תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני שמח להיות בפורום של האתר הזה שכמו ניתן לראות שונה לגמרי מאתרים אחרים כמו פיסי פרו ופיסי טיפ אפילו אנשים שונים... אז לשאלה: אני משתמש בווינדוס XP והפונקציה standby אצלי לא עובדת למרות שבווינדוס הקודם היא עבדה. הבעיה היא לא בהגדרות החשמל בלוח הבקרה- שם הוספת הפונקציה לא מופיע כלל. שמעתי שיש דרייבר לזה איפה אני משיג אותו או אם לא צריך אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק באופן דחוף לתוכנה שמחברת קבצי mpeg מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?!! :'(
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי או להביא לי גם לינק לתוכנה טובה שעושה CAPTURE מוידאו? עם תמיכה בהרבה פורמטים. אני מתכוון לעשות וידאו אין, ולהקליט מהוידאו למחשב. בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא להאמין מיקרוסופט החלה לשלוח מכתבים ללקוחותה בדרישה תקיפה לבדוק את מחשביהם אם אין להם תוכנות לא חוקיות. מכתב של עידו אמין מהדמרקר ------------------------------------------------- אני זכאי - מכתב גלוי למיקרוסופט 15:16 | 28.9.2001 עידו אמין לכבוד גיל מי-טל, מיקרוסופט, (והעתק לעו"ד רם ז'אן), מבלי לפגוע בזכויות. ראשית, אני מברך על כך שפרקליטי מיקרוסופט התפנו קצת מעיסוקיהם המשפטיים. אין ספק שהמאבק המשפטי שנמשך שנים ובמהלכו ספגה מיקרוסופט הרשעה בעבירות על חוקי המונופול, גזל זמן רב מידיהם, שלא לדבר על המהלכים למניעת פירוקה של החברה כתוצאה מכך. אכן, טבעי שרק עכשיו התפנו הפרקליטים לטפל בבעיות כואבות כמו גניבת עותקים של מערכת ההפעלה חלונות 3.1. עם זאת, חשבתי לעצמי שמעמדכם הנוכחי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשלוחצים קליק ימני על LINK ובוחרים OPEN IN NEW WINDOW החלון החדש שנפתח הופך ךהיות החלון הפעיל ועובק ל"קידמת המסך" ומסתיר את החלון הקודם, יש דרך כלשהי לגרום לחלון חדש להפתח ברקע ולחכות בשקט עד שאני אחליט שהגיע תורו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שם ציטוט שדיברתי עם KOM כדי שאני לא אצטרך לכתוב וזה גם יחסוך לכם שאלות: KoM: (5:17 PM) מה הבעיה? eewc_ee_king: (5:18 PM) בהתקנה של EE כל פעם הוא מגיע לאחוז אחר כשהוא אומר לי שהוא לא יכול להעתיק את הקובץ ל C ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מההתקנה ניסיתי להתקין כבר עשרים פעם... פעם אחת זה הגיע עד לאחוז 63 לפני שזה יצא לי eewc_ee_king: (5:19 PM) מה עושים? KoM: (5:19 PM) ההתקנה עצמה לא פגומה? ולא נארה לי שהיא פגומה-מאות ואלפים כבר התקינו בלי בעיות eewc_ee_king: (5:20 PM) ויש לי מספיק מקום בהארד דיסק 2. ניסית תיקיות שונות להעתקה? eewc_ee_king: (5:22 PM) מה הכוונה? ואי אפשר לשנות תיקיות...ניסיתי אבל זה לא הולך באג בהתקנה KoM: (5:22 PM) זה קובץ זיפ? eewc_ee_king: (5:22…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001796256&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים מה המצב? טוב אז ככה יש לי בעיה ובקשה: 1. בעיה: יש לי כרטיס טלויזייה מסוג: FlyVideo '98 8 אני הקתנתי דרייברים והכל ואני לא מצליח לסרוק את הערוץ 2! והכרטיס טלויזייה מחובר טוב במחשב ומחובר לכבלים טוב הכל טוב! הוא סרק כמעט את כל הערוצים אבל את ערוץ 2 הוא לא סרק ניסתי לסרוק ידנתי כמה פעמין וגם לא עזר... וד"א אני מחובר לכבלים של ערוצי-זהב יש פה אולי מישהו בפורום שיש לו את הכרטיס טלויזייה הזה? וזה פועל לו! שיעזור לי בבקשה... 2. בקשה: רציתי לדעת עם יש למישהו לינק לדריבריים של הכרטיס מסך FlyVideo '98 למערכת ההפעלה XP ד"א אני לא על מערכת הפעלה XP אבל אני צריך דריבריים..... כל מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה ... Icq#102614226 E-mail: Psycho_DrX@Hotmail.Com בברכה ד"ר טראנס.…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אים אני ישתמש בתוכנה הזאת להעלות את הקצב ריענון במקום דרך הגדרות הרגילות ששם אי אפשר זה יכול לגרום נזק למסך?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחשבים שלי ברשת דבוקים בנימדה!!!!! יותר מ500 קבצים, והנורטון לא מצליח לתקן אף אחד מהם, ואפילו לא למחוק את כולם!!!!! וזה מחשבים שהשימוש בהם רב, והם מלאים במידע, כך שפורמט..... (((( Bahhhhh אני יגבה הכל ויפרמט מחדש כפי הנראה..... איזשהם עיצות לפני שנגזר דיני?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ותודה לאסף ממנטור על העזרה... א. ICQ -> Preferences -> Miscellaneous ב. לסמן Multi langauge support ג. להיכנס ללוח בקרה... ד. המשך בקובץ
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001624624&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במקביל בווינודס XP ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה לחייג לספק (נטוויז'ן 08 - 6408444) המחשב מגיע למספר אחר של בית פרטי. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג אבל כלום לא עזר. כשאני מחייג למספר מטלפון רגיל אני כן מגיע לשרת. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
WIN XP תומך עברית או בעברית גירסה מלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין ה- 5, 5.5 ו6? מבחינת מהירות, יציבות ופיצ'רים? עריכה: לי אגב יש את ה-5.5 SP2.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-