עבור לתוכן

מחפש תוכנה להורדת אתר אינטרנט לצפייה OFFLINE

Featured Replies

פורסם

שאלה בכותרת...

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בגוגל.

אבל מתוך ים התוצאות שקיבלתי העדפתי לקבל המלצה מכאן :yelclap:

פורסם

blackwidow

פורסם

מתוך ניסיון אישי (לא בדקתי תוכנות אחרות), WinHTTrack פשוטה ונוחה.

פורסם

מתוך ניסיון אישי (לא בדקתי תוכנות אחרות), WinHTTrack פשוטה ונוחה.

מצטרף להמלצה. :xyxthumbs:

פורסם

^^ me too

פורסם

שאלה לכל מי שמשתמש בתוכנות להעתקת אתרים:

איך זה שלפעמים התוכנה (ולא משנה כרגע איזה מהם כי בכולם קורה לי אותו דבר) "עובדת" לפעמים על אתר מסויים שלשה ארבעה ימים וכשאני מפעיל את אופציית "חפש" על אותה תיקייה שלשם ירד כל החומר אני לא מוצא אפילו לא mp3 אחד או ו קובץ wmv אחד? וזה אחרי שכיוונתי את התוכנה להוריד רק קבצי שמע ווידאו ומה עוד שמדובר באתר שאני יודע שהוא עמוס בקבצים מהסוגים האלה.

פורסם

התוכנה יכולה גם לעבוד מאה שנה אם היה בדף המדובר לינק לסי.אן.אן ולא קינפגת אותה כמו שצריך.

אי אפשר לענות לשאלה שלך מעבר לזה: אתה עושה משהו לא נכון - או - החומר מוגן איכשהו מפני בדיוק מה שאתה מנסה לעשות.

לא עושים את מה שאתה רוצה לעשות על אתר שלם מיד על ההתחלה. זה כמו לנסות לכתוב שירים לפני שלמדת את שמות הצבעים הבסיסיים. מתחילים בדף קטן עם כמה לינקים קטנים בלבד כדי לראות שזה עושה מה שרוצים לעשות ולאט לאט מתפתחים...

פורסם

אני ממש לא מבין אותך. אם אני רוצה להוריד אתר שלם אני תמיד אומר לו להוריד מכל המקומות . מאיפה אנ יודע איפה מאוחסנים כל הקבצים שאני רוצה להוריד מאותו אתר?...אולי הם יושבים בשרת אחר?...ונכון...לפעמם התוכנה עובדת לי שבוע שלם.

בכל אופן ...אשמח אם תלמד אותי איך לקנפג את אתהתוכנה שאתה משתמש בה כי אני ממש לא מצליח "לנקות" אתרים שאני מעוניין בתוכן שלהם.

פורסם

אני לא יכול ללמד אותך משהו שאני בעצמי לא יודע. מה שאני כן יודע, זה שאם אנסה להוריד אתר שלם אז התוכנה תלך לגמרי לאיבוד. לכן גם אני עושה מה שאתה עושה - נותן לו דף מסויים או רשימת לינקים מאוד מסויימים להוריד ומגביל אותו ל"שכבה" אחת או שתיים מאותה רשימת לינקים. מעבר לזה אני מאמין שנצטרך שנינו לנבור שעות בדוקומנטציה המאלפת (על httrack לפחות) ובניסויים בכל מיני אתרים בעלי מורכבות שונה כדי ללמוד את הפרנציפ.

כמובן שאם תמצא מומחה "קומפלט" לתוכנה אז תתן לו רק את הדומיין ומה בדיוק אתה רוצה משם והוא יסדר את זה בדקה ורבע (או יאמר לך חד משמעית: בלתי אפשרי מהסיבות א' ב' ג' -או- בלתי אפשרי בלי להוסיף איזה סקריפט או עבודת-קוד/האקר כלשהי שתעלה לך בערך X דולר באתרי השכרת שירותי תיכנות/הזנת נתונים).

אני לא אותו מומחה.

פורסם

איך אני מגביל אותו ל-2 שכבות? והאם הכתובת שאתה נותן לו היא הכתובת הראשית או אותה כתובת ספציפית (שהיא לא הראשית)?

פורסם

אתה יכול לקבוע את עומק הקישור וגם למנוע ממנו יציאה מהאתר הספציפי.

אני מניח שהקבצים שאתה רוצה פשוט נמצאים באתר אחר, לכן האופציה הזאת מונעת את ההורדה שלהם.

פורסם

איך אני יכול לדעת היכן נמצאים הקבצים של אותו אתר שאני רוצה להוריד? איך אני יודע עד איזה עומק להגדיר את ההורדה?

כל העניין הוא שאני מעוניין להוריד מוזיקה תימנית מאתרים בתימן ומכיוון שאני לא קורא ערבית אני לא יודע איפה ללחוץ בכדי להוריד את השירים ולכן חשבתי שתוכנה כזו תפתור לי את הבעיה ואכן על אתר אחד זה עבד יפה והצלחתי להוריד לא מעט חומר אבל על אתרים אחרים זה לא עובד למרות שלא הגבלתי את עומק ההורדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים