תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-P35-DS3 . לפני איזה חודשיים הורדתי דרייבר של הchipest ללוח אם והתאריך של הדרייבר היה 2008 . עכשיו אני בא רציתי לראות אם יש דרייבר חדש או משהו לchipest פתאום אני רואה יש דרייבר לchipest שנת 2007! איך זה יכול להיות שהיה 2008 ופתאום שמו דרייבר של 2007?! הנה הדף שנכנסתי אליו : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2544#anchor_os סתכלו שם בchipest זה של שנת 2007 . יש למישהו הסבר לזה ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אהלן.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה..!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
Motion Typography או Kinetic Typography זהו ז'אנר אומנותי מוכר למדי בענף התקשורת החזותית וה motion graphics, שתפקידו לשלב אנימציה עם טקסט כדי ליצור או להעביר לצופה רעיון או רגש מסויים. (לרוב תמצאו בפרסומות, תשדירי שירות, פתיחים, כתוביות וטריילרים) לטכניקה הזו קיימת וריאציה מעניינת שצוברת פופולאריות ברחבי האינטרנט. וריאציה זו מבוססת על פס קול לקוח מסצינה מוכרת כלשהי מהקולנוע/הטלויזיה, או מבוססת על רצועה מוסיקלית כלשהי עם lyrics, כשהיא מעבירה את אותה הסצינה/שיר ע"י טקסט מונפש בשימוש אותו פס הקול ובשילוב אלמנטים נוספים של motion graphics כדי ליצור אנימציה מעניינת יותר. כמה דוגמאות מאוד מעניינות: "האביר האפל" - סצינת העיפרון הנעלם: "מועדון קרב" - סצינת הכוויה הכימית …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן של אחי (p.4 2ghz 512MB) הלוח הוא - pt8 neo ver1 והוא די ישן ולכן הכונן SATA שברשותי זקוק לדרייבר בשביל שההתקנה של ה-XP תזהה אותו. הבעיה מתחילה כשאני מכניס לו את הדרייבר (אחרי לחיצה על F6) הוא טוען אותו אבל בסוף הוא מודיע שההתקנה לא יכולה להמשיך כי הוא לא מוצא שום HD מחובר. ניסיתי להכניס את הדרייבר להתקנה עם nlite - לא עזר. ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאינטרנט - לא עזר. עידכנתי ביוס - לא עזר. אפילו ניסיתי את דיסק ההתקנה של win 7 beta ונחשו מה - לא עוזר. יש לציין שהדיסק נבדק ועובד על מחשב אחר. יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1 ...........תודה רבה................
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קיבלתי מסמך חשב באימיל, פתחתי אותו וגיליתי שהוא משום מה נפתח לי בצורה של 4 דפים, איך אני מחזיר את זה לצורה המקורית? נפתר, הייתי צזריך לעשות זום [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
האם מישהו נתקל בהודעה כזו של יאהו שקופצת כל כמה שניות? http://www.zix.co.il/images/z-1115928591.JPG מה עושים עם זה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש בגוגל כרום וניסיתי להתקין את הגרסה החדשה והיא ייצרה לי בעיה מסויימת ועכשיו הלשוניות עלות לי על סימני ה X והמזעור וכל זה .. בקיצור אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין מחדש עכשיו אני רוצה להעתיק את כל המועדפים שלי אך אני לא מוצא את התקייה שבה מאוחסנים המועדפים, היכן אני יכול למצוא את המועדפים של גוגל כרום ולשמור אותם ? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי XP על מחשב נייד שבא עם VISTA, הצלחתי להתקין את כל הדריברים והכל עובד כמו שצריך, חוץ מדבר אחד, חסרה לי התוכנה שמנטרת אחרי הבטריה ומזהירה כשהיא מגיעה לרמה נמוכה, ובנוסף לבחור את התצורה (חסכון או ביצועים גבוהים) מישהו יודע או יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
דרך איפה אני מסיר את IE8 ניסיתי ב"הוספה והסרה של תוכניות" ולא מצאתי שם.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי ספארי לאחר זמן רב מאוד של שימוש ב Firefox. יש לי כמה שאלות בנוגע לספארי. 1. האם יש לספארי אפשרות להתקין תוספות ? 2. איך אני יכול לחסום את ה Flash כמו Adblock Plus ? 3. יש לספארי מנהל סיסמאות שאני יכול לעיין בכל הסיסמאות כמו ב Firefox ? 4. יש אפשרות להגן על הסיסמאות באמצעות סיסמא ראשית כמו ב Firefox ? 5. האם המהירות של הספארי באמת מורגשת בגלישה ? 6. אפשר לייבא את הסיסמאות שלי מה Firefox ? 7. לאחר כל כך הרבה זמן של שימוש ב Firefox ואני מרוצה ממנו, שווה לעבור ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע לכידת וידאו ממצלמה באמצעות כבל USB, ובשלב של הגדרות וידאו - לחצן הבא לא מגיב
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
לגבי הכתבה בראשי: http://hwzone.co.il/news/1237648025/74086 אני לא יודע מה יתכם אבל נראה לי שהבדיקה הנ"ל קצת מוטה ולא משקפת את חווית הגלישה של המשתמש. מה אתם חושבים ומה הנתונים שאתם קיבלתם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לינגוס (http://www.lingoes.net) היא תוכנה מעולה מאוד שמשמשת אצלי כתחליף חינמי לבבילון. היא תומכת בעברית ובאנגלית אך יש עימה בעיה שהתרגום מעברית, בלחיצת כפתור, לא עובד טוב והתוכנה הופכת את סדר האותיות. תהיתי אם יש מישהו נוסף משתמש בתוכנה והצליח להתגבר על הבעיה. תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לגדיר מספר פעולות ב Mouse Gesture שאני רגיל לבצע תוך כדי הגלישה רק שאני לא מוצא איפה עושים את זה מישהו יכול להסביר איפה מגדירים ?
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כל כמה דקות הNOD מעלה הודעה איך מוחקים את הוירוס הזה ?
-
יש לי במחשב מלא תמונות מבולגנות. אני מחפש תוכנה שיש לה אפשרות לסדר את התמונות בתיקיות לפי תאריכי הצילום (שרשומים ב-exif). יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה רשימות ואני רוצה לדעת איזה תאים זהים בכל אחד מהם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוהם יש לי ויסטה עם האקספלורר ואני רוצה להוריד אחד משני הדפדפנים.בתור משתמש בסיסי ,שלא רוצה להתעסק הרבה בפונקציות,אני רוצה לדעת איזה מהירה וקלה יותר לשימוש ואיזה מהן בעברית? הflash player של אדובי לא עובד בגוגל כרום.האם הוא יעבוד ישירות באלה?
-
- 52 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
עוד כמה ימים נגמרת התקופה החינמית של האנטי וירוס נורטון מה שהבנתי שאפשר לרכוש את התוכנה לא רק עם אנטי וירוס אלה עםInternet Security האם זה נחוץ? או שמספיק רק אנטי וירוס?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי :-* התקנתי אקספלורר 8, לא חשבתי שלא מצאתי באגים מיוחדים עד עכשיו שניסיתי להכנס לראוטר כדי לפתוח פורט מסויים וקיבלתי שגיאה יש דרך להכנס לראוטר חוץ מלחזור גרסה אחורה בדפדפן ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את המחשב ואין לי את דיסק ההתקנה של כרטיס הטלויזיה שמותקן במחשב. מצאתי באינטרנט תוכנה שנקראת DriverMax. תוכנה זו מייצאת את כל הדרייברים ונותנת אפשרות לייבא אותם חזרה. לפני שפירמטתי את המחשב עשיתי ניסיון כדי לראות שהתוכנה עובדת.ייצאתי את הדרייבר של כרטיס הטלויזיה. הסרתי את התוכנה של כרטיס הטלויזיה ולאחר מכן ייבאתי חזרה את הדרייבר ששמרתי אולם לא ראיתי לאחר מכן את האייקון של כרטיס הטלויזיה על שולחן העבודה וגם לא מצאתי אותו לאחר שהלכתי להתחל--->תוכניות. השאלות שלי הם: האם דרייבר וקובץ התקנה הם לא אותו דבר? כלומר ברגע שאני מקבל עם חומרה מסויימת את הדיסק האם זה קןבץ התקנה או דרייבר? או שניהם יחד? אם אלו שני דברים שונים האם אפשר לקבל הסבר מה ההבדל בין קובץ התק…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס ללינק, דרך כתובת רשומה במקרה הזה במסנג'ר בתיבת דואר, אז ישר מזנק לו חלון של האקספלורר שכמובן ריק, ואחרי נפתח לי טאב ב-FF עם הלינק המקורי. למה? מדוע ואיך? איך אני פשוט מאוד עושה שכתובות יפתחו לי ב-FF אך ורק בלבד? תודה, ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
התקנתי את הדפדפן החדש של מיקרוסופט אבל השורת פקודת שלי תמיד מופיעה בשחור כשאני מסמן אותה תראו : עזרו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-