כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
-
היי, יש לי קו טלפון ואני רוצה לחבר גם את המדפסת כפקס עם שקע בזק כפול, מהשקע הישן בקיר יוצאים 4 חוטים, כולם מחוברים למספרים הבאים: מצד אחד חוט כתום למספר 1, חוט כחול למספר 3 מצד שני חוט לבן למספר 4 , עוד חוט לבן למספר 6. בשקע החדש יש לכל יציאה 1-6 מקומות. לאן בדיוק לחבר את החוטים? תודה, רוני.
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכם, איני יודע אם זה הפורום הנכון,אבל יש לי בהחלט בעיית LOW LEVE... אני צריך לצרוב באופן חד-פעמי EPROM של פסנתר/סינטיסייזר אלקטרוני בתוכנת המעבד שלו. קיבלתי את הקובץ לצריבה מהיצרן בארה"ב. האם מישהו יודע היכן ניתן "לקבל שירות צריבה" באזור המרכז או ירושלים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן.. לפני כמה זמן בא בחור מNESS להסביר לנו על הפרוייקט הזה, והיום אמור להיות מין יום עיון כזה (חוצמזה שהיום אני בן 15 ^^) לפני שאני הולך, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיה\שמע על זה. זה נשמע מאוד מבטיח אבל אני מעדיף לא לבלוע סתם ככה את כל מה שאומרים לי אלא לשמוע ממישהו שחווה. איך הקורס? מעניין? האם באמת עוסקים בתכנים ברמה גבוהה? איך החבר'ה שם? התעודה שמקבלים בסוף- שווה משהו אחרי זה בחיים? תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלומות, יש לי שאלה... מוזרה משהו. אני מתכונן כרגע למבחן במתמטיקה ובמספר רב(מדי) של תרגילים על נושא האליפסה הקנונית, אני רואה שכתוב כדלקמן: "אליפסה שציריה הם צירי השיעורים". מה זה לעזאזל אומר? *הנה שתי דוגמאות: "ישר המקביל לציר ה-x חותך אליפסה שציריה הם צירי השיעורים בשתי נקודות שהמרחק ביניהן הוא 8. מרחקי אחת הנקודות מהמוקדים הם 6 ו-10 בהתאמה. מצא את משוואת האליפסה ואת משוואת הישר הנ"ל." "הנקודה (3,1) נמצאת על אליפסה שציריה הם צירי השיעורים ומרחקה מהמוקד הימני גדול פי 2 ממרחקן מהמוקד השמאלי."
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
סתם דיון מתוך סקרנות, זה טרנד של השנים האחרונות לתת שמות מצחיקים \ מעניינים \ מתנקמים בשכנים וכיוב'. אז איך קראתם אתם לרשת האלחוטית שלכם? (אלה שמסתירים את ה SSID נא לא להתפלצף בעניין הזה, כבר הוכח שזה פחות מאובטח ועדיף שם גלוי, ארוך ולא שגרתי או דיפולטי)
-
- 42 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
-
כמה אחוז מכס (חוץ ממע"מ 16.5%) ייקחו לי על אביזרים של תופים אלקטרונים? (מוח, PADים למיניהם, מצילות...) מדובר בטווח מחירים של סביבות ה120-250 דולר. זה נופל לקטגוריה של כלי נגינה לא? משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל על זה
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
המחירים בחנויות בארץ "קצת" גבוהים בהשוואה לחו"ל , אם תיכנסו לכאן: http://www.pricegrabber.com/home_comp.php/lnk=1 תראו על מה אני מדבר (זה אתר דומה ל ZAP הישראלי), השאלה שלי היא האם כדאי לייבא מחו"ל? האם יש מס על קניית כרטיס מסך X850XT לדוג', או על מעבד AMD64 3500 WINCHESTER BOXשבארץ הזול ביותר בZAP המחיר הוא 1755 ש"ח ואילו בחו"ל ניתן להשיגו ב280 דולר שזה 1230 ש"ח, האם המס שאני אשלם יקפיץ את המחיר ב500 ש"ח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אז ככה קודם כל העבירו אותי מהתפקיד המעאפן שהייתי אמור להיות בו,שזה בשקם,לתפקיד פקיד בלשכה השאלה היא האם שם שזה מקום משרדי,מותר לי להכניס לשם את המחשב הנייד בדרך כלל,והאם יש מקום לנעול אותו שם כך שלא יגנבו אותו ואני אוכל להיות שקט שאני עוזב את המשרד ולא יגנבו אותו? באופן כללי,האם בבסיסים גונבים ניידים? שיהיה לכולם גמר חתימה טובה
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מקווה שזה לא ייחשב כספמינג ! אך בכל זאת חשבתי לשתף אותכם בדבר הבא ! יש לנו יועצת שכבה, אני שונא אותה ! וזה הדדי, היא גם שונאת אותי... למען האמת ישנם מורים בודדים שאוהבים אותי... הדבר היחיד שמישהו יכול לזקוף לטובתי בבי"ס זה רק הציונים (שאם לא הייתי נולד עם ראש טוב גם הם לא היו כי אני מסוגל להגדיר לכמה מורים את המילה עצלנות מחדש). בכל אופן כמו שאמרתי אני לא סובל אותה...(את היועצת) ! אז השבוע התבטל לי שיעור...הלכתי עם חבר במסדרון של השכבה (מסדרון ארוך של 11 כיתות), רק אלוהים יודע מה אכלתי באותו יום כי הגזים שהיו לי היו יכולים בשקט להרוג איזה כמה תרנגולות...ואני מדבר על רצחניים שקטים כאלה שמגיחים משום מקום אבל קוטלים כל מה שבדרכם ! ראיתי שהדלת של החדר של היועצת פתוחה, הצצתי פ…
-
- 76 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי, לפני איזה שנה הוא הלך לאיזה הרצאת תעמולה של איזה רב, ופשוט התחיל להתקרב לדת. עכשיו הוא חובש כיפה שחורה וציצית ואומר שהוא "כמו תינוק שנולד מחדש" וש"יש לו עוד דרך ארוכה". הוא כבר התחיל להחשיב את האינטרנט לטומאה וכשהוא רואה בחורה הולכת עם גופיה הוא מסובב את הראש. הבחור אמור להתגייס עוד חודש, אבל הוא הצהיר שהוא מעדיף ללמוד בישיבה בגלל הוא "מפחד שהצבא ירחיק אותו מהדת". בינתיים זה ממש ממוטט להם את המשפחה. אביו אמר לו שאם הוא לא מתכוון להתגייס הוא יכול לארוז תיק ולצאת מהבית. אמו, דודה שלי, אמרה לו שהוא יהיה עני מרוד במשך כל ימי חייו אם הוא לא יעבוד ובמקום זה יקדיש את החיים שלו לדת. הוא ענה לה "אבל אני אהיה מאושר" . הוא גם לאט לאט מנתק קשר מאחיו (יש לו שלושה) ומש…
-
- 59 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
אני כרגע בתהליכי השלמת בגרויות ותהיתי אם ניתן לבטל את ציוני המגן לבגרויות שעשיתי בתיכון. יש לי בתעודה בסה"כ שני מקצועות עם ציוני מגן: לשון, שם המגן והציון הסופי היו זהים, ומתמטיקה, שם המגן הוריד לי ממוצע של 91 ל79. את שאר המקצועות השלמתי/אשלים כנבחן אקסטרני ללא ציון מגן. אז האם הדבר אפשרי או שמדובר במשהו חריג מדי?
-
- 15 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש לי חבר טוב כמו אח. אנחנו מכירים מהתיכון, יוצאים כל שישי רואים משחקי ספורט ביחד על האש אני והוא תמיד מארגנים לכל החברה אתם יודעים חבר הכי טוב . אבל הוא מאכזב! אני זה שתמיד מביא את הבחורות והוא תמיד לוטש עיניים ונוגע בזאת שהוא יודע שאני רוצה, כל שישי אני מסיע אותנו ברכב שלי נסיעות ארוכות שעולות ים כסף( דלק) אני לא מבקש ממנו כלום...לא מדבר על הנושא הזה בכלל...הוא אפילו לא מציע לעזור!, הוא לא מחזיר דברים שאני מלווה לו(סרטי די וי די וכו). הוא מפונק! כל דבר צריך שיעשו בשבילו ,לא מפסיק להתלונן. אתמול זה היה השיא בנוסף שהוא בוהה מול העיניים שלי בבחורה שלי מכף רגל ועד ראש בצורה לא נסתרת ,הייתי צריך לבלום לפני רמזור הוא החזיק כוס וודקה ונשפך עליו טיפה התחיל לקלל אותי . התעצבנתי…
-
- 46 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם האם יש שירות כזה שאפשר למצוא את מגוריו או את שמו הפרטי לפחות של אדם שיש לי את מספר הפלאפון שלו? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום התבקשתי למצוא קטע קריאה הולם לטקס יום הזיכרון/יום העצמאות. רצוי שלקטע תהיה נגיעה לתקומה של מדינת ישראל וליכולות [ובכללן הצבאיות] המדהימות שהושגו על ידי מדינת ישראל בשנות קיומה יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הבנתי צריך אישור רפואי כדי לקבל פטור. האם אפשר לקבל אותו רק בצבא או שאפשר ללכת לרופא משפחה שלי להוציא אישור ולתת להם? ושאלה נוספת, אם אני מגיע ביום הגיוס לא מגולח, אני מקבל 45 יום פטור או מכריחים לגלח בכל מקרה? יש אומרים שמקבלים 45 יום אבל יש כמה דעות בנושא.. תודה.
-
- 23 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
לא נשמע הגיוני כי הכדור מסתובב
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-