עבור לתוכן

זקוק לעזרה דחופה -לא יכול להתחבר מרחוק משום מה דרך- Remote Desktop

Featured Replies

פורסם

שלום . ניסתי להתחבר דרך הנייד שלי על ידי התוכנה הקבועה( Remote Desktop )לעבודה מרחוק ומשום מה אני לא יכול להתחבר . מי בבקשה יכול לעזור.-

פורסם

המחשב שאתה מנסה להשתלט עליו מאחורי ראוטר/FIREWALL ? הפורט בראוטר/FIREWALL פתוח ?

יש לך את כל הנתונים לשם השתלטות - IP,שם משתמש,סיסמא ?

הפונקציה של ההשתלטות מאושרת במחשב שאתה מנסה להתשלט עליו ?

פורסם
  • מחבר

שלום . תמיד אני עובד כך אתמול התקנתי תוכנה חינמית של אנטי וירוס בשם ( Spyware Terminator ) ויכול להיות שהיא שינתה לי את ההגדרות - והסרתי אותה .

1. יש לי I P קבוע

2.עד כמה שאני יודע בנתב לא השתנה

3. המחשב P C מוגדר לקבלת סיוע מרחוק + אפשרות להשתלטות

4. אני דרך הנייד מנסה להשתלטת - תמיד - וגם דרך אותו נתב ולא הייתה לי בעיה.

5. אם תוכלו לעזור - תבורכו . חיים

פורסם

שלום . תמיד אני עובד כך אתמול התקנתי תוכנה חינמית של אנטי וירוס בשם ( Spyware Terminator ) ויכול להיות שהיא שינתה לי את ההגדרות - והסרתי אותה .

1. יש לי I P קבוע

2.עד כמה שאני יודע בנתב לא השתנה

3. המחשב P C מוגדר לקבלת סיוע מרחוק + אפשרות להשתלטות

4. אני דרך הנייד מנסה להשתלטת - תמיד - וגם דרך אותו נתב ולא הייתה לי בעיה.

5. אם תוכלו לעזור - תבורכו . חיים

רגע רגע רגע.. שאני אבין... אתה מנסה להתחבר דרך אותו ראוטר (שתי המחשבים כרגע פיזית מחוברים לאותו נתב)?

כי אם כן..ואתה משתמש בIP חיצוני בREMOTE DESKTOP אז פה טמונה הבעיה... כי שני המחשבים שלך בעלי אותו IP חיצוני כרגע..

בגלל זה הוא לא מצליח להתחבר...ותקן אותי אם אני טועה..בדר''כ אתה עושה את זה כאשר אתה לא בבית עם הנייד...

פורסם
  • מחבר

נכון אני מנסה כרגע מחדר העבודה ששם נמצא ה P C הקבוע להתחבר אליו דרך הנייד - ולא מצליח . אבל וחשוב להדגיש שתמיד אני התחברתי גם כך - דרך IP חיצוני משותף.

פורסם

אם ההשתלטות מרחוק מהבית תמיד עבדה לך, ואחרי שהתקנת את התוכנה זה הפסיק לעבוד, כנראה שהבעיה אכן בתוכנה.

קצת קשה לבדוק דברים כאלו מרחוק, בלי גישה לתחנה עצמה.. אני מציע שתבדוק מחר אם אתה מצליח להשתלט על המחשב שלך מתוך הרשת הפנימית בעבודה.

יכול להיות שהתוכנה באמת שינתה הגדרות כלשהן, ולמרות שהסרת אותה - תצטרך לשנות אותן בחזרה כדי לחזור למצב תקין.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני נמצא במקום של הרשת הפנימית - משרד.ומול המחשב ה P C הנייח- מה אפשר לבדוק .???

פורסם

אני אומר...אממ , תנסה להתחבר באמצעות הIP הפנימי...

פורסם
  • מחבר

אני אומר...אממ , תנסה להתחבר באמצעות הIP הפנימי...

ניסתי לא מתחבר .מופיעה אותה שגיעה

.... This computer can"T connect to the remonte

פורסם

תבדוק אולי השתנה לך הפורט..ואז זה עשוי לעשות בעיה אם הוא לא פתוח

יש פה דף של מיקרוסופט שיסביר לך איך לשנות את הפורט ...(הפורט הדיפולטי שצריך להיות הוא 3389)

http://support.microsoft.com/kb/306759

תוודא שזה כך בשני המחשבים..

אם זה בסדר

תבדוק שאין איזה פיירוול שחוסם...אפילו הWINDOWS FIREWALL ..במחשב שעליו אתה מנסה להשתלט(הPC שלך)

פורסם
  • מחבר

לא . האם זה יכול להיות קשור לעידכון אוטומטי של ה XP אשר נעשה היום ??

פורסם

אין לי XP ככה שאני לא יודע איזה עידכון.. אם תביא פרטים על העידכון אני אוכל לענות לך על זה קצת יותר טוב.

תבדוק הSERVICEים שקשורים להשתלטות מרחוק מופעלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים