עבור לתוכן

הוט מציגה: הגבלת נפח ההורדה והעלאה

Featured Replies

פורסם

כל פעם מצליחים להפתיע אותנו מחדש.

והיום, פשוט למחוא להם כפיים.

שימו לב לסעיף החדש בתקנון של הוט:

לקוחות אשר מצטרפים למבצע או משדרגים החל מיום 01.12.11 - מגבלת נפח: נפח חודשי

מקסימאלי להעלאת והורדת נתונים ברשת האינטרנט : GB .50

מקור

בתקנון מתחת למבצעי האינטרנט

כתבה בעיתון The Marker

http://it.themarker.com/tmit/article/17769

מה דעתכם?

• תגובות 39
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אם אני עובר את המגבלה, אני פשוט מפסיק לקבל אינטרנט?

פורסם

אני אצל בזק בינ"ל. אומנם היא ספקית, אך גם אצלה יש הגבלה של 65GB ומעולם לא הרגשתי שהם ממשים\אוכפים אותו (ואני מאוד מקווה שזה ימשיך כך).

פורסם

אני על חצי טרה בחודש... מקווה שלא יהיו בעיות ::) .

פורסם

אולי זה לפרוטוקול כדי שכשיצטרכו יאכפו את הסעיף הזה.

פורסם

זה נטו כסתח לא מעבר.

כל הספקיות יש להם סעיף כזה בחוזה אך נדיר שמישהי מהם השתמשה בחוזה הנל.

פורסם

אני על חצי טרה בחודש... מקווה שלא יהיו בעיות ::) .

מה נפח ההארדיסקים שלך? זה נשמע לא מציאותי..

איך יש לך זמן לצפות / לשחק בהכל?

פורסם

כשיש לך רשת של כמה מחשבים ויותר ממשתמש כבד אחד, אתה בכיף יכול להוריד מעבר ל100GB בחודש כמו כלום!

אישית, שמתי לב שאחרי ניתוק/התחברות מחדש בראוטר, הקצב ההורדה עולה דראסטית באתרי הורדות למיניהם(ראפידשייר וכדו')

אחרי זמן חיבור מסויים, הקצב יורד מ1.2MB לשניה לכמה KB מסכנים - דבר שמחשיד בצורה מרגיזה את ההגבלה של הספקית.

לדעתי גם היום כל הספקיות מגבילות את התעבורה פר משתמש/מנוי, ע"י הורדת קצב התעבורה אחרי X זמו. הן לא מנתקות אף אחד ולא מחייבות באקסטרה על החריגה כדי שלא תיהיה נטישת משתמשים לספקית אחרת.

אגב, נראה לי שזה אחת הסיבות שבתמיכה הטכנית של כל ספקית הם אומרים לעשות כיבוי והדלקה למחשב והראוטר ::)

פורסם
  • מחבר

מה הרעיון בלשדרג את כל התשתיות בארץ, לפרוש סיבים לכל חור, לתת פה יכולות הרבה יותר גבוהות, ואז להגביל ל50 ג'יגה?

שחברת החשמל תכנס, ויהיה אינטרנט סימטרי, נגיע בקלות ל100-150 ג'יגה מ2-3 סרטי HD.

רק בחודש האחרון נראה לי שהעלאתי בערך 150 ג'יגה (מחשב פתוח 24/7).

פורסם

כשיש לך רשת של כמה מחשבים ויותר ממשתמש כבד אחד, אתה בכיף יכול להוריד מעבר ל100GB בחודש כמו כלום!

אישית, שמתי לב שאחרי ניתוק/התחברות מחדש בראוטר, הקצב ההורדה עולה דראסטית באתרי הורדות למיניהם(ראפידשייר וכדו')

אחרי זמן חיבור מסויים, הקצב יורד מ1.2MB לשניה לכמה KB מסכנים - דבר שמחשיד בצורה מרגיזה את ההגבלה של הספקית.

לא נתקלתי במה שאתה חווה... אני מטיל ספק רב בתאוריה הזו.

100GB זה באמת כלום.

פורסם

ראיתי שיש את הסעיף הזה עם נפח כזה או אחר אצל כל הספקיות,

אז השבוע סתם לכיף שאלתי נציגה בבזק בינלאומי על הסעיף הזה ואיך אני יכול לבדוק כמה גלשתי מתוך זה.

היא אמרה שנכון להיום זה לא נאכף, אבל אם וכאשר זה יקרה אני יקבל על זה הודעה ואת הכלים לבדוק כמה ניצלתי מהחבילה.

פורסם

אני בכלל גולש עם תשתית בזק וספק 013 אבל סתם רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את נפח הגלישה שאני גולש?

פורסם

ברור שזה סתם כסת"ח שיש לספקים, אך יש סעיף המשך:

הוט רשאית להגביל את הלקוח מגלישה בשירותי האינטרנט או לחייבו בתשלום בגין חריגה מנפח

הגלישה המקסימאלי כתוצאה מחריגה בהעלאה ו/או הורדת נתונים.

לא כתוב איך רשאית להגביל, לא כתוב כמה רשאית לחייב. מי יסכים לחתום על צ'ק פתוח שכזה?

פורסם

לא כתוב איך רשאית להגביל, לא כתוב כמה רשאית לחייב. מי יסכים לחתום על צ'ק פתוח שכזה?

זאת אומרת שצריך להתחיל לדאוג!!!

פורסם

בחוזה אחיד כמו במקרה הזה תהיה עדיפות לניצע ולא למחבר המסמך :)

אבל אני מסכים איתך שזה באמת מוגזם לא לרשום איך לחייב ואולי הכי חשוב - כמה. הם יכולים להחליט שתחוייב ב-100 ש"ח על כל GB שחרגת.

אני לא משפטן גדול (רק בתחילת הלימודים) אבל אני בספק אם זה יעמוד בבית המשפט (כמובן שהמטרה שלנו כשאנחנו מתחברים לאינטרנט היא ממש לא להגיע לביהמ"ש בסוף)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים