עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

השנה הזאת (כיתה י') הייתה על הפנים בבית הספר, לכן החלטתי שאני רוצה ללכת שנה הבאה לפנימיה צבאית - הטכני בחיפה. הבעיה היא שלא הצלחתי להשיג אף מידע על תנאי הקבלה, האם אני יצתרך להתחיל י' מההתחלה (גם אם אני יצתרך, עדיף לי...) פירוט על מסלולים וכו'.. אם יש פה מישהו שלומד שם בבקשה עזרו לי וספקו לי את המידע. או שלחילופין תתנו לי כתובת אתר אינטרנט עם מידע, או מספר טלפון. תודה מראש דרך אגב, אם יש לכם המלצות לפנימיות אחרות, אני ישמח לקבל גם עליהם מידע.

• 14 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. Started by wow,

בבית כלא יש 23 אסירים שנמצאים ב-23 תאים מבודדים. יש עוד חדר עם שני מפסקים שלא עושים כלום אבל מכניסים כל פעם אסיר אחד שצריך להרים או להוריד את אחד מהמפסקים,לא חשוב איזה. מנהל הכלא אומר שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו. מה השיטה לזהות?

• 71 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. Started by subarel,

היום עבדתי לילה , ומדדנו בקיבוץ סאסא 3- מעלות. טירוף.... שעתיים אח"כ אצלי בבית נמדדו 1 מעלות צלזיוס. מה אצלכם במרכז? גם קור כלבות?

• 72 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. אהלן. מישהו\י יכול להמליץ לי על אפליקציה שנתמכת ע"י אנדרואיד וגם ע"י אייפון שניתן להצביע בעזרתה? לדוגמה: מרצה שואל אילו מבין התשובות נכונות לדעת הסטודנטים ,והם יכולים להצביע דרך הפלאפונים שלהם.

• 0 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. Started by J0n1,

היום קניתי רובה אוויר וגיליתי שזה נורא כיף אולי זה נשמע כמו ילד קטן שמתלהב מרובה פלסטיק, אבל אפשר לשחק בזה שעה שלמה בלי להשתעמם. אומנם התקציב שלי היה מוגבל אז קניתי שטגן חזק יחסית: המהירת שלו זה 250FPS (אני חושב) והוא לא אוטומט, אבל עם קצת זריזות אין בעיה לירות כדור בשניה. הוא מסיבי ולא כמו הרובה הקודם שקניתי ונשבר לי אחרי חודש. מה שביאס לי תתחת בו זאת המחסנית, דרך הכנסת הכדורים היא מפגרת לגמרי, מכניסים את הכדורים לתוך צינור, ומכניסים את הצינור למחסנית ואז דוחפים עם מקל והכדורים עוברים למחסנית. ברובה הקודם שלי, שהיה דגם אוטומט הייתה מחסנית ענקית ואתה פשוט שופך בערך 50 כדורים לתוכנה ומוריד איזה קפיץ, הופך את המחסנית והכדורים נכנסים למקום. פה יש לי רק 17 כדורים …

• 48 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by DJPOWER,

יש לי בבית עכשיו 7 מחשבי פנטיום 1... חלק SOCKET 7 וחלק פנטיום 1 133MHZ... דבר ראשון... מה מתאים לסוקט 7 מבחינת חלקים? אם אפשר מפרט(לא מחנות כמובן) דבר שני...יש רעיונות מה לעשות איתם? אני גם מוכר תודה יונתן

• 73 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by תושב העיר,

האם מסך מחשב פולט קרינה ?

• 31 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. Started by raiman1,

לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות שייערך בחודש אוקטובר הקרוב, הבעיה שלי היא שבכדי לשהגיע לשייטת 13/מטכל, אסור שיהיה לך משקפיים(מותר עד מספר ממש נמוך-ולי יש משו כמו 3). לכו אני מתעניין בניתוח לייזר, ויש לי כמה שאלות בענין 1) הבנתי שזה משפעי על הפרופיל לזמן מסויימם, זה נכון? ואם כן איך זה משפיע? 2)שאלה למי שעשה לייזר לפני צבא- האם אתם ממליצים לעשות לייזר לפני הצבא?(הבנתי שזה לא ממולץ לעשות בגיל 18) 3) מה קורה אם אני עושה את היום סיירות כשיש לי משקפיים,ולא מקבלים אותי רק בגלל המשקפיים(זא שאם לא היה לי אותם הייתי מתקבל)-ואני אומר להם שאני יעשה בעתיד ניתוח לייזר, האם אני אקבל זימון לגיבוש?(או שאם לא, אני אוכל לבקש שוב יום סיירות אחרי שאני יעשה לייזר) אני שואל אותכם לאחר שכבר ד…

• 16 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. Started by Deddy,

אבל יש קאץ'.. האפשרויות היחידות הם לחמן, אנקורי, OK ותיכון תל אביב. קיבלתי ואוצ'ר מהצבא לפסיכומטרי, ואלה האפשרויות היחידות. יש כאן מישהו שעשה באחד המכונים ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם?

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. שלום לכם, דבר ראשון לפני שאני מתחיל, אני יודע שזה פורום מחשבים, אני יודע שיכול להיות שישנם פורומים יותר טובים מזה לנושא אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני כבר רשום. בקיצור, אני רוצה להגיע בסופו של דבר לעיסוק ברובוטיקה והשאלה שלי היא לאיזה מסלול אני צריך ללכת? ולאיזו אוניברסיטה מומלץ ללכת? (רובוטיקה שואבת המון מתחומים שונים בהנדסה ולכן אני שואל[הנדסת מכונות, הנדסת תוכנה והנדסת חשמל לפי הבנתי]). כמו כן תהיתי אם יש אנשים שלמדו בחלק מהמסלולים ויכולים להמליץ עליהם ואולי לספר טיפה על הלימודים(למשל אם זה בעיקר מתמטיקה כמו במדמ"ח). תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. ברצוני למחוק סאונד מסרטון לא רשום (רק מי שיש לו את הקישור יכול לצפות) שהעליתי לאחרונה ליוטיוב, באמצעות עורך הסירטונים של יוטיוב (Youtube Video Editor), מאחר ופס הקול שלו, מכיל רעשים שאינני רוצה שיהיו בסרטון. אינני יודע מה אני צריך לעשות. אם אין אפשרות, אז האם יש אפשרות לבצע זאת באמצעות Avidemux ואז להעלות מחדש ליוטיוב?

• 1 תגובה
    • 6.1k צפיות
  12. שימו לב למוצר היום של ערוץ הקניות - פשוט לא להאמין!!! לא מספיק שיש להם את החוצפה למכור מחשב עם 256 מגה זיכרון הם עוד אומרים שהוא מתאים למערכת ההפעלה הבאה... והדפוק הזה מראה גוף קירור ומסביר שהתחתית שלו זה המעבד... איזה אידיוט!!! פשוט עצוב -אין מילים... וזה עוד לפני שהגענו למחיר הדימיוני ולכרטיס מסך הזבל... :'( אני לא מקנא באלה שממש קונים את זה (תרתי משמע...) http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=31165&channel=3&video=1 עריכה לכל מי שהצתרף מאוחר מידי רק שיידע שה"מבצע" נגמר והמחשב כבר לא זמין... (מעניין למה...) חבל, פספתם הזדמנות של פעם בחיים... ;D

• 89 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. אני הייתי רוצה של פיטר חעחע הייתי בא אליכם הביתה ולומד את כל הכוחות שלכם סתם, הייתי רוצה את הכוח של השוטר, יו לקרוא מחשבות זה גדול, לשים מחשבות בראש של אנשים זה ענקקק!!! יותר טוב מלעצור את הזמן! מה צריך לעצור את הזמן באמצע מבחן שאפשר להגיד למורה להביא לך 100? ;D מה אתם הייתם?

• 58 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. Started by arkadur,

אם אתם עוד לומדים - מה עושים אחרי הלימודים (עובדים, יוצאים לבלות, וכו'..) אם אתם עובדים - אז במה בקיצור מה אתם עושים מגע שאתם קמים - עד שאתם הולכים לישון..

• 92 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. Started by OR007,

מקווה שזה לא ייחשב כספמינג ! אך בכל זאת חשבתי לשתף אותכם בדבר הבא ! יש לנו יועצת שכבה, אני שונא אותה ! וזה הדדי, היא גם שונאת אותי... למען האמת ישנם מורים בודדים שאוהבים אותי... הדבר היחיד שמישהו יכול לזקוף לטובתי בבי"ס זה רק הציונים (שאם לא הייתי נולד עם ראש טוב גם הם לא היו כי אני מסוגל להגדיר לכמה מורים את המילה עצלנות מחדש). בכל אופן כמו שאמרתי אני לא סובל אותה...(את היועצת) ! אז השבוע התבטל לי שיעור...הלכתי עם חבר במסדרון של השכבה (מסדרון ארוך של 11 כיתות), רק אלוהים יודע מה אכלתי באותו יום כי הגזים שהיו לי היו יכולים בשקט להרוג איזה כמה תרנגולות...ואני מדבר על רצחניים שקטים כאלה שמגיחים משום מקום אבל קוטלים כל מה שבדרכם ! ראיתי שהדלת של החדר של היועצת פתוחה, הצצתי פ…

• 76 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by QQQ,

מאז שהתגייסתי (ב3.8 לתותחנים) נהייתה לי עייפות כרונית ברגליים. בלי קשר לעייפות כללית, הרגליים שלי כל הזמן עייפות. חזרתי ביום רביעי הביתה וישנתי הרבה מאז, ולמרות שישנתי הרבה אני עדיין מרגיש עייפות ברגליים. לא כאב, פשוט עייפות דיי חזקה. זה נהיה ממש מציק. נניח אני רוצה לרוץ, יש תחושה שהרגליים פשוט לא סוחבות. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי, פשוט להרבה יותר קשה. למה זה יכול להיות קשור? מה אפשר לעשות? יש לציין שעד התקופה הנוכחית בחיים לא היה לי דבר כזה. כל שאר הגוף (כולל הידיים) מרגיש כרגיל.

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אני מאמין שחלקכם הייתם בפרוייקט הזה (חיילים "מראים" את ישראל ליהודים מחו"ל וכו' ועושים איתם פעילויות משותפות)... אני חייל ששמעתי על זה ומעוניין להשתתף בפרוייקט, אך יש כמה סוגיות שיכולות לערער את השתתפותי: יש לי אישור עבודה ואני עובד בערך פעמיים בשבוע, אני חייב להתייצב לעבודה ב-18:00. האם הפרוייקט יכול להתאים ללו"ז? כמה זמן צריך להקדיש לזה? ובאופן כללי, אשמח לקבל חוות דעת מהפורום על הפרוייקט...

• 15 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. אהלן! בעוד חודש מעכשיו אני עולה לי על מטוס וטס ל-5 חודשים לניוזילנד אוסטרליה ;D מכיוון והשעון מתקתק ומועד הטיסה מתקרב אני מתחיל להתאפס על ציוד ודברים. אחד מהדברים החשובים שאני צריך, מן הסתם, זה נעליים לטיול. אז כן, יש פורומים כמו "למטייל" שיכולים להמליץ, אבל החלטתי לפרסם פה כי גם פה יש אנשים שיודעים דבר או שניים על החיים. בכל אופן, אני מחפש נעליים איכותיות לטיול, ותהיתי האם יש לכם המלצות? כמה דגמים שידידה שלי המליצה לי: [אם יש לכם חוו"ד עליהם, אשמח לשמוע] Vasque Breeze- -דולג'ילי 2 -Asolo highland וכמובן, אם יש לכם המלצות משלכם - אשמח לשמוע תודה וערב טוב!

• 22 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. Started by shlomishlomi,

קודם כל שלום לכולם וחג עצמאות שמח(בערב) אממ אז קיבלתי סוף סוף את הרישיון המצופה שלי לפני זמן מה... ורצית לדעת אם אני בן 17 אני יכול להעביר אוטו על שמי (העברת בעלות) כי אני ממש מצפה לגרוטאה הפרטית שלי ומישהו אולי יודע עלויות של ביטוחים (חובה+צד ג') לאוטו פרטי שלי? כמובן שזה תלוי בשאלה הראשונה... וכמה יעלה לי להוסיף את הביטוח שלי לרכב של ההורים? תודה שלומי...

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. או כך מאמינים המומחים .... https://themove.co.il/2019/07/10/מותו-של-מנוע-הבעירה-הפנימית-מזעזע-את-תע/?fbclid=IwAR3YhwISk1Ojf4I4_aHnjAdsOpcN0iY-YYFSFuBIEfHWyShfsZoCQQFzscg

21. Started by ConRoe X Fire,

http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/gayometer.html לי יצא 33%.

• 48 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. Started by none77,

שלום מי שמבקר קבוע בפורום בטח שם לב שמשהו שונה. חלק יגידו לחיוב חלק לשלילה. napoleon45 הורחק לצמיתות מהפורום. למען הסר ספק אני משכונע שלא הרחיקו אותו סתם ומהות הדיון היא לא האם הגיע לו הרחקה או לא. לדעתי עקב הזמן החריג שהוא בילה בפורום והאופן שהוא מתייחס לאתר (ברצינות) הוא גם עשה טעויות שהצדיקו הרחקה. עם כל זאת אבקש מהמנהלים לתת לו חנינה, אני בהחלט חושב שהוא עזר להרבה אנשים בסבלנות, בהרבה נושאים שאחרים לא מגיבים בדר"כ. תודה.

23. עשיתי 3 יחידות אנגלית עברתי ולאחר מכן ב יחידות4 נכשלתי... בית הספר ביקש ממשרד החינוך לבטל את שני השאלונים שעשיתי D,E והם סירבו..יש מה לעשות בנדון? :facepalm:

• 52 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by sh2006,

יש לי חבר טוב כמו אח. אנחנו מכירים מהתיכון, יוצאים כל שישי רואים משחקי ספורט ביחד על האש אני והוא תמיד מארגנים לכל החברה אתם יודעים חבר הכי טוב . אבל הוא מאכזב! אני זה שתמיד מביא את הבחורות והוא תמיד לוטש עיניים ונוגע בזאת שהוא יודע שאני רוצה, כל שישי אני מסיע אותנו ברכב שלי נסיעות ארוכות שעולות ים כסף( דלק) אני לא מבקש ממנו כלום...לא מדבר על הנושא הזה בכלל...הוא אפילו לא מציע לעזור!, הוא לא מחזיר דברים שאני מלווה לו(סרטי די וי די וכו). הוא מפונק! כל דבר צריך שיעשו בשבילו ,לא מפסיק להתלונן. אתמול זה היה השיא בנוסף שהוא בוהה מול העיניים שלי בבחורה שלי מכף רגל ועד ראש בצורה לא נסתרת ,הייתי צריך לבלום לפני רמזור הוא החזיק כוס וודקה ונשפך עליו טיפה התחיל לקלל אותי . התעצבנתי…

• 46 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. השאלה בכותרת תודה

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.