עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by D-Max,

אהלן חבר'ה שבוע הבא אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להתפנק בציוד מעולה . אבל הבעיה שאני לא כזה מבין גדול בתחום והייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני הקנייה אני אשתמש בכרטיס GTX 295 ובמסך 24 אינץ' . לגבי המקלדות אני מתלבט בין Razer Tarantula \ Microsoft Reclusa חשוב לי שהמקלדת תיהיה בעל אפשרויות מגוונות לא ענקית מידי ולא קטנה מידי שהמקשים יהיו לא רעשנים מידי ושהקלדה תעבור בצורה חלקה שהמקלדת תיהיה נוחה להשים עלייה את הידיים במשך רוב הזמן . לגבי העכברים אני מתלבט בין השלושה : Razer DeathAdder \ Razer Lachesis \ Razer Mamba ממה שאני יודע הMamba עוד לא יצא השאלה שלי מתי הוא אמור לצאת וכמה הוא יעלה בערך ? + - אני מחפש את העכבר שיתן לי את מקסימום הביצועים ואת מקסימום הנוחות…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by demultiplexer,

מי יכול למצוא לי כתובת באינרטנט שיש בה מאגר תמונות סטילס שצולמו עם המצלמות: sony dcr pc110e או עם המסרטה דיגיטלית של jvc

3. Started by sagim194,

חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה אתם אומרים?? ושמעתי שאי אפשר להזיז את הסטיקים(העיגולים למטה באמצע) בצורת עיגול אלה שהם נעים בצורת ריבוע זה מפריע?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

כשאני רוצה להרכיב רכיבים שונים למחשב, אני לא מחבר ישר את כולם נכון? אני קודם כל מחבר רק לוח אם, מעבד, זיכרון, HD, כ. מסך, cd-rom, floppy , PS. לראות אם הכל מתערבב טוב ואז לחבר התקנים נוספים? מה עוד אני צריך לדעת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gggilad13,

קניתי את העכבר של לוג'יטק, הMEDIAPLAY ויש לי איתו בעיה קטנה... כשאני מזיז אותו לכיוון מסויים אז מדי פעם הסימן של העכבר יורד לי משהו כמו רבע מסך למטה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shl122,

שלום פירסמתי את ההודעה הזו כבר אבל עדיין לא קיבלתי תגובה ריאלית... כפי שזכור לכם, או שלא... לדוד שלי יש בעיה במחשב, שהמחשב תמיד נתקע ללא סיבה או הודעה מוקדמת. זהו המפרט שוב: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II MB Elitegroup K7VZA-VIA KT133 Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 התקנתי את הדריברים של ויה 4.35 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000... כל הדריברים מעודכנים גם כן. קיבלתי מספר תשובות אך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. טוב אני לא יודע עם זה קשור לפה אבל בכל זאת, אז ככה: יש לי מארז ג'נרי מסוג e-star עם ספק כח ג'נרי של 350w וקירור גנרי על המעבד (פנטיום 4 2.4 נורטווד) המחשב שלי מלא בכרטיסים (כרטיס מסך, מודם, בקר FireWire, כרטיס קול Audigy Platinum Ex) ונכון להיום יש בו שלושה כונני תקליטורים (כונן DVD, צורב DVD, צורב רגיל), דיסק SATA וכמובן כונן דיסקטים. עכשיו המאוורר של המעבד לא עובד טוב ועל כן הטמפרטורות של המעבד שלי במנוחה מגיעות לאיזור ה 40+ אפילו 50+ כמו כן הספק נראה לי שגם לא מחזיק לי טוב את הדברים שיש לי במחשב ומה שמחובר חיצונית לו כמו התקני USB . חשבתי לקנות: מוצרים ------------------------------------------------------ כמות פריט מחיר 1 x Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - PO…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kobibo,

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU רוצה לקנות אותו מנועה אבל בשום מקום לא מצאתי תמונות איך הוא נראה מבפנים, כמה דיסקים קשיחים ניתן להתקין עליו ? האם הוא נחשב למארז שקטטטט..? איך המאווררים שעליו ? האם הוא נחשב למארז רחב ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מnewegg

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Domovoi,

תקציב עד-200 שקלים חייב מ-KSP

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by y_i_c,

בביוס של הלוח GA-7Vtx-e יש פרמטר שנקרה FDC מישהו יודע מה זה???????????????.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אוקיי ...אחרי 6 שנים הסוס עבודה שלי מתחיל להתעייף ......פעם הימיני עובד פעם לא בא לו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502960 ואני לא יכול לסמוך עליו יותר לצערי כאשר אני חייב זום (כפתור ימיני) בבטפילד 2 השאלה מה לקחת ? את אחיו הבכור (+2 כפתורים בצד) ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30388 או להשקיע יותר ולקחת לייזר אבל עדיין לא ייקר ....? http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=464167# יש לו גם 2 כפתורים צדדיים ? לא ראיתי ... השאלה אם יש הבדל בכלל במשחקים בין לייזר לאופטי ? (ההבדלים בין המשטחים שהלייזר יכול לעבוד עליהם זה ידוע אבל זה לא מעניין....) ? 10X !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום בחדר שלי מותקן מדפסת בדגם סמסונג scx-4729fw, מחוברת למחשב נייח כבל USB, נתב ראוטר אלחוטי נימצא בחדר שלי. ויש לי מחשב נייד HP אני מחובר אינטרנט אלחוטי. ועובד גלישה אינטרנט. אני רוצה להדפיס באלחוטי מהמחשב נייד למדפסת שלי. במחשב נייד HP אני מנסה להתקין תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי סמסונג. בשלב התקנה הוא מחפש באלחוטי ולא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי. אני הגדרתי במדפסת סמסונג WiFi ושם מישתמש וסיסמה . וזה מדפסת אלחוטי מחובר לנתב ראוטר אלחוטי. למה התוכנה דריייבר מדפסת בזמן חיפוש דרייבר אלחוטי לא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי שלי? אגב: נסיתי לקחת מחשב נייד לגשת לחדר שלי להיות קרוב קליטה לנתב ראוטר וליבדוק אם זה קולט בחיפוש דרייבר מדפסת אלחוטי וג…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו יודע אם מארזי ה ARX הנוכחיים יתמכו פיזית בלוחות ה BTX שיבואו בעתיד ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Lord,

אני קונה מחשב חדש...סוף סוף. Athlon XP 1600+ Gigabyte GA7VTX-H Mushkin DDR 2100 Maxtor 40GB 7200RPM (ATA-133 Hercules Prophet Geforce 3 Hercules Gamesurrounod Fortissimo ASUS X50 Plextor 24X1040 Logitech internet keyboard (iTouch Logitech MouseMan Optical (כן, זה עם הלייזר הכחול...כמה שהוא חמוד!!) Tsunami virgo Blue 350W (כן...מהחנות האסורה) Teac floppy ATP-3 CTX PR705F Pine ESS 56.6K תודה רבה ולהתראות!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DoKing,

אני מעוניין ליקנות ספק בעל הנתונים הבאים- שיש לו כבר חיבורים ל-sata מותאם גם ל -sli וגם למעבדים כפוליי ליבה בקיצור ספק עם כל הפונקציות הכי חדישות בעל הספק של 480W ומעלה בתקציב של עד 500 שקל אני צריך המלצה למוצר הכי טוב והכי מישתלם... נ.ב האם כדיי ליקנות ספק יד שניה? איך אני יכול לדעת אם הוא עדיין תקן לחלוטין ושהוא לא עומד להישרף או משהו כזה...?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MichaelZ,

לאחר בדיקה קצת יותר מעמיקה החלטתי לנסות להשיג את הדגם הזה. מן הסתם רציתי קודם לראות כמה היא עולה פה. לא יכול למצוא את המוצר בשום אתר. מישהו מוכר את המצלמה הזאת בארץ? מישהו יכול להפנות אותי לחנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by oren99,

זה נראה לי מחיר מעולה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GD31AAF52 או זה שיש לו ידית מהירות נפרדת http://ksp.co.il/?uin=16156&buy= או שזה שקצת יותר יקר: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=17032&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap למטרת טיסה בסימולטור X של ווינדוס יש למישהו המלצה מנסיון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SSD,

היי , כשאני גולל עם הגלגלת העליונה במצב גלילה חופשית /חלק , ואני מפסיק לגלול , על המסך מופיעות מספר תזוזות קטנות של המסך הנגלל . הגילול לא נעצר מיד , אלא יש דיליי קטן . עד כמה שזה נשמע מינורי זה מציק לי בעין נורא. זה קורה רק בגלילה במצב חופשי /חלק . תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. זה הדגם בדיוק ‏Microsoft‎ - ‏Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 (Retail) קניתי ב KSP לפי מה שאני יודע אין על ה Dongle אחריות... השאלה שלי איפה אפשר לקנות רק את ה nano transmiter הזה. זה לא סיפור שעולה הרבה כסף אבל מחיפוש שלי בגוגל לא מצאתי דברים דומים מאחר וזה לא בלוטוס אלא טכנולוגיה של מיקרוסופט שעובדת ב 2.4 ghz help help help תודה רבה ליאור. נ.ב תזהרו לא לשבור את שלכם זה עדין רצח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itayze,

רציתי לבדוק את הכרטיס המסך שלי לפני שאני יחליף אותו לאחד טוב יותר בקרוב ( gf2 mx 400 ל gf4 ti 4400) אז הורדתי את התוכנה ועשיתי בדיקה וקיבלתי 4721 האם זוהי תוצאה טובה ואני יוכל לשחק במשחקים ברצולוציה גבוהה ושהמשחק לא יתחיל להיעצר ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש מערכת שמע 2.1 למחשב, אבל צריך שתהייה בה כניסה לאוזניות מקצועיות גדולות(מדובר על Sennheiser HD 212 pro למי שמכיר), ולא קטנות כמו של אייפוד או נגן mp3. מה שאני לא יודע זה האם יש בכלל דגם של 2.1 כזה - ממה שראיתי באייבורי לא בכל הדגמים יש בכלל כניסה לאוזניות, ובאלה שיש מדובר על אוזניות קטנות. אני כותב את הת'רד הזה כאן ולא בפורום אודיו וקולנוע ביתי כיוון שמדובר במערכת שמע למחשב ולא על אוזניות. האם זה אומר שאני חייב לרכוש מערכת 5.1? האם יש דגם מומלץ(2.1 או 5.1)? אני מעדיף 2.1 כי כרגע יש לי 5.1 ונמאס לי מכל החוטים שמפוזרים ליד המחשב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. זולה בסיביות ה300+ ש"ח, למטרות הדפסת מסמכים, וסריקה בסיסית... בעלי ראשי דיו זולים... עדיפות לזמינות מיידית באזור חיפה.

דיונים חדשים בפורומים