עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Avi Levin,

אני משתמש במכשיר TANITA לצורך הבדיקות, המכשיר מביא את כל הפרטים: אחוז שומן בגוף בכללי, שומן בטני, מסת שריר, % מים, צפיפות עצם, כמות שריפת קלוריות יומית וכמובן גיל מטבולי. בפעם האחרונה שנשקלתי זה היה בצבא - השתחררתי לפני משהו כמו חצי שנה, נמדד לי אחוז שומן של 14%, וגיל מטבולי של 12. (אני מאוד אקטיבי מבחינה ספורטיבית), מסת השריר שלי לעומת השומן היתה 8 (מדד כזה, שריר חלקיי שומן), שומן בטני של 1. עכשיו, אחרי חצי שנה שאני לא נמצא במסגרת כלשהי, נשקלתי שוב והנה התוצאות- גיל מטבולי - 14 אחוז שומן - 16.5% שריר - 5 שומן בטני - 2 האם זה יכול להיות שהתדרדרתי עד כדי כך? עכשיו התחלתי להתאמן באופן פחות סדיר מאשר פעם (אחרי הכל אין לי גישה עכשיו לחד"כ כל הזמן, ויש דברים אחרים לעשות), אני …

• 24 תגובות
    • 6k צפיות
  2. Started by yanushka,

בדיוק נגמר ה- K300\M16!!! סעעעעמעמממקקק

• 68 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by Fighter,

אסיתיות רולז

• 75 תגובות
    • 6k צפיות
  4. שמתי לב שישנם מספר חנויות שנותנים אחריות אצל היבואן אך אינני יודע היכן הוא. מצאתי משהו TAG אבל לא הבנתי אם הם היבואנים או חברת בת של היבואנים. בקיצור, אם מישהו יודע אני אשמח לדעת. תודה.

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  5. טוב נתקלתי ב 2 עבודות טובות, ג'יימס מציעים 24 שח לשעה במחלקת אלכוהול לטעימות אלכוהול, 6 משמרות בערך בשבוע, לילה בוקר ערב, בלילה 150 אחוז בשבתות וחגים 175. המשמרות מנוהלות בצורה אקראית במחשב שלהם. הסעות מהבית ועד העבודה ולהיפך. לעומת זאת מסעדה טובה, 22 לשעה אבל יש טיפים, כמעט 35ומעלה לשעה בסה"כ, וקרוב לבית (ראשלצ). אני נוטה למסעדה, עבודה למטרת חסכון חצי שנה ומעלה ללימודים בקרוב. אגב בג'יימס יש התחייבות לחצי שנה או קנס 600 שקל... אז מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 6k צפיות
  6. ובכן, מה באמת יקרה כאן ? (דרך אגב, השאלה הזאת באמת אמיתית היא לקוחה מספר מבחנים בפיזיקה, אוסף המבחנים של מכינת הטכניון מהדורת 2000, עמוד 31) http://forums.ort.org.il/files/30/2178146/7814786.jpg

• 14 תגובות
    • 6k צפיות
  7. Started by subarel,

היום עבדתי לילה , ומדדנו בקיבוץ סאסא 3- מעלות. טירוף.... שעתיים אח"כ אצלי בבית נמדדו 1 מעלות צלזיוס. מה אצלכם במרכז? גם קור כלבות?

• 72 תגובות
    • 6k צפיות
  8. אהלן חברההזמנתי מאתר מוכר בחול 2 חבילות של אבקת חלבון אופטימום (כל אחת 2 ליברות) דרך UPS.הודיעו לי שהחבילות הגיעו לארץ (משלוח שעלה 60$!!) אך משום מה UPS החליטו שאני צריך לשלם 150 שקל על כל חבילה בכדי לקבל אישור ממשרד הבריאות בכיד להעביר את החבילה במכס.למישהו כאן זה קרה? מה אני עושה כדי לא לשלם להם ולקבל את החבילה בכל זאת?

• 27 תגובות
    • 6k צפיות
  9. Started by none77,

שלום מי שמבקר קבוע בפורום בטח שם לב שמשהו שונה. חלק יגידו לחיוב חלק לשלילה. napoleon45 הורחק לצמיתות מהפורום. למען הסר ספק אני משכונע שלא הרחיקו אותו סתם ומהות הדיון היא לא האם הגיע לו הרחקה או לא. לדעתי עקב הזמן החריג שהוא בילה בפורום והאופן שהוא מתייחס לאתר (ברצינות) הוא גם עשה טעויות שהצדיקו הרחקה. עם כל זאת אבקש מהמנהלים לתת לו חנינה, אני בהחלט חושב שהוא עזר להרבה אנשים בסבלנות, בהרבה נושאים שאחרים לא מגיבים בדר"כ. תודה.

10. שלום קודם כל אני לא פותח תדיון סתם- יש מצב שכבר קיבלתי ואני לא יודע על זה(עזבו סיפור ארוך) ואני לא רוצה להחמיץ את המיונים לגאמא למשל בכל אופן היה לי צו ב-31.7, קיבלתי תאריך גיוס ל-28.11.08 כל הזימונים לפרויקטים כמו גאמא מתי אני אמור לקבל ? יש לזה תאריכים מסוימים אני מניח..? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  11. Started by Yair Tz,

אחרי כשבוע אצל המשפחה של אחי, אני חייב לאמר שבכי וצעקות של תינוק זה הדבר הכי מעצבן וחופר שקיים בעולם. בחיי שאם עוד פעם אשמע את זה ארה לעצמי בראש. מה בשבילכת הרעש הכי מעצבן\חופר?

• 93 תגובות
    • 6k צפיות
  12. Started by evman007,

שלום.אני מחפש משפחתית ב60000 שקל גג.על מה אתם ממליצים? כמובן מודל 2000-2002.

• 83 תגובות
    • 6k צפיות
  13. איך הופכים מסמך DOC = WORD לתמונה = JPG?? סדר פעולות בבקשה. בברכה

• 13 תגובות
    • 6k צפיות
  14. שלום לכם, דבר ראשון לפני שאני מתחיל, אני יודע שזה פורום מחשבים, אני יודע שיכול להיות שישנם פורומים יותר טובים מזה לנושא אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני כבר רשום. בקיצור, אני רוצה להגיע בסופו של דבר לעיסוק ברובוטיקה והשאלה שלי היא לאיזה מסלול אני צריך ללכת? ולאיזו אוניברסיטה מומלץ ללכת? (רובוטיקה שואבת המון מתחומים שונים בהנדסה ולכן אני שואל[הנדסת מכונות, הנדסת תוכנה והנדסת חשמל לפי הבנתי]). כמו כן תהיתי אם יש אנשים שלמדו בחלק מהמסלולים ויכולים להמליץ עליהם ואולי לספר טיפה על הלימודים(למשל אם זה בעיקר מתמטיקה כמו במדמ"ח). תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 6k צפיות
  15. Started by demonshlomo,

לפני שבוע קיבלתי את HARRY POTTER AND THE ORDER OF THE PHOENIX וסיימתי אותו לפני יומיים...(שלוש ימים ללא שינה!) ולדעתי הוא הספר הכי מותח והכי מפתיע בסדרה.... כמו כל השאר הוא סוחף וגורם לך לא לרצות להפסיק לקרוא, ספר מעולה שווה קריאה! למרות שהוא ארוך(870 עמודים...באנגלית!)הוא פשוט ספר מדהים! יש עוד מישהו שהתחיל לקרוא אותו או סיים כבר?

16. אם חולי נפש לא מודעים לכך שהם חולי נפש.אז יכול להיות שכל אחד מאיתנו הוא חולה,לא?

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  17. שלום חברים, ידידה שלי מעוניינת לפתוח תיק ברבנות בכדי לצאת מהצבא כי לא בא לה בכלל על כל פנים, השאלה היא ,במידה והיא תפתח תיק ברבנות כאילו היא הולכת להתחתן רק מבלי להתחתן באמת, ישחררו אותה אוטומטית? זה יספיק רק להציג תיק רבנות? מישהו מכיר את החוק/יכול להביא קישור או משהו שיראה לי קצת פרטים? תודה מראש.

• 53 תגובות
    • 6k צפיות
  18. אם מישהו בכתה יא' ויש לו בגרות אז אני רוצה לדעת אם זה בארבע וחצי הבגרות מי שיודע שיגיב בבקשה

• 88 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. Started by OR007,

מקווה שזה לא ייחשב כספמינג ! אך בכל זאת חשבתי לשתף אותכם בדבר הבא ! יש לנו יועצת שכבה, אני שונא אותה ! וזה הדדי, היא גם שונאת אותי... למען האמת ישנם מורים בודדים שאוהבים אותי... הדבר היחיד שמישהו יכול לזקוף לטובתי בבי"ס זה רק הציונים (שאם לא הייתי נולד עם ראש טוב גם הם לא היו כי אני מסוגל להגדיר לכמה מורים את המילה עצלנות מחדש). בכל אופן כמו שאמרתי אני לא סובל אותה...(את היועצת) ! אז השבוע התבטל לי שיעור...הלכתי עם חבר במסדרון של השכבה (מסדרון ארוך של 11 כיתות), רק אלוהים יודע מה אכלתי באותו יום כי הגזים שהיו לי היו יכולים בשקט להרוג איזה כמה תרנגולות...ואני מדבר על רצחניים שקטים כאלה שמגיחים משום מקום אבל קוטלים כל מה שבדרכם ! ראיתי שהדלת של החדר של היועצת פתוחה, הצצתי פ…

• 76 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. אני עכעשיו נפקד כבר שבוע... רציתי לדעת כמה זמן זה כדי להגיע להיות אריק כמה זמן זה לעבור מנפקד לאריק. וכמה בערך אני יקבל על זה כלא ... וכמה אני יכול לקבל על שבוע נפקדות??? ריתוק? בחיים אני לא נשאר ריתוק נמעס לי אני יברח מהריתוק גם המפקד שלי התקשר אליי אומר לי שאם אני יחזור הוא יעזור לי לעבור בסיס ויהיה בסדר חח עד עכשיו הוא לא עזר לי הוא מזיין לי תשכל המצב בטטההה !! נמעס לי אני לא יכול לחזור לשםםםם !! בסיס סגור הלכתי לקבן יום שלישי אני הולך שוב והפעם שאני נפקד אולי זה יעזור !!

• 39 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by sh2006,

יש לי חבר טוב כמו אח. אנחנו מכירים מהתיכון, יוצאים כל שישי רואים משחקי ספורט ביחד על האש אני והוא תמיד מארגנים לכל החברה אתם יודעים חבר הכי טוב . אבל הוא מאכזב! אני זה שתמיד מביא את הבחורות והוא תמיד לוטש עיניים ונוגע בזאת שהוא יודע שאני רוצה, כל שישי אני מסיע אותנו ברכב שלי נסיעות ארוכות שעולות ים כסף( דלק) אני לא מבקש ממנו כלום...לא מדבר על הנושא הזה בכלל...הוא אפילו לא מציע לעזור!, הוא לא מחזיר דברים שאני מלווה לו(סרטי די וי די וכו). הוא מפונק! כל דבר צריך שיעשו בשבילו ,לא מפסיק להתלונן. אתמול זה היה השיא בנוסף שהוא בוהה מול העיניים שלי בבחורה שלי מכף רגל ועד ראש בצורה לא נסתרת ,הייתי צריך לבלום לפני רמזור הוא החזיק כוס וודקה ונשפך עליו טיפה התחיל לקלל אותי . התעצבנתי…

• 46 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. שלום, אני חושב ללמוד טכנאות מחשבים, ודברתי עם 'ג'ון ברייס'. עכשיו, הקורס שם עולה 13,000 ש"ח (כולל מחשב נייד, שמקבלים), ואורך 224 שעות., שאלתי, האם זה צריך להיות כל כך ארוך. יש לי ידע מתקדם יחסית, ובשביל להיות מוכשר להיות טכנאי בבתים, מה אני צריך כבר להוסיף עליו?! בקיצור, האם כדאי להשקיע בכזה קורס, או שזה מיותר? תודה.

• 18 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. Started by POPSTAR,

שכל אחד יכתוב פה מה הוא רוצה להיות בעתיד ומה החלום שלו וכו'..

• 98 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. שלום המייל שלי הפך ללא שמיש משום מה (gmail). הססמה לא עובדת בכניסה למשתמש (שאני זוכר אותה בעל - פה מעל לשנתיים) הססמה נכונה משו בחשבון נדפק אצלם אני חושב. מיכוון שגם הface book לא רוצה להתחבר. (אני רשום במייל הזה שם) מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם חיפשתי בגוגל את גוגל, טוב לא מצאתי כל כך. איך אני יוצר קשר עם גוגל ישראל ? תודה.

• 25 תגובות
    • 5.9k צפיות
  25. אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...

• 31 תגובות
    • 5.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים