כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
איך להרוג צלופח? דני הקטן היה בן 7 וכמו שאר הילדים היה מאד סקרן. הוא שמע הרבה מילדים אחרים על חיזור ולא הבין איך זה נעשה. יום אחד הוא שאל את אמא שלו את השאלה והיא לא ידעה להסביר, במקום להסביר לו את העניין, היא ייעצה לו להתחבא מאחורי הוילון לילה אחד ולהציץ לאחותו הגדולה והחבר שלה ולראות מה זה חיזור. ככה הוא עשה ולמחרת בבוקר הוא תאר את הכל לאמא שלו: " אחותי והחבר שלה ישבו ודיברו קצת, אחר כך הוא כבה כמעט את כל האורות, התחיל לחבק ולנשק אותה, אני חושב שהיא התחילה להרגיש רע כי הפנים שלה קיבלו הבעה משונה. גם הוא הבין שהיא מרגישה לא טוב כי הוא הכניס את היד שלו מתחת לחולצה שלה כמו שהרופא עושה. אבל הוא לא כל כך טוב כמו הרופא, כי כנראה שהייתה לו בעייה למצוא את הלב והוא ממש חיפש במרץ…
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
4 בבוקר לפני שעה בערך החלטתי מה אני רוצה שיהיה הקעקוע השני שלי מחר בבוקר אני קם ונוסע לוויקטור בגן האם לעשות אותו. בינתיים, חשבתי שאולי אלה מכם שמקועקעים ירצו להראות את שלהם מקווה שאין פוסט כזה כבר.. לפחות לא מצאתי בחיפוש אני אתחיל בוותיק שלי : (מחר אוסיף בערב את הצעיר, ואולי אמצא תמונה טובה יותר של הוותיק) זה על יד שמאל, על האמה, מתחת למרפק, בצד ה"פנימי" של היד. וכן אני יודע שזה בול סמל של הסוהו (מסעדה יפנית איפושהו במרכז) אבל אני הייתי קודם! אני אשמח אם תוסיפו את שלכם רק בקשה אחת - בלי להכנס לויכוחים על "למה לעשות בכלל קעקועים" או דברים דומים ובלי יותר מדי ספאם... יאללה, עכשיו אתם
-
- 73 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הפרופיל שלי הורד ל45 נפשי, עקב סיבות שלא רוצה לפרט כאן, בעיקר בגלל הרצון לעבור לבסיס קרוב לבית, כי שיררתי בבסיס 5 שעות מהבית, שהוא פתוח וכולם חוזרים הביתה כל יום ורק אני ועוד מעטים נשארים בבסיס וזה מתסכל. בכל מקרה רציתי לדעת איך זה ישפיע על העתיד, האם זה משפיע על החיים האזרחיים לאחר השחרור? איך זה ישפיע על המילואים ועל הסדיר? האם אני הולך להיות עובד רס"ר?! :-\
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אז ככה, חשקה נפשי בדגם הנ"ל ומחיפוש קצר באיביי ובאמאזון ראיתי שהשעון עולה בערך 110-120 דולר ברוב המקרים (לשעון חדש כמובן, לא משומש). בארץ המחיר הוא 1600-1700 ש"ח ממה שראיתי. אומנם אני לא חדש בכל הנושא של האיביי וגם לא חדש לי הנושא שבארץ עושקים אותנו (אם זה המחירים בחנויות ואם זה המדינה שגובה המון מיסים מהיבואנים וכו') אבל נראה לכם הגיוני הפרש המחירים הזה? אני לא מאמין שהשעון מאמאזון מזוייף וגם בטח שלא השעונים באיביי שנמכרים מ-TRSים למניהם...סתם, מוזר קצת. מדובר על מחיר הגבוה פי 4. בכל אופן למישהו יש התנסות עם שעונים שכביכול "הפוכים" ומיועדים לשמאליים? אני מפחד שהכתר שם יפריע לי ליד ולצערי אין לי שום חנות בסביבה שמחזיקה שעון כזה כדי שאוכל למדוד. אשמח אם מישהו מכיר.
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
בוקר ! הבוקר קמתי שראיתי שמשום מה ממיר הכבלים שלי מכובה. הדלקתי אותו, וגיליתי משהו משמח מאוד.. הלילה HOT עדכנו את מערכת הניווט שלהם. השינוויים הבולטים ביותר ששמתי לב אליהם בינתיים הם: 1. שינוי הצבע של התפריטים מכחול לאדום... 2. מעבר מהיר יותר בין ערוצים 3. גלילה מהירה משמעותית בין ערוצים (גלילה ללא מעבר) 4. אפשרות להצגת פרטים על תוכניות בשעות שונות וערוצים שונים. (לדעתי השיפור המשמעותי ביותר. עד עכשיו היה אפשר להציג רק את הפרטים של התוכנית הנוכחית בערוץ הנוכחי. לחיצה על Info לאחר גלילה לערוץ\שעה אחרת היה תמיד מציג רק את הפרטים על התוכנית הנוכחית המוצגת) אני מוכרח לציין שזה קצת הפתיע אותי (לטובה, כמובן), כי חשבתי שהדברים האלה לחלוטין תלויים בממיר עצמו (יש לי ממיר יש…
-
- 78 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עדשות מגע. יש לי צילנידר 1.25- וכידוע עדשות עם צילנידר משלשות את המחיר בהשוואה לעדשות ללא צילינידר. המוכרת הציעה לי לנסות עדשות (דוגמיות) רגילות ללא צילינדר עם עלייה של 0.50- במספר (זה כביכול מכסה את זה). בערב אני אנסה את העדשות ונראה איך אני רואה ומרגיש איתם. האם יש הבדל בין סוגי העדשות של דיספו, חניטה או פוקוס? במרקוביץ 3 זוגות עדשות חודשיות כולל צילנידר עולות לי 400 ש"ח. של DISPO טוריות. ובאופטיקה הלפרין 6 עדשות מגע חודשיות ללא צילינדר עולות לי 210 ש"ח. של חניטה או פוקוס. טוריות. דרך אגב חשוב לציין שאני יוצא עם העדשות רק בסופי שבוע, ככה שאורך החיים של העדשה גדל.
-
- 13 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
קודם כל מילים טובות - אחרי שהמחשב הקודם שלי מת קניתי מחשב חדש ב-RSM סניף כפר-סבא. היעוץ והשירות בזמן המכירה ואספקת המחשב היו טובים. אבל אנחנו יודעים שהמבחן האמיתי הוא השרות הטכני. זמן קצר לאחר הקניה המחשב עשה מספר בעיות ולאחר בדיקה מעמיקה מצידי הגעתי למסקנה כי מדובר במודולת זכרון. התקשרתי ל- RSM, הסברתי את מהות התקלה, האמינו לי ושלוש שעות לאחר מכן הגיעו אלי עם מודולות חדשות. התקנתי אותן ואכן הבעיה נפתרה. בלי ויכוחים, בלי חשדות, בלי נסיונות התחמקות (שנתקלתי בהם בחנויות אחרות בעבר), פשוט שירות כמו שאמור להיות ולא תמיד מקבלים. לגבי שיריון מחשבים בהרצליה - הבאתי להם את המחשב הקודם בגלל שלא היה פוסט. חשדתי במעבד שהם החליפו לי לא מזמן. אחרי שבוע שהם לא יצרו איתי קשר התקשרתי א…
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
סתם חשבתי למצוא מציאות במדור יד שנייה באתר אבל כשראיתי מה הולך שם חשכו עיני!!! האנשים שם הורגים אותי! הם נראה לי לא מבינים שהם מוכרים חפצים משומשים יד שניה!!! הם כאילו עושים טובה שהם מורידים 100-200 שקל למעבד/לוח שעולים 1000 +. אני יכול להבין את הרצון שלהם למכור במחיר גבוה אבל שיהיו ריאלים! אני אישית יעדיף להוסיף 200 שקל בשביל מוצר חדש+אחריות!! זוהי דעתי!! סתם נקודה למחשבה..
-
- 36 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כנראה בשעה טובה מתחיל ללמוד מנהל רשתות ואבטחת מידע MCSA בגון ברייס ורציתי חוות דעת של מומחים לגבי הנושא אם זה שווה אם יש ביקוש בתום ובקשר למכללה אם היא טובה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אז מחר יש לי גיבוש חובלים והבנתי שצריך להרצות על איזה נושא שאני בוחר במשך 10 דקות.. לא עולים לי נושאים לראש, מישהו יכול לעזור לי למצוא נושאים שקל לדבר עליהם?
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
טוב, כבר גמרנו עם הנושא הקודם. בסוף הסוף טוב הכל טוב. אבא שלי יקנה לי את המחשב (כמובן, בעזרת רוב הכסף שהרווחתי) ב5 באוגוסט, עכשיו אני מחפש איזה משחק יהיה משחק הכבוד שיורץ ראשון על המחשב שלי? האם זה יהיה Lost Planet? או שזה יהיה Super Mario Bros? כאן אני צריך את עזרתכם. בתודה רבה, אור כהן
-
- 74 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
חברה, אנחנו מארגנים לאן פארטי בסביבות ה23.6 (משהו סטייל פתיחת החופש), יש התעניינות? אז ככה.... בואו נסבר לכם את האוזניים... המקום יהיה בטבעון באולם הספורט של התיכון.... יש מספיק שולחנות וכיסאות לכולם (בית ספר...) מבחינת חשמל הלאן הקודם שפורסם כאן החזיק מעל 50 איש פלוס אורות בלי שום קפיצת כוח... לגבי ניסיון כבר אירגנו הרבה לאנים...בסביבות 20 פרטיים ועוד האחד הגדול ככה שאנחנו לא כאלה טירונים ויש ניסיון... הציוד עצמו,אין שום צורך להביא כבלי רשת או האבים... בעזרת תקציב שקיבלנו יהיו סוויטצ'ים במהירות 100,וכבלי רשת באורכים מספיקים....מה שייתן פינגים מעולים שיכולים להגיע ל10 ו15 כמו כלום,גם למשחקים הכבדים! מה שכן אנו מעדיפים שתביאו חוטים מאריכים ומפצלים כמה שיותר גדולים,מכיוון ש…
-
- 93 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היום צריך לקבל החלטה על מה הולכים, להגיש מנילה ולבחור קורסים. אני צריך עזרה בלקבל החלטה. אני בעל פרופיל 97 וקב"ה גבוהה, קיבלתי מנילה קרבית, ואני רוצה תפקיד שהוא לא יותר מדי קרבי (אבל גם לא יותר מדי ג'ובניק), משהו כזה באמצע. יש לי 4 בחירות: מרום טכנולוגי, צוללות, נ"מ, קצין שלישות את המרום טכנולוגי אני צריך למלא היום, אם אני בוחר במסלול זה זה חוסם לי את המנילה, ואז אני לומד שנה וחצי לדיפלומת הנדסאי אלקטרוניקה ועוד שנה וחצי קבע. הבנתי שזה לא עוזר לי בחיים יותר מדי, כי התואר הזה לא שווה. את הצוללות אני צריך לעשות גיבוש, אך רק 1 מתוך 10 אנשים עוברים, אז הסיכויים הם לא גבוהים ואני לא בטוח שזה מקצוע מועיל במיוחד, אלא רק חוויה (אין תרומה לעתיד) נ"מ זהו תפקיד עורפי ברובו (אלא אם מ…
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
חבר שלי מדד לי את הזין שלי אצלו בבית. שמתי אותו על בלטה של 30 ס"מ החבר החזיק את הבלטה ואני ראיתי עד לאן הוא הגיע והוא גם אמר שהיה חסר לי רק 5 ס"מ כדי להגיע ל15 ס"מ אחותי אמרה לי שאני לא עובר את סבא שלי בדקנו גם אם סבא שלי ולו יש גדול ב6 ס"מ עם קונדום וגם בלי אחותי אמרה לי שעדיין חסר לי וזה יגדל לי השאלה שלי היא האם אחרי שאני יזיין כי אני בתול וסבא שלי לא אז הוא יגדל לי עוד אשמח לתשובות וסליחה על החפירה.
-
- 29 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי תכנון קרוב\רחוק (תלוי בפרספקטיבה) של לקנות\לשדרג מחשב דרך Newegg ואני מנסה לברר את התנאים. התכנון הוא לקנות את מרבית החלקים (שיוצאים זול משמעותית שם גם עם מע"מ ומשלוח) דרכם ולהשתמש בשירות כמו mustop או ushops בכדי להביא את המוצרים לארץ\לשלם ל-newegg (שכידוע לא שולחים לפה ולא מקבלים אשראי לא אמריקאי). אשמח לקבל עזרה מיודעי דבר\אנשים שקנו בעבר חלקי מחשב מ-newegg. עלות החלקים היא פחות או יותר 2000$. החלקים להלן- מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס קול, מסך ומקלדת. במידה וחברת השילוח או newegg ירכזו הכל בחבילה אחת, מימדי החבילה אמורים ליהיות סטנדרטיים (קרטון בינוני) ומשקל לא יעלה על 30 ק"ג. מה עוד אני בעצם משלם במקרה הזה חוץ ממע"מ (18%+) ועלות משלוח פנימי של newegg וחיצוני ש…
-
- 14 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלי שהיה קטן ושהוא גדל טיפה
-
- 66 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
טוב, לא מזמן המורה שלי להיסטוריה נתן שיעור שלם על זה שלדעתו כהנא היה סוכן CIA ונרצח ע"י סוכן שנשלח לרצוח אותו(מורה הזוי לחלוטין). כמובן יש את התאוריה של רצח רבין, ואמרו לי שאותו מורה טען פעם שאחמדינג'אד הוא סוכן של סעודיה מה אתם מכירים?
-
- 60 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
בימים אלה אני מתעניין ברכישת פלאפון מסוג GALAXY S3, אך מתלבט מאד מהיכן לרכוש אותו. עשיתי מעין סקר שוק באמצעות אתר ZAP, אך הבחנתי כי שירות הלקוחות אצל מרבית החנויות במקרה של תקלה במכשיר אינו משביע רצון בלשון המעטה. רוב הביקורות הטובות של האנשים כלפי החנות ממנה הם רכשו את מכשירם מתייחסות לשירות שקיבלו בעת שרכשו את המכשיר ולאדיבות המוכרים, אך זה לא מה שמעניין אותי, אלא מה שחשוב לי הוא השירות שמעניקה החנות אם וכאשר תיווצר תקלה במכשיר. ראיתי המון ביקורות שליליות על חנויות שהתנערו מאחריות כשקרתה תקלה במכשיר בטענה כי יש קורוזיה במכשיר, וזה נראה כמו דפוס פעולה חוזר ונשנה של חנויות שבאמצעותו הן מנסות להתנער מאחריות. לפי מה שראיתי, החנות העיקרית שמשתמשת (לכאורה) בטענה הזאת היא ELI…
-
- 50 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
הדג נחש עם "שירת הסטיקר" זכה בשיר העשור של בחירת החיילים. ואני מצטט: " רק בישראל יכול להיות שבחירת החיילים של שיר העשור יהיה של להקה שמאלנית אנטי ציונית שבעד השתמטות ונגד כל הערכים של צהל " מה דעתכם?
-
- 46 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת, האם לדעתכם אסגור שבת ראשונה? ובלי קשר, לקחתי איתי (בהנחה שאכן אסגור) 4 חולצות, 3 זוגות גרביים ו4 זוגות תחתונים, כך שיווצר מצב שאשלים זאת, עם הציוד שאקבל בבקו"ם, ציוד לשבוע (ניתנים 3 חולצות, 3 זוגות תחתונים ו4 זוגות גרביים. האם לדעתכם צריך לקחת יותר בגדים?
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מ…
-
- 81 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
את GMAIL אני מעדיף לא לקחת כי הם קוראים לך את המיילים. את YAHOO לקחתי פעם אבל לא נגעתי בו כבר איזה 4 שנים. היום כשנכסתי אליו, פתאום גיליתי שהנבלות מחקו לי את החשבון ובתוכו כל המיילים (חלקם חשובים) עקב "חוסר פעילות". בוואלה אני גם מעדיף לא לגעת כי הבנתי שהם כמו GMAIL. שמעתי על HOTMAIL, אבל אף פעם לא ניסיתי... בעיקרון אני מחפש שירות כלשהו גדול, חינמי, ואמין. שלא יסגור לי את החשבון גם אחרי 5 שנים של חוסר פעילות. ועם העדפה שלא ירגל אחרי (אבל אם אין ברירה אז אין ברירה). ושהשירות עצמו לא יתפגר. תודה.
-
- 34 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי את הסדר של טרילוגית מלחמת הכוכבים? אם אני לא טועה יש את: אימת הפאנטום - The Phantom Menace מתקפת המשובטים - Attack of the Clones תקווה חדשה - A New Hope שובו של הג'די - Return Of The Jedi האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back נקמת הסית' - Revenge of the Sith ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?
-
- 41 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
עומדות בפני 2 אפשרויות: הנדסת תוכנה - תואר ראשון B.Sc או תואר ראשון .B.A במדעי המחשב. הראשון זה 4 שנות לימוד, בעוד שהשני 3 שנות לימוד. מה ההבדל ביניהם? איזה תואר נחשב יותר קשה ויותר מוערך?
-
- 26 תגובות
- 5.6k צפיות
-