כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום התבקשתי למצוא קטע קריאה הולם לטקס יום הזיכרון/יום העצמאות. רצוי שלקטע תהיה נגיעה לתקומה של מדינת ישראל וליכולות [ובכללן הצבאיות] המדהימות שהושגו על ידי מדינת ישראל בשנות קיומה יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי, יש לי קו טלפון ואני רוצה לחבר גם את המדפסת כפקס עם שקע בזק כפול, מהשקע הישן בקיר יוצאים 4 חוטים, כולם מחוברים למספרים הבאים: מצד אחד חוט כתום למספר 1, חוט כחול למספר 3 מצד שני חוט לבן למספר 4 , עוד חוט לבן למספר 6. בשקע החדש יש לכל יציאה 1-6 מקומות. לאן בדיוק לחבר את החוטים? תודה, רוני.
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ? HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב . :s05: :s05:
-
- 69 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם האם יש שירות כזה שאפשר למצוא את מגוריו או את שמו הפרטי לפחות של אדם שיש לי את מספר הפלאפון שלו? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הבנתי צריך אישור רפואי כדי לקבל פטור. האם אפשר לקבל אותו רק בצבא או שאפשר ללכת לרופא משפחה שלי להוציא אישור ולתת להם? ושאלה נוספת, אם אני מגיע ביום הגיוס לא מגולח, אני מקבל 45 יום פטור או מכריחים לגלח בכל מקרה? יש אומרים שמקבלים 45 יום אבל יש כמה דעות בנושא.. תודה.
-
- 23 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיודע את התשובה ויוכל לעזור לי. קיבלתי מכתב מיחידת האיתור של חיל מודיעין שמבקש ממני למלא שאלון כדי לבחון את התאמתי למסלולים שחקים, חבצלות וגאמ"א עכשיו, הדבר אליו אני מכוון בצבא הוא פרויקט תלפיות (עדיין לא קיבלתי זימון למיונים או בקשה למלא שאלון או משהו כזה) עד עכשיו התכנון שלי היה להתמיין במקביל גם לתלפיות וגם לגאמ"א (שגם די מעניין אותי) כך שבמידה ואני לא אצליח להתקבל לתלפיות יש לי סיכוי להגיע לתפקיד אחר שגם מעניין אותי. עכשיו כשקראתי את המכתב שמתי לב שכתוב בסוף "חשוב לציין כי המועמדות למסלולים 'שחקים' ו'חבצלות' הינה התנדבותית ונעשית במקביל למיונים אחרים בחמ"ן ומחוצה לו.." וזה גרם לי לדאוג כי לא מצוין אותו דבר על גאמ"א. לכן קיוויתי שיש פ…
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי, לפני איזה שנה הוא הלך לאיזה הרצאת תעמולה של איזה רב, ופשוט התחיל להתקרב לדת. עכשיו הוא חובש כיפה שחורה וציצית ואומר שהוא "כמו תינוק שנולד מחדש" וש"יש לו עוד דרך ארוכה". הוא כבר התחיל להחשיב את האינטרנט לטומאה וכשהוא רואה בחורה הולכת עם גופיה הוא מסובב את הראש. הבחור אמור להתגייס עוד חודש, אבל הוא הצהיר שהוא מעדיף ללמוד בישיבה בגלל הוא "מפחד שהצבא ירחיק אותו מהדת". בינתיים זה ממש ממוטט להם את המשפחה. אביו אמר לו שאם הוא לא מתכוון להתגייס הוא יכול לארוז תיק ולצאת מהבית. אמו, דודה שלי, אמרה לו שהוא יהיה עני מרוד במשך כל ימי חייו אם הוא לא יעבוד ובמקום זה יקדיש את החיים שלו לדת. הוא ענה לה "אבל אני אהיה מאושר" . הוא גם לאט לאט מנתק קשר מאחיו (יש לו שלושה) ומש…
-
- 59 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אז ככה קודם כל העבירו אותי מהתפקיד המעאפן שהייתי אמור להיות בו,שזה בשקם,לתפקיד פקיד בלשכה השאלה היא האם שם שזה מקום משרדי,מותר לי להכניס לשם את המחשב הנייד בדרך כלל,והאם יש מקום לנעול אותו שם כך שלא יגנבו אותו ואני אוכל להיות שקט שאני עוזב את המשרד ולא יגנבו אותו? באופן כללי,האם בבסיסים גונבים ניידים? שיהיה לכולם גמר חתימה טובה
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
סתם דיון מתוך סקרנות, זה טרנד של השנים האחרונות לתת שמות מצחיקים \ מעניינים \ מתנקמים בשכנים וכיוב'. אז איך קראתם אתם לרשת האלחוטית שלכם? (אלה שמסתירים את ה SSID נא לא להתפלצף בעניין הזה, כבר הוכח שזה פחות מאובטח ועדיף שם גלוי, ארוך ולא שגרתי או דיפולטי)
-
- 42 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אשתי ואני מתכננים טיול לתאילנד ומצאנו שהטיסה עם חברת Turkish Airlines הכי זולה, הטיסה כוללת קונקשן של שעה בטורקיה. הטיסה זולה בכ -250 דולר לכרטיס אבל אנו מתלבטים אם זה בטוח לטוס דרכם. אם יכולים להיות עיכובים בשדה תעופה על רקע המצב הפוליטי...או יחס לא מכובד מצד הצוות.. אני אשמח אם מישהו יחווה את דעתו מניסיון קודם או ידע. תודה
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שאני לא עובר על חוקי פורום למיניהם, לא ממש ידעתי איפה לשתף את זה... תוך כדי שיטוט אקראי, נתקלתי ב-giveaway הבינלאומי הנ"ל... https://www.gamingtribe.com/giveaway/savage/coolmisterman אם הוא היה סתם משהו בינוני לא הייתי משתף... אבל מדובר ב-work station די רציני בשווי ~5000$~ , ואני מתאר לעצמי שיש פה כמה אנשים שיש להם צורך במערכת כזאת בין היתר גם לשימוש מקצועי. ההרשמה נסגרת ב27.3.15 (יום שישי הקרוב) בשעה 21:00 (זמן ישראל) המפרט: Chassis: XFX Type-01 Series Bravo Edition (Mid-Tower) CPU: Intel Core i7-5960X Processor Extreme Edition (20M Cache, up to 3.50 GHz) CPU Cooling: Cooler Master Glacer 240L Liquid Cooling System GPU: XFX Radeon R9 295X2 H…
-
- 18 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי, כן אני יודע ש 5 נושאים למעטה יש נושא דומה, אך הוא מדבר על לגור עם שותפים ולא נותן תשובות לשאלות שלי. אז ככה, הגעתי עם עצמי להחלטה (לפחות כך נראה לי) שאני רוצה לגור לבד. יש 1001 סיבות בעד ונגד, אבל לא על זה הנושא שלי. הייתי שמח לדעת מה עלי לדעת לפני שאני עושה צעד כלשהוא. מה עלי לוודא מבחינת החוזה ומבחינת הדירה ו\או הריהוט (לדוגמא ראיתי שלא כל הדירות מכילות מכונת כביסה, ולחלקן אפילו כתוב "אין אפשרות להכניס מכונת כביסה", האם זה קריטי? השיקול הוא כמובן כלכלי והייתי מעדיף לרכוש כמה שפחות ריהוט\ציוד, כמובן ריהוט כמו שולחן ומיטה אני מביא בעצמי). הייתי רוצה לדעת מבחינת טרמנולוגיה, מה זה דירה מחולקת? מה זה יחידת דיור? האם יש חשיבות לקומת מגורים (לדוגמא האם חשוב לשים דגש על סו…
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
שלי שהיה קטן ושהוא גדל טיפה
-
- 66 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
מקווה שזה לא ייחשב כספמינג ! אך בכל זאת חשבתי לשתף אותכם בדבר הבא ! יש לנו יועצת שכבה, אני שונא אותה ! וזה הדדי, היא גם שונאת אותי... למען האמת ישנם מורים בודדים שאוהבים אותי... הדבר היחיד שמישהו יכול לזקוף לטובתי בבי"ס זה רק הציונים (שאם לא הייתי נולד עם ראש טוב גם הם לא היו כי אני מסוגל להגדיר לכמה מורים את המילה עצלנות מחדש). בכל אופן כמו שאמרתי אני לא סובל אותה...(את היועצת) ! אז השבוע התבטל לי שיעור...הלכתי עם חבר במסדרון של השכבה (מסדרון ארוך של 11 כיתות), רק אלוהים יודע מה אכלתי באותו יום כי הגזים שהיו לי היו יכולים בשקט להרוג איזה כמה תרנגולות...ואני מדבר על רצחניים שקטים כאלה שמגיחים משום מקום אבל קוטלים כל מה שבדרכם ! ראיתי שהדלת של החדר של היועצת פתוחה, הצצתי פ…
-
- 76 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
ממש משעמם לי בזמן האחרון במחשב ,יש לכם הצעות מה אפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי,אני מחפש מכונת גילוח של פיליפס.האם שווה לקנות מ-eBay,amazon וכו' או לקנות מחנות בארץ? אני מתגלח כבר ארבעה שנים,כל יום ויום.התגלחתי גם לפני אך לא כל יום.אני נמצא במערכת צבאית. (התחלתי עם סכין M3 Power,עברתי ל- Fusion Power וכיום אני משתמש Fusion Proglide Power) יש לי מס' פצעים לא בולטים בצוואר מהשימוש הארוך בסכין. החלטתי לעשות את המעבר למכונה בגלל העלות הכספית וגם בגלל הנוחות... הזקן שלי צפוף בייחוד באזור הלסת התחתונה,בנוסף לכך הוא עבה. כמו שאמרתי אני משרת בצבא כך שאני חייב להיות מגולח. אני מחפש מכונה שלא תהווה בעייה מבחינת גילוח הצוואר,שלא תפצע את הצוואר,שלא תשאיר שערות ותפספס זיפים,שלא תגרום לגירויים. מבחינת טווח המחירים שאני רוצה להשקיע:עד 1500 ש"ח תודה.
-
- 28 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני טס יום שלישי ורוצה לדעת כמה סיגריות-פקטים אפשר לקחת איתי לטיסה
-
- 12 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני ועוד חבר מתכננים לטפס ברגל לפסגת החרמון באזור תחילת מרץ - כל עוד יש שלג באתר (בתקווה). זה רעיון ראשוני ולא מצאתי שום מידע באינטרנט... כמה זמן לוקח להגיע לפסגה (2000 וקצת מטר) בהנחה שמתחילים ללכת מהכפר שבתחית החרמון (מג'דל שמס ? אני כבר לא זוכר כלכך....) יש מסלולים מוגדרים כלשהם ? צריך אישורים או ליידע גורמים כלשהם (ליידע את הצבא ?) מה הטמפ' הממוצעת ליום ולילה ? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני צריך את השלט הזה. המחיר שלהם באמת מגיע לעשירית מהמזגן?
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-