עבור לתוכן

** אני שפן הניסיונות שלכם (חלק 2)

Featured Replies

פורסם

מה אני אגיד לכם, היום הרגשתי שאני באמריקה...

הטכנאי של HOT הגיע בזמן ואף התריע טלפונית 20 דקות לפני כן. כל הציוד שהוא הביא חדש מהקופסא - ממיר מקליט + מודם HOTBOX.

כל ההתקנה של הקופסאות לקחה 20 דקות + 10 דקות עדכוני תוכנה לממיר ולמודם + 5 דקות של הפעלת כל השירותים מול המוקד של HOT.

החייגן בנתב הוגדר כ-DYNAMIC IP וההתחברות שלו לאינטרנט היתה מיידית. בשורה התחתונה -- אחרי פחות מחצי שעה הכל עבד.

נשארו שני נושאים פתוחים:

* ניוד המספר מבזק ל-HOT יתבצע רק ביום א'.

* המהירות שאני מקבל כרגע אינה מגיעה ל-100M/2M אלא רק ל-70M/1.5M - נפתחה קריאת שירות ויתואם מועד הגעת טכנאי ביום א'

בכל מקרה, גם למהירות 70M קשה להתרגל - הקבצים פשוט יורדים במהירות מסחררת. כך לדוגמא, קובץ של 2.2GB ירד בפחות מ-4 דקות וקובץ של 5.4GB בקצת יותר מ-10 דקות.

אם רק ה-UPLOAD היה קצת יותר בשרני זה היה פשוט מושלם.

פורסם

בתור בחור יסודי ציפיתי ממך ליותר... איפה חוות דעת על גלישה לארץ, גלישה לחו"ל, בדיקת מהירות, בדיקות פינגים? :)

פורסם

קודם הוא צריך לפתור את הבעיה שהוא מקבל "רק" 70 על 1.5.

פורסם

איזה כיף לשמוע, אני מחכה בקוצר סבלנות ליום שני שיגיע הטכנאי ויתקין לי גם כן HOTBOX עם 100 מגה, אשמח אם תוכל לשאול אם הטכנאי מהם הDB הנכונים שאיתם המודם צריך לעבוד, ככה נוכל להשוות ולדעת מתי מהירות יכולה להיות לא יציבה בגלל שהאות שהמודם מקבל חזק או חלש מידי.

נ.ב אשמח אם תוכל לשאול את הטכנאי גם כן לדעתו לגבי הגבלת הנפח ל50 ג'יגה בחודש, אם הוא יודע עובדתית\שמע משהוא בחברה לגבי נוהל זה.

פורסם

Cheif, שילמת על ההתקנה או שהצלחת לקבל חינם?

פורסם
  • מחבר

תנו קצת זמן להתרגל - הורדתי היום בצוהריים קובץ התקנה של 50M. בחיבור ה-5M שהיה לי עד הבוקר, זה היה לוקח סביב דקה וחצי והייתי רגיל לראות את מד ההתקדמות של ההורדה ב-WINDOWS זז בקצב הזה. בחיבור החדש זה לקח פחות מ-10 שניות ולרגע לא הבנתי מה קורה - מד ההתקדמות הירוק טס לו משמאל מימין וההודעה "DOWNLOAD COMPLETE" הופיעה על המסך. לכמה שניות הייתי די המום והייתי בטוח שיש כאן איזשהו באג.

בפורום המקביל בקשו ממני לעשות בדיקה של TORRENT כלשהו. ביום שישי בערב - שיא הלחץ על האינטרנט, במיוחד כשמזג האוויר גורם לכולם להשאר בבית, אני מקבל 40M... כל ה-4.3G כבר הספיקו לרדת וזה לקח קצת פחות מ-20 דקות...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אצלי הטכנאי מגיע ביום שלישי לשדרג אותי עם HOTBOX

מה שכן, עדיין לא סגור על ספק (לא הולך על HOTNET בתור ברירת מחדל... 100 מגה אפשר להשיג גם ב30 מספקיות אחרות ולא ב20)

פורסם
  • מחבר

לבקשת קהל חסרי האמונה - מצ"ב תמונת מסך של בדיקת המהירות מול שרתי ה-UFI של HOT שבוצעה לפני 10 דקות - יום שישי 17/2/2012 בשעה 21:29. הספקית היא HOTNET.

פורסם

מה שמעניין זה המהירות לחול... לא לארץ

פורסם

בלי דלתא נורמלית בארץ, חו"ל לא רלוונטי.

תתחדש ותהנה צ'יף. אולי בעוד שבוע בזק ישתגעו ואוטומאטית יגדירו את כל משתמשי ה VDSL כ Rate Adaptive (ךםך).

פורסם

נראה קצת מאכזב, לא? המודם מחובר אצלך ישירות למחשב או דרך ראוטר?

24ms בתוך הארץ זה ממש גבוה, ואני לא מבין למה הmax speed שכתוב בבדיקה הוא לא 100MB הורדה ו2MB העלאה

האמת שאתה גורם לי לחשוב עכשיו פעמיים לפני שאני עובר להוטנט..

חוץ מזה שאין לי מושג למה, אבל אני בכלל לא מצליח להעלות את העמוד של הבדיקת מהירות-

speed.hot.net.il/speed1.html

פורסם
  • מחבר

את המהירות לחו"ל אפשר לראות על ידי צילום המסך של הטורנט כמה הודעות קודם והתמונה המצורפת כאן אחרי אופטימיזציה של כמות החיבורים. הקצב הממוצע הוא סביב 50Mb עם פיקים של סביב 60Mb. אם זה מאכזב ליום שישי בערב, אז אני לא יודע למה אתה מצפה.

פורסם

העמוד הזה זמין רק כשמתחברים ללא חייגן, הוא עד היום שימש רק לבדיקת תשתית. כשאני בודק בו יש מלא בעיות כי יש לי בעיה בתשתית עכשיו...

גם אני עברתי ל 100M, אצלי זה היה שדרוג ולכן הטכנאי יגיע רק ביום ראשון הבא (משתמשים חדשים קודמים למשדרגים). היה להם אפשרות להביא מישהו בשלישי הזה אבל אין אף אחד בבית :-\

נראה אם אחרי שיביאו ציוד חדש הבעיה של התשתית תסתדר.

אין מה לדאוג ממעבר להוט, גם אם יש בעיות עכשיו של תשתית הם בדרך כלל מסדרים את זה דיי מהר. הוט נט גם יגדילו את רוחב הפס שלהם בהתאם, הם לא מפגרים. הרעיון של המהלך הזה הוא לשלוט בשוק לא לאבד חצי מהגולשים אחרי שבוע.

נ.ב.

הבדיקה הכי טובה זה להיכנס למשחקים ולראות את הפינגים, בסופו של דבר אף אחד לא ימות כי יש לו רק 50M :screwy:

פורסם

חבל שהם לא יכולים עדיין לספק מהירות העלאה גבוה יותר.

אגב, עם ניתוק וחיבור מחדש של המודם ה IP משתנה בחיבור DYNAMIC IP לא?

פורסם

חבל שהם לא יכולים עדיין לספק מהירות העלאה גבוה יותר.

הם יכולים, אין להם שום אינטרס לעשות את זה

מהירות העלאה גדולה זה נתח השוק של השוק ה"עסקי"

אם לשוק הרגיל יזלגו חבילות עם UP גבוהה עסקים יתחילו להשתמש בחיבורים הרגילים

על הקווים העסקיים עם הUP הגבוהה החברות עושות המון כסף, הם גם נלחמים על הכסף, אין להם כוונה לירות לעצמם ברגל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים