פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים לי יש חברה כבר חצי שנה ואני מאוד מאוהב אבל ייאלה תתחילו להזרים משפטים כמותגידי חמווווווווודה? לא חבלללל ?או כול מני משפטי מחץ שנותנים לבחורות כדי להתחיל ...
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים סורי, לא משתמש ברוטינות. מה שעובר בראש באותו הרגע.אלא אם התכוונת למשפטי התחלה מפגרים ואז יש מלא...
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים משהו שעשו ל2 ידידות שלי:המתחיל: "סליחה, יש לך עט?"אחת מהן: "כן" הוציאה את העט מהתיק ונתנה לו.המתחיל: "יאללה..."אותה אחת: "מה יאללה?"המתחיל: "המספר שלך..."ואז היה ויכוח ארוך בסגנון של "יש לי חבר" כי באמת לאחת מהן יש והשניה סתם לא מעוניית.אבל דרך ממש מצחיקה ומקורית.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים משהו שעשו ל2 ידידות שלי: המתחיל: "סליחה, יש לך עט?" אחת מהן: "כן" הוציאה את העט מהתיק ונתנה לו. המתחיל: "יאללה..." אותה אחת: "מה יאללה?" המתחיל: "המספר שלך..." זוועה אני מסרבת להאמין שהמשפט הזה אי פעם עבד על מישהי. משפט הפתיחה הכי טוב: את/ה *הכנס מחמאה רלוונטית כאן*, אני יכול/ה לקבל את המספר שלך? או כל משהו אחר בסגנון ישיר וכנה שלא גורם לדובר להיראות כמו ילד בכיתה ז'.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים זוועה אני מסרבת להאמין שהמשפט הזה אי פעם עבד על מישהי. משפט הפתיחה הכי טוב: את/ה *הכנס מחמאה רלוונטית כאן*, אני יכול/ה לקבל את המספר שלך? או כל משהו אחר בסגנון ישיר וכנה שלא גורם לדובר להיראות כמו ילד בכיתה ז'. אז יש לך עט או לא?
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים ^^^ lol*תגובה שכל מטרתה הוא להישאר מעודכן בת'רד הזה, המכיל פוטנציאל אדיר לצחוק מתגלגל*
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים במקרה שלי, אני בא אליה עם זוג כנפי עטלף, אייליינר שחור ומציע לה ללכת לראות איתי סרטים של טים ברטון בסינמטק.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים פשוט תיגש, תציג את עצמך, ותגיד מה שבאמת אתה רוצה להגיד. תמיד עובד לטובה.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים זוועה אני מסרבת להאמין שהמשפט הזה אי פעם עבד על מישהי. משפט הפתיחה הכי טוב: את/ה *הכנס מחמאה רלוונטית כאן*, אני יכול/ה לקבל את המספר שלך? או כל משהו אחר בסגנון ישיר וכנה שלא גורם לדובר להיראות כמו ילד בכיתה ז'. לקחת את זה קשה. משפט פתיחה זה לגייז. ומה שהיה עם העט סתם מצחיק ומקורי. מובן שלא יצא משהו.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים משפט פתיחה...נו באמת איפה אתם חיים באמריקהזו ישראלהבחורות פה סנוביות,ברגע שתבוא עם משפט פתיחה תקבל "חומה" אלה אם כן אתה נראה כמו בראד פיט השיטה היא לבוא להתקרב להגיע למצב שאתם מדברים על נושא משותףשיש בניכם חיבור של כמה מילים ואז זורמים עם זה... כשהדלת פתוחה יותר קל להכנס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.