פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים מעניין אותי באיזה נגן רובכם משתמשים.. מכיוון שיש יותר מדי פשוט תציינו בהודעה..
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים מחבר דיברתי על מוזיקה במחשב, נגן תוכנה, אם הייתי רוצה לדעת על הנגן הפיזי שלכם סביר להניח שהייתי שואל בפורום גאדג'טים ולא תוכנה .
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים winampהגרסא האחרונה אני לא מבין איך אתם יכולים להשתמש בתוכנה הגרועה הזאת (ITUNES) לשמוע מוזיקה או לסנכרן את האייפוד ,יש אפשרויות הרבה יותר טובות כמו MEDIA MONKEY
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים Windows Media Player הידועה , הכי נוחה לי ואני לא רואה שום נגן אחר שעושה משהו יותר ממנה (אני משתמש בVLC אם משהו לא עולה על ה-WMP)
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים winampהגרסא האחרונה אני לא מבין איך אתם יכולים להשתמש בתוכנה הגרועה הזאת (ITUNES) לשמוע מוזיקה או לסנכרן את האייפוד ,יש אפשרויות הרבה יותר טובות כמו MEDIA MONKEY winamp זה הנגן הכי נכה שראיתי אי פעם, עם מקל לא האיתי נוגע בו.איטונס הכי נוחה, מסודרת ונוחה שקיימת.
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים iTunes 8WMP אני גם אוהב..WINAMP פשוט מאכזבים מאז VISTA..לפני הם היו גדולים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.