כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו מאמין בזה אומרים שתהייה מלחמה וישארו רק 600000 צדיקים . יש בכלל כל מיני סיפורים ששמעתי בזמן האחרון שאם את מביא ביד זה זרע לשווא זה כאילו את הורג ילדים . וסיפורים על העולם הבא משהו 10 דינים . ומה זה ספר הזוהר אומרים שהכל כתוב שמה ושהיה רשום שמה על התאומים ועוד הרבה דברים . בקיצור מישהון שמבין שירחיב קצת בנושאים והאם יש היגיון או סתם בולשיט ?
-
- 17 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי מאזדה 3 ונכנס לי כרטיס SD MICRO קטן לתיבת ההילוכים בחריץ שם זה יכול להרוס את הגיר ? אני מפחד שזה יכנס בשיניים של התיבה וילך לי הגיר , בטח זה המון כסף עכשיו לתקן את זה , נסעתי כמה מטרים ולא קרה כלום אני מפחד רצח , הגיר יכול ללכת ?
-
- 14 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אז ככה קודם כל העבירו אותי מהתפקיד המעאפן שהייתי אמור להיות בו,שזה בשקם,לתפקיד פקיד בלשכה השאלה היא האם שם שזה מקום משרדי,מותר לי להכניס לשם את המחשב הנייד בדרך כלל,והאם יש מקום לנעול אותו שם כך שלא יגנבו אותו ואני אוכל להיות שקט שאני עוזב את המשרד ולא יגנבו אותו? באופן כללי,האם בבסיסים גונבים ניידים? שיהיה לכולם גמר חתימה טובה
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה של פיטר חעחע הייתי בא אליכם הביתה ולומד את כל הכוחות שלכם סתם, הייתי רוצה את הכוח של השוטר, יו לקרוא מחשבות זה גדול, לשים מחשבות בראש של אנשים זה ענקקק!!! יותר טוב מלעצור את הזמן! מה צריך לעצור את הזמן באמצע מבחן שאפשר להגיד למורה להביא לך 100? ;D מה אתם הייתם?
-
- 58 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
כחלק מעבודה שאני צריך להגיש, אודה לכם אם תוכלו לענות על הסקר הבא. בתשובה שלכם ליד כל מספר שאלה כתבו את מס' התשובה שבחרתם, תודה 1. האם חנית בחנית נכים כשלא היה מקום אחר זמין, ולו רק לזמן קצר ביותר? א. מעולם לא ב. לעתים נדירות ג. לעתים קרובות 2. האם את/ה יודע/ת מהו הקנס על חנייה בחניית נכים שלא כחוק? א. לא ב. כן 3. גובה הקנס על חניה בחניית נכים שלא כחוק עומד כיום על 1000 ₪. ישנן הצעות להגדילו פי 5. מה דעתך בעניין? א. מסכים/ה בהחלט ב. מתנגד/ת, יש להשאיר את הסכום כפי שהוא. ג. מתנגד/ת, יש להוריד את הסכום לפחות ממה שהוא כיום. 4. האם אי פעם הערת למישהו שחנה בחניית נכים שלא כחוק? א. מעולם לא ב. לעתים נדירות ג. לעתים קרובות 5. באיזו תדירות את/ה נתקל/ת במקרים בהם נהגים חונים בחניית…
-
- 32 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי איך המיונים לתגלית עובדים, מה הם שואלים ומה יעזור לי להתקבל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
תשמעו, היה לי היום וויכוח ענק עם חבר שלי. אני אמרתי לו שאני לומד קאפואירה וזה, ואז הוא אמר לי-מה זה יעזור לך בחיים, מימלא אם ברחוב מישהוא יוציא עליך סכין זה לא יעזור לך קאפואירה. אבל לפי דעתי זה לא נכון. הוא אמר לי שאם אני רוצה להיות חזק אני צריך ללכת לאיגרוף תילאנדי או קרב מגע. הוא צודק???
-
- 77 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
מי מכם שגר בפתח-תקוה ועבר היום ליד המזרקה במרכז העיר אולי ראה מה הלך שם. כל הכיכר מרוססת בצלבי קרס, "SS", ו-14/88 (קוד של ניאו-נאצים) ושאר דברי נאצה. רציתי לצלם במצלמת פלאפון אבל האיכות שלה ירודה. ככל הנראה זה אותם החולירות שחיללו בתי כנסת בפ"ת שנה שעברה. לא טיפלו בהם אז הם "חוגגים". מה שהכי הדהים אותי, זה האדישות של העוברים והשבים, כאילו זה הדבר הכי רגיל בעולם! לא היתה נוכחות משטרה וכאילו לא עניין איש מי ומה ומו! בבקשה מכם, אם מישהו מכם גר בסביבה ויכול לצלם את זה ולשלוח לאתר חדשות או מישהו שאכפת לו, כדי אולי ליצור סערה תקשורתית. פשוט נמאס מאוזלת היד של המשטרה, חוסר האכפתיות וזריקת הזין. מה יהיה הצעד הבא שלהם, אם ימשיכו להתעלם ממה שהם מעוללים? מתי יטפלו בזבלים הקטנים …
-
- 83 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני עובד מהבית ולקראת הקיץ רוצה למצוא מקום שקט ועם מיזוג אוויר לעבוד ממנו כי אצלי בבית אין תנאים מתאימים. חוץ מלשכור משרד או דירה חדשה אילו עוד אופציות לא יקרות יש? האם לקחת מנוי בספרייה מקומית (אני חיפאי) ולעבוד משם כל יום זה רעיון? אני לא מכיר ספריות באיזורי דרך אגב אבל אם יש כאן חיפאי שיכול להמליץ, אשמח. חשבתי על בית קפה אהל אני לא מכיר אחד עם שקט... אם אינטרנט יכול להסתדר ולקחת חבילת סלולאר ללא הגבלה. תודה
-
- 18 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
-
היי, יש לי ADHD ואני פשוט לא יודע איך להתמודד. אני לעיתים קרובות פתאום בוהה במהלך שיחה עם מישהו, גם בשיעור, ממש קשה לי להקשיב בלי פתאום ליפול לתוך בור של מחשבות בתוך מחשבות, מיליון אסוציאציות, ועשר דקות/רבע שעה לוקח לי פתאום לקלוט איפה אני (בד"כ שקוראים בשם שלי אני "מתעורר"). כמו כן התופעה קורת לי גם כשאני קורא ספר, אני קורא פסקה ופתאום מגלה שאני לא יודע מה קראתי לפני רגע, או שהדמיון שלי מוביל אותי למה אני רוצה שיקרה ולא מה שבאמת קורה בספר.. 5 תרגילים של כל תרגיל 5 דקות יכולים לקחת לי מעל שעתיים לעשות, החדר שלי מבולגן ברמות חולניות ולא הגיוניות ואני לא יודע לארגן את הזמן... וכל אלה הם רק חצי. בקיצור, האם למישהו נוסף יש כאן את הבעיה שלי, ויודע איך להתמודד איתה? כי אני…
-
- 65 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש מקום בצפון הארץ שאני יכול לבוא, לעבור איזה הדרכה ולקפוץ. מישהו יודע פרטים על זה, מה המחיר? איזה מקומות מומלצים? צריך להתכונן לזה? ואני יודע גם שאנשים חסריי ניסיון עושים את זה עם מדריך קשור אליהם, יש מקומות שזה לא דורש מדריך, או שחייבים לעבור קורס או משהו? אם זה מעניין מישהו אז אני צריך את המידע הזה בשביל מתנת יומולדת למישהו...
