עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yortem,

אני מתכנן לקנות מכשיר ריצה לשימוש ביתי. מה אני צריך לקחת בחשבון לפני קניה? האם למישהו יש ניסיון במכשיר והוא יכול להמליץ? (בתקציב כמה שפחות יקר למרות שאני יודע שהמחירים הם כמה אלפים...)

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  2. שלום לכולם: בתקופות האחרונות, כאשר אני צופה בסירטוני יוטיוב ברזולוציית 360p (גם בסירטונים שלא צולמו ב-HD), התמונה בסירטונים נראית גרעינית (הרבה מרובעים כאלו שמרכיבים את התמונה, במקום תמונה חלקה) בקטעים חשוכים עם אור חלש מאוד. אני צופה ב-HTML5 ללא פלאש מופעל, ועם הגרסה המעודכנת ביותר של Firefox. על מנת לשלול שהבעייה היא ב-HTML5 של פיירפוקס, ניסיתי לצפות בסירטונים כאשר הפלאש מופעל, וגם שם, הן ב-360p וכן ב-480p (גם בסירטונים שאינם צולמו ב-HD), יש את הגרעיניות המדוברת בתמונה בסירטון. בצפייה ברזולוציית HD בסירטונים שכן צולמו ב-HD, אין את הגרעיניות הזו. בעבר לא הייתה הגרעיניות הזו בצפייה שלא ב-HD. מה הגורם לבעייה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by שוקו,

מתי: אמצע אוקטובר (אז שלא יקפא לי התחת) לכמה: 5-6 ימים מחיר: זוג סטודנטים\חיילים תפרנים (=טיסה זולה ברגע האחרון+מלונות פשוטים) מיקומים שהיתי: איטליה, ספרד,צ'כיה, צרפת. מתכנן טיול יותר ארוך בצפון אירופה באזור הולנד דנמק וכו' בהזדמנות אחרת. הונגריה גם לא אופציה סגנון: טיולי ערים ומסביב הצעות מעניינות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לפני כמה ימים הורדתם את הקטגוריה הראשונה, כך שהתמיכה הטכנית נהייתה ראשונה. בגלל שאני משתמש הרבה בפורום תמיכה טכנית (מבקש עזרה ומנסה לעזור לאנשים) - זה שיפר לי את הגלישה באתר פי כמה. אז כל הכבוד ותודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות אופניים חשמליים אבל בגלל מכת הגניבות שיש בערים הגדולות אני רוצה למצוא קודם מנעול טוב. השאלה שלי אם קיים מנעול מסויים שנועל את הפדלים. יש משהו כזה שמתאים לכל זוג אופניים? (כי ראיתי כמה זוגות אופניים מיוחדות שבאים עם מנגנון נעילה של הפדלים אבל זה מיוחד רק לדגם הספיצי הזה) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין למכור באיביי פריט -מזכרת הקשורה למשחקי וידאו ( video game memorabilia ). אני מחפש אתרים בהם ניתן לקדם את המכירה ולהביא יותר תנועה לדף המכירה. אתרים כמו http://www.gamesniped.com. מישהו מכיר אתרים / פורומים / בלוגים בהם ניתן לקדם מכירה כזו? עדיף בחו"ל. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. האם קיים אתר כלשהו ממנו אני יכול ללמוד על לינוקס וכאלה??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Salwaby,
    • 0 תגובות
    • 393 צפיות
  9. Started by IG,

שלום לכולם. אחרי העדרות ממש ארוכה נכנסתי לבקר קצת באתר. נחמד לראות את אותם הדבילים מתווכחים על אותן השטויות גם אחרי 10 שנים, ילדים ששנות הלימוד במערכת החינוך לא הועילו ליכולת הביטוי או הכתיב שלהם, עיצוב חדש ומציק מאי פעם לפורום ומילפורד קיוביקל אחד שהוסיף כתב הבהרה בחתימה שלו (מה עשו לך מסכן, יש לי דה-ז'וו לתקופה של PC-TIP) אז- שלום לכולם

10. לא נראה לי שזה מתאים לפורום צרכנות, אז פתחתי בכללי. יש לי מוצר מאיביי שאני רוצה להזמין, המוכר מאפשר לבחור משלוח בין economy ל- standard. מה ההבדל בינהם? אמנם המחיר למשלוח standard לא בשמיים, אבל הוא כמעט חצי ממחיר המוצר. ה- standard שווה את זה?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. שלום, רציתי לקנות מחנות טבע תוסף מזון מעורבב צמחים. איך אני בודק אם יש אישור ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Knopix,

האם התואר שם נחשב בעיני המעסיקים? איך החוג שם יחסית לאוניברסיטאות ומכללות? מוצאים עבודה בסוף התואר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. בהנחה שאין מזגן בסביבה שלכם , החום הישראלי מעיק עליכם ? או שאולי פיתחתם הסתגלות ולא מפריע לכם כל כך ?

• 78 תגובות
    • 17.7k צפיות
  14. Started by natanel102030,

http://i.imgur.com/OekSOtd.png כמו שניתן לראות, Dominion, עונה ראשונה, פרק שישי. שודר לראשונה בטלויזיה לפני כחודש. איך למטה כתוב All new Spartacus ??

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לכל מי שמעוניין להביא את הקריוניק לארץ שיפנה ל- ‏‎Pinky Cohen בפייסבוק . לתרומות לעמותה שרוצה לקדם הבאת קריוניק לארץ אפשר לתרום בביטקוין בכתובת : 19eNxxfz9ciY8rq21epr1Rh1G2nduy6n7F

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

החידון של הזון חוגג חמישים, ולרגל אירוע מיוחד זה אנו מגרילים מארז Nanoxia DS2 וספק FSP Raider 750! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-50-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9b%d7%95%d7%97/

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. היי אני מעוניין לטייל קצת באירופה בתקופת החגים. הטיול יהיה עוד חבר. הרעיון המקורי היה 4 - 7 ימים בעיר כלשהי, אבל "התרחבתי" לטיול רציני יותר של 16 - 18 ימים (מתחילת ראש השנה עד סיום הסופ"ש של סוכות א'). חשבתי על טיול שיהיה יותר "טיול תרמילאים". קרי: תכנון רק של יעד ההתחלה ואת יעד הסיום. ביניהם "נזרום". לינה בהוסטלים. חלק מהזמן בחדרים משותפים (4 - 8), חלק בפרטיים (רק אני והחבר). נסיעה בין הערים ברכבות. אולי רכבות לילה. אולי חלק (לא גדול) מהזמן לעשות קצת טיולים באיזורים יותר כפריים. למה? אני מתחיל להזדקן מדי בשביל זה (אפילו מסיים להזדקן מדי בשביל זה). אף פעם לא עשיתי את זה ואני מעוניין לנסות. הבנתי שקל להכיר ככה אנשים (+ בנות... ;-) ) ואולי גם לטייל / לבלות איתם קצת. אני …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by watch out,

בכל פעם שאני קורא טקסטים, מאמרים וכתבות לאחר שעה בערך אני חש עייפות וצורך לעשות הפסקה מקריאה. הרבה פעמים אני נרדם לאחר קריאה שורה תחתונה קריאה משפיעה עליי לא טוב בכך שהיא גורמת לי למאמץ ועייפות האם מישהו מכיר איך למנוע תחושה זו ? לפעמים אני קורא שעה עושה הפסקה ואז שוב קורא שעתיים עושה הפסקה ונרדם תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי חשבון גוגל פלוס והתמונות מועלות לשם באופן אוטומטי מהמכשיר הנייד שלי. עכשיו אני מעוניין שרק אני אהיה מסוגל לצפות בהן ולא אף אחד אחר (אפילו אם אי פעם שלחתי לו מייל או משהו). מישהו יודע?

20. 8,192 מעגלים מרכיבים את פרויקט הכונן הקשיח של קודי ליטליי, שנבנה כולו בנחישות וסבלנות מרשימה במיינקראפט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%9f-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%a0%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by הדוד משה,

נדמה שהכלכלה היפנית מתבססת בעיקר על קונגלומרטים - אותם תאגידי ענק מפלצתיים המייצרים הכל, החל בשבבים ואלקטרוניקה עדינה, דרך כלי נגינה ושעונים, וכלה במכוניות וציוד כריה. מיצובישי, ימאהה, סוני - חברות ענקיות שנדמה כי יכלו לקיים אומה קטנה בכוחות עצמן. הגדולות שבהן מחזיקות גם בבנקים גדולים, חברות ביטוח, חברות ימאות וכיוצא בזה. נדמה שאין מקום לחברות קטנות עצמאיות ביפן, שכל חברה שייכת לאיזה קונגלומרט חובק תחומים שנוסד כיצרן מכונות כתיבה בתחילת המאה ה-20 או משהו כזה. ואני לא ממש מצליח להבין למה זה מתנהל דווקא ככה ביפן. אני יודע שיש תאגידים אמריקאים, בריטיים, אפילו בינלאומיים שכאלה, שמגיעים בגודלם לגודל התאגידים היפניים הגדולים ביותר. אבל זה לא נראה חלק כל כך דומיננטי, שלא לומר א…

22. Started by Sargon,

מה נהוג לתת פנסיה וקרן השתלמות למשרות היי טק בסטארט אפ במרכז?(למהנדסי תוכנה עם 7+ שנים ניסיון). נראה לי שנהוג לשלם את הפנסיה על כל המשכורת אבל על פי חוק המעסיק חייב לשלם רק עד השכר הממוצע במשק. לגבי קרן השתלמות אני לא יודע מה מקובל. אני לא סגור עד הסוף מה זה קרן השתלמות ואם עדיין נותנים את זה כיום. יש לכם מושג?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

החידון של הזון חוזר אחרי הפסקה קצרה, והפעם אנחנו מגרילים עכבר גיימינג Razer Naga לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-49-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-razer-naga/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בשורת חיפוש (איתור חברים) ז"א כשכותבים א מופיע השם שחיפשו עשיתי ביומן פעילות-חיפוש-מחק ולא עזר

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.