תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי דונגל ואני לא מצליח להתחבר מהפלאפון למחשב כשלט רחוק אני מצליח רק מה מחשב לפלאון אז אני מחפש תוכנה שתפעיל לי את הBT של החשב כל הזמן ואני יוכל להתחבר איתה למחשב מתי שאני רוצה בלי צורך לגעת בעכבר כלל!! משהו יכול לעזור לי?? יש לי SE W800I!! תודה!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום באימיול לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ההעלאה שלי באופן אקראי יורדת למהירות נמוכה אפילו 1 kb למרות שהגדרתי שהעלאה שלי תהיה 14 kb תודה
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הורדתי מאתר היצרן את חבילת האבטחה לאינטרנט ואהבתי עכשיו נגמרה לי תקופת ההתנסות ואני רוצה לרכוש אותה ואני מעוניין לדעת אם היא תעבוד גם על windows vista אליה אני חושב לעבור כשתצא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
המיקצוע שלי בעתיד אני חושב זה ליהיות במאי/עורך/צלם ושחקן ...בקיצור כל מה שצריך לעשיית קליפים. עכשיו כשאני עושה קליפ אני צריך לערוך אותו בתוכנות שונות כיאלו להוסיף אפקטים לחתוך קטעים מהסרט להדביק להוסיף את השיר כמובן לעשות בקיצור מה שאני רוצה לסרט יש תוכנה כזאת .....? ואם יש כמה תגידו לי איך קוראים לתוכנות. ותודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרט DVD ויש לי את הכתוביות מסונכרנת שהורדתי מ TOREC איך אני משלב בניהם תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שכוללת בתוכה 2 דיסקים להפעלה. יש 2 קבצים בסיומת Bin ולכל קובץ Bin יש קובץ בסיומת Cue. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את התוכנה עם הקבצים הללו? אלו הקבצים היחידים שנמצאים בתוכנה שהורדתי. בתודה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני ליצר תיבת רשימה וממנה לבחור את הרשומה המתאימה בכל פעם. לעזרתכם אודה בברכה. יגאל
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת.. רק שה DVD לא יודע לקרוא SVCD ואת כל הצרובים הרגילים אז אם אפשר משהו בפורמט של DVD.. תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו מכיר דרך להגביר מהירות ב EMULE?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
: אני יודע שתוכנה כזאת קיימת, פשוט נעלם לי הלינק להורדה שלה מהbookmarks. תודה מראש install
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם hideip והיא שינתה לי את הפרוקסי באקספלורר ובפיירפוקס. באקפלורר הצלחתי לבטל את זה, אבל בפיירפוקס משום מה אחרי שאני מבטל את הפרוקסי, הוא לא מתבטל לצמיתות. כשאני יוצא ממנו ונכנס הפרוקסי חוזר בדיוק כמו שהיה. שום דבר לא עוזר, מחקתי את התוכנה הזאת, ואת הפיירפוקס והתקנתי אותו שוב, מחקתי את האייפי מהרג'יסטי. איך אני יכול להפטר מהפרוקסי הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רוצה ליצרוב לעצמי אוסף שירים = נימצאים כרגע בפורמט MP3 רוצה ליצרוב לדיסק רגיל - אבל שלא יהיו הבדלי רמות בווליום האם הנרו יודעת לעשות את זה? האם צריך תוכנה אחרת - יותר טובה? THX
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה בתוכנה sony vegas 7.0c.. אני לא מצליח לפתוח קובץ AVI כמו שצריך- זה פותח לי רק את הAUDIO.. קבצים אחרים זה פותח לי טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום! בעצם רוב הבעיה בכותרת, אני לא מצליח להתחבר לרשת הקדמליה באמיול (0.46c) אשמח לעזרה.....
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כדי לערוך כתובית בסרט כך שייצא לי סרט עם תרגום מובנה...... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי את התוכנה real flow גרסה 4. איך אני יכול לקחת אוביקט שעשיתי בMAX ולפתוח אותו בתוכנה? וגם איך אני לוקח את מה שעשיתי בתוכנה ופותח בMAX. משום מה כאשר אני פותח קובץ 3DS או כל קובץ תלת מימד זה או אומר שאין את הקובץ או שיש בעיה. מה אני יכול לעשות ובכלל האם יש תוכנה אחרת שעושה את אותו הדבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זקוק לעזרתכם דחוף ! קניתי מחשב נייד מארה"ב של DELL עם WINDOWS XP HOME EDITION באנגלית , אין לי בעיה עם זה , אלא לפעמים תוכנות בעברית לא מותקנות היטב והחלונות קורא אותן כסימן שאלה ???????. יש לציין שאין למחשב דיסקט מערכת הפעלה כך שלא ניתן לשנות את המערכת ההפעלה הנוכחית לעברית . אני יודע שקיימת תוכנה HEB PACK שמתקינים על הXP באנגלית והוא הופך לעברית , אך היא עולה כסף . מה עושים???????????????????? ???
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מי עוזר לי בבקשה? פעם ראשונה שאני מתכנן אריזת דיסק - עם הנרו והכל נח בתוכנה הזו - רק מה? האותיות שאני כותב בשמות השירים למשל - יוצאות בכתב ראי === הפוכות!!! למ זה קורה? ואיך מסדרים את זה? :s05: תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
באתר הרשמי יש רק דרייבר לקול, אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת, וכל שאר הדברים שיש ל XP
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
כל פעם כשאני נכנס לOutlook אני צריך להזין ססמא, שמתי לב שאי אפשר לסמן את remember password האפשרות הזו חסומה... יש לציין שפתחתי כרגע משתמש חדש בOutlook ומאז נוצרה הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
רציתי לעדת אם יש אפשרות של "היסטוריה" כמו שהיה בדפדפן הקודם
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
בקצרה ^^^ כותרת ובהרחבה : יש לי צורב DVD, אבל שנים שלא צרבתי כלום, אני בעקרון קונה הרדיסקים נוספים כשמתמלא (ראו מפרט) בזמן האחרון אני מעוניין לצרוב מדי פעם משהו לחברים.. אני מחפש תוכנת צריבה , עדיף חינמית קוד פתוח, אם לא אז אני אתפשר על הדבר המומלץ הבא. ניסיתי את הדמו של נרו ושנאתי כל שניה, מלאת פיטצ'רים שאני לא צריך, משתלטת על המערכת (שייכה אליה את כל קבצי המדיה במחשב שלי, למרות שבתהליך ההתקנה בפירוש הסרתי את ה"V" מכל שיוך קבצים שהיא רצתה לעשות !) אני מחפש המלצות ממשתמשים מנוסים לגבי תוכנת צריבה הדרישות מאוד פשוטות : שתצרוב על CD ו DVD אין צורך בצריבות וידאו משונות, אני צריך לצרוב רק DATA ומקסימום AUDIO CD, שום דבר אחר (לא צורב וידאו ל DVD ווכו') שתעלה רק כשאני מפעיל או…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי עוזר לי עם זה יש לי סרט שאני לא מתליח לנגן - הMP כותב שחסרים לי מקודייים
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-