עבור לתוכן

עזרה בקניית אופנים עד 6000 ש''ח

Featured Replies

פורסם

לי אישית יש IronHorse Maverick שחורים מאט.

MARIN נבחרו לאופני השבילים של השנה באנגליה.

לך אני ממליץ ממה שהראית את ה-Marine B17

http://www.pedalim.com/Product.asp?Pid=692519&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=207

ביקורת (BikeRadar הוא אתר מעולה לביקורות על כל אופני כל החברות לפי שנים, ראה בצד שמאל קטגוריות ומיין לפי חברות):

http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/mountain/product/b-17-10789

בדוק אם החנות הזאת מביאה אותם. נראה ששאר הדגמים יותר זולים בה.

http://city-bike.co.il/default.asp?iID=KFHLG

פורסם

smoke_ma

מהו שטח הנסיעה שלך?

אורבני? שטח?

סחטיין על האופניים טורובסקי... אולי גם לך יהיה יום אחד קונה סטינקי

עליי מועדפים ספיישלייזד, למרות המחירים.

פורסם

בתקציב הזה לך לחנות ותקנה אופניים מותאמות אישית.

אתה יכול אפילו לחסוך כסף ולקבל חלקים הרבה יותר טובים

פורסם

לפותח התרד - למה לא שיכוך מלא?

בתקציב שלך אפשר לרכוש אחלה אופניים בשיכוך מלא....

ואלו שלי:

786511800600m9otes2441.jpg

פורסם

ב-6,000 שקלים אפשר לקנות זנב קשיח באיכות מעולה או שיכוך מלא בסיסי לחלוטין. אני הייתי הולך על האופציה הראשונה. אתה לא איזה פינסיונר שלא יכול לספוג קצת מכות בישבן ואם אתה ממש לחוץ על שיכוך אחורי אפשר לרכוש מוט שיכוך. תענוג לא זול, אבל מקבלים תחושה של שיכוך מלא על זנב קשיח בלי החסרונות של שיכוך מלא.

פורסם

smoke_ma

מהו שטח הנסיעה שלך?

אורבני? שטח?

סחטיין על האופניים טורובסקי... אולי גם לך יהיה יום אחד קונה סטינקי

עליי מועדפים ספיישלייזד, למרות המחירים.

רק אם אתה קונה סטינקי עשה לעצמך טובה ואל תקנה דגם של 2006.

אני אישית הכי אהבתי את 2005 ו-2004.

פורסם
בלי החסרונות של שיכוך מלא.
ומה החסרונות של שיכוך מלא?
פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בשיכוך מלא

בכל מקרה תודה רבה על התגובות

כרגע יש לי מרידה sub60

נ.ב

איזה מבין הדגמים שרשמתי הכי קלות

פורסם

הוא שוקל הרבה ביחס לזניב קשיח.

פורסם

יצא לי לרכוב על הרבה מאוד סוגים שונים של אופניים בחיים שלי, מאופניים שנעו מעלות של 700 ש"ח, עד היקרות ביותר

ב17000 ש"ח (לא טעיתי), המסקנה שהגעתי אליה פשוטה, אתה לא מרוויח שום דבר אם אתה קונה אופניים מעל 2000

ש"ח. היות ואני לא כל כך מודע למחירים של הדגמים החדשים או מה הם, אני אתקשה להמליץ לך על סוג מסויים.

לי יש אופניים די פשוטות וישנות (GIANT AS919) עם קצת שידרוגים קלים מרוצה מהם עד הגג (עברו את כל ישראל) , שוקלות מעט יחסית -12-11- קילו

עם רגלית כבדה אחול שילינג וסבל.

אגב תחסוך לעצמך בעיות, אל תקנה שיכוך מלא, זה לא יעיל אני לא הרגשתי שום הבדל, גם לא באופניים היותר יקרות שנסעתי עליהם.

פורסם

יותר כבדות, איבוד אנרגיה משמעותי, קשה יותר בעליות. לא חסר. כמו כן, אם תיקח למשל זנב קשיח ב-5K ושיכוך מלא באותו התקציב, זנב קשיח יגיע עם חלקים הרבה יותר איכותיים ותפיק מהם יותר תועלת משיכוך מלא.

פורסם

כל הנ"ל יפה לרכיבה רגילה.

מי שרוצה להצטרף לנבחרות אפניים בתחרויות מדי פעם ביערות ובשטח, חובה שיכוך מלא עם בולמים קדמיים ואחוריים.

אני רציתי להיכנס למירוץ כזה עד שחבר שלי נראה לי סרטון של השטח עם הקפיצות שבו וכדומה ואמר שאם אני רוצה לשמור על אגן שלם שלא אתקרב לקפיצות של חצי מטר בלי שיכוך אחורי. תכלס ? הייתי שובר גם את עצמי וגם את האפניים.

פורסם

בדיוק. תלוי בסגנון הרכיבה. אם אתה אוהב שבילים זנב קשיח יעשו את העבודה מעולה, אם אתה אוהב סגנון יותר אקסטרים כמו קפיצות מסלעים ביער בן שמן תיאלץ להשקיע בשיכוך מלא איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים