עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aldema,

שלום לכם , יש לאבא שלי כרגע מגאן II סדאן (לצערי הרב ) מרצון . עכשיו ניסיתי לשכנע אותו לקחת אוטו חדש והוא יכול לקחת כל אוטו שהוא רוצה שנמצא בציים.. הבעיה היא שהוא לא רוצה לקחת אוטו גדול וטוב כדי לא לנקר עיניים במקום עבודתו במיוחד כי הוא פרילנסר אבל גם כי לבעל המפעל צילינדרים יש אוטו יחסית צנוע למרות שהוא מיליונר- כדי להראות לעובדים שלא תמיד צריך הכי טוב אפילו אם אפשר. עכשיו הוא אמר לי : "ביוני יכול להיות אני אקח את הסונטה החדשה כשהיא תגיע אז ביינתיים רק תבדוק לי מה עם מגאן דגם 2007".. אז בשביל זה באתי לפה - אני מצאתי רק את התמונות הבאות אז אני ישמח אם מישהו יעלה לכאן תמונות או לפחות קישורים חדשים לתמונות של 2007 Renault Megane סדאן.. תודה. (נ.ב - שמתי לב שחוץ ממתיחת פנ…

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Walter Samuel,

אהלן אנשים, הבומבמלה מתקרבת ולא ראיתי שום ת'רד בנושא למרות שאני משער שדווקא יגיעו די הרבה.. אז.... ספרו אם אתם באים ולאיזה איזור תבחרו להתיישב (לכו תדעו אולי נעבור אחד ליד השני בלי לשים לב..) אני בא כמובן... כנראה לאיזור של המשפחות.. הכי בטוח

3. Started by the_big,

חברה אני מחפש לקנות מעבד 805 וראיתי בEBAY במחיר של 105 דולר הכי זול מה דעתכם??? http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&fcl=4&from=R10&fccl=1&satitle=intel+805&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Search&fsop=2%26fsoo%3D2&fgtp=&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by solo53,

מעדני שוקלד פרה לא עמדו לא ליד לפרה ולא ליד לשוקלד סתם מעדן עם השם של שוקלד פרה כתוב עליהם בטעם שוקלד זא אין שוקלד אולי קקאו אז שלא יעבדו עליכם

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by DAVIDD,

רק הדור ה3?

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by UltraWaveMUSA,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( אתמול בחמש אחרי הצהריים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים כי הגן שלנו סגור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. אין שם אף גננת שתגיד מה מותר ומה אסור וכל הספרים מסודרים על המדף כי אין מי שישמע סיפור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים. אתמול בחמש אחר הצהרים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. תגובות : פשוט מדהים! אין מילים... אני שמחה ! פשוט מאושרת מהיצירה הזו זה קצת מחרמן אותי. חי, חי :bunny: תהרגו אותי וזהו... לא יוד…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. (אין לי מושג אם אפשר לשייך את זה לפורום אחר כאן, אבל אם כן, אשמח אם יועבר) יש לי טלויזיה בחדר, קניתי אותה לפני שנתיים באולסייל. SHARP 29BE1F 29" בימים האחרונים, יש לה איזושהיא בעיה מרגיזה להלן "התופעה" : המסך מתחיל להיות מרוח (BLURRY) מעט, והטלויזיה מתחילה להוציא מעיין "שריקה" מעצבנת שעושה כאבי ראש כזאת אם עכשיו הדלקתי את הטלויזיה, אז בערך תוך שעה זה מתחיל לקרות אם ברגע שזה קורה, אני מכבה ומדליק אותה, אז זה מסתדר , ואחרי בערך רבע שעה זה קורה שוב כשאני ממשיך לכבות ולהדליק אותה כל הזמן ככה, זמני הופעת התופעה מתקצרים הטלויזיה מחוברת לממיר של הוט, וגם למחשב באמצעות כבלי RCA. ניסיתי לנתק אותה מהכל, כולל חשמל, למשך לילה שלם, לא עזר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכו…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  8. עוד חודשיים ב1.6 אני בן 17 ואני עדיין לא התחלתי ללמוד אפילו לתאוריה... הקטע הוא שתכננתי שעכשיו כל הקטע של הלמידה יהיה בין המבחנים לבגרויות ומחר המבחן האחרון שלי אז שבוע הבא אני אעשה תאוריה. בינתיים צריך לחשוב על להתחיל ללמוד נהיגה ופה יש לי כמה שאלות - לעשות על גיר אוטומטי או ידני? כמה שיעורים צריך? אם אני נוהג מצויין [נהגתי ממש המון פעמים בקרטינג ויש לי דיי שליטה ברכב ממונע, לפחות כך אני חושב], האם יש מצב שאני לא אצטרך לעשות את מספר השיעורים הדרוש להוצאת רשיון? שיעורים כפולים - האם כדאי? בקשר לתאוריה - יש לי ספר ויש אתרים - איך אתם ממליצים ללמוד? תודה מראש :-) נ.ב. חשוב לי פה הזמן. אני חייב כמה שיותר מהר להוציא רישיון ולא לדחות את זה יותר מידי כי אני נוסע הרבה ועדיף שאני…

• 81 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. משהו מכיר אתר שבסגנון של פלאמניה?? (הכי חשוב שיהיה חינמים) איך אני שם אייקון שקוף כדי להעלים את שם החברה?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  10. מישהו יודע ?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by avivlevy,

קריסטין ומישל בוואלה כמה תימטום יש בעולם?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. Started by RayZ,

אוקיי. קודם כל, למי שלא מבין על מה הת'רד, הת'רד בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173457.0 היום, 27 למרץ, נוסד "עיתון פנטיום 4", העיתון בו כותבים מיטב האנשים הכי גאונים במחשבים למדו מהם. העיתון: http://razup.net/uploads/RazUp_507709.jpg - גיליון שני: http://razup.net/uploads/RazUp_970580.jpg (למי שעדיין לא הבין, זה על אנשים שלא מבינים במחשבים, אבל מנסים להראות שהם יודעים, וטועים.. חזק)

• 65 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by TimoTy,

שלום אני רואה Naruto וראיתי DBZ ואני מחפש המלצות לסידרה נחמדה תוגה מראש

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by rk666,

תשתו פנטה, תדליקו סיגריה, ותהנו. מה בנזין עושה בתוך משקה http://news.walla.co.il/?w=//884790

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by dvvon,

או ללכת לקרבי אני לא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים.?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. משהו יודע מתי יוצא השנה אוטומוטור 2006??? יש להם אתר או משהו?? איך אני קונה כרטיסים מראש?? אני לא יודע אם אתם יודעים אבל אשמח עם תעזרו לי!! כי שנה שעברה הפסדתי את זה :pissed:

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מילים שהשימוש בהן באנגלית די נדיר והן קצרות( לא על משקל encyclopedia) ובעלות משמעות "חזקה". לדוגמא, serendipity : היכולת לראות דברים שמביאים מזל במקרה. אם כל אחד יוכל לתרום מילה או שתיים זה יהיה נהדר. תודה

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by aldema,

איך אני פותר את התרגיל חזקות הזה: (3 יח"ל 002)- נתון: X בריבוע = 9 חשב והדגם - 2 בחזקת (מינוס)1.5X הנה תמונה: חשוב שתראו לי את הדרך..(זה לא אמור להיות שם \ אלא נקודה - מינוס 1.5X)

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  19. היי מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת אוזניות BT באיזור חיפה,נתניה,חדרה,רעננה,הרצליה והרצילה פיתוח (אפשר גם בת"א) אבל חנות אמיתית (לא באינטרנט) שאני יוכל למדוד אוזניות ולראות אותם על אמת חשוב שיהיה מבחר כמה שיותר גדול תודה...

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by Green,

היי רציתי לדעת כמה זמן מחזיק כדור כזה תמיד המהורות לבה האלו שהיה לכל מני אנשים שאני מכיר יתקלקלו אחרי חצי שנה-שנה אז רציתי לגעת איך זה עם הכדורי ברקים האלו תודה :s05:

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by oba3k,

לא מספיק הפסדי הענק, תראו איך משלמים על משהו שעולה 2000 דולר, 4 מיליון דולר http://www.autoblog.com/2006/03/31/another-gm-financial-fumble-worth-4-million/

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by TermiNal,

היי יש לי 2 שאלות.. 1. למישו יש מושג אם יש לי סרט בפורמט DVD-R אגב סרט חוקי לגמרי שחברים צילמו וצרבו על דיסק ואני רוצה להוסיף לו כתוביות ואז לצרוב שוב איך אני עושה את זה? סתומרת יש לי תקבצי DVDR במחשב אבל אין לי מושג איך להדביק לזה כתוביות ולצרוב?? 2. נגיד וקיבלתי באן אייפי מאתר מסויים.. איך אני יכול לחזור לאתר? נגיד יש כזה דבר לבקש מהספקית שינוי IP וזה יעזור? או שאין כזה דבר?? תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. אני מפרסם את האתר הזה אפילו שאני לא מרוויח עליו גרוש פשוט שיהיה לכם נוח למי שצריך להעלאות איזה תמונה או משהו קטן ואין לו איך www.nerya.hostiz.com תהנו

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by J0HNiE,

היום בערך בשעה 9 בבוקר קרוב משפחה שלי בא לקחת אותי לפגישה של כלבי Bernese Mountain (מה שיש לו) וסתם היה די משמעם ואז נסעו למקום שהוא ממש בגודל של קניון !!! ויש שם אקווריום, הר עם חיות שהרגו וסתם אותם כזה הצורה ממש מדהימה היה ממש יפה ואז חכיתי לרגע שרצתי לבוא לשם בגללו וזה היה הנשקים! בהתחלה הסתובבנו ליד נשקים משומשים וגפם יכלת להחזיק (הרוב שם היה שוטגנים) וכמעט כל אחד שם לה 500$ בערך... ואז נכנסו לחדר קטן כזה שהחזיק שם עוד כל מיני סנייפרים, שוטגנים לאספנים, ואקדחים... מה שהכי הפתיע אותי היה המחיר שלהם !! 22,000$ לאקדח!! והרוה היה שם בסיבות ה7,000$... אחרי זה הלכנו לדוכנים (כמו שיש בGTA SA בערך.. ) וביקשתי לראות Deasrt Eagle האקדח הישראלי וראיתי רק אחד שחור ואז המוכר אמ…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  25. אני כבר לפני מספר דקות כמעט חטפתי התקף לב בגלל זה { מקווה שזה חוקי לפרסם פה} הופיע באחד מהטראקרים הסגורים Recent News 2006-03-31 - Desperate times = desperate measures! Due to the admiral efforts of enforcement agencies such as the MPAA, RIAA, and the lesser-known but equally nasty BREIN; TorrentIt has decided to move with the times. It's either go legal, or go down. So, as soon as we've made the necessary changes, the site will only be hosting 100% legal content. We know you love the site, so we know you'll love been able to get content you can get at countless other sites here at TiT too. And your ass is clean! Patches, demos, movies and teasers - this will be ou…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים