עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

בכל סוף שבוע נציץ אל המוצרים החדשים שהושקו - מקלדת מכאנית מלוג\'יטק, כונני SSD ממיקרון ומארזים מעניינים הם רק חלק ממה שראינו השבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-38/

2. Started by E.A,

יש לי הסמכת CCNA של סיסקו. בעל פרופיל קרבי 97 מתגייס בעוד כמה חודשים, האם ניתן לעשות משהו או להשתלב בקורס במודיעין?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by VoLcAnO11,

שלום, אני נהג חדש ואני רוצה לעשות ביטוח לנהג צעיר. עשיתי כמה בדיקות וראיתי שביטוח הפניקס מציע ביטוח פר נסיעה, ז"א שאם לא נסעתי - לא שילמתי. http://www.fnx.co.il/insurance/car-insurance/young-driver/car-insurance-for-young-drivers.aspx זה בדיוק מה שאני צריך, כי גם ככה אני לא נוסע יותר מדי. הכי הרבה שלוש פעמים בשבוע. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה מה החסרונות של זה. ראיתי שכדי להפעיל את הביטוח צריך לשלוח SMS כדי לקבל אישור נסיעה, ואז לשלוח שוב פעם SMS בסוף הנסיעה. זה דבר די מעצבן, אבל אני יכול להסתדר עם זה. מה גם שכל SMS עולה 50 אגורות. אז מה דעתכם על זה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לקחנו לביקורת את מחשב הנוק של אינטל, ונדהמנו כמה עוצמתי מחשב זעיר יכול להיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a7%d7%a0%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%a3-%d7%94/

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by AmitDanan,

בזמן האחרון התחלתי לעבוד קצת על השריר כרגע אני עושה 4 סטים של 5 ומנוחה של דקה בין סט ל סט, אני עושה ראשון שלישי וחמישי כלומר יום כן ויום לא אני עושה נכון אני לא רוצה סתם לדפוק את השריר וכמובן שאני פתוח להצעות הערות וכדומה.

6. שלום לכולם, לפני כחודש ושבוע (ה6 באוגוסט ,יום רביעי) איבדתי את הנקסוס 5 שלי באיזור אולם הספורט בו אני מתאמן (קבוצת כדוריד). חזרתי לאולם כמה פעמים כדי לחפש בתוך האולם ואיזור החניה , מה שלא עזר והתחלתי להשלים עם העובדה שהמכשיר הלך. השירות של גוגל Android device manager זיהה כי פעם האחרונה שהמכשיר היה מחובר לרשת היה אותו היום, אך המיקום לא זוהה. בשישי הגעתי לאימון והציגו בפניי שחקן חדש בקבוצה, שחקן שעלה לארץ לפני מס' שבועות..ישבנו בחדר הלבשה וראיתי ש"גם" לו יש נקסוס 5..לא חשדתי לרגע(אולי מתמימות, או מההשלמה עם המצב..אולי מהמחשבה על ה1+1 שהזמנתי באותו היום.. אולי צירוף מקרים..בכל זאת מכשיר מוצלח שהפך להיות די פופולרי). הערב (15.09)ישבתי עם השחקן ואמרתי לו שראיתי שיש לו נקסוס …

7. מה קורה ?? אני מתכנן לעבור ניתוח להסרת משקפיים באסותא אופטיק , רציתי לבדוק אם מישהו עבר את זה שם או עבר את זה בכלל ואיך זה ? עברתי על הכתב הסכמה שלהם והזכירו שם כמה סיבוכים חמורים גם אם הם נדירים וזה קצת הפחיד אותי... מה אתם אומרים ??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, עקב זמני נסיעה שהולכים ומתארכים בתחבורה ציבורית, החלטתי להוסיף אופניים חשמליות לארסנל (חוסך המון זמן בהגעה לרכבת וממנה). עכשיו השאלה האמיתית היא מה לקנות, ופה אני צריך לא מעט עזרה. כבר הבנתי שצריך לחפש משהו עם סוללה של 36V שמחזיקה יותר, וזה נראה כמו משהו שיש בהרבה מאוד דגמים אז זו לא מגבלה אמיתית. 1 - האם זה משהו שאפשר לשקול קנייה ביד2, או שכדאי להתרחק עקב אורך החיים הקצר יחסית של הסוללות? אני רואה לא מעט זוגות למכירה ב-1000-1200 שקלים פחות ממחיר זוג חדש, כאשר מרבית המודעות למכירה הן של אופניים בנות חודשים ספורים בלבד. אני חייב לציין שהמחיר הוא בהחלט פקטור עבורי. 2 - איזה דגם לקנות? יש לא מעט, ראיתי Kalofun, Deore וכו' (שני אלה ראיתי גם בחנות ליד הבית ולכן ציינתי ספ…

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. אנחנו זוג+3 בנות ומצאתי מעט מאוד אתרי קמפינג באיזור... יש לי אוהל מצויין וציוד אבל אם יש מקום עם אוהלים משפחתיים ומזרנים - יחסוך לי את ההתעסקות. חייב מקלחות/שירותים סבירים כי אנחנו מתכננים ימי ים באיזור (הבונים/דור) בסופה"ש - בבקשה לא משהו המוני/חאפלות/קריוקי. * יש קמפינג בחוף הבונים, אלכסנדר ובחוף דור - בד"כ חביב עלי אבל לא הפעם. מתקנים דלים, הרבה חול, רוח, רעש והמולה. * יש משהו שנקרא "אמת התנינים" צמוד לקיסריה אבל זה כבר כמעט 500 ש"ח ללילה והביקורות מזוויעות. * יש את "פארק הדיג" במעגן צבי צמוד לזיכרון. מיקום חביב, לא זול, גם כמעט 500 ש"ח ואין לי מושג איך המקום בפועל. אפשר לדוג ולעשות ארוחת דגים על האש במקום - חביב. החשש שלי שמדובר במשהו המוני מאוד, בסיסי ומה עם היתושי…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by avicii962,

שלום לכם, אני כרגע תלמיד יג' עכשיו במהלך יג' יש שני דרכים בהם אפשר להתקדם אחד, מסלול שנקרא סיגIT שאליו התקבלתי, דרך שנייה מסלול הבסמח, תכנות. עכשיו זה 2 מקצועות שונים לגמרי אם אפשר לומר.. שניהם מעניינים אותי, האמת שתכנות יותר אבל לא בצורה דרסטית. הבעיה עם בסמח שצריך אחרי היג עוד 3 חודשים קדצ של תכנות שזה קורס מטורף כל היום לימודים מ 8 בבוקר הערב ממש כל היום.. אבל נעבור את זה הבעיה שאם אתה במקרה נכשל בזה.. נופל בקורס אתה נופל לגיוס כלל צהלי או במקרה הטוב ביותר איזה תפקיד צדדי בינוני בחיל התקשוב או מודיעין.. (כל תפקידי המחשבים שלא דורשים מיון מקדים, מה שבנות עם דפר גבוה מקבלות ובנים עם פרופיל נמוך ודפר גבוה) לעמות זאת אם ממשיך בסיגיט אני יודע כבר מראש שיש לי תפקיד (מעטים מ…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by yortem,

אני מתכנן לקנות מכשיר ריצה לשימוש ביתי. מה אני צריך לקחת בחשבון לפני קניה? האם למישהו יש ניסיון במכשיר והוא יכול להמליץ? (בתקציב כמה שפחות יקר למרות שאני יודע שהמחירים הם כמה אלפים...)

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  12. שלום לכולם: בתקופות האחרונות, כאשר אני צופה בסירטוני יוטיוב ברזולוציית 360p (גם בסירטונים שלא צולמו ב-HD), התמונה בסירטונים נראית גרעינית (הרבה מרובעים כאלו שמרכיבים את התמונה, במקום תמונה חלקה) בקטעים חשוכים עם אור חלש מאוד. אני צופה ב-HTML5 ללא פלאש מופעל, ועם הגרסה המעודכנת ביותר של Firefox. על מנת לשלול שהבעייה היא ב-HTML5 של פיירפוקס, ניסיתי לצפות בסירטונים כאשר הפלאש מופעל, וגם שם, הן ב-360p וכן ב-480p (גם בסירטונים שאינם צולמו ב-HD), יש את הגרעיניות המדוברת בתמונה בסירטון. בצפייה ברזולוציית HD בסירטונים שכן צולמו ב-HD, אין את הגרעיניות הזו. בעבר לא הייתה הגרעיניות הזו בצפייה שלא ב-HD. מה הגורם לבעייה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by שוקו,

מתי: אמצע אוקטובר (אז שלא יקפא לי התחת) לכמה: 5-6 ימים מחיר: זוג סטודנטים\חיילים תפרנים (=טיסה זולה ברגע האחרון+מלונות פשוטים) מיקומים שהיתי: איטליה, ספרד,צ'כיה, צרפת. מתכנן טיול יותר ארוך בצפון אירופה באזור הולנד דנמק וכו' בהזדמנות אחרת. הונגריה גם לא אופציה סגנון: טיולי ערים ומסביב הצעות מעניינות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לפני כמה ימים הורדתם את הקטגוריה הראשונה, כך שהתמיכה הטכנית נהייתה ראשונה. בגלל שאני משתמש הרבה בפורום תמיכה טכנית (מבקש עזרה ומנסה לעזור לאנשים) - זה שיפר לי את הגלישה באתר פי כמה. אז כל הכבוד ותודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות אופניים חשמליים אבל בגלל מכת הגניבות שיש בערים הגדולות אני רוצה למצוא קודם מנעול טוב. השאלה שלי אם קיים מנעול מסויים שנועל את הפדלים. יש משהו כזה שמתאים לכל זוג אופניים? (כי ראיתי כמה זוגות אופניים מיוחדות שבאים עם מנגנון נעילה של הפדלים אבל זה מיוחד רק לדגם הספיצי הזה) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין למכור באיביי פריט -מזכרת הקשורה למשחקי וידאו ( video game memorabilia ). אני מחפש אתרים בהם ניתן לקדם את המכירה ולהביא יותר תנועה לדף המכירה. אתרים כמו http://www.gamesniped.com. מישהו מכיר אתרים / פורומים / בלוגים בהם ניתן לקדם מכירה כזו? עדיף בחו"ל. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. האם קיים אתר כלשהו ממנו אני יכול ללמוד על לינוקס וכאלה??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Salwaby,
    • 0 תגובות
    • 378 צפיות
  19. Started by IG,

שלום לכולם. אחרי העדרות ממש ארוכה נכנסתי לבקר קצת באתר. נחמד לראות את אותם הדבילים מתווכחים על אותן השטויות גם אחרי 10 שנים, ילדים ששנות הלימוד במערכת החינוך לא הועילו ליכולת הביטוי או הכתיב שלהם, עיצוב חדש ומציק מאי פעם לפורום ומילפורד קיוביקל אחד שהוסיף כתב הבהרה בחתימה שלו (מה עשו לך מסכן, יש לי דה-ז'וו לתקופה של PC-TIP) אז- שלום לכולם

20. לא נראה לי שזה מתאים לפורום צרכנות, אז פתחתי בכללי. יש לי מוצר מאיביי שאני רוצה להזמין, המוכר מאפשר לבחור משלוח בין economy ל- standard. מה ההבדל בינהם? אמנם המחיר למשלוח standard לא בשמיים, אבל הוא כמעט חצי ממחיר המוצר. ה- standard שווה את זה?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. שלום, רציתי לקנות מחנות טבע תוסף מזון מעורבב צמחים. איך אני בודק אם יש אישור ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Knopix,

האם התואר שם נחשב בעיני המעסיקים? איך החוג שם יחסית לאוניברסיטאות ומכללות? מוצאים עבודה בסוף התואר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. בהנחה שאין מזגן בסביבה שלכם , החום הישראלי מעיק עליכם ? או שאולי פיתחתם הסתגלות ולא מפריע לכם כל כך ?

• 78 תגובות
    • 17.6k צפיות
  24. Started by natanel102030,

http://i.imgur.com/OekSOtd.png כמו שניתן לראות, Dominion, עונה ראשונה, פרק שישי. שודר לראשונה בטלויזיה לפני כחודש. איך למטה כתוב All new Spartacus ??

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים