פורסם 2009 באפריל 416 שנים פשוט אי אפשר לגלוש באינטרנט, אחד מכל 3 אתרים נותן שגיאת Connection Interrupted וצריך לעשות ריפרש.. באתרים אחרים לוקח שעה לעלות ונראה שהנתב בכלל לא מבקש את הדף.. ופתאום הוא מתעורר.רק לי זה קורה ? האם הבעיה בבזק הקמצנים ? איפה אני מוצא את הקושחה הכי חדשה ל-SIEMENS 141 של בזק ?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים ניסית דפדפן שונה?אם זה עובד בדפדפן השני אז הבעיה היא בהתקנת הפיירפוקס שלך. תבצע ניקוי לדפדפן ותבדוק אם אין הרחבה כלשהי שעושה בעיות.אני כרגע גולש עם פיירפוקס דרך בזק בינ"ל ללא שום בעיות.ד"א, אם יש לך עוד מחשבים ברשת, תבדוק גם איתם, יכול להיות שהבעיה במחשב. לחילופין, אם אתה משתמש בתוכנת שיתוף או מחשב אחר ברשת משתמש באחת, יתכן שהיא פשוט מנצלת את משאבי האינטרנט/נתב עד תום ולא מאפשרת גלישה בנוסף.לגבי קושחה חדשה לסימנס, תתקשר למוקד התמיכה של בזק (לא בזק בינ"ל).
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מאיזה אזור אתם בארץ? יכול היות שיש תקלה אזורית.אני שם לב שהרבה מהמתלוננים על איטיות או בעיות מולם הם מהצפון (לא רק, אבל יותר מהאחוז היחסי לדעתי).
פורסם 2009 באפריל 416 שנים גם אני סובל מאותה בעייה.החלפתי ראוטרים וזה לא עזר, הבעייה היא בשני המחשבים בבית ובכל דפדפן.איזור באר-שבע.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים יש תוכנת שיתוף קבצים שרצה אצלכם ברקע?כיבוי והדלקה של המחשב עזר במשהו?(אני לא מנסה להאשים את תוכנות השיתוף, אני מנסה לאפיין את הבעיה)אני אשמח לשמוע אם יש פה עוד אנשים שמחוברים לבזב"ל ועובד/לא עובד להם.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים גם כשאין שום תוכנת שיתוף קבצים שרצה ברקע, הבעייה עדיין נשארת.אני אישית ניסיתי כבר הכל החלפתי ראוטרים,דפדפנים,עידכנתי דרייברים של הכרטיס רשת+שידרגתי את ה-FIRMWARE של הראוטר.גם שיחות עם התמיכה הטכנית שלהם לא מובילים לשום מקום.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר תוכנת שיתוף לא רצה ברקע, FIREWALLS למיניהם מבוטלים, אין שופ פרוקסי וכד', שום דבר שסורק תנועת HTTP, הכל נקי..
פורסם 2009 באפריל 416 שנים כל דפדפן, כל מחשב, בלי תוכנת שיתוף. כל מערכת הפעלה, וכל אפשרות שאפשר לחשוב עליה.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מוזר... לי אין בעיה כלל. גם תחת וינדוס וגם תחת לינוקס. אולי יש להם איזה שרת בעיתי שאם עוברים דרכו נוצרות בעיות העסק עם בזק בינ"ל נהיה כ"כ מפותל שאני כבר באמת לא יודע מה קורה שם...
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אולי DNS אוטומאטי בעייתי ?על איזה DNS אתה ? ממש כבר אין לי מושג, אני מרגיש בתקופת האבן בכל הקשור לאינטרנט, בשנת 2002 נהניתי פי כמה.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אוטומטי הכתובות שלהם: 192.117.235.235 ו- 62.219.186.7בכל מקרה זאת לא צריכה להיות הבעית DNS. אתה גם יכול לבצע nslookup ע"מ לוודא שיש לך רזולבינג תקין.הIP שלי הוא ב*.*.84.109באמת שמרגיש שהאינטרנט מתקדם, אבל אנחנו לא מתקדמים יחד איתו... :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.