עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by QQQ,

מאז שהתגייסתי (ב3.8 לתותחנים) נהייתה לי עייפות כרונית ברגליים. בלי קשר לעייפות כללית, הרגליים שלי כל הזמן עייפות. חזרתי ביום רביעי הביתה וישנתי הרבה מאז, ולמרות שישנתי הרבה אני עדיין מרגיש עייפות ברגליים. לא כאב, פשוט עייפות דיי חזקה. זה נהיה ממש מציק. נניח אני רוצה לרוץ, יש תחושה שהרגליים פשוט לא סוחבות. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי, פשוט להרבה יותר קשה. למה זה יכול להיות קשור? מה אפשר לעשות? יש לציין שעד התקופה הנוכחית בחיים לא היה לי דבר כזה. כל שאר הגוף (כולל הידיים) מרגיש כרגיל.

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. ובכן, מה באמת יקרה כאן ? (דרך אגב, השאלה הזאת באמת אמיתית היא לקוחה מספר מבחנים בפיזיקה, אוסף המבחנים של מכינת הטכניון מהדורת 2000, עמוד 31) http://forums.ort.org.il/files/30/2178146/7814786.jpg

• 14 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

אני וחברה שלי רוצים לטוס לאירופה. בגרמניה יש לי משפחה כך שיש לי איפה לישון שם. המדינות שאני רוצה לבקר בהן זה: צרפת,גרמניה,הולנד,איטליה. אתם חושבים שאיזה 15-20 אלף שקל יספיקו? אשמח להמלצות כי בחיים לא הייתי בחול, ואני אפילו לא יודע במה להתחיל

• 47 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. Started by miki20008,

שלי שהיה קטן ושהוא גדל טיפה

• 66 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. אין אפשרויות ביניים כי זהו קוננדרום. אני רוצה לדעת מה חושבים פה אנשי הפורום. זהו אינו דיון ספאם.

• 23 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. יום שישי השחור של אמאזון: באמאזון חוגגים יום הולדת עם ה-Prime Day שמבטיח מבצעים חסרי תקדים למשך 24 שעות בלבד, ואנחנו נסביר לכם איך גם אתם תוכלו להשתתף בחגיגה הזאת לכתבה: http://hwzone.co.il/מדריך-אמאזון-חוגגת-היום-20-שנים-עם-מבצעי/

• 73 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. שלום! יש לי בעיה כזו: נכנסתי לדירה שהייתה של קרובת משפחה, הזמנתי יס ו..... אנחנו לא מצליחים למצוא את נק' הכבלים של הדירה (מסוף תקשורת). מה אני יכול לעשות? הטכנאים של הוט\יס לא יודעים מה לעשות. אולי מישהו יכול לכוון אותי לכיוון של בנאדם שמתמחה בדברים כאלו (תל-אביב)? המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. מי ינצח ביום רביעי? ישראל או צרפת?

• 143 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. תגידו לי שלא שוב מול המחשב.

• 69 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by maverick,

מה יפה בה??? היא נראית כמו איזה שפן עם השיניים האלו. what's up doc???

• 45 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. הדג נחש עם "שירת הסטיקר" זכה בשיר העשור של בחירת החיילים. ואני מצטט: " רק בישראל יכול להיות שבחירת החיילים של שיר העשור יהיה של להקה שמאלנית אנטי ציונית שבעד השתמטות ונגד כל הערכים של צהל " מה דעתכם?

12. השאלה בכותרת תודה

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

למרוקאים או למי שיודע מה זה מימונה,מישהו הולך? אני בתור מרוקאי הולך לשם לשם למלא את הקיבה שלי, יהיה שם שמח!!!! :yelclap: :xyxthumbs: :silly: :jump1: :jump1: :nutty: :alcoholic: :alcoholic:

• 73 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. טוב.. זה קצת מוזר. התזמון כמעט מושלם להתחלת הבלוג (אלוהים נתן לי על מה לכתוב). אולי זהו זמן טוב להזכיר שכל האירועים שמוזכרים בבלוג זה אמיתיים לחלוטין ולא שיניתי אחת מהעובדות. הודעה שניה נשיקה ראשונה? כפי שהודעתי בהודעה האחרונה שפרסמתי, היינו אמורים לנסוע לכינרת. הרעיון ליסוע לכנרת בוטל לטובת נסיעה לקרחת יער אשר נקראת "עין טייסים" ליד קיבוץ צובה [קרוב לירושלים עיר מגורי]. העמסנו על המכונית של אבא שלי שני אוהלים [אחד קטן ואחד גדול], שקי שינה, מזרוני שטח והרבה מאוד אוכל ויצאנו לדרכנו. אספנו בדרך את חבריי שלוש בנים ושתי בנות. אולה הנערה המיוחלת, עולה "ישנה" מרוסיה, הגיע לארץ בגיל שלוש שנים בערך, מאוד מאוד יפה וחמודה. [בעברית: כוסית חבל"ז] יודית מאין נערת מחשבים היא ל…

• 53 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. תפסיקו להתבכיין. המקום שנקבע הוא קניון לב המפרץ. מי שמתכוון לבוא, שירשום, ויעזור להחליט על תאריך... מי שלא מוכן להזיז את עצמו יותר מ-50 מטר מהבית, שלא יעשה טובות!

• 75 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. קיצר חברה אם ידעתם או לא סיימתי את הגהנום שנקרא בה"ד 13 אחרי 4 חודשים קשים (1 טירונות + 3 קורס) וכרגע אני חוקר מצ"ח רשמי (כן... אני יודע...) אז... שנאו אותי (כל החיילים שנמצאים פה) אבל אני גאה (זה היה גהנום שלא כולם שרדו) ולמי ששואל קבו"ד = קצין בודק מצ"ח = משטרה צבאית חוקרת

• 91 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. היי השתחררתי לא ממזמן ואני מחפש עבודה אז שלחתי קורות חיים למלא מקומות קיצר התקשרו אלי מאיזה כ.א והציעו לי משרה של תמיכה טכנית ב נטויזן מה אתם אומרים כדאי ,איך משלמים, תנאי עבודה, סביבה וכ'ו. תודה

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. שלום חברים, ידידה שלי מעוניינת לפתוח תיק ברבנות בכדי לצאת מהצבא כי לא בא לה בכלל על כל פנים, השאלה היא ,במידה והיא תפתח תיק ברבנות כאילו היא הולכת להתחתן רק מבלי להתחתן באמת, ישחררו אותה אוטומטית? זה יספיק רק להציג תיק רבנות? מישהו מכיר את החוק/יכול להביא קישור או משהו שיראה לי קצת פרטים? תודה מראש.

• 53 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. איזה כיף!! אחרי שנתיים צריך לבטל כדי לא להתחיל לשלם! יש פה עוד מישהו שקיבל את זה? יש פה איזה תרגיל של רמאות?... שתפו אותי.

• 59 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. Started by arkadur,

בנוסף למחשבים..

• 100 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. Started by DarK_NaF,

אני לצערי חליתי...ונאלצת לשבת פה עם חום, כאב גרון וראש... :'( לא פייר... אבל למה כל השאר פה? (לא שאני מתלוננת - אחרת לא היה לי למי להציק)...

• 71 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. Started by Avi Levin,

אני משתמש במכשיר TANITA לצורך הבדיקות, המכשיר מביא את כל הפרטים: אחוז שומן בגוף בכללי, שומן בטני, מסת שריר, % מים, צפיפות עצם, כמות שריפת קלוריות יומית וכמובן גיל מטבולי. בפעם האחרונה שנשקלתי זה היה בצבא - השתחררתי לפני משהו כמו חצי שנה, נמדד לי אחוז שומן של 14%, וגיל מטבולי של 12. (אני מאוד אקטיבי מבחינה ספורטיבית), מסת השריר שלי לעומת השומן היתה 8 (מדד כזה, שריר חלקיי שומן), שומן בטני של 1. עכשיו, אחרי חצי שנה שאני לא נמצא במסגרת כלשהי, נשקלתי שוב והנה התוצאות- גיל מטבולי - 14 אחוז שומן - 16.5% שריר - 5 שומן בטני - 2 האם זה יכול להיות שהתדרדרתי עד כדי כך? עכשיו התחלתי להתאמן באופן פחות סדיר מאשר פעם (אחרי הכל אין לי גישה עכשיו לחד"כ כל הזמן, ויש דברים אחרים לעשות), אני …

• 24 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. Started by dinay,

ברמה כזאת שלא עשה אפילו בדיקת דם אחת בחיים שלו ? סתם רציתי לדעת אם זה משהוא יחסית נפוץ..... לי בכל אופן יש את זה.

• 69 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by MiniMizer,

ראיתי היום את הסרט הזה בקולנוע ואני חייב להודות, זהו אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיי, אם לא הטוב ביותר (Along Came A Spider מתחרה איתו על הבכורה). אף עפ"י שהסרט לא עוקב באדיקות אחרי הספר, הוא פשוט מעולה. הבימוי המעולה, המתח (למרות שקראתי את אחוות הטבעת) ממשיך לאורך כל הסרט והאפקטים מדהימים. מי שלא ראה, מומלץ בחום! מי שקרא את הספר, מומלץ בחום! מי שכבר ראה את הסרט, תראו שוב!

• 30 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. רקע:עשיתי י"ג י"ד לפני הצבא ,כרגע אני בן 22. הסיפור: אני שנה וחצי בצבא(חיל אוויר) עברתי כבר שלושה בסיסים + שלושה קורסים(2 לא עברתי בכוונה) הספקתי להיות טכנאי אלקטרו אופטיקה שזה הקורס שעברתי אבל פסלתי אותו בדרך של בלאגן עכשיו העבירו אותי לבסיס בדרום שנקרא ביסנ"מ בית ספר לנ"מ...להיות שם אפסנאי טכני ואני ממש לא רוצה את זה עשו לי את זה בכוונה כי רציתי קרוב לבית ולא נתנו לי בקיצור הגעתי לשם(פה זה כבר שנה וחצי בצבא) והלכתי לקב"ן כי כבר נשבר לי הוא הוריד לי פרופיל ל45 נפשי והמליץ להעביר אותי קרוב לבית אחרי שהוא פסל לי צריך לקבוע וועדה עם המפקד בסיס ולפני הוועדה עושים ראיון עם המפקד טייסת(סגן אלוף) ,אז בתחילת השיחה הוא שאל אותי אם אני רוצה לצאת מהצבא אמרתי לו שלא ,אח"כ הוא שאל למ…

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים