עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש בסביבות ה800 שקל

Featured Replies

פורסם

הישן שלי 8800GT הלך לעולמו לא מזמן ואמא שלי טסה לגרמניה בקרוב מאוד ואני רוצה כרטיס חדש

אני צריך כרטיס שיתאים למערכת שיש לי עכשיו:

לוח אם:X46-DQ6 של גיגהביט

מעבד:intel core 2 E6300 1.8

ראם:4

אני לא רוצה שיהיה מכס לכן בסביבות ה800 שקל אין מכס אם היא תכניס את זה לארץ נכון?

• תגובות 43
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע לגבי המכס...

לגבי הכרטיס יש לי את ה5770 של ATI ואני די מרוצה ממנו, הוא גם עומד בדרישות התקציב שלך..

לא אמרת בדיוק לאיזה משחקים אתה מכוון שהוא יפעיל?

שים לב שיש מצב שגם יהיה לך מעט צוואר בקבוק בגלל שאר המערכת..המעבד קצת חלש לחלק הארי של המשחקים.

**פרסום - לא על גביי הפורום***

פורסם
  • מחבר

לא יודע לגבי המכס...

לגבי הכרטיס יש לי את ה5770 של ATI ואני די מרוצה ממנו, הוא גם עומד בדרישות התקציב שלך..

לא אמרת בדיוק לאיזה משחקים אתה מכוון שהוא יפעיל?

שים לב שיש מצב שגם יהיה לך מעט צוואר בקבוק בגלל שאר המערכת..המעבד קצת חלש לחלק הארי של המשחקים.

http://www.ez100.co.il - לימודי חשבונאות באינטרנט

לקחתי בחשבון כבר לפני שאמרתה לי לא אכפת לי ה8800GT הפעיל לי את כל המשחקים הכי חדשים על מינימום והיו גם על הכי גבוהה עם AA ורזולוציה גבוהה

זה כרטיס שיצא לפני 4 שנים ומתנהג כמו כרטיס שיצא לפני שנה שנתיים הוא באמת פלא טכנולוגיה אדיר של נוידיה

אנימ תלבט בין לקחת שוב 8800GT או לקחת 9800GTS או 9800GT עוד לא ידוע אבל גם נכלל 8800GTS

אז שלושה כרטיסים:

8800GT

8800GTS

9800GT

9800GTS

השאלה זה יותר של מחיר כי ברור שמכולם ה9800GTS הכי חזק אבל זה יותר שאלה של האם הוא מתאים לתקציב והם אין לו בעיות לעומת האחרים מבחינת הרצה של משחקים מסויימים

ואחי אני מתכוון לכל המשחקים 8800GT הפעיל לי את כל המשחקים אני גיימר כבד אני משחק בהכל כולל הכל

פורסם

אם אתה כל כך נעול על לקנות את הכרטיסים האלה אז למה לא לקנות אותם יד שנייה?

בגדול אני יותר בעד להתקדם, אולי לעכשיו הם מספיקים, אבל בעוד שנה כשתשדרג את המערכת גם את הכרטיס הזה תצטרך לשדרג..סתם עוד כסף..

ואם אתה ממש נעול אתה יכול להשיג אותם ביד שנייה באיזה 300 ש"ח ולסגור את העניין.

פורסם
  • מחבר

אם אתה כל כך נעול על לקנות את הכרטיסים האלה אז למה לא לקנות אותם יד שנייה?

בגדול אני יותר בעד להתקדם, אולי לעכשיו הם מספיקים, אבל בעוד שנה כשתשדרג את המערכת גם את הכרטיס הזה תצטרך לשדרג..סתם עוד כסף..

ואם אתה ממש נעול אתה יכול להשיג אותם ביד שנייה באיזה 300 ש"ח ולסגור את העניין.

אבל בארץ הם עולים בערך 800 שקל נכון?

בגרמניה הם יעלו בערך 300 שקל חדשים ככה שאין לי מה לקנות מפה כשבגרמניה יש את זה חדש במחיר של פה מבין?

פורסם

יש 4890 באיזור ה450 שקל ביד שנייה, זה כבר כרטיס ברמה אחרת ביחס ל 8800, תהיה בטוח, לגבי המערכת ,אפשר לעשות קצת OC ולמתוח איתה עוד, לחבר שלי יש מערכת כמו שלך בערך עם 4890, הכל עובד לו מעולה,תחפש יד שנייה, אל תלך רחוק,

מעבר ל 4890 כבר סתם בזבוז על מערכת כזאת שאגב גם אותו כחדש תוכל להשיג כבר ב 600 ש"ח..

פורסם
  • מחבר

חתום ונשלח

9900GTS ואם אין להם אז 9900GT ואם אין להם אז 8800GTS ואם אין להם אז 8800GT

ואם אין להם אז אמא שלי פשוט תתקשר אליי ותשאל אותי מה אני רוצה במקום אז שטויות לא נורא 9900GS יספק אותי לדעתי לא?

פורסם

תביא GTX460 4 דורות חדש יותר, תומך בדיירטקס 11, חזק לפחות פי 2 וחצי. עולה בערך 800 ש"ח בגרמניה.

אם לא אז יש לך את ה450GTS חזק מה9800GT ועולה בערך 550 ש"ח בגרמניה.

פורסם

מה אתה מסתבך עם גרמניה יש כאן את אותם המחירים כמעט :

GTX 460 768MB ב 800 בדיוק

GTS 450 ב 560 ש"ח

* אני היתי משקיע והולך על ה 460 כמובן ... כרטיס מעולה !! (כמו שאמרת על ה 8800 - פלא טכנולוגי...)

פורסם
  • מחבר

היסתכלתם בכלל על המערכת שיש לי? יהיה לי מזל אם אני יצליך להכניס 280 בלי צוואר בקבוק אז איך אתם רוצים 460!?

פורסם

המערכת שלך זועקת לאוברקלוקינג אתה יודע את זה?

פורסם

^^

אז תפתח את הראש ותתחיל להקשיב, קודם כל תרד מהקטע של גרמניה, זה לא שוק הפשפשים שם, לא תמצא דברים יותר מידי זולים ביחס לפה, ובנוסף תעשה OC, לא משנה איזה כרטיס תרכיב על המחשב שלך (מהחדשים כמובן) לא תקבל ממנו ניצולת מספקת אלא אם כן תבצע OC,

פורסם

^^

אז תפתח את הראש ותתחיל להקשיב, קודם כל תרד מהקטע של גרמניה, זה לא שוק הפשפשים שם, לא תמצא דברים יותר מידי זולים ביחס לפה, ובנוסף תעשה OC, לא משנה איזה כרטיס תרכיב על המחשב שלך (מהחדשים כמובן) לא תקבל ממנו ניצולת מספקת אלא אם כן תבצע OC,

קנה בארץ! מחירים בגרמניה לא זולים. אם הייתה קונה בארה"ב אולי זה היה יותר שווה.

פורסם
  • מחבר

^^

המעבד שלי 3.0 יציב בקושי 5 מעלות יותר מ40 בלי מאמץ ל45 בלי מאמץ ו55 במאמץ מלא

ועדיין יהיה לי צוואר בקבוק אם אני ישים 280 אולי לא אולי כן אבל 460 גדול מידי למערכת שלי 9800GTS היא הבחירה הכי נכונה בשביל שלא יהיה לי צוואר בקבוק

פורסם

אין כזה כרטיס 9800GTS (וכל וריאציה של 9900 שהמצאת גם כן).

למערכת שלך עם כרטיס ב - OC לא הייתי שם יותר מ - HD5770, מה שכן במחיר שלו יש HD4890 שמשתלם יותר.

ועדיין לא רשמת איזה ספק יש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים