עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

יש להוט FTTB ? או FTTC ? שהסיבים זה עד הבניין ומהבניין בארון תקשורת לבית בכבל ישן RG6-59 ? זה אמיתי או בדיחה ? מתחבר לראוטר בכבלים של פעם ? מצאתי דיל בהוט בזול ל 1 גיגה אבל אם זה חיבור RG הם יכולים לקפוץ לי הבנתי שגם בזק היה להם דבר כזה סיבים עד הבניין ומהבניין לבית כבל נחושת ישן ככה סיפרו לי לא יודע אם זה נכון , מישהו מכיר את זה ? , רק המחשבה שאני עושה סיבים ומהארון בבניין נכנס לבית שלי כבל RG עושה לי מיגרנה

פורסם

הסיב מגיע עד לבית שלך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

הסיב מגיע עד לבית שלך.

ב HOTBOX 5 של הוט יש כניסה של RG וזה ראוטר של סיבים תומך עד 1 גיגה ביט

image.png

ממה שקראתי באינטרנט אנשים כותבים שהתשתית של בזק יותר יציבה מאשר הסיבים של הוט / סלקום ששם יש ניתוקים , אם הכול אותו דבר "סיבים" אז למה בהוט וסלקום למשל יש ניתוקים ? הוט וסלקום שייכים לאנלימיטד ? הכול מקריאה ברשת כן ...

ראיתי הצעה טובה מאוד של HOT לגבי מהירות 1 ג'יגה ביט מחיר ממש טוב שזה כולל גם ראוטר ו MESH מגדיל טווח בניגוד לאחרים שגובים על זה כסף תוספת של 20-40 בחודש , אני רק אנסה לשכנע אותם לבטל את ההתקנה 125 שקל , מה שמפחיד אותי שמתלוננים ברשת על ניתוקים ועל שירות לקוחות / טכני לקוי אם זה שווה את המחיר הזול ? אולי עדיף ללכת ל YES או בזק וזהו ...

פורסם
  • מחבר

הכי מבאס שפרטנר בהתחלה היו P2P ובגלל עלויות גבוהות הם עברו לתשתית של בזק GPON , מי שזכה לקבל בתחילת הדרך תשתית סיבים של פרטנר זכה כיום הבנתי מאנשים בתחום הסיבים שפרטנר רוכבת על התשתית של בזק ושעידן ה P2P מת .

פורסם
  • מחבר

image.png

פורסם

יש את הוט בוקס 5F שם תראה סיב מתחבר מאחורה. אבל אני לא ממליץ על הציוד שלהם.

מניסיון שלי, בהוט סיבים אין ניתוקים למעט פעם בשבוע בשעות מאוחרות בלילה 01:00 או 02:00 שקורה בשימוש בציוד שלהם. עם ציוד פרטי אין ניתוקים בכלל.

אם אתה מתחבר להוט, עדיף לך לקנות ממיר אופטי פרטי (לפני החיבור הראשוני). זה חוסך לך דמי שכירות מודם בסך 25 ש"ח מדי חודש ועל הדרך מונע ממך תקלות.

בנוגע לשירות לקוי - בזה הם צודקים. השירות שלהם לא טוב, אנשים זוטרים נותנים תשובות לא נכונות בשירות ובתמיכה טכנית. צריך לדבר עם נציג טכני בכיר או מנהל.

הצעה אחרת זה גילת טלקום, מחיר התקנה 199 ש"ח ועובדים עם תשתית בזק.

הניתוקים בהוט היו על תשתית הנחושת.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

יש את הוט בוקס 5F שם תראה סיב מתחבר מאחורה. אבל אני לא ממליץ על הציוד שלהם.

מניסיון שלי, בהוט סיבים אין ניתוקים למעט פעם בשבוע בשעות מאוחרות בלילה 01:00 או 02:00 שקורה בשימוש בציוד שלהם. עם ציוד פרטי אין ניתוקים בכלל.

אם אתה מתחבר להוט, עדיף לך לקנות ממיר אופטי פרטי (לפני החיבור הראשוני). זה חוסך לך דמי שכירות מודם בסך 25 ש"ח מדי חודש ועל הדרך

מונע ממך תקלות.

איך אפשר לדעת אם ראוטר מסויים תומך בסיבים לפי הפרוטוקול PPPOE ? כי ב ADSL VDSL לפי ה RJ11 ידעתי אם יש שם מודם בזק זה היה קל עכשיו זה קצת בעייתי וגם רוב הראוטרים תומך רק 1 גיגה ביט קשה מאוד למצוא ראוטר למשל 2.5 גיגה וגם הסוויצים של ה 2.5 נורא יקרים שלא נדבר על הכרטיס רשת

ציטוט של Jabberwock

בנוגע לשירות לקוי - בזה הם צודקים. השירות שלהם לא טוב, אנשים זוטרים נותנים תשובות לא נכונות בשירות ובתמיכה טכנית. צריך לדבר עם נציג טכני בכיר או מנהל.

הצעה אחרת זה גילת טלקום, מחיר התקנה 199 ש"ח ועובדים עם תשתית בזק.

הניתוקים בהוט היו על תשתית הנחושת.

גם ה RG6-59 של הוט ושל בזק זה נחושת ? חשבתי ש RG זאת טכנולוגיה שונה מתקדמת יותר

פורסם
  • מחבר

יש דרך לדעת איזה מעבד CPU ו RAM יש בראוטר של HOTBOX 5-6 של הוט / או בראוטר של בזק ? מסקרן אותי .

פורסם
ציטוט של iveco

לפי הפרוטוקול PPPOE ?

לא.

PPPOE זה פרוטוקול חייגן.

במידה ואתה עושה שימוש בציוד פרטי בהוט סיבים, אין צורך בשם משתמש וסיסמה. הם מזהים אותך לפי המספר הסידורי של הממיר האופטי.

ציטוט של iveco

גם ה RG6-59 של הוט ושל בזק זה נחושת ?

לא מכיר את זה.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם כל ראוטר עם 1 גיגה של רשת + WAN יתאים לסיבים ? אין דרישות מיוחדות ? , הבעיה שבסיבים ראוטרים עם CPU חלש וזיכרון נמוך 64/128 מגה דיי יגמגמו בעבודה מאומצת של הורדות / ופתיחה של הרבה טאבים

פורסם

יש ממיר אופטי ויש ראוטר. אלו שני מכשירים נפרדים.

לממיר האופטי נכנס סיב ויוצא כבל אינטרנט. ואותו אתה מחבר לראוטר.

בראוטר אתה מגדיר חייגן PPPOE במקרה של תשתית בזק או מגדיר חיבור DHCP במקרה של הוט.

יש ממיר אופטי של ZTE שתומך עד 1 ג'יגה אבל אני לא ממליץ עליו. הספק כוח שבא אתו לא איכותי ועושה בעיות.

ישנם ממירים שתומכים עד 2.5 ג'יגה למשל GoFiber GF25C 2.5G.

ויש את GoFiber GF10SK XGS-PON 10G (עד 10 ג'יגה).

לגבי איזה ראוטר מומלץ, הייתי בודק ב-KSP את המבחר וכנראה קונה ראוטר של אסוס. לא משהו זול מדי, במחיר של 400 ש"ח פלוס.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני לא מתכוון להשתמש ב WIFI אני רוצה לשים את הראוטר והסוויצ בארון תקשורת ולהשתמש רק בקווי וכל האנטנות האלה מעצבנות אותי , ראיתי שיש ראוטר ASUS ללא אנטנות אבל הוא פחות טוב מהאנטנות יש לו 2 ליבות ולראוטר עם האנטנות 4 , אני יכול לשים את המתג סוויצ בארון תקשורת ולשים ראוטר באחד החדרים כדי שיהיה WIFI אבל אני מעדיף רק קווי ...

יש ראוטר זול של Cudy WR1500 יש לו 2 ליבות דיי טובות של MT7981 במהירות 1.3GHZ ARM Cortex-A53 עם זיכרון 256 מ"ב זה עולה 140-150 שקל יש לו יציאות 1Gbit הוא פחות חזק מ ASUS אבל גם טוב על הנייר

נערך על-ידי iveco

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים