פורסם 2011 באוקטובר 2713 שנים שלום לכולםכאשר אני משחק במשחק פתאום נתקע לי המשחקאני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אני לא בטוח תקנו אותי עם אני טועה
פורסם 2011 באוקטובר 2813 שנים תן קצת פרטיםהמשחק נתקע או המחשב ? אפשר לצאת מהמצב ע"י CTRL+ALT+DEL ?משחק מקורי ?יש בעיות עם המחשב במשחקים אחרים ?מותקן דרייבר עדכני לכרטיס המסך?
פורסם 2011 באוקטובר 2813 שנים מחבר כן אפשר לצאת רק דרך CTRL+ALT+DELמשחק מקורי = כןבעיות עם משחקים אחרים = האמת שלאדרייבר חדש מותקן מחשב יחסית חזק ככה אני חשוב ^^ אין לי מושג מה הבעיה
פורסם 2011 באוקטובר 2813 שנים אם אין לך בעיות עם משחקים אחרים אז ההגיון אומר שהבעיה היא במשחק עצמו ולא בחומרה.תנסה התקנה מחדש של המחשקאם יצאו עידכונים אז תתקין אותם.איזה חומרה יש לך (מעבד, כרטיס מסך, ספק) ?
פורסם 2011 באוקטובר 2813 שנים אני עים אותה בעיה כרטיס GigaByte GeForce GTX560Ti 1024MB GDDR5 GV-N560OC-1GI כרטיס מאוד מאוד חלש תוריד הגדרות לLOW פעם אחרונה אני קונה nvidia צריכים פשוט להתבייש בכרטיסים שלהם דפוק אני באותו מחיר הייתי לוקח ת 6950 XFX 2GB על טעויות משלמים ככה זה שמאמינים בחברה על עיוור אבל לא עוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2011 באוקטובר 2813 שנים מחבר מעבדintel core i7-2600K 3.40GHz לוח אםASUS Maxsimus IV Extreme B3דיסקSSD crucial M4 128WD Caviar Green 2000GB WD20EARXSamsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ זיכרון OCZ-x3-2G 1600כרטיס מסך Gigabyte GTX 470 O.CמארזZalman Z-MACHINE GT1000 מסךDell U2311H LCD הגב לגבי הכרטיס מסךהוא כרטיס מסך מעולה ואף מצוין לא הייתה לי שום בעיה איתו בשום משחק או תוכנהואפשר להגיד עכשיו בפה מלא שהבעיה הייתה בדרייבר של כרטיס מסך שכניראה לא היה מעודכן או פגוםואני יוסיף ויגיד לכם שאני משחק על ULTRA וזה פשוט מדהים! 1920x1080
פורסם 2011 באוקטובר 2813 שנים אז אך שלי נתקע אני עים הדרייבר האחרון 285.62 2500K 3.3 לוח Asus P8Z68-V Pro Z68 CHIPSET Socket 1155 wd black 1tb 64mb 4 GB G.Skill 1600mhz GigaByte GeForce GTX560Ti 1024MB GDDR5 GV-N560OC-1GIיש פתרונות אולי לשיפור אני משחק על low ?אני שם על אולטרה זה נתקע ויוצא מהמשחק אחרי כמה שניות !
פורסם 2011 באוקטובר 2813 שנים המשחק נתקע בגלל הדרייבר!!!!!הדריבר 285.62 הוא דרייבר בעייתי!!!!הדרייבר הזה עובד רק עם כרטיסים 580GTX ו 590GTX!!!!!!ככה הם עושים כסף!!!!!!הפתרון....\:הסר את הדרייבר ותתקין את 280.26!!!!אני מבטיחה לך שהמשחק ילך חלק!!!!!!-*הערה*..!שימו לב אני מתעסקת במשחק הזה כבר שלוש ימים, כשעה ביוברגע שהסרתי את הדרייבר ם, ועדיין לא התחלתי אותו!!!אני כל הזמו מתעסקת בלכוון הגדרות!יש לי מחשב I5-2500K + GTX460ברגע שהסרתי את הדרייבר 285.62 וחזרתי לדרייבר הקודם, המשחק רץ חלק!!!!אני משחקת על ULTRA ללא בעיות!אנא הפיצו זאת לכל החברים!
פורסם 2011 באוקטובר 2913 שנים מחבר נ GTX470 הדקייבק האחרון תיקן לי הכל...ככה שמה שאת אומרת מדבר על סוגי כרטיסים שונים בנוגע לשלי על ULTA בלי תקיעות ובלי יציאות
פורסם 2011 באוקטובר 2913 שנים עדיין יוצא אצלי אחרי החלפת הדרייבר ל-(280.26) ועל ULTA כנראה הכרטיס חלש למשחק הזה על פול פילטרים
פורסם 2011 באוקטובר 3013 שנים גם לי היו מלא קריסות, אמרתי תודה אם הצלחתי לסיים סיבוב שלם. זה ככה עוד מהבטא. ניסיתי מלא פתרונות בהתאם לחפירות ברשת על הבעיה, וכלום לא עזר.מסתבר שקריסות יש להמון אנשים, עם כל סוגי הכרטיסים (ati/nvidia). התלונות זורמות לפורומים בלי סוף.הייתי די בטוח שהבעיה אצלי איך שהוא קשורה בכרטיס מסך, עד שנפלתי על הפתרון הבא שמשהו הציע בפורום של EA:FIXWindows 7/Windows Vista* In Windows 7/Vista go to Start menu. Go to Accessories. Locate the command prompt shortcut and hover mouse over it. Right Click on the shortcut then select Run as Administrator.* In the command prompt type this exactly: bcdedit /set increaseuserva 2500. Then hit enter.* Make sure you get a message back confirming the change was made. To verify the entry is there you can type just bcdedit, hit enter, and you should see the entry now listed.* Then close the command prompt. You just told Vista to increase user virtual address (userva) space to 2500MB.* Changes take effect on rebootבנוסף, על הדרך כבר העלתי את נפח ה-pagefiles של המערכת לנפח המומלץ (אני מפצל את הזכרון הוירטואלי ל-4 כוננים פיזים, לכן לא נתתי ל-win7 לנהל לי את ה-pagefile באופן אוטומטי). מה שבטוח, במקרה שלי הבעיה היתה קשורה בזכרון וירטואלי כי כל היום אני משחק ואין קריסות. אולי לפעמים ניתוקים מהסרבר אבל זאת כבר בעיה אחרת (חברים התנתקו ביחד איתי - בעיות תקשורת)
פורסם 2011 באוקטובר 3013 שנים גם לי היו מלא קריסות, אמרתי תודה אם הצלחתי לסיים סיבוב שלם. זה ככה עוד מהבטא. ניסיתי מלא פתרונות בהתאם לחפירות ברשת על הבעיה, וכלום לא עזר.מסתבר שקריסות יש להמון אנשים, עם כל סוגי הכרטיסים (ati/nvidia). התלונות זורמות לפורומים בלי סוף.הייתי די בטוח שהבעיה אצלי איך שהוא קשורה בכרטיס מסך, עד שנפלתי על הפתרון הבא שמשהו הציע בפורום של EA:בנוסף, על הדרך כבר העלתי את נפח ה-pagefiles של המערכת לנפח המומלץ (אני מפצל את הזכרון הוירטואלי ל-4 כוננים פיזים, לכן לא נתתי ל-win7 לנהל לי את ה-pagefile באופן אוטומטי). מה שבטוח, במקרה שלי הבעיה היתה קשורה בזכרון וירטואלי כי כל היום אני משחק ואין קריסות. אולי לפעמים ניתוקים מהסרבר אבל זאת כבר בעיה אחרת (חברים התנתקו ביחד איתי - בעיות תקשורת)רק הבאתי את המשחק וכבר קרס פעמיים אחרי ההתחלה של הרכבת,מנסה את מה שהצעת נראה אם זה יתקן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.