עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by noam12,

CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) זה המפרט שברשותי הטמפרטורה במנוחה 33 מעלות במאמץ (קידוד סרט)37 מעלות ראיתי שמשהו הביא את ה CORE SPEED ל MHZ 2613 עם לוח האם מגיע תוכנה EASY TUNE המאפשרת לשנות את התדר שאלתי הראשונה האם זה מסוכן? לאיזה תדר לשנות? תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by amirsource,

שלום לכולם,אני רוצה להתחיל לעשות קירור מים שאני ישתמש בו במועד מאוחר יותר יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי על כמה מהם: 1)איך אפשר בדיוק לעשות ככה שיהיה אפשר להכניס 2 קירורים גם למעבד וגם לכרטיס מסך באותה מערכת?. כי פחות או יותר זה מה שאני מכיר http://img103.imageshack.us/img103/9915/watercoolingrl1zn3.jpg 2)יש איזה מקום שאני יכול לקנות בו בחו"ל חלקים טובים? אתרים אמינים מחו"ל? (לא EBAY אין שם הרבה ממש). 3)יש לי רדיאטור של רכב ( למי שמכיר אלפא רומאו 75),האם הוא יתאים?. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by ben_amitai,

אמרו לי שביגלל שהקונרו מיוצר בטכנולגית 65NM הוא לא מתחמם כל כך מהר אבל כשאני בודק את הטמפ' של המעבד בEVEREST הוא מראה לי 55-60 מעלות במנוחה (כשאני לא מפעיל כלום חוץ מהתוכנה) ובמאמץ הוא מגיע לפאקין 71!!! help אולי זה בגלל החום בימים האחרונים אני לא יודע אני רק יכול לקוות אני משתמש במאורר סטוק כיוון שהבנתי שאם אני יחליף קירור האחרויות תפוג נ.ב לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק אבל החזרתי אותו לסטוק (הטמפ' הם בסטוק)

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Quellious,

זו שאלה כללית שלא מצאתי לה תשובה חד משמעית. בהרבה מארזים (לא ג'נריים) יש פתחי אוורור בצד שמאל של המארז, בד"כ סט עגול של חרירים בשביל ה-CPU Duct וסט מלבני באיזור של כרטיס המסך. למה זה טוב בדיוק? זה באמת עוזר? אצלי במארז (6A19) הרגשתי קצת אוויר בורח מהפתחים האלה (אוויר שמגיע מהמאוורר הקדמי), ופשוט סתמתי אותם עם מסקינג טייפ. לא ראיתי שינויים בטמפרטורות (מעבד P4 2.4@2.6, כרטיס מסך radeon 9700pro). אולי במעבדים/כרטיסים חדשים (וחמים) יותר זה משפיע? מישהו ניסה פעם לשחק עם זה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by igor7,

אני צריך קירור למעבד שלי פנטיום 4 3 גיגה עד 300 שח בערך אבל מהשהוא מקרר ממש טוב תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

אותו המחיר מה עדיף לקחת? פשוט אין את AC7PRO במלאי בפוקס הציעו לי גם את OCZ Vendetta CPU Cooler ב120. למעבד 5200 כולל OC

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. Started by cool_man,

היי, יש לי מארז סטנדרטי MIDI-TOWER.. לא משו מפוצץ... שמתי בו מאורר קדמי (מלמטה) 2 מאוררים בדלת הצדדים ועוד מאורר אחורי למעלה מתחת לספק... כרגע יש לי: GA-MA78LMT-US2H AMD Phenom II X4 955 GeForce 7600 GT SeaSonic 600W (אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש.. כניראה 6850)... הבעיה היא כזאת: ההארד דיסקים שדיי רחוקים מהכל הם טמפרטורה סבבה... 30 מעלות בערך... הכרטיס מסך על 56 בIDLE... והמעבד ב44 IDLE בערך... \= כשאני מפעיל איזה תוכנה שעושה חישובים ודברים אז זה עולה לאיזה 55 בערך... (עדיין לא ניסיתי משחק לראות כמה זה עולה) יש לי את הגוף קירור של AMD מה שמקבלים עם המעבד.. והמאורר שלו מסתובב על 5000 RPM במצב רגיל... ועולה לאיזה 6000 - 6500 כשזה מגיע ל55 מעלות בנוסף הספק כח דיי מעיף את …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Maimonie,

שלום רב. ברשותי מחשב בן כ-5 שנים בערך. המפרט הוא : מעבד : AMD AHTLON XP 1800 + לוח אם : http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF7-S2&fMTYPE=Socket+A ABIT NF7-S2 זיכרון : 1.5GB של CEON התחלתי לבצע OC על המעבד (הגיע הזמן, לא?! אחרי 5 שנים) מס' שאלות ברשותכם : 1. עד כמה אפשר תיאורטית להמהיר את המעבד הנ"ל ? כרגע הגעתי למהירות של 1.68GHz (כאשר המהירות ה"מקורית" היא 1.53GHz) 2. מה השיטה הכי טובה לעשות את ההמהרה? כרגע בכדי להגיע למהירות של 1.68 העליתי רק את מהירות ה-FSB (146) * מכפיל התדר (11.5) האם אפשר לעלות את מכפיל התדר או שכדאי רק להתעסק עם מהירות ה-FSB? 3. מה עוד עלי להקפיד כאשר אני ממשיך לעלות את מהירות המעבד מבחינת שאר הדבר…

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  9. מבקשים ממני תמונה של CPU Z עם הפרטים רק בעיה שאין לי מושג איך לצלם בדיוק את החלון באותה רזולוציה שמבקשים. עזרה?

• 10 תגובות
    • 604 צפיות
  10. קניתי היום את ה-ARCTIC COOLING FAN 8 וגם את ה-12. את ה-8 חיברתי ללוח אם כרגיל, והוא עובד מצויין. אבל לא נשאר לי מקום, אז את ל-12 פירקתי את הראש וחיברתי ידנית לחיבור מולקס. המאוורר כמובן עובד אבל אני חושש משום מה שזו לא המהירות המקסימאלית שלו, האם ייתכן כי באמת הייתה ירידה בביצעיו של המאוורר? והאם ידוע למישהו אם יש לי אפשרות לשלוט על זה? (או שזה רק אם הוא מחובר ל-3 פינם בלוח אם?) תודה דרך אגב, ה-12 חובר ידנית בהפרש פוטנציאלים של 12V (אדום לצהוב ושחור לשחור).

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by CRT,

אוקיי ככה... כרטיס מסך ENGTX260 TOP/HTDI/896M של ASUS. Engine Clock 650 MHz Shader Clock 1.4 GHz קצת בOC מהחברה. דרייברים חדשים ולפעמים קרה פעמיים-שלושה שטמפ' של הכ.מסך הגיע עד ל101 מעלות... שמתי לב רק אחרי שנהיו פיקסלים במשחקים. בבדיקה ראיתי שהקירור כלל לא פעל. אחרי ריסטארט. הקירור פעל ישר על מקסימום. וככה כמו שאמרתי מספר פעמים... איפה יכולה להיות הבעיה ואיזה עוד פרטים לתת??? אגב, ישר יכול לשלול את הגירסה עם וירוסים המחשב אינו מחובר לרשת והכל מותקן רק מקורי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המפרט רשום למטה, עד לפני כמה ימים לא הייתה בעייה בשום OC. לפני כמה ימים החלפתי את המארז לTHERMALTAKE SVIKING, מאז כל פעם שאני מפעיל TOAST או עושה SAVE ל BIOS המחשב מתחיל לצפצף ונכבה. בדקתי את כל הטמפ' כיבוי בBIOS ואין שום סיבה שהמחשב יכבה כהגנה על המעבד ב48 מעלות!! (הוא נוטה להכבות בטמפ הזאת). מה לעשות??????

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  13. הכרטיס מסך שלי הוא: Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות מחשב עם e6300,ga-945p-s3,x1900xt ושאר ירקות. השאלה שלי היא: מה זאת משחה טרמית? אני צריך לקנות אותה? מה עושים איתה? תודה

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by netanel38121,

ב 3D מארק אני מקבל את התוצאה הבאה רציתי לדעת אם היא בסדר '>http://www.2send.us/"] 8800GTS 640MB מעבד 6300 הכרטיס מסך על 665 Core וזיכרונות 1000 המעבד FBS 330 אני מתכוון לעשות עוד OC למעבד .

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. שלום, אני לקראת תהליך של שדרוג המחשב ומעבר לקירור מבוסס מים. אני רוצה להתחיל לקנות את החלקים שאפשר כרגע, ותוך כדי להתקדם לאט בשדרוג המחשב ואז רכישה של בלוקים מתאימים לחומרה. קשה לי כרגע להכניס תקציב, אני לא מחפש להשתולל יותר מידי אבל בהחלט מחפש רכיבים איכותיים. עד 1000 שקלים לכל הסיפור נשמע לי הגיוני. וכרגע אני רוצה להתחיל עם: Tubing, Fittings, Pump , Reservoir, Radiator+Fans. בנוסף... ראיתי במקום העבודה מכונת קפה, ששואבת את החלב דרך צינור שנכנס למקרר יין קטן שהוצב במקום. הוא חרישי לחלוטין ומקרר לאיזור ה-11-13 מעלות את החלב שיושב בפנים. הצינור נכנס דרך חור שקדחו בצד המקרר (עלותו 500 ש"ח בערך). חשבתי שאם הביצועים יהיו סבירים אולי אוכל למקם את כל הרכיבים הנ"ל בתוך המקר…

• 42 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. היי לכולם יש לי 2 מאוורים אחד 80MM ושני 120MM כולם מסובבים באותו מהירות 1500RPM ונעזרתי בתכונה SpeedFan ולא עזר לי כלום גם לא נותן לי להגביר אז למישהו יש ת'התכונה אמינה וקלה פשוטה להפעיל ולהגביר ל3000RPM זה דחוף כי המחשב שלי רותח ממש כמו תנור וחפשתי בכול תכונות לא עזר לי כלום בתודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  18. יש לי q9450 tr 120 ultra extreme + arctic cooling arctic 12 pmw 120mm ga-x48-ds4 g.skill 4gb 800mhz cl5 האם הזכרונות יגבילו אותי? ולאיזה תדר (ומתח) אני יכול להגיע במידה שנפלתי על מעבד טוב?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

יש לי לוח M של גיגה בית GA-SINXP1394 אני מחפש תוכנה לעשות OC דרך WINDOWS מישהו יכול לתת לי לינק בדרך כלל יש תוכנה בדיסק של לוח ה M אבל אין לי את הדיסק

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by surfface,

ביצעתי אוברקלוק קטן מה דעתכם 3DMARK05 לפני אחרי AquaMark3 לפני 51500בסביבות כהה אחרי

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. הQ6600 מקורר אם INFINITY עם שני מאוררים... עשיתי לו OC קטן, העלתי אותו ל2.8GHZ...והוא במנוחה על 36 מעלות זה טוב? לא? מה דעתכם? רז

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מערכת: -מעבד: i5-4690K 3.5GHz מואץ ל 4.4GHz. -לוח אם: Z87 XPOWER (MS 7811) -קירור: CoolerMaster Seidon 240V V3 Plus מארז: P280 של אנטק ספק: HydroX 650W דיסקים: 2 SSD (ב RAID1) ועוד 4 קשיחים רגילים. מערכת הפעלה: ווינדוס 7 64 ביט. אחרי שהחלפתי קירור לפני שבועיים החלטתי לחזור לקונפיגורציית המערכת המקורית (מלפני החלפת הקירור) וטענתי מחדש את הפרמטרים (השמורים בביוס למרבה המזל), עדכנתי את ה MSI Command Center והרצתי את ה IntelBurnTest 2.54. המערכת עברה בדיקה בהצלחה (10 סיבובים) אלא מה, לפי ה MSI Command Center המעבד מגיע ל 87 מעלות מפעם לפעם וכאשר המאוורר מתחיל לפעול חזק יותר הטמפרטורה יורדת ל 56 מעלות. כיצד ניתן להגדיר ב M…

23. היום התקנתי E4400 שמתי עליו משחה טרמית זלמן וגם על האינפיניטי והרכבתי את האינפיניטי. באוורסט הוא לא מזהה לי את הטמפ' של הליבות אבל בTAT מופיע שבעבודה רגילה CPU0 על 54 וCPU1 על 52. כמובן שמתוכנן אובר רציני. מארז 3DAURORA עם מאוורר 120 מקדימה ועוד שניים מאחורה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. תודה רבה!!! ועם תוכלו לפרט...

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. איזה קירור כדאי לי לקנות בתקציב של 260 שקל גג?? והוא צריך להתאים לי ללוח - GIGABYTE GA-8I955X Royal כמובן לסוקט 775 שמידותיו - 30.5*24.4 cm (של הלוח) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.