עבור לתוכן

ראוטר ומודם ביחד עושים קרינה?

Featured Replies

פורסם

אני יושב מול המסך כ30ס"מ ממולי נימצא המודם והראוטר והמחשב צמוד לי ממש לרגל.

תמיד אני יושב וכואב לי הראש אני מרגיש שיוצא קרינה חזקה מהמודם מהראוטר מהמסך ומהמחשב.

יש מצב שזה עושה או שזה סתם פסיכולגי?

פורסם

יש יותר מצב שאתה יושב לא נכון וביחד עם הבהיה הממושכת במסך CRT או במסך LCD עם הגדרות בהירות לא נכונות גורמת לך לכאב ראש. ::)

כל מכשירי החשמל מפיצים קרינה אלקטרומגנטית חלשה. חלשה ברמה כזאת שמרחק של ס"מ בודדים יוציאו אותך לגמרי מהאזור שבו היא יכולה להשפיע עליך.

המכשיר היחידי שמפיץ קרינה ברמה יותר משמעותית הוא הנתב, אם הוא נתב אלחוטי. אבל שוב, כמת הקרינה שלו לא מאוד גבוהה ואם הוא מטר ממך לא צריכה להיות שום השפעה.

פורסם

אף אחד לא יודע בוודאות מה הנזק של הקרינות ועד כמה צריך להתרחק ממכשירים פולטי קרינה.

אני הרגשתי אחריות לגבי בריאותם של בני משפחתי ולא התעצלתי .השקעתי עבודה חצבתי קירות

שמתי תעלות וכך חיברתי 4 מחשבים בצורה חוטית כאשר 2 מהם מרוחקים כ 20 מטר מנקודת האינטרנט ואחד 10 מטר.

[ הבית לא ענק אבל הייתי חייב לעשות הקפות בכדי להגיע ללכל החדרים ]

עכשיו אני גולש ללא קרינה וללא ניתוקים. ןבלי הגדרות מיוחדות

פורסם

א. מחזק, כבילה בבית זה אחלה רעיון. לא תמיד פרקטי, אבל אם אפשר, עדיף.

ב. אתה באמת חושב ששאלה על השפעות של קרינה בלתי-מייננת היא במקום בפורום מחשבים?

פה תוכל לשאול שאלות טכניות על נתבים, כיצד מגדירים, באיזה אופן, איזה נתב מומלץ לקנות בתקציב X וכו'.

לא על תופעות פסיכוסומטיות, שבמקרה הטוב אתה תקבל פה תשובה שהיא דבר לא מעבר לניחוש מושכל.

פורסם

jabmbo7, במרחק מסויים הקרינה שאתה מקבל מנתב אלחוטי היא כ"כ נמוכה שהיא שוות ערך לקרינת רקע שאתה ממילא סופג במהלך יום רגיל.

הסביבה שלנו רוויה קרינה אלקטרומגנטית פחות או יותר באותה צורה כבר למעלה מ-30 שנה. שידורי לווין, רדיו, טלויזיה ושידורי תקשורת נקודה לנקודה שונים כבר קיימים כולם משנות ה70' וכולם משתמשים קרינה בעלת אותם מאפיינים שנקראת קרינת רדיו והיא בתחום הקרינה הלא מיננת. כמו שאתה רואה, כותרות העיתונים לא מלאות בדיווחים על מחקרים שקובעים שרמת הקרינה הרגילה שאנו חשופים אליה גורמת למחלות.

המרחק הזה שאני מדבר עליו נמדד בס"מ, ולא רק זה, אלא שעוצמת הקרינה נחלשת בריבוע המרחק, כלומר אם הגדלת את המרחק שלך ממקור הקרינה פי שתים הקרינה לא ירדה פי 2, אלא ירדה בחזקת 2!

סה"כ אם תדבר שעה בפלאפון כל יום יש סיכוי שאתה חושף את עצמך להרבה יותר קרינה מהסוג הזה ובמקרה הזה המחקרים הם לפה ולפה. משום מה אנשים מוכנים לוותר על החיבור האלחוטי שלהם הרבה יותר מהר מאשר על הפלאפון, גם אם הם באמת זקוקים לו :nixweiss:

זה מבלי להחליש את הטענה לגבי עדיפות הכבילה מהבחינה הטכנית.

פורסם

אל תשכח שאתה מקבל גם קרינה מהספק של המחשב, מהספק של הנתב ומהספק של המודם.

פורסם

זה מחזק את מה שאני טוען ולכן בואו ונקטין את גורמי הקרינה הסביבתיים ונעשה מאמץ

ליצור רשת חוטית שהיא אמינה ואיכותית יותר.

פורסם

זה לא מה שיעזור לך ???

יש משפט שאני לא בדיוק זוכר אותו, משהו עם "טיפה מהים". . . תעשה את ההקשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים