עבור לתוכן

נעלם ה - OC לאחר פירמוט, זקוק לעזרה בשחזור

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

היום הייתי אצל טכנאי כדי להתקין את ה - HD4850 + ספק חדש על המחשב ושאלתי אותו אם המעבד שלי (E4500) יעשה צוואר בקבוק לכרטיס המסך החדש ... הוא אמר שכן ואמרתי לו שאמרו לי (אנשים מהפורום הזה) שצריך לעשות למעבד OC כדי להקטין את הצוואר בקבוק ... אחרי שהוא הרכיב הוא אמר לי שהוא עשה לי OC ל - 2.9 (בדק יציבות בערך 20 דקות עם התוכנה OCCTPT והכל היה יציב) ... הוא עוד אמר שזה ה - OC הכי בריא שכדאי לשים לפי החלקים שיש לי במחשב וגם זה שילוב של שיפור גבוה וחוסך בחשמל (לא כמו ב - OC מטורף שיש ניצול חשמל מטורף), שאלתי אותו אם זה לא יעלם לי כשאני יפרמט והוא אמר לא ... באתי הבייתה, פימרטתי והכל טוב ויפה וכשהתקנתי SP2, התבטל לי ה - OC !!! נכנסתי ישר לביוס ניסיתי לשחזר והצלחתי (לחצתי על F5 או F7 לא זוכר איזה מהם שחזר לי) אבל אני לא יודע אם זה שיחזר לי את ההגדרות לבדיוק אותן הגדרות כמו שהוא שם לי ... בבקשה תעזרו לי לסדר את ה - OC :(

אם זה עוזר אז שאלתי אותו אם הוא שינה לי את היחס בזכרונות אז הוא אמר שכן ... אה ובקשר לאיזה לוח אם יש לי, הכל כתוב במפרט בצד ...

הנה תמונה של מה שיש לי עכשיו ב - Bios: http://s5.tinypic.com/2r29ob5.jpg

חג שמח ותודה מראש לעוזרים,

משה

פורסם

אם בהגדרות האלה אתה עושה F10, שזה לשמור ולצאת, ואז נכנס לוינדוס, המערכת שלך לא בOC?

פורסם
  • מחבר

אם בהגדרות האלה אתה עושה F10, שזה לשמור ולצאת, ואז נכנס לוינדוס, המערכת שלך לא בOC?

המערכת כן ב - OC אבל אני לא יודע אם זה עם כל ההגדרות שהטכנאי הגדיר ...

פורסם

אה... זה משהו שאתה שמת?

נ.ב שנה אתה הכותרת ליותר נורמאלית לפי חוקי הפורום, שום דבר לא "דחוףףף!!"

משהו כמו "נעלם הOC לאחר פירמוט, זקוק לעזרה בשיחזור."

פורסם
  • מחבר

אה... זה משהו שאתה שמת?

נ.ב שנה אתה הכותרת ליותר נורמאלית לפי חוקי הפורום, שום דבר לא "דחוףףף!!"

משהו כמו "נעלם הOC לאחר פירמוט, זקוק לעזרה בשיחזור."

מה ז'תומרת אני שמתי ?.. הטכנאי עשה לי OC, באתי הבייתה עשיתי פורמט, ה - OC נשאר ורק אחרי שהתקנתי Service Pack 2 פתאום ה - OC נעלם !

אני משנה את הכותרת ...

פורסם

אני מתכוון בתמונה של הביוס שעלת... מי שם את ההגדות שבתמונה? אתה?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון בתמונה של הביוס שעלת... מי שם את ההגדות שבתמונה? אתה?

חוץ מה - Enabled ב - CPU Host Clock Control (כדי שזה יעשה לי את ה - OC חזרה) לא נגעתי בכלום ...

פורסם

אם מה שיש בתמונה שהעלית זה מה שיש עכשיו, אז הכל בסדר, המעבד שלך בOC.

תפתח CPU-Z ותבדוק כדי להיות בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים