הרצון לעבור לבסיס קרוב לבית, כי שיררתי בבסיס 5 שעות מהבית, שהוא פתוח וכולם חוזרים הביתה כל יום ורק אני ועוד מעטים נשארים בבסיס וזה מתסכל. בכל מקרה רציתי לדעת איך זה ישפיע על העתיד, האם זה משפיע על החיים האזרחיים לאחר השחרור? איך זה ישפיע על המילואים ועל הסדיר? האם אני הולך להיות עובד רס"ר?! :-\
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
-
כמה דברים חדשים שהולכים להיות לנו בתחילת 2007-ויש הרבה.. שכל אחד יוסיף משהו לי יש כמה.. 1.הפחתת מחירון המכוניות ברמה משמעותית 2.ווינדוס ויסטה 3.PS3 4.החלטה בנושא המס לגז למשך ה15 שהים הבאות בינואר 2007 5.דגמי פלאפון של נוקיה מדהימים עם 5 מגה פיקסלים וGPS מובנה ועוד.. תוסיפו עוד
-
- 86 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות ברווז גומי חמוד למטרות DEBUGGING. ראו (http://en.wikipedia.org/wiki/Rubber_duck_debugging) מי מכיר חנויות שמוכרות כאלו?
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
הרבה אנשים שיודעים לבנות מפרטים ולהרכיב מחשבים, למי שהמחיר חשוב יותר משירות, בוחרים לקנות בחנויות הנ"ל. בנוסף להצבעה אבקש ממכם לציין את סניף החנות שבחרתם, איתה יש לכם ניסיון קנייה. ואם אתם מכירים עוד חנויות זולות, אשמח לשמוע הצעתכם.
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי. יש לי מספר שאלות: 1. המבצעים חלים על חיילים משוחררים במשך חמש שנים? 2. אני רוצה לקבל מבצע על כרטיס בקולנוע. מההסבר שלהם לא ממש הבנתי, האם אני צריך לקבל את ההנחה במקום של האגודה שלהם או שאני בא לקולנוע איפה שקונים כרטיסים ומציג את החוגר? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
קודם כל מילים טובות - אחרי שהמחשב הקודם שלי מת קניתי מחשב חדש ב-RSM סניף כפר-סבא. היעוץ והשירות בזמן המכירה ואספקת המחשב היו טובים. אבל אנחנו יודעים שהמבחן האמיתי הוא השרות הטכני. זמן קצר לאחר הקניה המחשב עשה מספר בעיות ולאחר בדיקה מעמיקה מצידי הגעתי למסקנה כי מדובר במודולת זכרון. התקשרתי ל- RSM, הסברתי את מהות התקלה, האמינו לי ושלוש שעות לאחר מכן הגיעו אלי עם מודולות חדשות. התקנתי אותן ואכן הבעיה נפתרה. בלי ויכוחים, בלי חשדות, בלי נסיונות התחמקות (שנתקלתי בהם בחנויות אחרות בעבר), פשוט שירות כמו שאמור להיות ולא תמיד מקבלים. לגבי שיריון מחשבים בהרצליה - הבאתי להם את המחשב הקודם בגלל שלא היה פוסט. חשדתי במעבד שהם החליפו לי לא מזמן. אחרי שבוע שהם לא יצרו איתי קשר התקשרתי א…
-
- 25 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
איך? עם שמנת מתוקה(38%) זה עדיין מרגיש לי מגעיל.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאור עליית מחירי המים (וכמובן העובדה שאין יותר מדי מים) ולפני שמים הופכים להיות מוצר לעשירים בלבד.. אתם יכולים לכתוב פה טיפים שלכם לחסוך במים ! כמה דברים שלי: *בזמן המקלחת לשים שיר שאתם אוהבים ברקע [אפשר בפלאפון או משהו] ולנסות לסיים את המקלחת עד סוף השיר - ככה גם נהנים משיר נחמד ברקע וגם מסיימים להתקלח [המלצת רשות המים-להתקלח עד 4 דקות]. *לנסות להוריד באסלה בכל מקרה את הידית הקצרה - גם אם הורדתם חבילה. ברוב הפעמים זה מצליח. אני מניח שזה חוסך בערך חצי מיכל כל פעם. *לא לשטוף את האוטו אם אתם יודעים שעומד לרדת גשם [גם ככה הגשם מתייבש מכוער על הרכב וצריך לנגב אותו שוב]. *לחסוך מים לא רק בבית - גם בצבא ובעבודה, אמנם זה לא הכסף שלכם, אבל זה המים של כולנו. אנ…
-
- 57 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
כותרת
-
- 21 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-