כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
שלומות, יש לי שאלה... מוזרה משהו. אני מתכונן כרגע למבחן במתמטיקה ובמספר רב(מדי) של תרגילים על נושא האליפסה הקנונית, אני רואה שכתוב כדלקמן: "אליפסה שציריה הם צירי השיעורים". מה זה לעזאזל אומר? *הנה שתי דוגמאות: "ישר המקביל לציר ה-x חותך אליפסה שציריה הם צירי השיעורים בשתי נקודות שהמרחק ביניהן הוא 8. מרחקי אחת הנקודות מהמוקדים הם 6 ו-10 בהתאמה. מצא את משוואת האליפסה ואת משוואת הישר הנ"ל." "הנקודה (3,1) נמצאת על אליפסה שציריה הם צירי השיעורים ומרחקה מהמוקד הימני גדול פי 2 ממרחקן מהמוקד השמאלי."
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רשמתי מחירון טכנאי PC מאתר ערוץ 2 שעה ראשונה 150-200 שעה שניה 80-100 וכולם צחקו עלי בבקשה : http://www.yotta.co.il/advantage6.html אפילו יותר יקר מהאתר של ערוץ 2
-
- 49 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
או כך מאמינים המומחים .... https://themove.co.il/2019/07/10/מותו-של-מנוע-הבעירה-הפנימית-מזעזע-את-תע/?fbclid=IwAR3YhwISk1Ojf4I4_aHnjAdsOpcN0iY-YYFSFuBIEfHWyShfsZoCQQFzscg
-
- 23 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש גוף חימום / מזלג חשמלי, לחימום בריכת מים של 2 קוב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 8 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מעמד\רגל לטלויזיה של LG מדגם 32LC51 בגודל 32 אינצ. אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות רגל מתאימה, או אם מישהו רוצה למכור אחת, או אולי לתת לי מתנה אם שלכם תלויה על הקיר... : אנא הגיבו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות כושר, ואחד התרגילים שאני עושה זה מתח(עליות און) זכור לי שפעם המורה שלי לספורט אמר שזה לא בריא לרדת עד הסוף כלומר עד למצב של ידיים ישרות לגמרי, אלא צריך לרדת למקום קצת יותר גבוה, שאלתי היא האם זה באמת נכון שירידה עד הסוף לא בריאה ? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום מי שמבקר קבוע בפורום בטח שם לב שמשהו שונה. חלק יגידו לחיוב חלק לשלילה. napoleon45 הורחק לצמיתות מהפורום. למען הסר ספק אני משכונע שלא הרחיקו אותו סתם ומהות הדיון היא לא האם הגיע לו הרחקה או לא. לדעתי עקב הזמן החריג שהוא בילה בפורום והאופן שהוא מתייחס לאתר (ברצינות) הוא גם עשה טעויות שהצדיקו הרחקה. עם כל זאת אבקש מהמנהלים לתת לו חנינה, אני בהחלט חושב שהוא עזר להרבה אנשים בסבלנות, בהרבה נושאים שאחרים לא מגיבים בדר"כ. תודה.
-
- 28 תגובות
- 6.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אחרי שנים של דשדוש, מערכת ההפעלה העדכנית של מיקרוסופט משתלטת על שוק המחשבים האישיים - אבל לא בזכות מה שחשבתםלכתבה
-
- 12 תגובות
- 6.2k צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=43091 תראו כמה השקעה, ואיך זה ייצא יפה. אאחחח קשה שלא לשים לב לזה. תהנו!
-
- 51 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אם יש תקו בין קבוצה X לקבוצה Y ו90 דקות לא היו שערים היה זמן הארכה וקבוצה X הבקיעה שער. אז איך הולכת תוצאת ההימור מי שניצח בסוף אחרי כל ההארכות? אני מדבר על משחק רגיל X VS Y כי אני יודע שבאנדר\אובר זה בלי הזמן הארכות. אז השאלה שלי אם השער נחשב במשחק רגיל כן \ לא. כי אני מנסה לעשות את שיטת ההכפלה אז שלא יהיו פאקים
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היי חברה,מה הטמפרטורה הנורמלית שאמורה להיות בתוך פריזר ובתוך המקרר?
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מקווה שזה לא ייחשב כספמינג ! אך בכל זאת חשבתי לשתף אותכם בדבר הבא ! יש לנו יועצת שכבה, אני שונא אותה ! וזה הדדי, היא גם שונאת אותי... למען האמת ישנם מורים בודדים שאוהבים אותי... הדבר היחיד שמישהו יכול לזקוף לטובתי בבי"ס זה רק הציונים (שאם לא הייתי נולד עם ראש טוב גם הם לא היו כי אני מסוגל להגדיר לכמה מורים את המילה עצלנות מחדש). בכל אופן כמו שאמרתי אני לא סובל אותה...(את היועצת) ! אז השבוע התבטל לי שיעור...הלכתי עם חבר במסדרון של השכבה (מסדרון ארוך של 11 כיתות), רק אלוהים יודע מה אכלתי באותו יום כי הגזים שהיו לי היו יכולים בשקט להרוג איזה כמה תרנגולות...ואני מדבר על רצחניים שקטים כאלה שמגיחים משום מקום אבל קוטלים כל מה שבדרכם ! ראיתי שהדלת של החדר של היועצת פתוחה, הצצתי פ…
-
- 76 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש שיחשבו שזה מטריד ונוראי, ויש שיחשבו שזה מצחיק בטירוף.. אני נקרעתי! http://www.sugarzaza.com/mindy.html (יש שמה 5 סרטונים) "יאללה פיסט-פאק עם גופי"
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם טוב אז ככה קודם כל העבירו אותי מהתפקיד המעאפן שהייתי אמור להיות בו,שזה בשקם,לתפקיד פקיד בלשכה השאלה היא האם שם שזה מקום משרדי,מותר לי להכניס לשם את המחשב הנייד בדרך כלל,והאם יש מקום לנעול אותו שם כך שלא יגנבו אותו ואני אוכל להיות שקט שאני עוזב את המשרד ולא יגנבו אותו? באופן כללי,האם בבסיסים גונבים ניידים? שיהיה לכולם גמר חתימה טובה
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שימו לב למוצר היום של ערוץ הקניות - פשוט לא להאמין!!! לא מספיק שיש להם את החוצפה למכור מחשב עם 256 מגה זיכרון הם עוד אומרים שהוא מתאים למערכת ההפעלה הבאה... והדפוק הזה מראה גוף קירור ומסביר שהתחתית שלו זה המעבד... איזה אידיוט!!! פשוט עצוב -אין מילים... וזה עוד לפני שהגענו למחיר הדימיוני ולכרטיס מסך הזבל... :'( אני לא מקנא באלה שממש קונים את זה (תרתי משמע...) http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=31165&channel=3&video=1 עריכה לכל מי שהצתרף מאוחר מידי רק שיידע שה"מבצע" נגמר והמחשב כבר לא זמין... (מעניין למה...) חבל, פספתם הזדמנות של פעם בחיים... ;D
-
- 89 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
1. להיות ישראלי זה לבדוק אוטו חדש שעולה 230,000 שקל על ידי בעיטה בצמיג. 2. להיות ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב... 3. להיות ישראלי זה להיכנס לכינרת עד האמצע ולא להירטב... 4. להיות ישראלי זה לראות שלט צבע טרי, להניח עליו את היד ולהגיד: "וואלה, באמת צבע טרי..." 5. להיות ישראלי הוא מישהו שקונה מכסים של מעדן חלב באלף שקל כדי להרוויח פאוץ' ששווה עשרים שקל... 6. להיות ישראלי זה להתחיל לצפצף כשהרמזור מתחלף לצהוב... 7. להיות ישראלי הוא מישהו שהדיאטה שלו היא שכולם מסביבו ישמינו! 8. להיות ישראלי זה לקנות ג'ורג'יו ארמני בשוק בעשרים ותשע שקל ולהיעלב שזה מזויף. 9. להיות ישראלי זה לצאת החוצה בהפסקת חשמל דבר ראשון לבדוק שזה לא …
-
- 60 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
בבית כלא יש 23 אסירים שנמצאים ב-23 תאים מבודדים. יש עוד חדר עם שני מפסקים שלא עושים כלום אבל מכניסים כל פעם אסיר אחד שצריך להרים או להוריד את אחד מהמפסקים,לא חשוב איזה. מנהל הכלא אומר שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו. מה השיטה לזהות?
-
- 71 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היי. לא עברתי כל כך הרבה בחיים. אבל אני נמצא בנקודה שאני לא יודע מה אני רוצה מהחיים. הציעו לי לעשות רשימה של הישיגים שהייתי רוצה להשיג, ו.. פשוט אין לי מה לרשום. אין מטרות מסויימות, רק מטרות אבסטרקטיות. הגעתי לסקנה שזה לא יכול להימשך ככה. החיים עוברים ואני לא נהנה. החלטתי לנסות את מזלי ואני שוקל לקחת חופש ולנסוע לאנשהוא. לבד. מקום שבו אוכל להיות עם עצמי ועם המחשבות שלי. בלי דאגות לקום לעבודה מחר בבוקר. בלי דאגות על לימודים וציונים. בלי טלפונים מחברים. בלי אינטרנט. בלי כלום. רק אני והעולם הפנימי שלי. אני לא מחפש לעשות טיול של שבועות או חודשים. סך הכל כמה ימים. כמובן עדיף שלא יצא יקר מידי. אין לי שום אינטרס לטייל ולראות מקומות. אני רוצה מקום שבו אוכל כל בוקר להתעורר ולשבת ע…
-
- 66 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
טוב תקשיבו אני לא יודע איפה בידיוק לפתוח את זה אז פתחתי כאן.קראתי שמתי שאני מחליף ספק כרטיס מסך זכרונות וכו' זה יכול להירס מחשמל סטטי ושצריך להשתמש במין צמיד כזה. עכשיו השאלה שלי הצמיד הזה הרכחי? כאילו יש כל כך הרבה סיכוים לחשמל סטטי או שזה ממש נדיר(יש לי שטיח בחדר אז תתחשבו הזה גם) ובכלל יש כלשהו תחליף לצמיד הזה כאילו משהו שיש בכל בית כי ממש לא באלי ללכת לחפש את הצמיד הזה עכשיו
-
- 16 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
חומרים: 1. צינור PVC 3 אינצ' באורך 45 סנטימטר העומד בלחץ 40 2. צינור 11/2 אינצ' באורך 71 סנטימטר העומד בלחץ 40 3.ממיר צינור 3 אינצ' לצינור 11/2 אינצ' 4.מתאם 3 אינצ' נקבה 5.פקק 3 אינצ' זכר 6. מצת מאולטר בנייה : ראו תמונה http://www.advancedspuds.com/potatogun.gif עידכון : מי שרוצה להגדיל את טווח הירייה שפשוט יקנה קנה שממנו עף החפץ אז שיקנה ארוך יותר מ 71 סנטימטר
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-