עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת, אם אני מחבר התקן חדש למחשב , כמו USB, האם ה - Windows שומר קובץ LOG שיכול להראות לי שחובר התקן חדש? ניסיתי לבדוק ב Event Viewer אבל לא מצאתי שם כלום. כמובן שכשחיברתי את ה - USB , קיבלתי הודעה קופצת למטה שנמצא התקן חדש ואת השם של ההתקן. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כמו שיש ב PCPOWER ... אם קונים מהם מחשב אז הם מסדרים אותו ככה שכשיוצרים מוזיקה אז הווינדוס לא יתפוס זכרון כך שנוכל לעבוד בתוכנות כמו קיובייס וריזון במהירות.. הנה הדברים ש PCPOWER עושים: התקנת מערכת הפעלה טיפול בשירותי הרקע ויצירת פרופילים עפ"י דרישה צמצום נפח רג'יסטרי בכ -50% מזעור תיקיית -WIndows כיוון מדויק של הגדרות הביוס הכנה וסידור של מחיצות העבודה קביעת הגדרות מערכת בדיקת ביצועים מלאה גיבוי המערכת לאחר האופטימיזציה - מאפשר שחזור מהיר במיוחד תמיכה טכנית ויעוץ בעת הצורך אוקיי אז בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש איזשהו מדריך באיטרנט או שאתם יודעים איך לעשות חלק מהדברים ברשימה הזאת זה יהי נחמד (חוץ התקנת מערכת הפעלה וגיבוי-את זה אני יודע חח) - אם יש לכ…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. להרדיסק אחר וזהו? כי יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף ואני לא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אז אפשר פשוט לקחת את התיקיה של הווינדוז של אחד מהם ולעהתיק לשני ובכך להימצע מהתקנת מערכת הפעלה פעם נוספת? תודה מראש. :s05:

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  4. איך אפשר לדעת אם מחשב נגוע בוירוס ? חייב להיות קובץ מסתורי / משהו שמאמץ את המעבד ? CPU USED במנהל משימות ? או יכול להיות מצב שיש וירוס והמעבד לא מתאמץ בכלל ועובד רגיל ? זה נכון שב 90 אחוז מהמקרים מחשב נגוע בוירוס אז קובץ עובד ברקע עם 50-100 אחוז מאמץ ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה כללית ביותר על הSP3, כל פעם אני שומע שיוצא SP חדש לויסטה ולxp ואני אף פעם לא יודע ביוק מזה טוב, אז שאלתי היא כזאת , מה זה בדיוק service pack ?! ולמה אני צריך לעבור ל Windows XP SP3 ? מה מוסיף הSP3 על SP2 שיש לי ?! תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. אחרי התקנת הויסטה יש לי תיקיייה Windows.old השאלה אם אפשר למחוק אותה אם אני לא צריך אותה ? צריך לבצע מחיקה מיוחדת דרך תוכנה מסויימת או שאני פשוט יכול לעשות Shift+Del וזהו ?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  7. יש לי מחשב עם מעבד אינטל פרוסקט c-0 ומתי שמתקינים sp2 המחשב נתקע, מישהו יודע מה עושים בנידון ?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by shai11,

התקנתי ויסטה עכשיו יש לי בעייה במיקרופון למי שיש ויסטה ומיקירופון שעובד שיגיד בבקשה ואולי יסביר גם איך הוא סידר את זה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by idanpere1,

לא בטוח שקשור לכאן, אבל הכי היה נראה לי מתאים פה.... שהייתי עם XP עברי שלחצתי CTRL+ENTER כשכתבתי כתובת של אתר בשורת הכתובת התווסף לי אוטומטית http://www.XXX.co.il.... עכשיו על ויסטה בעברית זה מוסיף לי COM במקום CO.IL.... איך אני יכול לשנות את זה ?? תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDX10 של ווינדוס ויסטה (8800)... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. Started by NEUROMA,

תגידו חבר'ה ! אני משתמש בויסטה שיש בה DIRECTX 10 מובנה כבר , אבל אני מעוניין להתקין משחקים קצת ישנים שדורשים התקנה של DIRECTX 9 האם להתקין אותו או שזה יהווה התנגשות בין שתי הגרסאות או מה לעשות ?? :s05: תודה לכולם שי

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by Wile E Coyote,

בגרסאות הקודמות של Windows לאחר ביצוע פעולת Analyze מופיעה הודעה, המאשרת או שוללת צורך בביצוע איחוי. ב- Windows 7 לא מופיעה הודעה כזו, ובמקום זאת ניתן סיכום איחוי באחוזים (0% fragmented). מה המשמעות של זה? האם זה אומר שיש או אין צורך לבצע איחוי? אם לא, אז מתי כן? או אם כן, אז מתי לא?

13. Started by burekas,

יש אפשרות שכל העניין שקשור לזה יהיה בכונן אחר ולא בכונן C? שהכל ינותב למקום אחר

14. Started by anevsky,

לפני מספר ימים התקנתי את NET FRAMEWORK . ומאז אני סובל מבעיות עם מספר תוכנות - השאלה היא - האם ניתן פשוט להיפטר מהנ"ל ע"י שימוש בADD REMOVE (זה נמצא שם) ? או שמא אגרום בכך נזק נוסף. אני ב XP PRO SP2 - ועד היום לא הפריע לי לעבוד בלי הנ"ל (ביצעתי את ההתקנה לשימוש מסויים שהתבטל בינתיים) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  15. היי יש לי 2 שאלות: במחשב הנייח שלי הnumlock מופעל אוטומטית. במחשב הנייד לא. איך אני יכול לגרום למחשב הנייד להפעיל את הnumlock בצורה אוטומטית? (בשני המחשבים יש לי סיסמא ואני לפעמים שוכח לבדוק שהnumlock דלוק) שאלה נוספת. יש לי מספר מחשבים שנמצאים בדומיין. איך אני יכול להגדיר מחשב שיכנס ישירות לדומיין X ולמשתמש Y? (כדי לדלג על מסך login בצורה אוטומטית.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MrHicUp,

קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=989 מצויין שם שויסטה 32 ביט תרוץ לאט יותר כאשר משתמשים בPAE. מה לגבי ויסטה 64BIT? אין צורך בPAE, אני מניח(?). לכן היא גם תרוץ מהר יותר ותזהה את כל ה4 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by arik100,

אהלן יש אופציה בWIN שנקראת PARENTAL CONTROL ואשר מאפשרת בין היתר להחיל הגבלות מסוימות על חשבונות משתמשים. אחת מן ההגבלות האלה היא שעות פעילות - TIME LIMITS. הבעיה היא שכרגע האופציה הזאת רק מונעת מהמשתמש להתחבר אם זה מעבר לשעות הפעילות. אבל אם הוא מחובר זה לא נועל את המשתמש או מנתק אותו. וזה בדיוק מה שחסר לי. לא ראיתי אופציה כזאת שמופיעה שם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות או איזה תוכנה אחרת שעושה את זה? ( כמובן שאני יעדיף שזה יהיה במסגרת WIN אבל אם אין אפשרות אז גם תוכנה תספק את המבוקש...). תודה מראש

18. Started by wow,

אני הולך להרכיב מערכת HTPC אשר בה יהיו מורכבים 2 כונני סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כל אחד במערך Raid0. עכשיו יש לי גם הארד דיסק ישן יותר של מקסטור - 80 ג'יגה 8 מגה באפר וחשבתי אולי לשים אותו בתור כונן C. האם ככה אני מאבד את היעילות של Raid0 אם מערכת ההפעלה לא מותקנת על המערך הזה או שזה לא משנה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by hck,

שלום! הRDC הרגיל עובד בצורה שהוא מנתק את היוזר הנוכחי ונותן לך את הגישה. שמעתי שיש גירסה נוספת של ה-RDC שבה ניתן להתחבר למחשב מרוחק דרך פורט מבלי לנתק את היוזר הנוכחי. אגב, רושמים את זה כך: Computer name|IP Address /console מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את RDC הזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hitman47,

אם אני עושה Repair לווינדוס אני יכול אחר כך להחזיר את הווינדוס למצבו הקודם ? [שחזור מערכת] הוא נשמר כשאני עושה Repair ?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. אם הכונן הזה אני צריך להגדיר לו דרייברים יש לי לוח של MSI

22. Started by dbx22,

מה הservice pack הכי אחרון? מאיפה אפשר להוריד אותו ? (אם זה חוקי)

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

יש לי Virus Scan Mcafee ושזה שואל אותי עם להשתמש בSECURITY CENTER שלו אז לחצתי NO בטעות איך אני משחזר את זה הכוונה איך אני עושה שזה ישתמש בSECURITY CENTER של הMCAFEE ולא של הוינדוס. תודה

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by DaNiEL191,

יש לי שאלה 10.1/directx 10 עובד על הSP3? או שזה רק על ויסטה sp1? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by ifs2003,

האם זה נכון שמיקרוסופט הוציאו שני גירסאות VISTA אחת 32 ואחת 64 והרשיון הוא רק לאחת מהגירסאות ? או שאפשר באותו רשיון לבחור מה להתקין 32 או 64 ? אם לא אז למה לאזזל חילקו את זה לשני רשיונות ? ומה אם אקנה 32 ובעוד שנה ארצה לשדרג ולהתקין 64 ביט ? אז אעלץ לרכוש VISTA 64 ??? והאם ניתן להשיג היום 64 ביט ?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.