עבור לתוכן

HD4870 XOC

Featured Replies

פורסם

חברת דיימונד הציגה לא מזמן את גרסת ה OC שלה לכרטיס ה HD4870

Diamond Radeon HD 4870 XOC Video Card - Black Edition

D10-4872-main1-la.jpg

ברור שמדובר כאן בכרטיס עצבני, ושאת כל השעונים שלה הטיסו לגמרי

הכרטיס מבוסס ליבת SuperRV770

מהירות הזכרון היא 4800 MHZ אפקטיביים

מהירות ה CORE היא ב950 MHZ (סיפרו לי שהגיעו איתה אפילו ל1100 בעזרת OC קטן)

מלבד ה HD4870X2 זהו הכרטיס הבודד החזק ביותר בשוק כיום

הבעיה היא שאני לא מבין למה חברות מחשבים ישראליות לא מיבאות מוצרים של החברה הזאת להארץ :s07:

אני כבר יודע מה יהיה הכרטיס מסך הבא שאני קונה! (טוב האמת היא שזה יהיה 4870X2 )

• תגובות 50
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שמעניין אותי זה איך הם המהירו אותו כ"כ אבל הוא עדיין עם קירור סטוק? :nixweiss:

פורסם

לדעתי הוא יהיה ממש רותח עם oc אבל מי יודע......הכול יכול להיות....

תגיד אתם יודעים מתי יוצא 4870 כפול ליבה אני מחכה בטירוף...?

פורסם

מה שמעניין אותי זה איך הם המהירו אותו כ"כ אבל הוא עדיין עם קירור סטוק? :nixweiss:

הקדמת אותי... בדיוק רציתי לכתוב שקראתי בכמה כתבות עליו ברחבי הנט, שהוא עם קירור סטוק, והשינויים היחידי שעשו לו זה מתח יותר גבוה+פתיחת ההגבלה בביוס של הכרטיס למהירות שעונים כמו שצויין (ואפשר לשחק איתם דרך CCC)...

אז כפי הנראה, זה רק עניין של זמן שכל HD4870 יהפוך ל- XOC Black Edition ;)

פורסם
  • מחבר

עוד דבר, הבאנדל זה....

אני יכול לקנות את הכרטיס רק בשביל לפרק את הבאנדל ולתלות אותו על הקיר ליופי :lol:

פורסם

קודם כל, מאיפה לך לדעת שזה קירור סטוק?

שנית, גם עם קירור סטוק ו VMOD הגיעו ל 1GHZ ולא עברו את ה 85C ... אז לא להתרגש יותר מדי...

פורסם

סרטון של מישהו ביוטוב שקיבל את הכרטיס ואמור להעלות בקרוב סקירה עליו. הוא נראה נלהב במקצת...

אני לא חושב שהגרסה הזו של ה-4870 יותר חזקה מה-280GTX. ככה שה-280GTX הוא עדיין הכרטיס הבודד החזק ביותר בשוק כרגע.

פורסם
  • מחבר

סרטון של מישהו ביוטוב שקיבל את הכרטיס ואמור להעלות בקרוב סקירה עליו. הוא נראה נלהב במקצת...

אני לא חושב שהגרסה הזו של ה-4870 יותר חזקה מה-280GTX. ככה שה-280GTX הוא עדיין הכרטיס הבודד החזק ביותר בשוק כרגע.

זה המחליף ללוגן האגדי...

ולגבי הכרטיס....

טוב אני חושב שזה כן הכרטיס החזק ביותר בשוק עכשיו כשהוא חזק בעשרות אחוזים

אבל בכל זאת אני מניח שכל השוק של הכרטיס יראו כמו סתם צעצועים לעומת ה4870X2

פורסם

בזכות זה שהכרטיס יכול לעבוד בחום גבוה זה מתאפשר, פשוט תענוג איזה פוטנציאל OC יש לדבר הזה.

פורסם

הכרטיסים של ATI מעולים לOC!!

לדעתי ברגע שתקום החברה שתרים את הכפפה ותציא קירור רציני (מים נניח) לכרטיס, לא אתפלא אם נראה אנשים מגיעים למעל 900MZ לCORE וזכרונות ל5000MHZ

בהחלט כרטיס עם המון פוטנציאל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הכרטיסים של ATI מעולים לOC!!

לדעתי ברגע שתקום החברה שתרים את הכפפה ותציא קירור רציני (מים נניח) לכרטיס, לא אתפלא אם נראה אנשים מגיעים למעל 900MZ לCORE וזכרונות ל5000MHZ

בהחלט כרטיס עם המון פוטנציאל :xyxthumbs:

גרסאות של הכרטיס הזה אכן הולכות לצאת עם בלוק מים

פורסם

התחילו למכור את הכרטיס באמזון וב Newegg

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814103064

http://www.amazon.com/Diamond-4870PE5512OC-Radeon-Express-Overclocked/dp/B001CSMP2K/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1218479499&sr=8-1

עדיין לא מצאתי ביקורת על הכרטיס.

יש כבר מדריכים לצריבת הביוס של ה 4870 XOC על כרטיסי רפרנס, מה שתאורטית מאפשר להמהיר את ה 4870 למינהם עד ל 990/1200.

פורסם

אתה יכול להביא את המדריכים האלו של צריבת BIOS ?

פורסם

נתתי לLANZAR ביוס מאוד דומה גם של XOC וממש מדריך שלם איך לצרוב אותו והוא הגיע לתוצאות גבוהות עם הכרטיס של ספיר(870 לליבה ו1200 לזיכרונות)

תוכלו להסתכל בתארד הבא :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353557.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים