ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אולי אף אחד לא שם לב אבל IIYAMA 413 PRO נמכר בארץ כבר רשמית, זאת אומרת לא רק על ידי KSP. בלמיר אפשר לראות אותו, הוא ממש יקר יחסית למסך 17". 1800 ש"ח.
-
אני רוצה לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש... אני מתלבט אם לחכות עוד קצת למוצרים חדשים שיצאו או שכדאי אפילו בקרוב... ואני גם לא יודע איפה כדאי לקנות (אני גר ברעננה ואני מעדיף לקנות בסביבה) בבקשה תעזרו לי! :-/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכברים או מקלדות, העיקר שזה יכנס למזוודה בדרך חזרה הביתה בעצם, לא מוגבל רק לאמצעי קלט. כל דבר שרכישתו היא שווה לי יותר אם אני קונה בארה"ב... וכמובן במחירים שלא דורשים קנסות כבדים במידה והתיק שלי יפתח במכס... תודה מראש למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
טוב... אז ככה: לכבוד החגים ובעקבות יציאתם של כרטיסי המסך החדשים של nVIDIA ו- ATI, המעבדים החדשים של AMD, כרטיסי קול ולוחות אם חדשים. החלטתי לעשות קניה מרוכזת של חומרה ביפן עבור משתתפי הפורום שלנו. הקניה מתבצעת דרך מכר שלי ביפן שישלח את כל הפריטים בחבילה בדואר, התשלום על המשלוח יתחלק בין המזמינים בצורה שווה... אם אתם מעוניינים במשהו (אפילו זיכרון פלאש...) תכתבו פה הודעה עם הפרטים ועם השאלות שלכם לגבי הקנייה... סתם לדוגמא... (מחירים בשקלים) Athlon 1.4Ghz - 470 Athlon XP 1500+ (1.33Ghz) - 700 Inno3D GeForce 3 - 1400 SB Audigy - 500
-
- 57 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת מכנית מלאה אלחוטית( bluetooth ) בתקציב של עד 100 דולר.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
:s05: הזמנתי מפנדה את המארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1584&products_id=9506 הוא לא היה במלאי,חיכתי המון זמן, ןלבבסוף ביטלתי את ההזמנה שלו,והזמנתי את הספק כח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=8178 אמרתי יאללה,נשאר כבר עם המארז שלי אבל העיקר שיהיה לי ספק איכותי (ובנוסף לא רועש) אני צריך להחזיק איתו 7800GT לוח אם ABIT פטאל1טי ומעבד 3200 (יש לי 2 דיסקים וצורב DVD) עכשיו התקשרו מפנדה,המארז הגיע מחו"ל האם אני רוצה אותו? נראה לי דיי משתלם, כי בסה"כ עוד 100 ש"ח ואני מקבל מארז שנראה גם טוב וגם שקט (ספק אני לא צריך כי הוא מגיע עם ספק!!) המארז שלי גם ככה לא משהו,אז זה שווה,לגבי הספק אמרו לי פה בפורום שה…
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gf 2 ti של inno3d, ויש לו יציאת tv out. ניסיתי להפעיל את היציאה ע"י חיבור כבל מתאים(לקחתי מחבר שלי - אצלו הכבל עובד עם וודו 3), הכבל מתחבר ליציאה ומשם לטלויזיה ע"י חיבור מלבני עם קודקוד אחד אלכסוני (אם זה 21 פינים למה יש לו רק 20?). כשחיברתי את הכבל נוצר בווינדוס אופציה לסימון ה Tv out, סימנתי ובחרתי שיטת שידור Pal -n (אני לא בטוח אבל בחרתי את השיטה שעובדת אצל חבר שלי). וכלום לא קרה! למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? אולי צריך להשתמש בכבל שונה? באיזה שיטת שידור אני אמור לבחור?
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לאח שלי יש מחשב ישן נושן שהרכבנו לו מחלקים ישנים, הבעיה היא שאין לנו דרייברים לכלום ואני לא מצליח לזהות את הרכיבים כדי להוריד דרייבר מהאינטרנט, ניסיתי להסתכל על הכרטיס עצמו (לדוגמא המודם/כרטיס קול) ואני לא מבין איזה כרטיס זה בדיוק. איך אני יכול לבדוק אילו רכיבים יש לו במחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במכשירים האלה ואחי צריך אחד יש לו אולפן מוזיקה/גרפיקה/עריכה קודם כל לפי מה קובעים כמה W או VA (אין לי מושג מה הVA מייצג ולפי מה קובעים) צריך כדי להחזיק מערכת ??? עכשיו מה שצריך להיות מחובר זה: מחשב - מפרט די כבד אם זה עקרוני אני ירשום 2 מסכים (19" ו 17") 2 סטודיו מוניטורס של ALESIS ויש קצת ציוד עריכה כמו וידאו, DV שזה לא עקרוני ממש מה שחשוב זה המחשב והמסכים ואולי גם הרמקולים
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
נגמר לי הדיו במדפסת של Z645 LEXMARK מה יהיה יותר משתלם? לקנות ראש דיו שחור וראש דיו צבעוני או לקנות כבר מדפסת חדשה (כמו זאת לדוגמא http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=988) אני לא מדפיס תמונות וכאלו, רק מסמכים, ולא למטרות שמצדיקות מדפסת במעל למחיר הזול ביותר שניתן למצוא. כמה עולה דיו לLEXMARK אגב ? הכי זול שאפשר למצוא והHP הזאת באה עם דיו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם ביג טייפון יכנס למארז הזהhttp://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 שקל טיפה יותר איזה רמקולים כדי לי לקחת?? השימוש בעיקר למוזיקה, משחקים וקצת לסרטים מה אני יקח?? שווה להשקיע כזה מחיר ברמקולים למחשב?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי שאלתי היא כזאת איזה מסך חזק יותר מבחינת ביצועים IIYAMA 451 PRO IIYAMA 454 PRO ?????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את המארז הזה בלי ספק ובלי כלום רק המארז עצמו
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1 באפריל!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D אחד באפריל
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה... דבר ראשון נחמד להזכר בפורומים בכלל, ובפורום של HWZONE בפרט (שזה לשבחים רבים מגדולים ממני) דבר שני רציתי לבשר לכם שקניתי מצלמה דיגיטלית של חברת FUJIFILM דגם 2600Z... משהו באמת חביב ביותר. (קניתי בצרפת... אני לא פראייר.. עלתה לי (לאחי) בערך 1500 שח) קיבלתי את המצלמה עם כרטיסון של 16MB ואחי הביא לי עוד כרטיס של 8MB (אחרי שקנה לעצמו 128MB) עכשיו שאלתי היא איזה כרטיס לקנות... (אני רוצה גם כרטיס של 128MB). אני קצת מתבלבל עם כל החברות וסוגי הכרטיסים. לדוגמא נכנסתי ל SanDisk ויש פה כל כך הרבה סוגי כרטיסים שאני כבר לא יודע מה אני צריך. דבר שני באותו נושא הוא בדף מסויים בפלונטר... Plonter ... (וואו איזה לינק) אני רוצה להבין מה ההבדל בין "128MB SD (Secure Digital) Memo…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הממממםם.. למה אין דבר כזה "פורום מדפסות"? (ולא רק פה). פשוט אני מרגיש די מטופש לשאול את השאלה במקום שכולם מתעסקים במקלדות מכניות ועכברים לגיימינג. נו, טוב... עם המיליון סוגים של נייר זה ממש לא קל לעשות את הבחירה הנכונה, לכן אני מוכרח לקבל פה עזרה. בזמנו היה לי נסיון הדפסה על גבי נייר שזכור לי רק כ-"120 גרם" (הוא היה אחלה להזרקת דיו, לא יודע לגבי לייזר). היה לו לובן מצויין, גימור מאוד חלק אך הוא היה "חד צדדי". צדו השני של הדף לא היה מיועד להדפסה. שם הוא היה יותר כהה וצהוב והדיו היה קצת נמרח עליו. אני מחפש סוג נייר דומה לו, רק שיהיה זהה בשני צדי הדף. ז"א: לא משהו עבה במיוחד, העובי של ה-120 גרם נראה לי בול (אבל אני אקבל גם סוג שהוא יותר עבה). גימור ללא …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב, וסובל מכאבים בכתפיים בעקבות כך. ניסיתי כסא חדש אבל זה עדיין לא זה. חשבתי אולי לקנות את ה-M570. ששמעתי עליו המלצות מצד הארגונומיות שלו ,כמו כן הוא אלחוטי וטראקבול מה שיאפשר לי לעבוד גם עם היד גם על הכיסא וכו' מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר אור.. יש לי את האל פסק שציינתי בכותרת רציתי לדעת איך אני יכול לחשב כמה זמן הוא יכול להחזיק לי את המודם אדסל, המחשב והמסך ראיתי שכתוב שהוא מחזיק בערך 10 דקות מחשב ומסך 15".. אבל לכל מחשב שונה זמן שונה.. :\ בכל מקרה - איך אני יכול לחשב את זה?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/razer-lachesis.html לפי הביקורת הזאת עושה רושם שחיישן הלייזר החדש של רייזר חף מהבעיות שאיפיינו את כל עכברי הלייזר הקודמים (מלבד אולי ה - IKARI). נשארת רק בעיית המחיר המאד גבוה שלו.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום. איך המארז הזה ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=479 האם יש טובים ממנו במחיר הזה (לא צריך ספק) שאלה שניה : איזה ספק עדיף ? Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC או Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ההדפסות שלי מסתכמות בחומר לימודי לבית ספר , הדפסת עטיפות לדיסקים וזהו כמעט... כרגע יש לי HP 970CXI שהאמת משרתת אותי כמו שצריך כבר המון שנים ועדיין עובדת נפלא. היות ואין לי סורק חשבתי כבר להחליף את המדפסת ולקנות איזה מדפסת משולבת.. כמה כסף כדאי להשקיע ?? יש הבדל גדול בין תקציב של 300 שקל לתקציב של 500 שקל? בשני המקרים אני מאמין שאיכות ההדפסה תהיה בכל זאת עדיפה על זה של היום נכון? תודה..
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-