עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AlphaAndOmega,

שלום,יש לי את המדפסת המשולבת Samsung SCX-4200,וכרגע היא מחוברת בusb לראוטר ומשותפת ברשת. הבעיה היא שאי אפשר לסרוק בדרך הזאת,לכן רציתי לקנות שרת מדפסות כזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=99360-110-00&Cat2Cat1ID=135&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם זה יאפשר לי לסרוק דרך הרשת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nadav275,

שבת שלום מחפש מקלדת אלחוטית לסלון שתכלול גם כדור עקיבה(במקום עכבר). שתהיה קטנה ואסטטית, ובמחיר סביר. דרישה הגיונית? תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by smalul,

חברי הפורום שלום, ברשותי UPS של ADVICE מדגם PR750. הוא אצלי כשנה וחצי ולאחרונה הוא עשה בעיות. שלחתי אותו לתיקון, ואכן הוא הגיע (היום) תקין לאחר כשבוע (אמרו לי שהבעיה הייתה בסוללה והחליפו לי אותה מהדגם של 7A לדגם של 9A). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה שלי כרגע היא עם כבל התקשורת שלו. לפני כשנה וחצי לא קיבלתי את כבל התקשורת( COMM ל COMM) שאמור להגיע עם ה UPS וזה גם לא היה קריטי כל-כך. כששלחתי אותו לתיקון, ביקשתי לקבל את הכבל המתאים. הכבל שקיבלתי עם ה UPS מתאים מבחינת החיבורים, אבל על האריזה כתוב שזהו כבל מאריך RS232. התקנתי את התוכנה המתאימה מהאתר של ADVICE, אך היא לא הצליחה לזהות את ה UPS באחת מהיציאות הטוריות (1-4). ניסיתי את התוכנה גם ב XP וגם ב 2000, אך ללא הועיל. בנוסף בדק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Yotam.B,

היי, קודם כל - אני מקווה שרשמתי את השאלה במקום הנכון, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה. לא מזמן קניתי PC חדש ומצויין. עד אותו הרגע הייתי עם מחשב Mac (מקבוק פרו ואיימק) והייתי משתמש בשידור לטלווזיה עם הAppleTV המעולה שהיה מעביר אות בצורה מצויינת, מהירה וחלקה. הייתי מעוניין לדעת האם יש סטירמר כזה גם למחשבי PC שיעביר את המסך בצורה אלחוטית למסך ללא חיבור לHDMI? *קניתי את הChromecast למען המטרה הזאת אבל נוכחתי לדעת שהוא לא משרת את הצרכים שלי שכן הוא תלוי בדפדפן Chorme (המצויין!) אבל אינו מעביר את כלל המסך של המחשב אל הטלווזיה. אשמח לקבל המלצה לסטרימר לפי הדרישות הנ"ל. תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by טל,

http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6159 איך העכבר הזה ,אני צריך אותו למשחקים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RonenIL,

אני לא מוצא שום מארז טוב שהוא זול.... ושהוא בתקציב שלי... אני הולך להריץ מע' חדשה של מעבד 920, 2 כוננים קשיחים , 7600GT פחות או יותר ככה שאני צריך ספק טוב שיחזיק את המע' לאורך זמן. בגלל זה ספק טוב עולה בסביבות 400 ש"ח קשה לי למצוא מארז טוב.... הצלחתי להשיג את 3D AURORA של GIGABYTE ב- 600 ש"ח...השאלה אם כדאי לחרוג מהתקציב בשבילו... (אני לא נעול על שום חנות אינטרנט, עדיף זיגזג כי אני סומך עליהם)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pro,

המארז שבכתבה בעמוד הראשי הוא מתאים גם לPC?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SEangel,

האם יש הבדל מהותי בין הג'יניוס 5.1 לייב לבין הסאונד בלאסטר5.1 לייב (קריאייטיב), ואם כן מהו?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by fire,

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים וראיתי בפלונטר את הרמקולים האלו 2x75W PMPO 5W RMS SATELITES 350W PMPO 12.5W RMS SUB VOLUME BASS TRABLE CONTROL HEADPHONES JACK מחיר 566 שקל. כמו שניתן לראות בתמונה זה 5 רמקולים אבל זה נראה לי זול ל-5 רמקולים וגם בתיאור כתוב 2 לווינים וסאב אחד. אז אני רוצה לדעת אם הרמקולים האלו שווים משהו ואם כדי לקנות אותם (גם אם זה רק 3 רמקולים). אם זה חרא של רמקולים תציאו לי משהו חלופי במחיר דומה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by malcolmx9,

אני יודע שצריך להגדיר תקציב לפני שמתחילים בהמלצות, הבעיה היא שאני לא יודע כמה מדפסת טובה אמורה לעלות היום . אני צריך אותה לשימושים מאוד בסיסיים, הדפסת מצגות ומאמרים מהאינטרנט במהלך הלימודים באוניברסיטה בשנתיים הקרובות. מהירות הדפסה לא חשובה, איכות אולי קצת אבל לא מחפש את הטופ. אני משער שצריך גם צבעוני ולא רק שחור. כמה אני צריך מינימום להקציב לנושא?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, יש לי מדפסת Canon הזרקת דיו ורציתי לשאול האם יש כאן מישהו שהתנסה במילוי מחסנית דיו שחורה עם ערכת מילוי שנקנתה בחנות (-קדיחת חור במחסנית המקורית והזרקה של דיו חיצוני). האם זה עובד, האם זה שווה את הכסף ? נאמר לי בחנות מסויימת שאם המחסנית שלי יותר מ6 חדשים בשימוש אז המילוי לא יעשה את העבודה כי "הדיו מתייבש" (-נשמע לי קצת הזוי בהתחשב בזה שאתמול הדפסתי איתה בשחור עוד). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by torrentspy,

אני מחפש להחליף את העכבר שלי במחשב הוא (העכבר) ישן להחליף למשהו יותר טוב וגם שיראה יפה. אני לא צריך עכבר למשחקי מחשב אלא לעבודות במחשב גלישה באינטרנט וכ"ו משהו שיהיה מעוצב יפה ושיהיה נוח. לא איכפת לי מחירים. חשוב לי העיצוב לא משהו משוגע מדי אבל יפה. דרך אגב אני משתמש עם העכבר בצד שמאל כך שאני צריך עכבר לשמאליים או סימטרי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היום קיבלתי את הסט הזה, חינם בעזרת פרוטקציה אבל עזבו את זה אני לא מחפש להתלהב או משהו. רציתי לעביר ביקורת על הסט אז ככה: יתרונות: עיצוב מהמם,המקלדת נוחה במיוחד והכפורים שלה שימושיים ביותר. הטווח של העכבר די גדול נראה לי, בכל אופן הכי הרבה שיכולתי להתרחק בחדר שלי זה 4 מ' ~. את המקלדת לא ניסיתי עדיין בטווח. הגלגלת של העכבר ממש כיפית וקשיחה כזאת. חסרונות: בינתים החיסרון היחיד שמצאתי(אולי בגלל שאני משתמש בה רק שעתיים) הוא שבעכבר יש רק 2 כפתורים בסיסיים ומקלדת,אבל לי זה בסדר כי בתור אחד שהיה לו מקודם את האקספלורר מאוס הגדול ולא ממש התמשתי בכל הכפורים שלו זה לא משנה לי. בכל אופן סט נחמד ביותר אבל יקר במקצת (500 ש"ח). אני יעדכן עוד קצת אח"כ אם יהיה לי מה בכלל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום אשמח להסבר מזה עכבר אופטי ומזה עכבר ליזר. לדוגמא ה MX518 הוא עכבר אופטי, וה G5 הוא עכבר ליזר, מה ההבדלים בין השיטות? בנוסף לכך אני מעונין לקנות את אחד העכברים האלו. הדרישות שלי הם דיוק כי אני עובד בפוטושופ ואני גם משחק הרבה במשחקים. איזה עכבר מביניהם עוה על הדרישות שלי, ומה כדאי באמת, אופטי או ליזר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם! ישנם כמה דברים שאני מחפש לשידרוג סביבת העבודה שלי: הראשון: אני מחפש צורב DVD נייד שצריך רק חיבור USB למחשב. אני לא מבין במהירויות הצריבה השונות כך שאת כל הפרמטרים השונים אני מותן לכם לבחור.. יש לי מיני נייד (ASUS 1000HE ) ואין לו CD ולכן אני צריך CD-RW שיהיה ככונן ראשי שיהיה בשימוש יום יומי. חשובים לי כמה נ'ק. 1) לא יקר מ300 ש'ח (כמובן גמיש) 2) שיהיה רק עם חיבור USB 3) קטן וקל לנשיאה השני : לאחר ואני משתמש באופן קבוע בכל חיבורי הUSB שלי אני צריך מכשיר שיפצל לי את הUSB לכמה וכמה חיבורי USB נוספים. עדיפות ל6 חיבורים. אני ראיתי המון חיבורים שונים ומשונים שעולים גרושים ואני לא יודע אם באמת הם שווים את זה. אני צריך שהמפצל יהיה בעל שימוש יום יומי והכי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by psxr,

נפח ההדפסה שלי לא גדול במיוחד אבל אני מעדיף מדפסת עם דיו זול. חייב חיבור רשת כלשהו (עדיף אלחוטי אבל חיבור חוטי יכול להספיק). מה שראיתי שנכנס לי בתקציב זה אחת מהמדפסות האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874946 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873634 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859789 איזה מהן הכי טובה או שיש משהו עדיף באותו מחיר ?

17. שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ואין יציאת COM ממנה אני מעוניין להשתמש במדפסת הישנה שלי HP 720C, מה אני עושה? האם יש איזה כבל שממיר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Or ei,

ASUS TUV4X-E (VIA 694T) ????

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Gnome,

יש את העכבר הנ"ל אבל הגלגלת לפעמים מעצבנת ולא מורידה את הדף כמו שצריך. מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mr.Man,

שלום לכולם אצל דודים שלי המחשב נמצא מצד שמאל למסך וצמוד לקיר... עכשיו... הבן שלהם רוצה מארז שייפתח מצד ימין ולא שמאל (ואני לא מתכוון לדלת של הכוננים האופטים... אלא לדלת של המארז עצמו).. יש מארזים כאלה בכלל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gal555,

הוא טוב למשחקים? נוח?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 12w23e,

שלום רב, אני מחפש מקלדת + עכבר לשימוש אינטרנטי יומיומי. אני מעוניין להוציא סכום נמוך (בערך 200 ש"ח). יש את הדגמים הבאים: 1. Logitech Wireless Desktop MK250 - עולה 120 ש"ח. 2. Microsoft Wireless Media Desktop 1000 - עולה 150 ש"ח. 3. Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 - עולה 215 ש"ח. 4. Logitech Cordless Desktop S520 - עולה 240 ש"ח. האם יש למישהו המלצה??? האם יש כאן עכבר נוח יותר מכולם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לחבר שלי יש מחשב נייד של compaq, והוא עדכן את ה bios שלו. אחרי שהוא עדכן את הביוס המסך נהיה כמעט שחור בקושי רואים משהו, ועוד משהו: עדכון הביוס הפסיק באמצע למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by swisaman,

טוב,אחי רוצה אוזניות חדשות אז הצעתי להביא לו את הTHERMALTAKE SHOCK ONE שלי(שהוא דיי מתלהב מהם),ואני אתפנק באיזה אוזניות חדשות ^^,למרות שהם נרכשו לפני איזה חודשיים.. יש המלצות לאוזניות גיימינג ומוזיקה עד 350 ש"ח~ ? בעיקר גיימינג,מוזיקה וסרטים הם שימוש דיי צדדי,כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח - אם(בחתימה),ככל הנראה ארכוש בקרוב X-FI XTREME AUDIO. היה לי ניסיון דיי מר עם הסיבריה,שנהרסו כל חודשיים בערך והייתי צריך לשלוח אותם לתיקון לעיתים תכופות,כדאי שהאוזניות שתמליצו לי עליהם יהיו כאלה שלא יתקלקלו פתאום בלי סיבה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים