עבור לתוכן

מפרט מחשב באתר P1000 יכול להיות דבר כזה..... במחיר של 1700 שקל למשחקים

Featured Replies

פורסם

לדעתי כן

רוב הסיכוי שמדובר בספק גנרי (כל לא מצוין דגם) לכן צריך להחליף אותו שזה אומר תוספת של 200-300 ש''ח

שימוש בשני כרטיסי מסך בו זמנית - משולב AMD ATI Radeon HD3200 + כרטיס מסך (עצמאי) מהסדרה המובילה AMD ATI Radeon HD 4830 עם יציאת HDMI

למיטב ידיעתי הדבר לא אפשרי וגם לא יתן תוספת ביצועים

רק עם סדרות HD34xx/HD43xx

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך. אבל יש גם מערכת הפעלה שעולה 1000 שקל לפחות .אנחנו עדיין לא יודעים באיזה ספק מדובר יש מצב שהוא סביר+

אני אישית חושב שזאת עסקה טובה ולא בטוח שצריך להחליף ספק

אני לא בעד מחשבים מורכבים אבל זה הפתיע אותי

פורסם

לא שמתם לב שלכל רכיב נותנים רק שנה אחריות? קצת חשוד ומוזר במיוחד כשזה מגיע מהיבואן של WD כאן בארץ.

אולי יש טעויות בפרסום?

פורסם

מסכים איתך. אבל יש גם מערכת הפעלה שעולה 1000 שקל לפחות .אנחנו עדיין לא יודעים באיזה ספק מדובר יש מצב שהוא סביר+

אני אישית חושב שזאת עסקה טובה ולא בטוח שצריך להחליף ספק

אני לא בעד מחשבים מורכבים אבל זה הפתיע אותי

מערכת ההפעלה עולה פחות מ-500 ש"ח

פורסם
  • מחבר

מערכת ההפעלה עולה פחות מ-500 ש"ח איפה מוכרים במחיר כזה אולי גירסת שידרוג

פורסם

האם מחשב זה יכול לעבוד בצורה סבירה עם תוכנת פרמייר?

יתר השימושים הם משרדיים,אינטרנט ואולי גם סרטים ב HD

ומה לגבי יכולת שידרוג עתידי?

פרט להרחבת זיכרון (וגם זה רק ל DDR2) יהיה אפשר לשדרג בעתיד למעבד טוב יותר?

תודה

חיים

פורסם

נראה לי שהמחשב יעבוד בצורה טובה מאוד במרבית השימושים כולל סרטים.

פורסם

אני חייב להגיד שאני בהלם :s05: זה באמת מחיר טוב אם מישהו גם צריך מערכת הפעלה חוקית.

מארז של ריידמקס ולא ג'נרי, ספק יגלה מי שיקנה, אבל אם אין שם אז כנראה שהוא גנרי. מפתיע שהם רושמים שזה 500 וואט אמיתי, בדרך כלל במכירות הפומביות הללו לא מתעסקים באמירה שכזו.

אבל סך הכל באמת מחיר נחמד. הפער במחיר הוא כנראה בגלל נושא האחריות בעיקר.

ואגב, מישהו מכיר לוחות אם של elitegroup? כי זה מה שיש שם.

ולגבי שדרוג הלוח הוא AM2 משמע אין הרבה מקום לשדרוגים..אם יש אפשרות תנסה לשדרג דרכם ללוח שתומך ב AM3 ואז יהיה לך יותר מקום לשדרוגי מעבד וגם זיכרון של DDR3

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא AM2+

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=866&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0

[br]פורסם בתאריך: 2010-03-17, 11:36:08

התקשרתי לכל החנויות המחיר למערכת הפעלה זה רק אם אתה קונה מחשב חדש .ככה שאני מכיר את זאפ מעולה וגם אני רשום כמדרג נבחר!!!

ומה אמרתי 1000 שקל כי חבר שלי רכש מערכת הפעלה לא מזמן בסכום של 1000 שקל מבאג מחשבים

פורסם

אתה כבר מזמן לא נוב פה, נכון? כדאי זה שאלה כמעט ריקה מתוכן ללא פירוט כנדרש.

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

בכל מקרה, מפרט כזה ב-1700 ש"ח כולל מערכת הפעלה בהחלט זול מאוד - מפרט עם ביצועים דומים יעלה כמעט 1000 ש"ח יותר עם מארז/ספק טובים ובסיסיים! אפילו אם תחליף ספק אח"כ זה עדיין משתלם מאוד.

טק דטה הבטיחה תמחור אגרסיבי:

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-3545493,00.html

יש איתו כמה וכמה בעיות אבל המחיר מכריע את הכף:

1. דיסק 320 לרוב לא משתלם למחירו - כדאי לוודא שזה לא דגם מיושן/מחודש.

2. מארז בסיסי אבל נראה חביב מאוד ביחס למחיר המפרט.

3. הבעיה העיקרית - ספק לא ידוע. אם היה כדאי הם היו מפרסמים דגם. נסה לברר.

99% שמדובר ב-EZcool, כלומר סביר ובגבול התחתון של ה"מומלץ".

4. מעבד מצויין אבל יצא מהמחזור והוחלף במעבדים זולים ומשתלמים ממנו.

5. לוח AM2+ עם DDR2 שיגביל שדרוג עתידי.

6. גם אני בספק רב אם ניתן לעשות Hybrid Crossfire עם HD4830 אבל זה די זניח ממילא.

מכיוון שמדובר גם בספק מוכר ומבוסס אני חושב שמדובר בעסקה מצויינת - רק כדאי מאוד לבדוק היטב בציציות לפני שקונים כי לרוב מה שנראה טוב מדי מלהיות אמיתי - ב-99 פעמים מתוך 100 הוא טוב מדי מכדי להיות אמיתי.

זה אותו דבר, לא?

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268

למסך AOC לא הייתי מתקרב, אבל שוב - המחיר מצויין ולגיימר נטו זה מספיק אם הוא מהיר דיו.

פורסם

דיברתי עם טק דטה מתוך סקרנות, הספק הוא TOP POWER או RECOM (חברה בת של RAIDMAX). בהתאם למלאי באותו הרגע.

והכרטיס מסך של CLUB 3D

פורסם

^

אז מאוד מאוד מומלץ לשדרג ל-HEC 400W או FSP 400W כמינימום - עושה ריח של גנרי...

פורסם

מה היית מצפה מבחינת ביצועים למחשב כמו הנ"ל?

יריץ קרייסיס וGTA IV בהגדרות של FHD? כמה FPS היית מעריך?

השאלה העיקרית היא מה ניתן לצפות ממנו? מתעניין לרכוש אותו בשביל אחי הקטן למטרות גיימינג עד כמה שאפשר בתקציב דל. (נלקח בחשבון עניין החלפת הספק).

לגבי הקשיח אגב אפשר לשדרג ב90 ש"ח ל32 MB BUFFER ו500GB.

וב240 ש"ח את הזיכרון ל4 GB.

מסקנה: השדרוגים שלהם לא באמת משתלמים כמו המחיר הראשוני, אבל לרוב אפשר פשוט להוסיף אחר כך במקום אחר.

נ.ב. כנראה שהמסך יהיה המסך של AOC שיש שם במבצע. נשאר רק להשיג יותר פרטים ולקבל את שם הדגם המדוייק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים