עבור לתוכן

זיהוי מהיר של פאנל IPS בעזרת "כלל אצבע"

Featured Replies

פורסם

אנשים שואלים אותי איך לזהות פאנל IPS בטלוויזיות של LG.

התשובות הנפוצות הן לחפש על המדבקות או להסתכל על צורת הפיקסלים בזכוכית מגדלת או לחפש את הסמל של LG על המדבקה שעל הפאנל דרך החרכים בכיסוי האחורי של הטלוויזיה.

היום, תוך כדי קריאה, נתקלתי בשיטה אחרת, שמבדיקה בבית אשכרה עובדת :lol:

http://72.9.159.100/avs-vb/showpost.php?p=19871191&postcount=1765

פורסם

מעניין. צריך לבדוק עד כמה זה עובד על מסכי מחשב רגילים. :)

פורסם
  • מחבר

לחצתי על ה DELL2209 והוא התנהג כמו ה LG LD460. חבל שנתתי את הסמסונג שלי לאמא :).

אבל על הטלוויזיות שבדקתי זה בטוח עובד. שום דבר לא קורה ל LG, ובסלון על ה PVA רואים מייד את ההבדל.

כשאהיה אצל ההורים אבדוק את הסמסונג של המחשב, ואת ה 42 שלהם שבאה עם MVA.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לבדוק מה קורה עם TN?

פורסם

אני בודאות שה-Philips Brilliance 200P7ES הישן שלי הוא S-IPS, בדקתי, וזה נכון. אני אבדוק עם ה-ASUS משהו של אחי, שאני יודע בודאות שהוא TN...

עדכון: אותו דבר. מצד שני, בדקתי כשהמחשב כבוי על ההודעה של ה"No Signal". כשיתחשק לאחי לשחק במחשב אני אבדוק את זה על תמונה חיה.

פורסם
  • מחבר

אורן, תדליק שנייה את המחשב של האסוס.

זה צריך להיות מחזה מרהיב.

In fact, an increasing amount of Chinese customers comes to the electronics stores to touch the surfaces of TVs to check if they are real IPS panels.

פורסם

יאפ, יום העצמאות שם.

פורסם

בפאנל TN יש התעוותות דמויית גלים בעצת לחיצה על, Samsung SyncMaster 2243bw.

פורסם
  • מחבר

כמו ב PVA. זה גם נכון כנראה למסכי מחשב.

פורסם

המסך של ההורים שלי הוא E-IPS, שווה לבדוק גם עליו?

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי, על ה 2209 שלי שגם הוא E-IPS אותו דבר כמו ה S-IPS בטלוויזיה - לא רואים כלום.

פורסם

לי יש DELL 2311 ויש התעוותות קלה במסך זה מה שאמור לקרות? הוא IPS עד כמה שאני יודע

פורסם
  • מחבר

לא יודע כמה חזק לחצת (הרעיון זה לנגוע, לא לקדוח כן?). כעיקרון האפקט על פאנל IPS יהיה מינורי אם בכלל תראה אותו. לעומת זאת בפאנלים אחרים מיד תראה את האפקט שהאצבע שלך יוצרת.

הייתי היום בחנות גדולה, ועברתי על התצוגה. זה פשוט עובד. היה קל מאוד לראות אילו מסכים באים עם IPS ואלו לא (כולל כאלו של LG שבאים עם פאנל אחר, וכולל כאלו של חברות אחרות שבאות עם IPS).

דרך אגב, LG מתגאים בזה, ומציגים זאת כיתרון של מסכי המגע שלהם. ראו סרטון הפרסומת הבא:

פורסם

מבדיקה של כמה מסכים בשלוש הטכנולוגיות נראה שההבדל הוא בעיקר מה קורה כשעוזבים את מקום הלחיצה.

TN - ענן קטן מסביב לאזור, כהה בצד אחד, בהיר בצד שני, נעלם מהר מאוד.

IPS - סימן אפור בנקודת הלחיצה בלבד, לא חזק במיוחד, נעלם קצת יותר לאט מבTN.

VA - סימן כהה ברור, בצורת X, בנקודת הלחיצה, לפעמים מלווה בעיוות בכל האזור. נעלם בערך באותה מהירות כמו בIPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים