עבור לתוכן

שלום GOLF ולכל העלוקות -מוסכים,חברות ביטוח,מכוני רישוי, ,שוטרים,פקחים וכוליי

Featured Replies

פורסם

זהו נשבר לי סופית ,אני ניפטר מהרכב .

הקש ששבר את גב הגמל היה מחיר הדלק שכבר מגרד את ה- 7 ש"ח לליטר.

הלך לי ראש המנוע בגולף הישנה וחשבתי לתקנו אבל בהתחשב שצריכת הדלק של רכבים כבדים כמו הגולף שלי , עומדת על 7-8 קילומטר לליטר ( בעיר ) ושהתחזית הכלכלית של המומחים מדברת על כך שבתוך מספר חודשים המחיר יגיע ל-10 ¤ לליטר ,החלטתי שחלס , יש גבול .

לא , לא, בהחלט לא מדובר רק על כסף ,מדובר קודם כל בעצבים ,בתיסכול ובהרגשה המשפילה שכול העולם ואשתו מחזיקים אותך בביצים וסוחטים אותך מתי שהם רוצים וכמה שהם רק רוצים .

למרות שאני מחשיב את עצמי כאזרח שומר חוק , במציאות של כבישי הארץ ומצב החנייה אי אפשר שלא להיות עבריין במידה מסוימת ולא לקבל דוחות בסכומים גבוהים (שחלקם מוצדקים וחלקם הגדול הם סחיטת כסף לשמה בעזרת חוקי עזר עירוניים ),

לך תנסה לערער על הדוחות כמעט תמיד תפסיד ותצטרך לשלם כפל קנס בסוף.

נימאס לי מכל אותם מוסכניקים שמנסים לתחמן ולזנבר אותך כמה שהם רק יכולים ברגע שאתה ניזקק לשירותיהם .

נימאס מחברות הביטוח שיודעות לקחת הרבה כסף ,אבל ברגע שאתה צריך אותם ,הם מתנערים ממך ושולחים אותך לקרוא את האותיות הקטנות.או שדורשים ממך השתתפות עצמית כל כך גבוהה שאף פעם לא כדאי לך להפעיל את הביטוח .

נימאס לי מכול החארות שדופקים את הרכב שלך בחנייה ובורחים מבלי להשאיר פרטים .

נימאס מכל הנרקומנים שפורצים לך את החלון בחיפוש אחרי משהו שאפשר למכור בשביל מנה .

נימאס מכל אותן תחנות הדלק שמוכרות לך דלק מהול שגורם נזק למנוע .

נימאס להסתובב במעגלים זמן רב בחיפוש אחר חנייה כמו איזה עכבר מסומם .

נימאס מכל הארסים שמסוגלים לדקור אותך בגלל ויכוח על חנייה\עקיפה \זכות קדימה \או אלוהים יודע מה .

נימאס מכל החניונים המאולתרים שאיזה מנייאק השתלט עליהם ועכשיו דורש 30 ¤ לשעה.

נימאס מכל מכוני הרישוי שבלי שוחד לא יעבירו אותך טסט גם אם הרכב 100 אחוז בסדר

(התירוץ החביב עליהם זה זיהום אוויר ,תן לזבלים 200 ¤ ואין זיהום ואין נעליים ).

אני יכול להמשיך כך עד מחר בבוקר ,אבל בטח כבר נימאס לכם לקרוא אז -be my guests ותמשיכו מכאן בעצמכם.

הפוסט הזה יכול להיות אחלה "כותל " שבעולם לתסכולים של כל אותם חברי פורום שאין להם רכב מהעבודה ומרגישים שדופקים אותם על ימין ועל שמאל.

מבחינה מעשית החלטתי להפסיק להיות הפרוצה שכולם תוקעים אותה ולשלוח את הרכב לטיול לסין בבטן אונייה, בתור קוביית מתכת בגודל מטר על מטר .

ברוך שפטרנו ..אמן.

• תגובות 36
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נימאס להסתובב במעגלים זמן רב בחיפוש אחר חנייה כמו איזה עכבר מסומם .

:lol: :lol: :lol:

לחתימה!

פורסם
  • מחבר

מפני שזה בדיוק העניין דברי אינם סתם קיטורים .

זאת בעיה רצינית מאוד של הרבה אנשים ממעמד הביניים (שהולך ונעלם ) שלאחרונה מוצאים את עצמם במצב בלתי אפשרי שבו גם המחירים העולים (של כל המוצרים ובייחוד של הדלק) וגם הרשויות דוחקים אותם אל הקיר -תרתי משמע.

לכן אני סבור שלפוסט הזה יש זכות קיום בפינה נפרדת משל עצמו.

פורסם

קנה קטנוע וגמור עניין

פורסם

אני מקווה שהגולף עדיין אצלך.

vag-club.com

החברה הכי טובים שיש בנוגע למכוניות של סיאט, אאודי, סקודה ופולקסווגן..

פורסם
  • מחבר

קנה קטנוע וגמור עניין

היה לי אופנוע (סוזוקי dr50 ) בתיכון ,אבל אחרי שרכב שפשף אותי עם מראת הצד שלו ואני עפתי הצידה ובמזל יצאתי " רק" נפוח בכל הגוף מסימנים כחולים , אין שום מצב שאני עולה שוב פעם על כלי רכב דו-גלגלי בכביש מלא ערסים שמשחקים כל הזמן עם הרדיו\פלאפון\הביצים שלהם ויכולים לדרוס אותך כמו כלום ברגע של חוסר תשומת לב ולהשאיר אותך נכה\משותק \או פגוע כל-כך קשה שנישאר לך רק להתאבד.

דו-גלגלי מבחינתי בא בחשבון רק על שביל נפרד לחלוטין מהכביש (מה שאין כמעט בארץ ) או לחילופין על מדרכה ,אבל אז אסור לך לנסוע עליו עם קטנוע ואילו אופניים רגילות זה לא פתרון מעשי למרחקים של יותר ממספר קילומטרים בודדים.

פורסם

הלוואי וזאת הייתה הבעיה היחידה בארצנו הקטנטונת..כאילו כולם מנסים לעשות כסף על חשבון האדם הקטן והעני. בארצות נורמליות זה אחרת, רמת השירות היא פי כמה וכמה אם להשוות אלינו.

פה רק מנסים לסחוט ממך עוד ועוד כסף, העיקר למכור ואחר כך לך תחפש ממי לבקש עזרה..העולם רק מדרדר ומדרדר.

גלובליזציה SUCKS

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שהגולף עדיין אצלך.

vag-club.com

החברה הכי טובים שיש בנוגע למכוניות של סיאט, אאודי, סקודה ופולקסווגן..

תודה על הטיפ ,אבל מדובר בגולף ענתיקה שבלי שום קשר לתצרוכת הדלק כבר קשה מאוד לתחזק ,אלא אם כן יש לך מוסך או חבר\קרוב משפחה מוסכניק

הלוואי וזאת הייתה הבעיה היחידה בארצנו הקטנטונת..כאילו כולם מנסים לעשות כסף על חשבון האדם הקטן והעני. בארצות נורמאליות זה אחרת, רמת השירות היא פי כמה וכמה אם להשוות אלינו.

פה רק מנסים לסחוט ממך עוד ועוד כסף, העיקר למכור ואחר כך לך תחפש ממי לבקש עזרה..העולם רק מדרדר ומדרדר.

גלובליזציה SUCKS

אחי ,בוא לא ניסטה מהנושא העיקרי של "אחזקת רכב בעידן של מחירי דלק משתוללים ומוסדות שלטוניים שמנסים לדפוק אותך במקום לסייע "

האם ידעתם שחצי ממחיר הדלק זה מסים שהולכים ישר לקופת המדינה ?

מתוך 7 ש"ח ,

3.5 הולכים לאוצר ,

1.5 הולכים למשפחת עופר שקנו את בז"ן (בתי הזיקוק בחיפה ) במכירת חיסול בזיל הזול (מפני שהממשלה המחורבנת שלנו העדיפה למכור את בז"ן לאוליגרך עופר במקום להנפיק את המניות בבורסה לציבור הרכב )

רק כ- 2 ש"ח הוא מחיר הדלק האמיתי .

יש לי דוד בארגנטינה (שהיא כידוע אינה נמנית עם מפיקות הנפט ונאלצת לייבא דלק מבחוץ ) והוא משלם במונחים שיקליים 2.5 ש"ח לליטר.

האם אתם יודעים שמחיר הרכב בארץ הוא כמעט פי 3 מאשר מחירו בשאר מדינות העולם?

האם ידעתם שלמספר משפחות יש זיכיון יבוא בלעדי על רכבים (זיכיון שאין שום דבר דומה לו בעולם המערבי ) והם מצליחים כל פעם מחדש לשחד את הפקידים במשרד התחבורה ולדחות את ביצוע הרפורמה ופתיחת השוק לתחרות חופשית ?

כאשר אתם קונים רכב ב- 120000 ¤ המחיר מתחלק בצורה כזאת פחות או יותר :

30,000 זה המחיר האמיתי ,שמשולם ליצרן וקצת גבוהה מזה זה גם המחיר שבו הוא נימכר ברוב מדינות העולם מלבד אוסטרליה ושבדיה (שגם שם יש מיסים גבוהים )

30,000 הולכים למדינה בצורת מסים

30,000 הולכים למשפחה האוליגרכית בעלת זיכיון היבוא הבלעדי של אותה פירמה שאתם קונים.

הסחטנות והעושק ימשכו עד אשר לא יקרו אחד או יותר מהשינויים הבאים:

התקוממות המונית והחלפת השלטון (שלא נראית באופק )

נטישה והגירה מן הארץ של שכבות מעמד הביניים (כבר רואים ניצנים הולכים וגוברים )

יוטלו גיזרי דין מוות (כמו בסין ) או מאסר ממושך מאוד (כמו בארצות הברית ) למקבלי השוחד בשירות הציבורי ולמי שנותנים את השוחד (האוליגרכים והמשפחות שחומסות ועושקות את מעמד הביניים ) .

פורסם

אני אפילו לא רוצה להוסיף לך בהמשך למה שרשמת על ציפצופי הדלק שלך על התחבורה הציבורית - אוטובוסים שאני נוסע בהם.

אגד, חברה מושחטטת, שמאחרת בשעות ופשוט המחרים שם גם עולים עם הזמן, אני כבר מלא פעמים חיכיתי להסעה שלי יותר מ-20 דקות וזה סיוט! חם והנהג אומר- לא איחרתי ולא נעליים! זה מכת מדינה הקטע של התחבורה!

צריך לפטר את שר התחבורה ומהר!!!! >:( (רק תזכירו לי מי זה?)

פורסם

ראיתי ממש לא מזמן תוכנית על ערים בעולם שפועלות לקידום איכות הסביבה

המשותף לכולן זה תחבורה ציבורית מצוינת

ואת זה אפשר להשיג בכל מיני דרכים חלקם פשוטות מאוד

מה שיש בארץ זה עושק של האזרח הקטן

מצד אחד תחבורה ציבורית גרועה

מצד שני המחיר להחזיק מכונית בשמים

וזה לא רק הדלק עצמו

יש טסט חובה כל שנה

ביטוח יקר

מוסך גם יקר וגם הרבה רמאים שדופקים את הרכב

בגלל זה אני אפילו לא חושב לקנות רכב

שאני חייב רכב אני משאיל מאחד האחים

אבל בדרך כלל ברגל או אופניים -לפחות אין טסט על ברכים

פורסם

אני אפילו לא רוצה להוסיף לך בהמשך למה שרשמת על ציפצופי הדלק שלך על התחבורה הציבורית - אוטובוסים שאני נוסע בהם.

אגד, חברה מושחטטת, שמאחרת בשעות ופשוט המחרים שם גם עולים עם הזמן, אני כבר מלא פעמים חיכיתי להסעה שלי יותר מ-20 דקות וזה סיוט! חם והנהג אומר- לא איחרתי ולא נעליים! זה מכת מדינה הקטע של התחבורה!

צריך לפטר את שר התחבורה ומהר!!!! >:( (רק תזכירו לי מי זה?)

מופז... כי בטח מי שיחליף אותו יעשה ניסים ונפלאות בתחבורה

פורסם

טעות.. שר התחבורה הוא כמובן בקבוק קולה זירו...

רק הוא יכול להיות כזה אפס ופאסיבי

פורסם

חבר'ה, למי שנשבר לו הז*ן ממחירי הדלק ובעיית הפקקים והחנייה שייעבור לדו גלגלי.

זה הפיתרון האולטימטיבי ואני בתור נהג דו גלגלי אני יכול להגיד לך שזה "ה"פיתרון"!

פורסם

תקרא מה הוא רשם לפני שאתה דוחף תעובדה שיש לי פלילי שחור עם גדולים מהסטנדרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים