עבור לתוכן

קניתי מסך מחשב \ טלוויזיה 22" ב-1700 ש"ח - התרשמות שלי

Featured Replies

פורסם

שאלו כאן על זה הרבה בימים האחרונים, אני בעצמי גם שאלתי, וקניתי לבסוף. אני רושם ככה שמי שיהיה מעוניין ידע איך זה וגם יוכל לקנות. אני רושם את דעתי האישית בלבד.

מסך רחב 22" - Asus MW221C - כ-1400 ש"ח (דגם כולל רמקולים מובנים)

TV BOX 1680 ITV-901 - כ-300 ש"ח. ***

המסך לדעתי טוב, אבל לא השוותי אותו ממש למשהו אחר. ואתם יכולים לקנות במקום כל מסך אחר שנראה לכם מתאים עם רמקולים מובנים - בשביל נוחות, אפשר גם לקנות מסך ללא רמקולים ולשים ליד רמקולים פשוטים למחשב.

העניין העיקרי זה שידורי טלויזיה בסידור זה: מחובר ממיר הוט, ומעבירים במסך ממחשב לשידור טלויזיה בלחיצת כפתור ! כולל תמונה וסאונד, הכל עם שלט ומאוד נוח, כמו טלויזיה רגילה. ומבחינת איכות התמונה בשידורים לדעתי היא סבירה מאוד, וזה יכול להיות פיתרון מצויין לחדר שינה עם מחשב וטלויזיה, פתרון בתקציב זה, שלא כולל מסך וטלויזיה CRT בנפרד, או LCD בגודל דומה שתראה תמונה זהה או אפילו פחות טובה במחיר יותר יקר.

תגובות יתקבלו בברכה.

*** ממליץ על פיתרון דומה, אך עם TV BOX מדגם של חברה אחרת, כי בדגם זה יש הפרעות - ריצודים כאלה על המסך - אולי בגלל שהחיבור לא טוב, שיש חשמל ברקע שמפריע, לא יודע... אצלי זה משפיע רק בשידורי טלויזיה, כי את המחשב חיברתי ישירות למסך. אין לי נסיון עם מכשירים של חברות אחרות אז אני לא יכול להמליץ על חברה אחרת ספציפית.

פורסם

רק תשנה בהגדרות של המסך לsRGB ויראו יותר טוב, מנסיון ;)

פורסם
  • מחבר

זה נכון לגבי טקסטים ועבודה שוטפת, אבל ששמתי משחק Pro Evolution אז רואים הרבה יותר טוב במצב THEATRE אז שיניתי שם ידנית להתאים.

  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איפה ראית את הTVBOX הזה ב 300 ש"ח ?

כל מה שאני מוצא זה 400-500 ש"ח, וב 400 ש"ח כבר עדיף לקנות את הTV BOX של COMPRO.

פורסם
  • מחבר

בחנות שאני מעדיף לא להזכיר את שמה (חנויות המחשבים הזולות, הגדולות, ועם שירות שאני לא אגיב עליו פה), אבל אמרתי כבר שאני ממליץ על TV BOX של חברה אחרת, כי הוא לא משהו. אז אולי עדיף לשלם קצת יותר על TV BOX של חברה אחרת.

פורסם

כדאי שתבין - אנחנו פה לא אנשים שמתקשרים לשירות לקוחות אלא אנשים שאוהבים ידע בנושא :)

אין בעייה שתפרט את החנות (כי אני לא ראיתי שום TVBOX כזה באתרים כמו שהזכרת) ובכלל - כשאתה טוען כאן משהו אז תפרט - תגיד מה לא אהבת במכשיר שלך, מה הבעיות שלו, למה אתה לא ממליץ עליו ועל איזה מכשיר אחר כן היית ממליץ ומה ההבדלים בינהם שגורמים לך להמלצה זו. בלי זה לא ממש ניקח אותך ברצינות - ולא חבל על הידע שאתה יכול להעביר הלאה לקוראים ?

בכל מקרה אם זה משהו לא מומלץ, אז בנוסף למה שרשמתי כרגע, חובתך לערות את ההמלצה שנתת לו בתחילת התרד.

פורסם
  • מחבר

מקבל את מה שאומר, וערכתי את ההודעה הראשונה בהתאם, נתתי שם פירוט לסיבה למה לא לקנות את הדגם הספציפי הזה לדעתי, ואני לא יכול להמליץ או להשוות לאחר כי אין לי נסיון עם דגם אחר. אם למישהו אחר יש, היה טוב אם הוא היה רושם, לא ראיתי כמעט סקירות בפורומים על מכשירי TV BOX זולים.

ובקשר לחנות אני מתעקש לא לפרסם, שלחתי לך בפרטי אם זה חשוב לך למרות שאני לא ממליץ לקנות את הדגם הזה.

פורסם

וואו - 13.5 דולר למכשיר חשמלי, מדהים - ועוד עובד :) זה מחיר של חבילת מסטיקים.

אין לזה אפילו נתונים טכניים ואלוהים יודע אם הוא מעבד את התמונה או מה הוא בדיוק עושה לה , אבל 13.5 דולר זה די מטורף.

בכל מקרה אם מישהו מחפש המלצה אז V300 של COMPRO נחשב TVBOX טוב ואיכותי מבחינת התמונה והעיבוד שלה. 400 ש"ח זה המחיר בארץ, ליד ה 13.5 דולר שהביאו פה זה נראה מאוד יקר - אבל אולי מישהו ימצא את זה בEBAY בהרבה יותר זול :).

פורסם

תשמע - יש דברים שלא נפוצים בכל מקום, אתה קונה קודם כל מה שאתה צריך אחרי זה חושב איך זה מסתדר עם כך השאר.

הדגם שהבאת הוא לא תומך טבעי בWIDE SCREEN והרזולוציה נמוכה. אבל מדאיג יותר מזה המחיר - 130 שקל יותר מאשר חנות אחרת שראיתי אותו.

הV300 עדיף עליו ובעיקר אם יש לך מסך רחב. ראיתי אותו ב 400 אצל WELLCOM CO IL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים