אינטרנט של הדברים - IoT
העולם שלנו הולך ונהיה חכם. פה המקום לדבר על "אינטרנט של הדברים" - מוצרים חכמים, בית חכם, כיסא שמחובר לאינטרנט ושולחן שאומר לכם בוקר טוב
147 דיונים בפורום זה
-
ברוכים הבאים לפורום הדפסה בתלת מימד! כמו בכל פורום, גם כאן צריך לשמור על החוקים על מנת להמנע מאי-נעימויות. את החוקים ניתן לקרוא ע"י לחיצה כאן. המשך גלישה נעימה!
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ברוכים הבאים לפורום הדפסה בתלת מימד. נושא זה הופך לפופולרי יותר ויותר עם השנים, וכן בקרוב יכנס בצורה אגרסיבית יותר לשוק הביתי. דיון זה נועד לאגד את כל החדשות הקשורות בתחום, וכן נשאר פתוח ע"מ שתוסיפו לינקים לחדשות, מאמרים ועדכונים שאתם מצאתם. האסברו תמכור לכם מדפסות תלת מימד מדפסות תלת מימד מבצעות את הפשע המושלם הדפסה תלת מימדית – כעת גם עם מתכת פריצת דרך? סוללה מודפסת בעובי של פחות ממילימטר נאסא תממן פיתוח מדפסות תלת מימד של מזון סכנה טכנולוגית? הכירו את האקדח המודפס הראשון מדפסת תלת מימד ליצירת רקמות מלאכותיות מבית אוקספורד הכירו את ה-Digitizer 3D: סורק תלת המימד הביתי שלכם הדפסת תלת מימד - בדרך למלחמת שיבוטים? הכירו את העט המהפכני שיוצר בתלת-מימד Filabot: מ…
-
- 0 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מנעול החכם של רב בריח נתקע אחרי כמה החלפות, ואחרי מנעול אחר שניסינו קודם לכן. ה-"איש בית חכם" שמנהל לנו את המערכת המליץ על מנעול Kontrol. יש המלצות בעד/נגד? אנחנו צריכים שיתחבר לזיהוי פנים, ושהסוללה תחזיק מעמד זמן סביר.
-
- 2 תגובות
- 88 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מצלמה סינית שעובדת כבר שנה, יש לה סוללה פנימית ולכן אני שם אותה ב LOW POWER MODE במצב הזה כשמבקשים לצפות מהאפליקציה, היא מתעוררת. זה עבד מצויין עד לפני שבוע שנגמרה לה הסוללה (היא החזיקה 4 חודשים) והטענתי אותה ועכשיו היא עובדת פעם אחת ואז אי אפשר להתחבר שוב. עוד נתונים במצב רגיל לא של חסכון בחשמל היא עובדת רגיל אם אני מכבה ומדליק אותה היא עובדת בפעם הראשונה כל עוד התחברתי לפני שנכנסה ל LOW POWER בראוטר רואים שהיא חיה כל הזמן, ויותר מזה, אם אני עושה לראוטר ריסט היא מתעוררת! שוב, לפעם אחת דרכים למציאת הבעיה?... תודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.home-assistant.io/ אני משתמש באפליקציה הזאת (על סינולוג'י NAS) כדי לכנס את כל המכשירים (שאני יכול) במקום אחד מבחינת ניטור ושליטה. אבל נראה לי שהאינטגרציה שלו פחות טובה משהייתי רוצה, או שאני פשוט לא מבין איך להשתמש בה. יש דברים שנעלמים או משוכפלים מספר פעמים בלי שאני אשנה דבר. יש פרמטרים חסרים, ויש גם מקרים שבהם למשל מכשירים שיש לי שניים מהם (מאוורר תקרה חכם) - ניתן לשלוט באחד אבל לא בשני. מישהו מבין בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 233 צפיות
- 1 follower
-
-
אירוע ה-Unpacked הבא של החברה, שצפוי לכלול את דור דגמי ה-Flip וה-Fold הבא וגם את ה-Galaxy Ring המסקרן, יתקיים בפריז - זמן קצר לפני שתחל שם אולימפיאדת 2024לכתבה
-
- 0 תגובות
- 325 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת TCL הציגה טלוויזיית MicroLED יחידה במינה בדוכן שלה ב-CES 2024, אך סביר להניח שלא תוכלו להרשות אותה לעצמכם - או אפילו להכניס אותה לתוך הבית שלכםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה שמציעה פלטפורמה לביצוע סקרי שוק לפני השקה מצאה שיטה אפקטיבית לגרוף את תשומת הלב של מבקרי התערוכהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 328 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה אנשים עתידים לעמוד בתור בכדי להיפרד מ-3,500 דולר בתמורה למוצר המסקרן החדש מקופרטינו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 279 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הפרימיום של משקפי המציאות המדומה עשוי להיות קרוב אל סוף מחזור חייו, למרות שהושק לפני פחות משנה - וגם הדור הבא המתוכנן כבר נגנז, לכאורהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
משקפי המציאות הרבודה מבית החברה השווה כמעט 3 טריליון דולר לא דומים לשום מוצר AR אחר - לא ביכולות ולא במחיר שלהםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
- 2 followers
-
-
פרק המתנה ארוך מאוד מגיע לסיומו עם הכרזה על הדור החדש של משקפי המציאות המדומה הפופולריים ביותר בקטגוריהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 267 צפיות
- 1 follower
-
-
לצד ה-Xiaomi 13 Ultra המבטיח קיבלנו גם דורות חדשים לטאבלטים של היצרנית הסינית הגדולה, גלגול חדש ל-Xiaomi Band - וגם רמקול וטלוויזיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה בשם Displace מתכננת להציג לעולם את הטלוויזיה הראשונה שאינה זקוקים לחוטים כלל בכדי לפעול - במה שיוכל להפוך לאופנה החדשה אצל כל היצרניות בתחום במוקדם או במאוחרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את הצ'אטבוט החדש של OpenAI !!! הדבר המטורף הזה פשוט עושה כל מה שמבקשים ממנו החל מכתיבת קוד לתוכנה או אתר עד כתיבת שירים וסיפורים ואפילו כל מיני עצות לחיים !!! איך זה עובד ??? נכנסים לקישור הזה נרשמים למערכת ומתחילים ליהנות מכל מה שיש לצ'אטבוט להציע ! לדוגמא ביקשתי ממנו לכתוב שיר על פורום HWZONE תראו מה יצא... באנגלית... בעברית... והנה מה שקרה כשביקשתי סיפור על פורום HWZONE... (הסיפור בתרגום גוגל יצא קצת משובש אבל באנגלית זה הזוי !!! מה שהכי מדהים בדבר הזה שאתה יכול לבקש ממנו לכתוב קוד או סקריפט לתוכנה אתר או אפליקצייה והוא פשוט כותב לך בנוסף תוכל להתייעץ איתו על מה לעשות במקרה ו... (כל מה שעולה על דעתכם) או אי…
-
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות שעון חכם Galaxy Watch 5 Pro, כשההתלבטות שלי היא האם לקנות את גירסת ה eSim. כרגע לא בטוח שאשתמש בשירות ה eSim, לכן השאלה אם בדגם כזה, אפשר גם להפעיל קישוריות לקו דרך הבלוטוס? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כבר כמה ימים המחשב שלי מתקשה להקרין סרטים/סדרות לטלוויזיה . כול כמה שניות הוא מנסה לטעון את הסרט .... צפיה של חצי שעה יכולה להמשך בקלות איזה 40 דקות .....
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, עם מוני החשמל שמשדרים ישירות לחברת חשמל ומוני מים לקריאה מרחוק (אצלי מותקן סונטה של ארד) - האם יש התממשקות שתיתן לי לקרוא ולעקוב מהטלפון (לדוגמא) אחר הקריאות? תודה! שמוליק.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
מסך גדול יותר ומדידה אוטומטית ריווי חמצן בדם מצדיקים תוספת של 30 אחוזים במחיר לעומת ה-Mi Smart Band 6?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת הענק מקוריאה ושותפותיה בשוק המקומי יעשירו את ההיצע עם ארבע סדרות מעודכנות בטכנולוגיה הנחשקתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
- 1 follower
-
-
חותמים את התערוכה הגדולה עם לקט אחרון של מוצרים ומכשירים מדליקיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
חותמים את התערוכה הגדולה עם לקט אחרון של מוצרים ומכשירים מדליקיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
- 1 follower
-
-
אנחנו ממשיכים לרכז את כל המוצרים המסקרנים מתערוכת הטכנולוגיה הגדולה בווגאס במקום אחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-
-
בואו להתרשם מלקט מוצרים חדשניים, מוזרים וייחודיים מתערוכת הטכנולוגיה הענקית שפתחה את השנהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
- 2 followers
-
-
חברת Nothing של קארל פיי נכנסת אל הביצה המקומית - עם דגם אוזניות שעולה רק מעט יותר מהתמחור המקביל שלו עבור ארצות אירופה, ופחות מהתמחור שלו בבריטניהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-