עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Or ei,

ASUS TUV4X-E (VIA 694T) ????

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by si,

אני מתלבט בין המדפסות brotehr dcp115c ו- hp c3183 או מדפסת משולבת אחרת במחיר הנ"ל. http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=401066 http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=425221 איזו מדפסת יותר חסכונית בדיו ויותר משתלמת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ori-silver,

אני מחפש עכבר בחיבור חוטי למשחקים, חשוב לי שהוא יהיה קל מאוד ונוח,יש לי עבר אלחוטי ובגלל שהוא די כבד יש לי כאבים בפרקים ביד ימיו,מה יהיה הכי טוב בשבילי?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Wingedbull,

בעיקרון אני אקנה בבאג, ונכנסתי לאתר ויש שם כל מיני פדים של RAZER. העכבר שעומד לרשותי הוא MX1100 , ואשמח שתתאימו לי פד מתאים. לאוו דווקא למשחקים, אלא לנוחות ומהירות העכבר. התקציב כמו המחירים הנ"ל. הנה המבחר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=604&t=9

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3698 איך הוא לעומת העכבר שיש לי עכשיו? (העכבר המעפן שבא עם ערכת ה cordless desktop ex110 קישור: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/154&cl=us,en ) ואיך הוא לעומת עכברים אחרים בשוק? (לא מתכוון לעכברי הגיימרים המטורפים.. היותר פשוטים) אם יש לכם המלצות אחרות לעכברים טובים עד 100 ש"ח אני אשמח לשמוע.. (אלחוטי, וכדאי עם יותר מ-3 כפתורים)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המרחק המקסימלי יהיה 2-3 מטר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by m_g,

אני רוצה להזמין עכבר Razer Deathadder 2013 ראיתי שבארץ המחיר באזור ה320 שקל באיביי ראיתי שיש מישהו מהונג קונג שמוכר באזור ה200 כולל משלוח כדאי להזמין ולחסוך שליש מחיר או שיש זיופים ועדיף לשלם יותר ולקנות בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יצרנית הציוד ההיקפי הגיעה לתערוכת PAX East בגדול עם מסך מפלצתי שהורכב מ-160 מקלדות מכאניות עם הארה צבעונית התחרות בעולם החומרה, על כל אפיקיה וסוגיה, קשה כיום יותר מאי פעם בעבר – כמעט כל מוצר שמגיע לשוק זוכה למקבילים תואמים שבדרך כלל גם יהיו זולים או גדולים יותר, ונראה כי מקומו של השיווק בשרשרת הופך למשמעותי יותר ויותר. את הנקודה הזאת מבהירה כעת חברת Logitech, אשר יצרה מיצג מרשים מאוד במסגרת תערוכת PAX East בבוסטון – עם 160 מקלדות G810 Orion Spectrum מכאניות, אשר מסוגלות להציג צבע אינדיווידואלי שונה לכל לחצן ולחצן, שהרכיבו יחד אמצעי תצוגה מקורי וגדול מימדים. הזדמן לנו לראות בעבר שימוש במקלדות בעלי הארה אחורית צבעונית "חכמה" בכדי ליצור אנימציות פש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by leon2810,

שלום, פחות משנה לי אם הוא חוטי או לא ..העיקר שיהיה נוח. מתאים ליידים קטנות. במחיר עד 100 שח..גג 150 רק אם הוא ממש פצצה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by andrei21,

מבקש המלצה לעכבר גיימינג טוב רצוי אלחוטי , או לגיימינג מומלץ רק חוטי? לא גיימר מקצועי תקציב לא מוגבל יחס עלות תועלת חשוב

11. Started by smalul,

חברי הפורום שלום, ברשותי UPS של ADVICE מדגם PR750. הוא אצלי כשנה וחצי ולאחרונה הוא עשה בעיות. שלחתי אותו לתיקון, ואכן הוא הגיע (היום) תקין לאחר כשבוע (אמרו לי שהבעיה הייתה בסוללה והחליפו לי אותה מהדגם של 7A לדגם של 9A). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה שלי כרגע היא עם כבל התקשורת שלו. לפני כשנה וחצי לא קיבלתי את כבל התקשורת( COMM ל COMM) שאמור להגיע עם ה UPS וזה גם לא היה קריטי כל-כך. כששלחתי אותו לתיקון, ביקשתי לקבל את הכבל המתאים. הכבל שקיבלתי עם ה UPS מתאים מבחינת החיבורים, אבל על האריזה כתוב שזהו כבל מאריך RS232. התקנתי את התוכנה המתאימה מהאתר של ADVICE, אך היא לא הצליחה לזהות את ה UPS באחת מהיציאות הטוריות (1-4). ניסיתי את התוכנה גם ב XP וגם ב 2000, אך ללא הועיל. בנוסף בדק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כמו ראיתם אני מנסה להרכיב מחשב טוב שיהיה כמה שיותר שקט.. עכשיו מצאתי בפנדה משהו דיי מוזר Akasa Paxmate Noise Reduction זה אמור להיות ספוג איטום מבודד לרעש בשביל המארז.. יש לי 2 שאלות בקשר למוצר הזה: 1. זה עובד בכלל?? ??? 2. האם זה מפריע לקירור (מונע איוורר במארז?) והאם זה שווה את המחיר??? תודה על העזרה..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום, אני שחקן Counter-Strike, וברשותי העכבר Logitech MX 518 - שאלתי היא, האם כדאי לקנות פד, האם זה יותר טוב לעכבר, לחיישן האופטי שלו? ככה הוא לגמרי בסדר, לא קופץ, עכבר טוב מאד > יש לי שולחן מעץ, אם זה חשוב... כמה והאם כדאי להשקיע בפד לעכבר בשביל גיימינג? תודה רבה לעונים!

14. Started by or,

מישהוא יודע איזה חנויות מוכרות לוחות אם של אביט (חוצ מ-exlmarket)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MND,

I have AMD 1.4Ghz mother GA-7DXR ram DDR256. My problem in that that sometimes it at me hangs. Usually it occurs in the morning, on the first start computer when is loaded windows he hangs like 4 times or most Then all the day works normally but sometimes hangs in game Diablo 2 (other games not tested ) I don't Play other games. I have window XP Professional Final Version. I have changed windows but this has not helped :'( :'( :'( Temperature of the processor 67 celsius in windows. ??? After I have changed windows my game Diablo 2 no more hangs and windows no so frequently hangs I think my computer is crasy ;D If someone can tell me what to do ? or tell me with what (pr…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי בבית מחשב עם ספק של 480W של טרמלטק והוא פועל אצלי 24/7 כמה חשמל הוא "מבזבז" עד שאני מקבל את הטופס תשלום? 200 שקל?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום וברכה, יש לי ספק איכותי (Enermax 380W) ואני רוצה להחליף את המארז (Antec) שיש לי (שובר). מה דעתכם על המארז הזה : http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm#logoInfo עולה 445 ש"ח בפנדה. יפיוף אמיתי...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המחשב כרגע מחובר לרסיבר ולכן כל פעם שאני רוצה סאונד במחשב אני צריך להעביר ברסיבר למחשב ואז זה בעצם מנטרל לי את הטלויזיה.. רציתי לדעת אם יש איזה מפצל שאפשר לחבר למחשב כדי שאני יוכל להוציא מהמחשב חיבור גם לרסיבר וגם לזוג רמקולים קטנים ליד המחשב ..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 12312,

קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי מזל טוב לי.. אני מחפש אוזניות טובות למשחקים בעיקר וגם למוזיקה וסרטים וכל השאר שיהיה מיקרופון שיהיה טוב למשחקים כמו קונטר סטרייק שיהיו נוחות כי האוזניות שלי מוחצות לי תאוזניות והם ממש לא נוחות שיהיה עוצמה גבוהה כאילו שאני יוכל להגביל הרבה ולשמוע ממש כמו מרמקול אני חשבתי על אלה: SteelSerios SteelSound 4H http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17496&catid= התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח מקסימום! ותודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shazbak,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות BLUETOOTH ע"מ לצפות בסרטים במחשב (השימוש היחיד, לא ריצות, לא פלאפון וכו'...). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by meo,

שלום, יש לי בעיה קצת מוזרה - כל פעם שאני מנסה להדפיס, התוכנה שממנה אני מנסה (וורד לדוגמה), מתרסקת. זה קורה גם עם תוכנת התחזוקה של המדפסת - כשאני עושה פעולות תחזוקה הכל בסדר אבל אם אני מנסה להדפיס דף ניסיון (כמו אחרי ההתקנה), גם תוכנת התחזוקה מרסקת. כמובן שהסרתי והתקנתי מחדש ולא עזר. אנ יעובד עם windows 7 והורדתי את הדרייברים מהאתר של לקסמרק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by roiv11,

מה אתםםם הייתם עושים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ברשותי עכבר של ארגן 520 רגליות הטפלון שלו מואד קטנות ולא איכותיות זה לא ממש נורא אבל ..אם יש אפשרות לקנות מדבקות או פיתרון אחר ? אני זוכר שבעכברים הישנים חיברתי זכוכיות ששברתי מגולות זה היה טס!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by LRa,

שלום, אתם יודעים איפה אני יכול למצוא זרוע כמו זאת שבתמונה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Offset,

שלום, לאחרונה התקלקלו לי האוזניות שלי. השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה(פאוור מטאל בעיקר) ושיחות בסקייפ בעיקר. פה ושם קצת גיימינג לא רציני מאוד. אשמח המלצה על אוזניות שמתאימות לשימושים שלי בסביבות 100-300 שקלים, העדפה לKSP כי זה ליד הבית שלי אבל לא לחוץ מידי לקנות שם. נ"ב - אם אפשר גם שיהיה מיקרופון מובנה(אבל לא חובה אם זה בא על חשבון איכות באותו מחיר כי יש לי גם ככה מצלמה עם מיק מובנה). יום טוב, עודד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.