עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים. ישנם תקליטורי אודיו אשר שמות השירים שמופיעים בהם 'מוטבעים' בצורה כלשהי בתקליטור, כך שאם יש צורך לבצע rip מהתקליטור למחשב (נניח תוך שימוש בתוכנת עריכת אודיו כמו סאונדפורג' של סוני), אשף הפעולה מזהה את השירים בשמותיהם, גם אם הם כתובים בעברית, ולא במונחים הכלליים track או audio. גם נגני מוסיקה כמו המדיה פלייר של חלונות, מזהים את השירים בתקליטורים כאלה בשמותיהם, על אף העובדה שהמחשב אינו מחובר לאינטרנט. האם ניתן ליצור תקליטור כזה בעזרת 'נירו' או תוכנות דומות? אם כן, כיצד עושים זאת? יש לציין שאין מדובר בשכפול תקליטור אלא ביצירת תקליטור חדש תוך שימוש בקבצי wav. שינוי שם הקובץ לשם השיר בעברית אינו פותר את הבעייה. העבודה מתבצעת בסביבת חלונות XP. תודה מראש לכל המשיבים.

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  2. אהלן חברה, יש לי תוכנה שמותקנת במחשב ואי אפשר להשיג אותה, אני חוזר שוב אי אפשר! עכשיו אני רוצה ליצור קובץ התקנה מהתוכנה שמותקנת, עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם פשוט מיצרות את ההתקנה רק מה PROGRAM FILES בלי REG או שאר הקבצים של התוכנה שמסתובבים במערכת הפעלה בUNINSTALL של הווינדוס התוכנה קיימת אז אני מאמין כמו שאפשר להסיר אותה בטוח אפשר ליצור התקנה אני מודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Demagh,

אני צריך ליצור קובץ GIF של 3-4 תמונות מתחלפות עם אנימציה (FADE לצורך העניין) שיהיה באתר אינטרנט. בגלל זה, על הקובץ לשקול כמה שפחות. ניסיתי כמה תוכנות חינמיות וכלים אונליין, אבל הם עושים עבודה ממש גרועה. איך אני יכול לעשות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אבל כשמפעילים מחדש את פיירפוקס הוא חוזר שוב. איך נפטרים מזה?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  5. ירד לי קובץ של סרט בסיומת DIV איך אני רואה תסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by RDS,

לפני כשבועיים התחיל להווצר לי דיליי בין התמונה לסאונד בסרטי HD. יש לציין שלפני כן קבצים אלה עבדו מעולה ולא נתקלתי בבעיות. רציתי לדעת מה יכול לגרום לדבר כזה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Levcog,

לאחרונה התקנתי על המחשב שלי Windows Vista Ultimate 64bit ושמתי לב לבעיה די מוזרה במשחק Grid שפעל חלק על ה Window XP 32bit. קודם כל, הינה המפרט שלי: מעבד - Q6600 3.0MHz (OC) קירור למעבד - Thermalright Ultima הארד דיסק - WD320GB AAKKSS זיכרון - G.Skill 4GB (2GBx2) 800MHz לוח אם - Abit IP35-X כרטיס מסך - BFG 8800GT OC1 512Mb כרטיס קול - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series מארז - Enermax Chakra 5001 מסך 22" את הOC ביצעתי לאחר שעברתי לVista ובדקתי את יציבות של המחשב עם מספר תוכנות. אבל ישנה בעיה במשחק Grid שלא הייתה בזמן הרצת המשחק עם XP, מדי פעם המשחק פשוט מתחיל לרוץ לאט מאוד, אי אפשר לקרוא לזה בדיוק ירידת FPS, המשחק נכנס למצב שאני קורא לו מצב …

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  8. שבת שלום לכולם! יש לי בעייה מאוד מוזרה, כל מישחק שאני משחק כמעט אני צריך דרייבר אחר, נגיד בפרו עם הדרייבר של NVIDIA 178 המישחק רץ פיקס אבל לעומת זאת עם דרייבר גירסה 174 הוא עם תקיעות רציניות, אבל מצד שני COD5 רץ מצויין עם 174 אבל עם 178 לא, מה אני עושה במצב כזה? ד"א ,יש לי כרטיס מסך 7600GT. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by yarivot26,

יכול להיות שאני סתם אדיוט אבל אני לא מצליח באקסל 2007 לרדת שורה בתוך תא. איך עושים את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 27k צפיות
  10. Started by miki891,

אני מנסה לעלות בדוס.ורואים טבלה רשימה הרבה ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון. אני מחפש אופציה שניקרא ProduKey 1.50 בקטגוריה passwords tools. הרשימה לא מדוייקת.לא מצאתי תוכנה שניקרא ProduKey 1.50. איך אני מוצא אותו ברשימה? בתודה מראש מיכאל

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  11. יש Ad-Aware חדש חדש -1.06- ויש ישן 06 מה יותר טוב אני לא יודע מה להוריד ....

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

היי, אני מנסה לעבוד על אחד המחשבים העמוסים כאן עם כרום כי הוא באמת מהיר בהרבה מהפיירפוקס (מבחינת ממשק, לא ממש הרגשתי הבדל במהירות טעינת דפים). הדבר היחידי שבאמת חסר לי זה חוסם פרסומות, מן הסתם שאם אין אז אני נאלץ לחזור לפיירפוקס כי זה בלתי אפשרי לגלוש ככה. יש פתרון ראוי שיכול להשוות/להתקרב ל-ABP שבפיירפוקס? עריכה: יש אפשרות שהפונטים בכרום יראו בדיוק כמו בפיירפוקס? למרות שהגדרתי ידנית בכרום את הפונטים שמוגדרים בפיירפוקס עדיין התצוגה בכרום שפיצית מזעזעת יחסית לפונטים שבפיירפוקס. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,אתמול קניתי כרטיס מסך של ATI ,ורציתי לשאול העם יש דרוור בעברית.? תודה.LaZy-©BoY*

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. Started by WildFire,

אני מריץ את הגרסא בצד < והיא עושה לי הרבה בעיות משום מה, אני חושב שאולי זו בעיית תמיכה בWIN7, למרות שיכול להיות שאני טועה. דוגמא לבעיה היא שבאתר https://www.battlefieldheroes.com/ הוא דיי נלחם איתי עד שהוא שומר את ההתחברות. [לא קורה בie]

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. יש של שדומה לקספלורר שאני אוכל לטעון אותו בתהחלת המחשב (במקום EXPLORER.EXE) והוא יהיה מעין EXPLORER LITE? אבל לא תוכנה כמו ASTON SHELL או DESKTOPX שבכלל לא דומים לEXPLORER המקורי

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  16. היי חברה, שמעו לי בעיות עם אח שלי הקטן. הוא כל יום 6-7 שעות משחק על המייפלסטורי הזה - ובכך הורס לי את האינטרנט, הורס לעצמו את העיניים, מנפח את חשבון החשמל ובכך שם שין על כולם ומעצבן את כולם. בנוסף לכך שזה אחד המשחקים היותר מטומטמים שראיתי. אני גם בדיבורים וגם באלימות לא מצליח לפתור את הבעיה. אם אני אמחק לו את המשחק, הוא ימחק לי קבצים. אז אפשר להגן עליהם באמצעות סיסמא, אבל בכל זאת חשבתי על דרך יצירתית יותר - תוכנה שתספור 3 שעות על המשחק הזה - ומיד תכבה את המחשב. התוכנה תדאג לכך שבמהלך כל היום המייפל לא יפעל - ורק ביום שלמחרת, כשהוא יפעיל שוב את המשחק, היא תתחיל שוב לספור 3 שעות... א) יש תוכנה כזאת? ב) איזו תוכנה טובה ופשוטה להגנה באמצעות סיסמא על קבצים יש? תודה!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by iyehuda,

שתופסת תמונה אבל בגודל שאני מחליט על הדסטופ

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  18. לא בכל המשחקים יש אפשרות לא להפעיל מסך מלא. יש אולי תוכנה שעושה זאת?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. בלי שאני אצטרך בכלל ללכת לולמחוק את ההיסטוריה כל פעם. אני יודע שיש להם אופציה לבטל את ה ACTIVITY אבל לא ראיתי אופציה לביטול שימור ההיסטורית גלישה.

20. יש לינק שאני מקבל למייל אם המון קבצים שאני צריך להוריד כקבצי PDF. האופציה היחידה שאני מודע אליה כרגע היא זאת בתמונה: ללחוץ על הדפס > שיהיה מסומן למעלה על Print to PDF > הדפס > שמירה בשם. האם ישנה אופציה יותר מהירה/נוחה? אולי אפליקצית הרחבה בגוגל כרום....

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. מישהו מתחיל לעצבן אותי ולהפציץ אותי באימיילים עם וירוסים(אם אני תופס מי זה אני שובר לו את הפנים) עשיתי Block Sender באואטלוק אבל הוא רק שם ישר את ההודעה ב-Deleted items, ואני רוצה שהוא בכלל לא יוריד את ההודעה מהשרת אלה ישר ימחוק אותה מהשרת !!! יש דרך לעשות את זה או שאני צריך להחליף אימייל ?????

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by IME3,

היום בהרבה מהטלויזיות יש אופציה שבצורה מלאכותית מחליקה את הוידאו ומוסיפה פריימים ככה שהוא נראה כמו וידאו שרץ ב 60 פריימים לשנייה שאני חושב על זה פשוט מדובר באיזה משהו פשוט שנעשה דרך הטלויזיה איפה אני יכול למצוא ולהוריד דבר כזה שיפעל כמו מין פלאגין שיעבוד עם נגנים כמו VLC אולי ככה שהמחשב יעשה את הטריק וינגן כל קובץ ב 60 FPS אם טלויזיה יכולה לעשות את זה אז כל מחשב יכול נשמע לי די פשוט אבל לא מצאתי משהו כזה שיעבוד ב REAL TIME ככה אני יהיה יכול לחבר את הנייד ל LCD בסלון ולהנות מאופציה של 60 FPS דרך המחשב כי על הטלויזיה שלי אין אופציה כזאת אבל אצל אבא שלי יש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני צריך את התרגום של נמלטים פרק 3, יש לי אותו כבר בדיסק

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.