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול. מישהו יכול להמליץ על כסא נוח אורטופדי ואיכותי ב500-1000 ש"ח לעבודה ממושכת מול מחשב. ברור לי שבסופו של דבר זה גם ענין של העדפה אישית אבל עם אלפי הדגמים שיש היום בשוק לפחות היתי שמח עם היתי יכול להתמקד בחברה מסוימת או בכמה דגמים בודדים
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי שאלה, אני רוצה לאתר כתובת מייל של אנשים מפורסמים, בואו נקרא להם סלבריטי, מה הדרכים הטובות ביותר לכך? יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
סיפורים קצרים של עד 10 שורות...אתם יכולים לשתף אותנו במה שאתם כתבתם! אני אשתף אתכם במה שכתבתי. היה ילד ושמו ניב.ניב היה גיימר וגולש מכור של HWZONE. ניב בן 14 והלך אתמול לדייט עם החברה. ניב: שאני רואה אותך אני...אני... החברה:נו.... ניב:אני מרגיש שהזין שלי חם כמו מעבד אינטל בשיא הקיץ עם מאורר ג'נרי. החברה:?! --החברה נתנה סטירה לניב וניב נשאר עם טראומה לכל החיים-- כעבור 15 שנה... לניב כבר יש אישה ו2 ילדים חמודים בני 5 שעוד חצי שנה עולים לכיתה א'. ניב:את לא טובה במיטה כמו שהיית פעם... אישתו:טוב נו מה לעשות? אנחנו מזקנים... ניב:אני יעשה לך OC!!! אישתו?! --ניב נזכר בטראומה שהייתה לו לפני 15 והיתגרש מאישתו (והספיק לשים לה ביג טייפון על התחת).--
-
- 28 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
כמו הרבה, אני חייל משוחרר עם תעודת מנהל רשת (הבולשיט הצבאי הזה) ונסיון של 3 שנים בצבא. אני מחפש כבר חודש עבודה כטכנאי PC או תומך HD במגזר העסקי אבל אין שום דבר בינתיים. כידוע לכולם, HELP DESK זה חרא (סילחו לי על הצרפתית), במיוחד כאשר העבודה היא אצל חברות האינטרנט/אשראי/בנקים. אבל בכל זאת, אם לא מוצאים עבודה אז מתפשרים. השאלה שלי היא, איפה העבודה כHD היא הכי טובה והכי מתגמלת? לכל מי שעבד בHD, הייתה עבודה שנהנתם ממנה ורציתם להמשיך?
-
- 42 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/bruchim-c02361526/10815673?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_272&a=2022 האינסיטנקט הראשוני שלי הוא שזה בולשיט, וחיפוש בגוגל העלה את הפורומים האלה: http://www.gmtruckclub.com/forum/showthread.php/48658-Neo-Socket-Scam-or-Real#axzz27lNgyabl http://www.eevblog.com/forum/suggestions/please-review-the-%27neosocket%27-gas-saver/ מצאתי גם את המוצר בDX ב4.3 דולרים(*קצת* יותר זול מגרופון) ושם רוב הביקורות גם "רומזות" שזה סקאם... http://dx.com/p/neo-socket-fuel-economizer-for-car-save-fuel-gas-10-30-12v-52013?item=1 "פסק הדין הסופי" שלי הוא שזה סקאם, אלא אם למישהו יש התנגדויות?
-
- 12 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
ובאיזה שעות ביום שבת עדיף להגיע שלא יהיה תור ארוך?
-
- 19 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
-
היי , תראו , הרצתי חיפוש בגוגל בקשר להשכרת אופנועי ים אבל לא מצאתי תוצאות טובות... מה שאני מחפש זה להשכיר אופנוע ים בלבד , לא איזה משהו עם מדריך או משהו כזה , פשוט להשכיר את הכלי עצמו. אני מודע לעניין של הרשיון(וכנראה יהיה לי אחד כזה בקרוב) , אני רק רוצה לדעת בגדול באיזה אזור של מחירים עולה להשכיר אחד. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-