עבור לתוכן

התייעצות על רכישת dell xps 16 ,אחרי פרסומים ברשת על בעיות עם המחשב

Featured Replies

פורסם

אני על סף רכישת מחשב נייד dell xps 16 עם מעבד i7, דקות לפני ביצוע ההזמנה, עשיתי חיפוש ברשת

ומצאתי את שתי השרשורים האלה :

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=440493

http://en.community.dell.com/forums/t/19303822.aspx

ששמה ישנם המון אנשים שרכשו את המחשב, ומתלוננים כבר כמה חודשים על מצבים שהמחשב קופא, הם ניסו

מלא פתרונות, ועדיין לא הצליחו לעלות על הבעיה, הם פנו ל דל העולמית, וגם אחרי יותר מ 3 חודשים על פי מה שרשום בפורומים הללו

עדיין לא הצליחו לעלות על פתרון לבעיה,גם העדכון ביוס האחרון שדל הוציאו, לא פתר את הבעיה.

דל החליפו לחלק מהאנשים לוחות אם, דיסקים קשיחים, והרבה הרבה חלקים מהמחשב, שעדיין לא פתרו את הבעיה.

הלקוחות שעמדו על שלהם, הצליחו לקבל החזר כספי מלא על המחשב.

אז דבר ראשון, מקווה שהפוסט שלי יידע אנשים שכן שוקלים לקנות את המחשב, שישקלו שוב.

ודבר שני, מה אתם אומרים על זה? לא הצלחתי להבין אם זה רק עם מעבדי i7 או גם עם ה i5?

זה קרה להמון לקוחות, מצד שני, לא לכולם.

מה ההצעות? להתרחק לגמרי ולא לקנות? ( התכוונתי לרכוש בארצות הברית) לחכות עד שדל יעלו את הבעיה ורק אז לרכוש?

יש למישהו רעיון על מחשב אחר שאני יכול לקנות בתקציב של 1200 $ ?

השימושים הם בעיקר סרטים מוזיקה ופייסבוק, אבל אני בדעה שאם קונים, קונים כמה שיותר טוב.

אז חשוב שיהיה מעבד חזק, לפחות 4 ג'יגה זיכרון ddr3 .

כרטיס מסך חזק, אני כן משחק מידי פעם.

דיסק קשיח 500 ג'יגה, בלוטות', מסך FHD15.6 ( לא פחות ולא יותר), לא מעניין אותי זמן סוללה ומשקל , המחשב יהיה רוב הזמן על שולחן בבית ולא יתנייד.

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת? איך ה P8800 לעומת ה I7? כדאי לקנות את המחשב עם המעבד הזה(P8800)ולהיות עם ראש שקט? ( נציגי דל טוענים שהדגמי XPS עם המעבדים מסדרת P ו T לא בעייתים).

יורגש הבדל בביצועים? כי מבחינת מחיר, לצערי זה יעלה לי אותו מחיר. (1300$)

פורסם
  • מחבר

אני די מנהל פה דיון עם עצמי, אבל בכל זאת.

החלטתי לרדת מהדל.

על מה הייתם הולכים מבין שתי האופציות הללו? שניהם באותו מחיר.

HP Pavilion dv6t Quad Edition

Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit

Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz

$100 OFF! 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)

FREE Upgrade to 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

1GB Nvidia GeForce GT 320M - For i7 Processors

15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768)

LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support

Webcam + Fingerprint Reader

Intel Wireless-N Card with Bluetooth

HP Integrated HDTV Hybrid Tuner

HP Color Matching Keyboard

High Capacity 6 Cell Lithium Ion Battery

No Modem

Microsoft® Works 9.0

HP Home & Home Office Store in-box envelope

three 3-year HP Care Pack Pick Up and Return Service for HP Pavilion Laptop PC

או הטושיבהSatellite A500-ST6647

ProcessorIntel® Core™ i7-720QM Processor 1.6 GHz (2.8 GHz with Turbo Boost Technology), 6MB L3 Cache, 1333MHz DDR3Microsoft® Operating SystemGenuine Windows® 7 Home Premium 64-bitDesign OptionsFusion Finish™ in Quantum BlackKeyBoard ColorGlossy Black KeyboardMicrosoft® Office SoftwareMicrosoft® Office Ready with Microsoft Office Professional 2007 60-day Trial EditionMemory6GB DDR3 1066MHz SDRAM (4096MB+2048MB)Graphics ControllerNVIDIA® GeForce® GT 330M with 1GB GDDR3 discrete graphicsHard Disk Drive500GB HDD (7200rpm, Serial-ATA)Optical DriveDVD SuperMulti (+/-R double layer) driveBluetooth®Bluetooth® Version 2.1 +EDRBatteryLithium Ion battery (6-Cell, 4000mAh) Standard Limited Warranty1 Year Standard Limited Warranty

הטושיבה שנה אחריות, הhp 3, זה אומר שאני יקבל את ה3 שנים אחריות בארץ?

על מה הייתם הולכים?

פורסם

לי אישית יש דל אקס פי אס 13 שאני נורא מרוצה ממנו.

קניתי בארה"ב, העברתי אחריות, כשהייתה לי בעיה הגיע לי תוך יום טכנאי הבייתה והחליף לי במקום לוח אם למחשב.

הבעיה הייתה דרך אגב שיציאת הHDMI לא עבדה.

אם אתה מפחד בגלל מה שקראת אז הייתי הולך על טושיבה, השירות של HP הוא לא הדבר הכי טוב שקיים וגם איכות הבנייה שלהם לא מדהימה.

פורסם
  • מחבר

האמת איפה שלא חיפשתי לקרוא מידע על הxps תמיד היו אנשים שהתממרמרו ורשמו על מלא מלא בעיות, אז די מפחיד...

כדאי להעדיף את הטושיבה על ה hp אפילו שבhp אני מקבל 3 שנים אחריות ובטושיבה שנה?

בhp מקבל גם את הזיהוי טביעת אצבע, ומקבל גם את הtv tuner , אבל לעומת זאת, הדגם של הכרטיס מסך בטושיבה נראה מתקדם יותר,לא?

פורסם

הקורא טביעות אצבעות הזה זה ממש בולשיט, אפשר לעקוף אותו בכל כך קלות שאתה אפילו לא מאמין.

אפילו בלי לנסות לעקוף יש מצב שהוא יכניס אנשים רנדומלים.

עשינו פעם ניסוי, 20 אנשים ניסו להכנס בעזרת הקורא הזה למחשב של מישהו מהלימודים שלי (רק לו הייתה אמורה להיות גישה), מתוך 20 אנשים שניסו שישה הצליחו... הוא פשוט זיהה את הטביעות שלהם כתיקניות

ההבדלים בין המחשבים דיי קטנים לדעתי, האחריות זה בהחלט חשוב... כמה יעלה לך לשדרג את האחריות לטושיבה?

כמו שאמרתי, אם אתה לא רוצה ללכת על DELL XPS אז בגדול אני חושב שעדיף טושיבה נטו בגלל שירות\איכות.

יש אנשים שיחלקו עלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים