עבור לתוכן

עזרה לגבי רכישת מחשב נייד בניו יורק בתקציב של כ - 950 דולר

Featured Replies

פורסם

שלום,

אימא שלי טסה לניו יורק בקרוב והיא רוצה לקנות שם לפטופ, אז היא אמרה לי שהתקציב הוא בערך 900 דולר.

אז אני לא מכיר חנויות טובות ללפטופים חוץ מ B & H.

אז אני רוצה בבקשה עזרה במציאת לפטופ טוב מהחנות הזו או כל חנות אחרת.

הלפטופ צריך להיות מן הסתם כמה שיותר מהיר וחזק וגם אני ארצה שהוא יפעיל לי משחקים כמה שאפשר (COD4 ועוד כאלה שלא דורשים יותר מדי)

ואם זה נכנס לתקציב אז שיהיה מעבד ל בערך 2.4-2.5 GHZ ועם 4 GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 GB וכמובן כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שאני צריך, וסוללה כמה שיותר חזקה כדי שאני אוכל להשתמש בלפטופ בנסיעות ארוכות וסתם בלי להצטרך לחבר לחשמל כל הזמן.

אהה וגם אם יגיע עם זה VISTA 64 ביט זה יהיה נחמד (למרות שיהיה שדרוג חינם ל7 אבל אין לי מושג אם זה יהיה 64 ביט או לא)

ואם יש בחריגה קטנה משהו יותר טוב אז גם אפשר להמליץ כי תמיד אפשר לשכנע את אימא שזה שווה את זה.

לגבי אחריות, מן הסתם אני מעדיף שתהיה אחריות שתהיה תקפה בארץ, אבל אם אין אז לא נורא.

תודה רבה למגיבים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הקפצה,

ראיתי 2 מחשבים נחמדים ב B & H :

http://www.bhphotovideo.com/c/product/649066-REG/ASUS_N61VG_A1_N61Vg_A1_Notebook_Computer.html

http://www.bhphotovideo.com/c/product/643621-REG/ASUS_N70SV_B1_N70Sv_B1_Notebook_Computer.html

שנראים לי די טובים ומחיר מעולה, הם אותו דבר חוץ מהעניין של כרטיס המסך, גודל מסך, וסוללה, שהראשון עם 6 תאים והשני עם 8.

אז אני לא יודע אם יש הבדל משמעותי בין GT 130M ל GT 220M. כי אם יש אז אני אעדיף מסך יותר קטן, סוללה יותר קטנה אבל מחיר יותר זול שמביא כרטיס חזק יותר, ואם אין הבדל גדול אז אני צריך עזרה לבחור...

עריכה:

הנה עוד אחד של SONY למרות שאין עליו כמעט פרטים: http://www.bhphotovideo.com/c/product/654116-REG/Sony_VGNFW550F_B_C2D_2_53g_4GB_320GB_BDRM_4650_W7_16_4_.html

ולגבי אחריות, קראתי את הדיון על זה, ולפי מה שראיתי לא יודעים ב 100 אחוז אם יש אחריות על ASUS אבל שהרבה הצהירו שכן קיבלו שירות במסגרת האחריות.

אז רציתי לדעת באילו חברות יש אחריות בארץ, ואם זה לא תקף על כל המחשבים שקונים בארה"ב של אותה חברה.

ועוד שאלה, למה משתווה במונחים של מחשבים נייחים הכרטיס מסך Geforce GT 220M ו ה GT 140M?

פורסם
  • מחבר

שוב הקפצה...

חברה בבקשה אני רוצה לדעת מה לעשות.

ואני צריך לדעת לגבי ווינדוס 7 אם אני אוכל לשדרג בחינם או לא..

פורסם

אני ממליץ לך על המחשב הזה:

http://www.amazon.com/UL80Vt-A1-14-Inch-Light-Black-Laptop/dp/B002Q8HK7K/ref=sr_1_24?ie=UTF8&s=electronics&qid=1256284353&sr=8-24

1-חלונות 7 64bit.

2-זמן סוללה עד 11 שעות.

3- 4gb ram ב-ddr3.

4-מעבד su7300 עם אפשרות OC בלחיצת כפתור.

5-כ"מ NVidia G210M עם 512MB ב-ddr3, לא רע.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה המלצת לי על המחשב הזה...

חוץ מזמן הסוללה הוא נחות בהכל: מעבד,כרטיס מסך,דיסק קשיח של 5400 במקום 7200 סל"ד, ומסך יותר קטן..

בעוד קצת יותר מ - 100 דולר אני אביא את הלפטופ של ASUS היותר טוב..

פורסם

אני לא מבים מה הטעם בקניית מחשב נייד שהוא לא נייד.

המחשב שהצעתי לך משלב הכי טוב בין ניידות וביצועים, המעבד עם ה-OC בלחיצת כפתור מגיע לביצועים של ה-P8700, וכרטיס המסך לא כל כך חלש.

אם אתה מחפש מחשב גיימינג נטו, רצוי שתגיד את זה, אם אתה מחפש מחשב שיהיה גם נוח לקחת ולנסוע אתו, המחשב שהצעתי לך יותר מתאים.

פורסם
  • מחבר

כן בתכלס אני מחפש מחשב גיימינג..

וגם הקטע של ניידות זה לא בעיה, מצדי שישקול 10 קילו זה לא מפריע..

פשוט אני רוצה לפטופ שלא רק שיהיה טוב לגיימיג אלא גם יחזיק מעמד בדרישות חומרה לזמן הכי ארוך..

אבל תודה בכל מקרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הקפצה,

ו AMD@ATI

חשבתי על זה והלפטופ שהצעת באמת נשמע משתלם...

הזמן סוללה מטורף, ואפילו אם אני אשחק/אראה סרטים וכו' עדיין אמורות להיות כמה שעות.

אז תוכל רק לפרט לי לגבי כפתור ה OC ולכמה GHZ הוא מגיע ודף שמראה שזה באמת קיים בלפטופ הזה..

וגם כתוב באתר של AMAZON שאין להם עדיין את המוצר, ככה שרציתי לדעת אם אתה מכיר עוד חנות (עדיף פיזית) בניו יורק שמוכרת כזה.

כי אימא שלי תהיה בערך ב 10 לנובמבר בארה"ב לבערך שבוע+ ככה שזאת בעיה לעשות משלוח מכיוון שאם כן יהיה להם את המוצר זמין אם המשלוח יתעכב אני לא אוכל לקבל את הלפטופ, והלפטופ שאני הצעתי הוא בחנות פיזית והוא זמין למכירה...

פורסם

בדיוק, אני שמח שהבנת מדוע המחשב כדאי לדעתי.

לפי מה שראיתי, יש באמזון מוכרים שהמוצר כבר מצוי במלאי אצלם.

בנוגע ל-OC, העניין בדוק והמחשב מכיל תכונה זו, מדובר בסדרת מעבדים חדשה שיודעת להניב ביצועים טובים גם בתדר נמוך יחסית,

לכן ה-OC לא צריך להגיע לתדר מאוד גבוה כדי לספק ביצועים כמו של מעבדים מקבילים לו בביצועים עם תדר הרבה יותר גבוה. (כמובן שזה כדי לחסוך בחשמל...)

פורסם
  • מחבר

אבל ה OC הזה זה כאילו גורם למעבד להתחמם יותר כמו OC רגיל או שזה יותר כמו התכונה בלוחות אם שבשביל לחסוך בחשמל מורידות תדר?

ותודה רבה לך,

שאימא שלי תהיה שם אני אחליט סופית כי יכול להיות שהיא לא תסכים למשלוח שיכול להתעכב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים