עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Stanly,

עשיתי פורמט למחשב לפני יומיים ומיקמתי את השירים שלי בתיקיה מסויימת (לשם שינוי סדר במחשב שלי...) שמרתי גם את חמשת הפלייליסט שניבחרו בקפידה! ועכשיו יש בעיה שהפלייליסט לא מוצא את השירים (הוא כאילו רץ עליהם במהירות מבלי להשמיע כל שיר!) כיוון ששיניתי להם את התיקיה, ועשיתי בדיקה קטנה וראיתי שהוא מחפש לי את השירים בתיקיה הישנה שלפני הפירמוט, האים אני יכול לשנות אותה?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Snoopy2006,

שלום, בימים האחרונים הנורטון מודיע לי כל הזמן: Attempted Intrusion "MS MSDTC UserAllocate BO" against your machine was detected and blocked Intruder: 211.140.142.118(2277) Risk Level: High Protocol: TCP Attacked Port: 1025 אני רואה שכל ההתקפות מגיעות מסין. האם ייתכן שבאופן אקראי מגיעים אלי או שיש לי סוס טרויאני או וירוס במחשב (בסריקה אני לא מוצא דבר). האם הנורטון מגן עלי (כי בדר"כ יש פער בין הכתוב ליכולת שלו). מה הייתם עושים (פרמטתי וזה לא עזר)? תודה !

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by sos,

איך אני יכול למחוק את ה-DirectX מהמחשב על מנת להתקין גירסה יותר ישנה?כלומר לאן ללכת במחשב? בגלל שכשניסיתי להתקין גירסה יותר ישנה לא הצלחתי כי הוא אומר לי שהוא גילה אצלי במחשב גירסה יותר עדכנית... תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
    • 5 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by SixSatori,

המחשב הוא p4 1600 בן שלוש שנים 512mb geil חדשים יחסית hd80giga westren חדש גם כן כרטיס מסך RADEON 9550 256 החיבור לאינטרנט הוא דרך מודם כבלים להאב ולכרטיס רשת 1.5K הבעיה היא בכל קובץ שאני מוריד מעל כמה עשרות מגה ולא משנה אם דרך שיתוף קבצים או ישירות מהאתר ,יוצא בסוף פגוע בCRC הקובץ עצמו לא פגוע כולו אלה באזורים קטנים אבל זה לא משנה כי ההתקנה לא מוצלחת בכל מקרה. ניסיתי להוריד אין סוף קבצים מאתרים שונים וכמעט תמיד הם פגועים. בתוכנת שיתוף הוא עובר את בדיקת הCRC בהצלחה ובהתקנה הוא עושה בעיות הבעיה קורה גם כשאני מנסה לפתוח קובץ ZIP אוRAR למרות שבבדיקת הקובץ הכל בסדר בEXTRACTION שלו הוא CORRUPDED מקווה שלמישהו יש את הידע בלעזור לי, מודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. איך אני מעביר סיומת של סרט .AVI לסיומת של .MP3 או WAV. יש איזשהי תוכנה או משו זקוק לעזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  6. שלום לכולם, קיבלתי לפני מספר חודשים הזמנה מחבר להיות בנסיון של גירסאת מסנגר 8 של MSN (בטא), עכשיו אתמול קיבלתי מיילים על הזהרה שגירסה 8 של מסנגר אינה אמיתית והיא למעשה וירוס, אני עכשיו ממש סקרן לדעת אם יש אמת בדבר. אשמח לתגובות תוכן המייל:

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  7. שלום לכם... יש לי חלונות 7 פרו - עברית.אני הורדתי מאתר של תוכנה mirc שיחות צא'ט. היתקנתי אותו.ואנטי וירוס NOD32 לא זיהה וירוס.הכל בסדר התקנה. אני מפעיל תוכנה שיחות MIRC ניפתח חלון ומתחבר לשרת. ופתאום בחלון יש הודעה שרת אומר לי שהמחשב לא יכול להיתחבר כי במחשב שלי יש וירוס "טריואני"(לא יודע איך מבטאים נכון) לא היצלחתי להיתחבר לשרת שלהם. אני עשיתי סריקה וירוסים NOD32 ולא מצא וירוס.נקי המחשב. ושוב חושד במחשב שלי. הורדתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware עידכנתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועליתי לחלונות 7 במצב בטוח והפעלתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועשיתי סריקה מלאה הוא מצא וירוס אחד.כסיים סריקה הסרתי אותו לגמרי.הפעלתי מחשב מחדש. שוב הפעלתי תוכנה MIRC ומיתחבר לשרת וע…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by Chura,

היי, התקינו לי מחשב חדש עבודה, עם וינדוז 7 ואופיס 2010. יש לי בעיה שממש ממש מציקה לי. שאני פותח מייל חדש, שדה ה"TO" מיושר לימין. אני יכול בקלות להצמידו לשמאל אבל זה מציק! גם שאני עושה "REPLYO" למייל, הטקסט החדש מיושר לימין בDEFAULT אגב, הטקסט עצמו הוא באנגלית, אבל מיושר לימין. ניסיתי לחפש בכל מקום במערכת. 1. Region and Language - הכל על אנגלית (עם מקלדת עברית בנוסף כמובן) 2. Office 2010 Language Settings - הכל על אנגלית בתור DEFAULT הדרך היחידה שעוד חצי עזרה: בהגדרות "העדפות שפה של Microsoft Office 2010" תחת כלי אופיס מחקתי את העברית מלמעלה. מעכשיו המיילים מיושרים לשמאל, הTO גם לשמאל והכל בסדר. הבעיה, שעכשיו אני לא יכול ליישר לימין אפילו אם אני רוצה! אני יכול לכתוב עברית…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. שלום רב! ישלי מסכים כחולים כבר המון זמן במחשב ושום דבר לא עוזר... שאלתי היא האם יש תוכנה מומלצת שיכולה לפתור מסכים כחולים בנוסף האם יש תוכנה שבודקת ומאבחנת מסכים כחולים ויכולה לתת דו"ח מהי הבעיה?אם כן אשמח שתתנו לי שמות של כמה תוכנות מומלצות ופופאריות ושאני יוכל למצוא להם מדריכים ברשת.... ועוד משהוא אחרון האם יש תוכנה שהיא מתקנת דיסק קשיח, אם במקרה שהדיסק קשיח נפגם ברמה קלה יש תוכנה שיכולה לתקן את זה? בנוסף תוכנה לתיקון שגיאות?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  10. ואימייל OUTLOOK כשאני דרך חייגן של נטויזן אם אני גולש דרך ראוטר אז אין בעיה. מה הבעיה? וינדוס 7

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by gal_il50,

מה אתם אומרים אולי נפתח פוסט של תוספים ל-Google Chrome כמו זה של Firefox 4 ?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני משתמש בתוכנה FLASHGET בשביל טורנטים , ה FIREWALL של הוינדוס כבוי ויש הפנית פורטים . אבל בתוכנה רושם לי NETWORK STATUS : FIREWALLED . זאת פעם ראשונה שזה קורה לי , בוינדוס הקודם זה לא היה קורה . תודה

13. שלום התקנתי את התוכנה סולידוורקס 2011 במחשב של טושיבה מערכת 64 ביט 4 ג'יגה זיכרון 2.53GHz במחשב נייד מהקטנים של lenovo זה עובד הבעיה היא שהוא מפעיל את הלוגו של התוכנה כאילו זה בא לעבוד ומכבה את התוכנה ,מה יכולה להיות הבעיה? תודה

14. Started by penny1,

שלום לכולם איני יודע אם זה הפורום המתאים אבל מזה הרבה זמן אני מנסה לפתור בעיה שיש לי באתר של NBA.COM סרטוני הוידאו באתר זה רצים אצלי במחשב וגם במחשבים אחרים שניסיתי באופן מקוטע מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? היש דרך להתמודד עם זה? תודה לכל מי שיעזור

15. יש תוכנה חינמית כזאת ?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by IlanF,

כמעט בכל עמוד שמכיל תוכן פלאש כלשהו, בין אם פרסומת, סרטון, משחק וכו', קופצת לי ההודעה המציקה הזאת וכשהיא מופיעה היא תוקעת את הטאב שממנו היא קפצה עד שאני מאשר אותה. לפעמים היא גם קופצת "מאחורי" חלון הדפדפן ככה שאני אפילו לא יודעה שהיא קפצה עד שאני רואה שהטאב נתקע (יכול לגלול, לא יכול ללחוץ על קישורים וכו') מישהו יודע איך אני נפתר מזה? עריכה אני חושב שזה הסתדר אחרי שעדכנתי את הפלאש לגרסה הכי חדשה, בינתיים לא שמתי לב לחלון הזה...

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. אשמח לעזרה. לגבי קליינט אחר, הוא צריך לאפשר את אחת התכונות שכתבתי בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום, אני לא מצליח להתחבר למסנגר ולא להתחבר לאתר HOTMAIL.COM בעיה מוזרה ביותר, מישהו יודע מה הבעיה? :s05: תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. עשיתי ריסטרט, ושאני בא להפעיל את המסנג'ר הוא מעלה לי מן התקנה שנראת כמו עדכון גירסה, ואז הFW קופץ ואומר שיש וירוס בשם VMalum.BXRF כאשר אני מכבה את האנטי וירוס ומפעיל את המסנג'ר הכל עולה כרגיל, אבל שאני מחזיר את המסנג'ר והוא עושה פעולה כלשהיא (מישהו מתחבר, אני נכנס לחלון שיחות וכדומה...) האנטי וירוס שוב קופץ ואומר שיש וירוס. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה איך לטפל בבעיה. מה אפשר לעשות? :-\ תודה, דורון

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by DarkMoh,

http://f33l1ngz.deviantart.com/art/Genesis-82642547

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by player_1,

שלום, בדיוק התקנתי ויסטה ultimat 64bit ואני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס מסך משום שמערכת ההפעלה פשוט לט מזהה את הכרטיס ובנוסף בהתקנה מופיעה לי הודעה שמערכת ההפעלה שלי היא 32 ביט תמונה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  22. עד עכשיו השתמשתי בדמו של anytoicon, אבל אני צריכה תוכנה קבועה. תודה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by tzahi16,

הופיע לי הודעה כזאת בסקייפ והיא ניסגרה מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. האם יש דרך ליצא קובץ תמונה עם רקע שקוף איכשהו?? אני עובד עם תוכנת פיירורקס על איזה אתר ואני מכין את הכפתורים הם בצורה (------) כזו בערך כולל הסוגריים אני רוצה לייצא את הקובץ ללא קרע על מנת שמי שמתכנת את האתר יכול להרכיב את כל הקבצים על הדף... אשמח לעזרה או רעיונות לפתרון אני ממש זקוק... תודה מראש, noise

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.