עבור לתוכן

קניתי מחשב איך המעבד והלוח האלו?

Featured Replies

פורסם

איך המעבד והלוח אם האלו טובים למשחקים?

מעבד AMD Phenom X3 8650 Box

לוח אם DFI LANParty DK 790FX-M2RS

למי אומר שזה גם קשור לכרטיס מסך אז זה הכרטיס: PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe

בעיקרון איך המעבד והלוח אם קניתי אותם והשישמוש העקרי הוא למשחקים.

פורסם

קנית כבר?

תתחדש חבר :xyxthumbs:

לא שואלים אחרי שקונים.

פורסם

לא שואלים אחרי שקונים כי אז אולי תתבאס.

וזה בדיוק מה שיקרה אם נענה לך על השאלה... כי למשחקים אפשר להשיג דברים יותר טובים מזה בערך באותו מחיר.

פורסם
  • מחבר

כן כבר קניתי :) מה הם ממש לא טובים? פשוט ביקשתי כבר הרבה זמן עזרה ופתחתי אשכולות ועבר מלא זמן ולא קניתי מחשב אז הלכתי לשמה והוא המליץ לי על זה. דווקא ניראה לי ששלו ליבות זה טוב והוא אמר הלוח אם ממש טוב אז הזמנתי המחשב אמור להגיע מחר או יום שני יש לכם עוד משו להגיד על הלוח והמעבד?

פורסם

הלוח די מבוזבז, והשלוש ליבות לא יתנו כלום במשחקים.

פורסם

מה אתם מבאסים אחלןה של מעבד ,שיהיה תמיכה במעל 2 ליבות למשחקים המעבד שלך ישיג מעל ה-8400

שמומלץ היום..

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת שיהיה תמיכה במשחקים מעל 2 ליבות? מה כאילו המשחקים ינצלו רק את שתי הליבות ? טוב גם זה טוב כי זה 2.3 כפול 2 אני לא צריך יותר מיזה:) ושיהיה תמיכה ב 3 אז בכלל ולא רק משחקים חושב לי אז מה אתם אומרים היה שווה ליקנות את השלוש ליבות הזה מאשר שתי ליבות של אינטל? ואמרו לי שהלוח אם ממש טוב

נ.ב קניתי 2 גיג'ה ראם זה מספיק? על XP כמובן לא וויסטה

פורסם

אמרו לך כבר- באותו סכום של כסף יכלת לקנות משהו יותר טוב.

מה עוד אתה רוצה לדעת? :)

פורסם
  • מחבר

גם אמרו לי שאם יהיה תמיכה של משחקים בשלוש ליבות הוא יעקוף את ה8400 זה ניראה לכם יקח הרבה זמן עד שזה יקרה? ועוד משו אז למה ה3 ליבות כן יכל ללת לי יתרון כאילו משו שיכל לנצל את כל 3 הליבות?

פורסם

הגבתי בדיון דומה אתה יכול לראות גם שם את היעילות ביישומים אחדים

יש תמיכה של ה3 ליבות גם במשחקים בודדים כמו UT3 וLOST PLANET לדוגמא

שמראה יעילות אפילו לעומת הWOLFDALE הצעיר של אינטל(E7200)

הנה תראה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים