עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. המאוורר החדש, משהו עם TAK 58 ו68, גם שקט וגם חזק (עד 2.1GHz ועוד למעבדי AMD !). החל מעוד שבועיים אני אתחיל לחפש עליו ביקורות לראות אם הוא באמת פיית טוב מול וולקנו 7+.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  2. Started by Shmoolik,

יש לי 128MB RAM של 133MHz לבן דוד שלי יש 128MB ב 2 חתיכות של 64 אבל ב MHz100 עכשיו הוא קונה 256MB זיכרון ב 133MHz וניפטר מה 128 עם ה 100MHZ כדי לי לקחת אותם?? או שזה יעבוד לי רק יותר לאט? יותר מהר? או שאני בכלל לא יכול להשתמש בהם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by asili,

ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שלי השאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח? אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב לי האם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לי ול-COM יש וויכוח מה יותר חשוב.

• 52 תגובות
    • 7.4k צפיות
  5. Started by amd950,

קניתי חלקים למחשב והרכבתי לי מחשב : athlon xp 1700 256/266 mushkin gigabyte 7vtxh innovision geforce 2 ti 64 mb ddr sound blaster live value התוצאה ב 3D MARK 2001 הייתה 4158 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. ישהו יודע אם יש למעבדי AMD איזה שהם בעיות עם תוכנות?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. איזה משני הסוגים הוא 0.13 מיקרון 423 או 478 (מדובר בשל אינטל)

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by KoM,

אני בהחלט אוהב את הפנטיום 3 שלי, ואפשרות שדרוג מענינת שאני רואה זה איזה סלרון טואלטין חזק באיזשהו שלב, אז בינתייים אני רוצה לקנות לוח אם שיתאים לפנטיום 3 שיש לי עכשיו וגם יתאים לטואלטין העתידי, ברור לי שלוח זה יהיה מתוצרת אסוס שמובילה בתחום הזה (טואלטין לפחות...), והמבחר בהחלט חביב, בינתיים אני נראה לי הולך על ה-TUSL2-c, אבל מנגד עומדים לוחות מבוססי צ'יפסטים אחרים כדוגמאת ALI או SIS, כאשר ל-ALI יש אפשרות ל-DDR... להשאר עם ה-TUSL2-c ? ???

• 48 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, אני שמח שסוף סוף התחילו לייבא את כרטיסי ATI המקורייים, אבל אם יש דבר אחד שאני לא מבין למה לא מייבאים לארץ זה את כרטיסי ה TV Wonder שלהם, לא אני לא מתכוון לAIW, אלו הם כרטיסי PCI שהדבר היחידי שהם עושים זה לאפשר צפייה בטלוייזיה במחשב, הכנסת VIDEO למחשב כמעט בכל פורמט אפשרי, והכל במחיר טוב ובאיכות מעולה. הכרטיסים האלה במקרים מסויימים גם יותר טובים מאלה של Pinnacle, בעיקר כששוקלים את המחיר שלהם. ועל-כך נשאלת השאלה: למה לעזאזל לא מייבאים אותם?!?!?!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by iib,

יש בו מעט מאוד פיצטרים שנוספו... Fsaa קצת מהיר יותר ונראה קצת יותר טוב. והתמיכה בשתי מסכים. אבל פרט לזה כל השיפורים הם להאצת הביצועים... למרות שלא היו צריכים לקרוא לזה GeFocre 3 Ultra כי מדובר בליבה חדשה אחרי הכל... עשו יותר מידי רוח מהכרטיס. חבל מאוד שאין אימפלמינטציה של DX8.1 True-Form והסטנדרט הטוב יותר של תכנות Shaderים בולטים בחסרונו... מבחינה טכנולוגית אני לא בטח שה Radeon 8500 נחות בכלל... למרות שמבחינת ה Brute-Force הוא די נחות עכשיו וגם מבחינת ביצועי ה FSAA... חבל מאוד זה נקודה חשובה... נראה כאילו אם היו לוקחים את הנקודות הטובות בכרטיסים של כל חברה הינוי מקבלים כרטיס שיחלנו לו (לפחות אני).

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by TNT,

המגירה של הדיסק הקשיח שלי מרעישה!!!!! זה לא ההרד דיסק שבתוכה שעושה את הרעש אלה המגירה עצמה, כי גם שאין שם דיסק היא עושה רעש. ניסיתי לבדוק אם חוט נוגע במאוורר של המגירה אבל לא. יש למישהו רעיון? הרעש ממש מציק!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Diablo,

מישהו יודע מה זה? ולמה הוא עדיין בסימן שאלה (כבר כמה חודשים טובים)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. זה אחרי שהלך לי כל המחשב מברק

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  14. אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב חדש ואני לא יודע באיזה כרטיס מסך להשקיע, האם בג'יפורס 3 ? אולי readon8500? או אולי בכלל לחכות קצת למחירי יותר סבירים של ג'יפורס 4? תודה על העזרה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל, ואני צריך כרטיס מסך איכותי מסידרת הג'י פורס, אמרו לי שכרטיס הג'י פורס 3 טיטניום 200 עם 64 מגה של הרקולס הוא קנייה טובה ושווה, האם באמת שווה לי לקנות כרטיס כזה? ??? ???

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by Ready2Die,

אם אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ולשים בו זיכרון של 256 DDR אז על איזה לוח אם איכותי, יציב, חזק ועוד אתם ממליצים? שיהיה לוח אם חזק בגלל ששבבי AMD מוציאים הרבה חום, אני חושב שאני אמרח אותו במשחה תרמית לקירור כי אני מחפש פיתרון זול לקירור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אנשים יקרים ! הגיעה הזדמנות שלה חיכיתם כל חייכם !זוהי ההזדמנות שלכם, להשפיע על הדיסק הקשיח הבא שלי, הדיסק שיחליף את הדיסק הנוכחי, שהחליט משום מה, שבנוסף לקבצים ומחיצות, הוא אוהב גם Bad Clusters , ומסיבה תמוהה משהו, החליט גם כי היחס ביניהם צריך להיות 50:50. על כן נפל הפור, והוחלט סופית כי יש צורך בדיסק עם פחות עצמאות. דיסק שיעשה בדיוק מה שאגיד לו. דיסק שיכיל רק קבצים ומחיצות, בלי השטויות שמסביב !ועכשיו ברצינות - ארבעת הדיסקים הבאים הם בעלי אותה קיבולת.מה מומלץ ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by se7en,

מישהו אולי יודע אם הכטיס הזה שווה משהו. אין עליו שום נתונים. :

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לדעת את מהירות ההרד דיסק שלי איך אני יכול לדעת???????

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  20. אני מחכה כבר חודש מאז שראיתי אותו למכירה בארה"ב ועדיין לא הגיע לכאן מה יהיה ? אני צריך לקנות אותו לאיזה בחור שאני מלמד מחשבים והוא עוד מעט עוזב את הארץ

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  21. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, יש לי עכשיו סלרון 500 ( ;D) ורציתי "לשדרג" לסלרון 900 ורציתי לשאול האם הלוח אם יתאים: יש לי לוח אם של VIA דגם CA64-BC תודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

האם מישהו יודע איפה אני יכול למצא דריברים בשביל וינדוס XP לכרטיס קול: Aztech PCI 288-Q3D :AR15:

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by gil_st,

אני צריך כמה מדיות לצריבה RW, רצוי שיתמכו בצריבה X10. יש המלצות ? מחירים ? איפה אפשר לקנות ? תודה !

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by IIIways,

שלום לכולם, אני הולך לקנות לוח אם חדש , עכשיו איזה לוח אם יותר יציב, טוב, לא עושה בעיות? מה אתם אומרים? אני ישמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם את הלוחות האלה! תודה, IIIways

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  25. מה קורה?! קיבלתי את המסך החדש שלי: Miro FP155 LCD 15" FLAT אחלה מסך...! מי שרוצה פרטים שלא יתבייש תמונה: תודה, IIIways

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים