Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש "מדריך" להתקנת windows xp .על כל שלבי ההתקנה. אם אתם יכולים להמליץ
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! אני בעל לוח EPOX 8KHA+ ואחרי התכתבות קצרה עם התמיכה של EPOX נשלח לי המשפט הבא :" Dear uSer, Sorry for the confusions.However, running windows XP doesn't require via 4in1 driver.Here are the driver needed for the board running XP.below. Windows XP Update to BIOS 10/17/2001 newer before installing Windows XP. VIA Apollo 8233 chipset audio Video card driver" אז מה ? צריך להתקין או לא ?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה פשוט מוציא אותי מדעתי ! וכבר שמעתי שלעוד אנשים זה קורה. פתאום נתקעת שורת המשימות ב-XP ואי אפשר לזוז, לא לקבל ולשלוח הודעות ב-ICQ ולא למזער או לפתוח חלונות. גם לא להתנתק מהאינטרנט. מישהו יודע אולי על פתרון ? או שרק את זה מיקרוסופט לא יודעים לתקן ?
-
- 55 תגובות
- 7k צפיות
-
-
בעקבות הפסקת חשמל, המחשב איתחל את עצמו, עכשיו מה שעולה זה רק ה-Wallpaper והסמן של העכבר... מלבדם לא מופיע כלום !!! לא ה-Taskbar, לא כפתור Start....... פאק ! עשיתי אתחול ב-SafeMode : לא עוזר - אותו דבר (רק בלי צבע, ורזולוציה שונה...) ואללה, לפני הפורמט, למישהו יש רעיון? (כושיליראבק רק פרמטתי לא מזמן...)
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי ראיתי לינק להורדה של LindowsOS.beta.v0.90 מערכת הפעלה. אבל מה האם זה שילוב של LINUX + WINDOWS = LINDOWS??? מישהו יודע? ???
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדיין לא הבנתי מה המטרה של ליצור אחד כזה.... מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי user account חדש ועשיו אני לא יכול ליכנס לקודם :'( מה לעשות אני חייב ליכנס account הקודם לפני שאבא שלי ירצח אותי נ.ב אני computer administrator
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני עובד בווינדוס 2000 פרופישנל, וכשניסיתי להתקין תוכנה קיבלתי את ההודעה הזאת(מצורפת תמונה) רעיונות מה זה? בתודה מראש גוסט
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אשפר בקרה (זה ממש מעצבן) האיקונים של וינדוס XP התחילו לשעמעם אותי וראיתי איזה בחור אחד התקינם לעצמו יקונים של MACOS (שעשו לוינדוס) והם היו ממש יפים אז הורדתי איזו תוכנה שיודעת לשלב יקונים חדשים בוינדוס שיחקתי איתה קצת ולא אהבתי את האיקונים שהיא עשתה אז עשיתי שהיא תחזיר חזרה את האיקונים של וינדוס אז היא עשתה את זה אבל חלק מהאיקונים לא חזרו "לעצמם" נגיד קבצי TXT אין להם יקון קבצי תומונת נשארו בלי איקון (כאילו יש איקון אבל אירון כזה של קובץ שלא מזוהה ע"י וינדוס) אז השאלה שלי איך (אולי בעזרת איזו תוכנה) אני מחזיר את האיקונים המקוריים כי אני משתגע כבר!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO איך אני בודק האם יש או ACTIVATION או לא ? (בהתקנה הוא הציע לי לעשות REGISTER )
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין דריוורים חדשים לכרטיס מסך, ההתקנה מבקשת - standart vga adapter אבל כשאני מסיר את הדריוור של הכרטיס מסך ומנסה להתקין standart vga adapter הוא מזה לי אוטומטי את הכרטיס מסך לפי הדגם שלו. איך אני מבטל את הזיהוי האוטומטי כדי להתקין standart vga adapter? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!! דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!! מה כבר ביקשתי???
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג עדכון xp לכרטיס מסך מסוג AGP-V7700 Pro deluxe geforce 2 gts pro בתודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך שורת קוד או משהו שאני יוכל לסגור דרכו את המחשב.. אני יודע שאם מריצים את rundll אם פרמטר מיוחד הוינדוס נסגר אני אבל צריך לדעת מה בדיוק לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתקין WINNT 4.0 SERVER, יש לי שני הארד דיסקים אחד 8.4 ו10, ב8 יש XP וב10 יש 98. הXP מוגדר בPRIMARY MASTER וה8 כSLAVE. הכול טוב ויפה עד שאני עושה מחיצה עם ב10 ועושה את התקנת NT, מגיע לשלב שצריך להכניס את הדיסקט שיצרתי להתקנה NT בסדר בלה בלה בלה ואז רשום לי : setup has determined one ore more of your H.D has more than 1024 cylinders Because Ms-Dos is normally limited to 1024 cylinders per H.D, some H.D controlles offer special configuration options........ עשיתי מחיצה פרימרי FAT16 ב10 של 990 MB. עוד פעם תהליך העתקת הקבצים לתייקיה המוסתרת $WINNT$ משהו כזה, עוד פעם מופיעה לי ההודעה אבל הפעם איני יכול להמשיך אז לחצתי ENTER ואמרו לי איפה ברצוני ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל מסך כחול פעמיים רבות מדיי...... ההודעה שמתקבלץ היא: IRQL_Less_Or_Euqal היא קורת לי לאחר המון שעות עבודה (המחשב דולק 24x7) בדרך כלל שאני שומע Mp3 ב Winamp למישהו יש מושג מהי?
-
העברית הוגדרה בהגדרות האזוריות כך שניתן לראות/לכתוב בעברית, אבל כשאני פותח קבצים שהיו מכווצים ב-WIN ZIP(ב- WIN98 FAT32 ) והשמות שלהם היו בעיברית, יש בעיה רואים גיברי'ש???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני מנסה לעשות כיבוי או אתחול של המחשב. כתובים לי שם כל מיני דברים שאני צנצנת אם ביל גייטס בעצמו מבין, ביניהם משהו לגבי - memoty caching ב bios. מדי פעם קופץ לי המסך הכחול ללא קשר לאתחול או כיבוי אבל בנסיון לאחד מהם - תמיד. :AR15:
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם זה נכון שלא ניתן להריץ משחקים ומולטימדיה על WINDOWS 2000
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סיבה: "Linux switch saves Amazon megabucks" (מתוך theregister.co.uk). תוצאה: "וול סטריט: ציפייה לעליות שערים בפתיחה על רקע דו"חות מצוינים של אמזון" (היום בוואלה חדשות). הקשר פשוט, המסקנה ברורה. :smoke: Prog.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ואני לא יודע אם זה באג או שזה בעיה במחש אבל באינטרנט אני לא יכול להחליף שפה רק שאני לוחץ על בחירת שפה ולוחץ כמה פעמים על השפה שאני רוצה להעביר אז השפה משתנה ??? ???תעזרו לי זה משגע אותי! ??? ???
-
כן, לאחר 8 שעות של התקנה וקימפול הקוד של KDE, הוא עובד ובגדול. קבלו תמונה.
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בלפטופ שלי מותקנת הגרסה האנגלית של windows xp (וגם וורד2000 אותו הדבר) זה יור כמובן המון בעיות כיוון שהמערכת באופן עקרוני לא מזהה עברית. איך מתקנים את זה???? (אולי להוריד פונטים מאיפשהו ולהתקין...?) האם יכול להיות שאם אני מתקין אקספלורר 6.0 בעברית אז תוך כדי הוא יפתור לי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה רק אצלי או שאצל כולם הIE6 כל פעם שוכח את ההגדרות שמכתיבים לו בTOOLBAR? יכול להיות שזה בגלל שהוספתי לו את הGOOGLE TOOLBAR?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-