עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ydyehuda,

עבור XP כמובן בחיבור USB כל מה שמצאתי וניסיתי --> נכשל בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by andrei21,

מבקש המלצה לעכבר גיימינג טוב רצוי אלחוטי , או לגיימינג מומלץ רק חוטי? לא גיימר מקצועי תקציב לא מוגבל יחס עלות תועלת חשוב

3. שלום לפני שבועיים פחות או יותר קיבלתי את הסט האלחוטי של לוג'יטק,ה-LX500 הסט כולל מקלדת מדיה עם הרבה כפתורים שניתנים לתכנות,ועכבר עם רזולוצית סריקה של 800DPI. הכל היה מצוין בהתחלה,העכבר פעל נפלא,ופרט למהירות טיפה גבוהה [אני עובד בדסקטופ על רזולוציה של 600X800,ובמשחקים אני משחק ב-1024X768,ככה שזה לא בעיה רצינית] הכל היה מצוין. לפני כמה ימים עשיתי מעשה טפשי למדי: התקנתי את הדרייברים של לוג'יטק שסופקו עם הסט... [פחדתי מההתחלה להתקין אותם,כי אני זוכר כמה וכמה אנשים שתלוננו שזה דפק להם ת'עכבר] ואכן,לאחר ההתקנה,העכבר פשוט עובד בצורה מבחילה... תנועת הסמן היא לא טבעית,ואני לא מצליח בשום אופן לכוון את המהירות שלו למהירות נכונה או שהוא מהיר מדי,או שהוא איטי מדי ובכל מצב-הוא ממש ממש …

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by wrecker,

אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. שלום חבר'ה אני מחפש עכבר גיימינג איכותי למחשב החדש שלי, לפי מה שבדקתי אני משתמש באחיזת Fingertip כך שאני מחפש עכבר קטן וקל, שיאפשר תנועה קלה עם קצות האצבעות. חשבתי על ה Steelseries Sensei Raw שנראה לי מושלם מבחינת גודל וציפוי אך קראתי שאתם לא אוהבים אותו כל כך מנגד ביקורות מאוד טובות כך שאני לא יודע על מה ללכת. מבקש המלצה לעכבר בסגנון ומשטח מתאים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by IAD,

חברים, קניתי דיסק IBM GXP 40G כשהייתי ב- הונק קונג ( בערך 85$) , כשהתקנתי אותו גיליתי שהוא מלא ב- Bad Sectors, הרצתי את ה- DFT של IBM מספר פעמים והוא תיקן את הבעיה אך לאחר מספר שעות שוב Bad Sectors. האם לדעתכם אני יכול להחליף את הדיסק בארץ אן עלי לשלוח אותו מעבר לים שוב .... ???

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by biodome,

לוחות MSI תומכי AMD בארץ??? האם סוף סוף??? 842 ש"ח. http://pctip.sweethome.co.il/pandas/tep_catalog/product_info.php?products_id=911

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by KoM,

במחשב הישן שלי, יש בעייה כרגע ... אני מתחיל את המחשב ונשמעים ציפצופים שונים והמסך לא מקבל תמונה, מה שמיד החשיד את כרטיס המסך... ניסיתי להוציא ולהכניס אותו לשנות לו מיקום אבל עדיין הציפצופים נשמעים ואין תמונה על המסך, למה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nw,

מה ההבדלים בין כרטיסי המסך: ASUS V7700 GTS 2 *Deluxe* DDR32 כ- 1000 ש"ח ASUS V7700 DDR *PURE* GEFORCE 2GTS כ-700 ש"ח ASUS V7100 *PRO* 64GF MX 400 PRO כ-700 ש"ח ומבין ה PURE וה PRO איזה יותר טוב (ביצועים במשחקים)?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בחנתי 2 אפשרויות נא חוות דעתכם על המדפסות הבאות מחיר מול תועלת איזה ראשי צבע הם הזולים יותר בין המדפסות Brother DCP115C HP DeskJet 2180 אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע תודה על עזרתכם

11. זה לא בדיוק המלצה לספק אז פרסמתי את זה פה קניתי Abit Fatalt1y לא SLI AMD 3200 הזמנתי ספק שהמליצו לי עליו הנה הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=8239 עכשיו קראתי פה בפורומים שיש 24 פינים וגירסאות ATX שאין לי שום מושג בזה לא יודע איזה ספק זה לא יודע חיבורים לא שום דבר!!! ההזמנה עדיין לא יצה כך שאפשר לשנות,(האמת שהספק הזה לא מי יודע מה נראה לי אבל המחיר שלו עוד סביר לעומת האחרים (אמור להפעיל 7800GT)) אודה על כל עזרה ויעוץ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by singera,

יש לי מגירה להרד דיסק ורציתי לדעת איזה בקר IDE תומך ב HOT SWAP יש לי כרגע לוח ASUS CUV4X וכנראה אני יחליף את הלוח בקרוב. האם כל לוח אם עם בקר IDE RAID תומך בHOT SWAP הודה אם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הרי חמישה אנשים פה הזמינו אותו ולמרות החיוך שעולה על פני כולנו כשאנחנו שומעים את הצירוף Ti500 והרקולס וההרגשה הנעימה בבטן, של הבטחון, כולנו יודעים שהוא יגיע רק עוד חתיכת זמן שלא התחייבו לכם עליה וקניתם אותו במחיר הכי יקר שיכול להיות לו (הדולר בשיא, והמחיר בשיא, וכשהכרטיס יבוא המחיר בעולם כבר לא יהיה בשיא) אז במקום לחכות שבועיים תחכו חודש או חודש וחצי ותקחו באותו כסף את הג'יפורס 4 TI200 או שאל תחכו בכלל, אם דחוף לכם הTI500 וקחו אחד שיש בארץ (אני חושב שיש של ELSA והם לא רעים בכלל!) וזהו, עכשיו תגיבו.

• 64 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. שיהיה זול יחסית ושה הסאונד שלהם יהיה טוב+ יש הצעות.......? עזבו את התקציב (כמה שיעלה פחות יותר טוב..)

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. Started by the_admor,

אני מתלבט בקניית כרטיס מסך בין : ATI Radeon 7000 32 MB DDR + T.V OUT או GeForce2 MX 400 64MB SDRAM + T.V OUT מבחינת המחיר שניהם כמעט אותו דבר ל GeForce יש יותר זכרון אבל ל ATI יש זכרון DDR (וחוץ מזה המחשב שלי לא כל כך חזק שהוא יכול לנצל את ה 64 מגה של ה GeForce) אנא עיזרו ואם אפשר להסביר את הבחירה זה יהיה נחמד. בברכה האדמו"ר ???

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by JUVE,

אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD 1800 רוצה המלצה איזה לוח אם לקנות 1. GIGABYTE GA-7VTXE PLUS 2. GIGABYTE 7VTXH תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  17. אני מחפש במחיר סביר של בסביבות 200 שקלים משום שראיתי ב 290 שקלים אך עדיף כבר את ה MX... אשמח לקישורים. נ.ב. שיהיה באזור חולון או שיהיה משלוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by -JobNick-,

איזה לוח אם לפי דעתכם יותר טוב מבין 2 הלוחות האלא: לוח עם של GIGABYTE שמבוסס על ה'ציפסט החדש של VIA הלא הוא KT333 והדם שלו GA-7VRX או הלוח אם של MSI המבוסס על אותו צ'יפסט והדם שלו KT3 Ultra-ARU

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חבר שלי קנה מחשב ב PC2GO: (כחלק ממכרז שכביכול הוא "זכה" בו) P4 1.6 . . . . החבר שלי אומר שהמחשב שלו מצויין (למרות שיש לו מאיץ גרפי "מעולה" מובנה על הלוח) עכשיו אני מתווכח איתו די הרבה זמן לגבי המחשב אז אולי תוכלו להסביר לו מדוע ולמה אני לא מביא לו משחקי מחשב? (=למה הם לא יעבדו אצלו?)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום חברים, קודם כל אתחיל בזה שבאמת ביצעתי חיפושים בפורום לגבי הנושא הכ"כ לעוס הזה, אבל באמת באמת לא הצלחתי למצוא המלצות עדכניות רלוונטיות ואשמח לשמוע אם יש למישהו המלצה. לפני הכל, הרמן מילר ארון - בוא נוציא אותו רגע מהמשוואה כי התקציב שלי עומד עד 2000 שקלים, מעבר לזה ניראה לי סכום משוגע להוציא על כיסא (אם ההרמן מילר היה עולה עד 4 מילא.. אבל הסכום שלו בארץ הוא 6 בערך). לגבי כיסאות גיימינג, הבנתי שרובם אם לא כולם זה גימיק ואין טעם לרכוש כזה, למרות שאני חייב לומר שהכיסאות של חברת NOBLE ניראים ממש טוב (עולים סביב ה 1800 שקלים). הדגם הספציפי שחשבתי עליו הוא: HERO האם יש לכם המלצות על חנויות? חשבתי ללכת לוקסמן ולהתחי…

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  21. Started by beni125,

האםמגיע מטען עם הg7

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. טוב, אז הדרישה שלי נשמעת אולי מוזרה, אבל היא מאוד פשוטה- אני מעוניין בעכבר אלחוטי, שישמש אותי בעיקר מהמיטה (מסך המחשב הוא טלוויזית LCD 32" התלויה מול המיטה). היה לי MX revolutions עם חיישן לייזר, שכנראה לא ממש מסתדר עם סדינים (מכרתי אותו השבוע) על השולחן הוא עבד נפלא, אבל על סדינים (בעיקר בהירים) הוא קרטע לגמרי, והשימוש בו מהמיטה היה ממש מלחמה עם הסמן. אני חושב שהבעיה טמונה בחיישן הלייזר שלו, שכן כשאני משתמש ב MX-518 החוטי שלי באמצעות כבל מאריך - במיטה, הוא זז מעולה (החיישן של ה MX 518 הוא אופטי, ולא לייזר). אז לסיכום, הייתי מעוניין בעכבר כמה שיותר דומה ל MX-518, רק שיהיה אלחוטי, ועם חיישן אופטי (לא לייזר). מבחינה פיזית, האלחוטי שהכי דומה ל MX-518 הוא ה G7 עד כמה שיצא לי…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  23. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by DXT,

יש לי סידירום של טושיבה שהוא מאד רועש ויש בעיה במכניזם כשאני מוציא את המגש הוא עושה רעש נורא מעצבן. אז חשבתי לעבור להשתמש בצורב שלי כסידירום, האם זה רעיון טוב? האם זה יגמור את החיים של הצורב יותר מהר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.