עבור לתוכן

9600GT SLI OC vs 8800GT SLI

Featured Replies

פורסם

היי,

אני בונה מפרט מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק,

ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכי הכרטיסים הגרפיים הבאים, ואני צריך לדעת מה יהיה יותר חזק:

- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1131

או

- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1124 ( ואני אוסיף לזה את אותו לוח אם P5ND ).

לשניהם יש אחלה של קירור, ושניהם במחירים מאוד מפתים, איזה מערך יהיה חזק יותר?

אם יש ביקורות ( אל תשכחו את ה-OC של ה-9600GT ) זה יהיה מצוין :xyxthumbs:

וההבדל יהיה משמעותי?

תודה מראש,

יובל :yelclap:

פורסם

אם התקציב לא מוגבל - הייתי הולך על האופציה הראשונה, חזקה יותר.

מלבד זאת שה-8800 חזק יותר מה-9600 - איפה שאפשר בלי OC זה עדיף.

(פחות צורך לקרר, עבודה בפחות מאמץ - פחות הפתעות)

פורסם

אני חושב ששני המערכים יתנו לך ביצועים מעולים וההבדל ביניהם לא קריטי , נראה לי שהייתי הולך על 2 9600 , גם יחסוך לך כסף וגם יתן ביצועים מעולים לאורך זמן...

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי לא מוגבל, אבל אני יכול להכניס את שניהם ( בנפרד כמובן ) למפרט.

אם אני הולך על ה-9 אז יש לי אקסטרה כסף לקירור למעבד ( Q9300 ) ויכול להשקיע במארז מרווח ומאוורר טוב ( ה-airflowking של nzxt במקום alpha ).

ככה שבגדול זה יוצא שאני יכול בכסף שנשאר להוסיף לקירור .

מצד שני ל-8800GT יש קירור הרבה יותר טוב ( ככה זה נראה, לא מבדיקות שראיתי ) שזה בונוס.

הענין הוא שאני די מפחד מה-9600GT בגלל שהמחשב ישמש אפילו ל-4 עד 5 שנים הבאות ( גם אם בזחילה ), והיה כתוב באחת מהביקורות את הדבר הבא שמרתיע אותי מאוד:

I'd even suggest looking into a couple of GeForce 9600 GTs as an alternative, based on our test results, if I weren't concerned about how their relatively weak shader power might play out in future games.

אז מה אתם אומרים עכשיו?

וזה בטוח שלא משנה מתי, המערך שה-8800GT תמיד יעקוף את ה-9600GT ( ב-SLI כמובן ) גם אם זה בהפרש לא מורגש בכלל?

או שאולי יש ל-9600GT SLI דרייברים חדישים שיהוו יתרון וכך אף יעפילו על ה-8800GT SLI ( אל תשכחו את ה-OC של ה-9600 ).

פורסם

לפי הביקורת ב - FIRINGSQUAD הפרש הביצועים ביניהם זניח אז לך על ה - 9600GT SLI (כמובן רק בתנאי שיש מסך 24 אינץ' אחרת מערך יהיה מיותר לגמרי).

ולא חייבים את הלוח של אסוס שיש לוח 650I SLI זול יותר מאביט, לינק - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=133

פורסם
  • מחבר

המערך מיועד כעת למסך 19 אינץ', אבל בגלל שהמחשב מיועד גם לעתיד הרחוק יחסית, אולי יהיה שדרוג של המסך, חוץ מזה שהבקשה במפרט הזה היתה בתקציב הנתון להשיג את המחשב הכי חזק שאפשר ( ניסיתי לשכנע את מי שהמפרט הזה מיועד אליו להוריד אבל זה לא עוזר ) ולכן אני הולך על מערך SLI כי זה יוצא הכי חזק בתקציב.

בקשר ללוח אם, אני רואה שגם הוא תומך בשני כרטיסים על X16 לא? ואני מניח שהוא פחות טובבגלל שהוא פחות חדיש( :-X), ואם האסוס נכנס בתקציב אז למה לא, אין משהו יותר טוב להשקיע עליו ( הבקשה היתה לגמור את כל התקציב ).

ואני רוצה לדעת אם יש מצב שבעתיד ( בגלל דרייברים חדישים יותר או ה-opengl 2.1 שאין לי מושג מזה ) ה9600GTXT SLI יקח א ה-8800GT SLI אפילו באופן זניח, כי אם לא אז אני חושב שעדיף את ה-8800GT בגלל שאני לא רוצה לקחת סיכון בקשר למה שכתבתי בהודעה האחרונה, אני צודק?

פורסם

9600 ב ב OC מתקרב לביצועים של GT , הפרש הביצועים בניהם 10% ולאחר OC אני חושב שהוא מצטמצם עוד יותר (בייחוד שההתלבטות בין 9600 ב OC לבין GT במהירויות רגילות) , כפי שכבר אמרו פה אינספור פעמים מחשב חזק למשחקים לא יחזיק מעל לשנתיים(בהגדרות מקסימליות) וגם אם תקנה היום את החומרה הכי חדישה זה לא ישנה דבר. קנה SLI של 9600 , מאוד משתלם במחיר וייתן לך ביצועים מעולים לשנתיים הקרובות אחרי זה אף אחד כבר לא יכול להבטיח לך דבר.

כרגע המערך מיועד למסך 19'' ובמקרה זה אני אפילו יכול להגיד לך ש GT אחד יספיק אבל SLI של 9600 במחיר כזה זו פשוט מציאה אז לך על זה וזהו ...

גם תחסוך יותר כסף וגם תוכל לשדרג בעתיד , לי כרגע יש GTX שהשקעתי בו 2000 ש"ח בקניה מארה"ב , תמיד יצא משהו חדש ומשוכלל יותר אין מה לעשות.

פורסם

תגיד לו שהוא טיפש.

מה זה להוציא יותר סתם רק כדי לגמור את כל התקציב ? :bash:

פורסם
  • מחבר

בקשר לקטע של לגמור את כל התקציב, אין מה לעשות, הוא עוד קטן, אין לו יותר מדי ערך לכסף וזה המצב(!).

אני אראה אם לא תוך הרבה זמן ה-Q9450 יגיע לחנות הזו, אז אני בטוח אקנה את ה-9600GT SLI, אקצץ קצת פה ושם ואשים את ה-Q9450.

אבל אם זה יקח יותר מדי זמן ועד אז כבר המבצע יגמר, אז אני עדין בהתלבטות.

בגלל שאין לי משהו יותר טוב לשים עליו את הכסף בקטע של החומרה לשיפור הביצועים, אז אני מוכן לשים את האקסטרה כסף על ה-8800GT אם אני אדע ( אם תאשרו לי ;)) שה-8800GTSLI גם בעתיד תמיד יקח (שוב, גם אם כמעט בכלום ) במשחקים החדשים ביותר שיצאו(בנוסף יש את האקסטרה של הקירור לכרטיסים ), או שבגלל שה-9600GT חדיש יותר יהיה לו יתרון.

ואל תשכחו את הסיכון שציינת מקדום ( שאף אחד משום מה לא הגיב עליו ).

אז תענו לי בבקשה על השאלה הספציפית, תודה :xyxthumbs:

פורסם

בקשר לקטע של לגמור את כל התקציב, אין מה לעשות, הוא עוד קטן, אין לו יותר מדי ערך לכסף וזה המצב(!).

אני אראה אם לא תוך הרבה זמן ה-Q9450 יגיע לחנות הזו, אז אני בטוח אקנה את ה-9600GT SLI, אקצץ קצת פה ושם ואשים את ה-Q9450.

אבל אם זה יקח יותר מדי זמן ועד אז כבר המבצע יגמר, אז אני עדין בהתלבטות.

בגלל שאין לי משהו יותר טוב לשים עליו את הכסף בקטע של החומרה לשיפור הביצועים, אז אני מוכן לשים את האקסטרה כסף על ה-8800GT אם אני אדע ( אם תאשרו לי ;)) שה-8800GTSLI גם בעתיד תמיד יקח (שוב, גם אם כמעט בכלום ) במשחקים החדשים ביותר שיצאו(בנוסף יש את האקסטרה של הקירור לכרטיסים ), או שבגלל שה-9600GT חדיש יותר יהיה לו יתרון.

ואל תשכחו את הסיכון שציינת מקדום ( שאף אחד משום מה לא הגיב עליו ).

אז תענו לי בבקשה על השאלה הספציפית, תודה :xyxthumbs:

תראה בעיקרון ככל שתשלם יותר תקבל יותר ביצועים.

לדעתי כיום עם שוק כרטיסי המסך המהיר שלנו 1500 ש"ח יהיה המקסימום להוציא על כרטיס מסך, שממילא יתחלף שוב בקרוב.

אני הייתי לוקח את ה9600GT SLI, בהנחה שתוכל לשפר רכיבים אחרים, להשקיע יותר מדי כסף בכרטיס גרפי זה כבר הגזמה, הוא ממילא מהיר מאד ומתחלף מהר מאד, לא כמו המעבד, לוח האם, הזיכרונות, המארז וכדומה...

בנוגע לשאלה, אולי בעתיד זה ישפיע (למרות שלא נראה לי) אבל בלא הרבה...

פורסם

להשקיע יותר מדי כסף בכרטיס גרפי זה כבר הגזמה, הוא ממילא מהיר מאד ומתחלף מהר מאד, לא כמו המעבד, לוח האם, הזיכרונות, המארז וכדומה...

או לפחות המארז :\ :'(

כל השאר שווה חצי מהערך שלו כשקנית אותו, אחריי חצי שנה

פורסם

מסכים עם אור ב 200% , מה שאמרת בקשר לדרייברים נראה לי לא רציני , יכול להיות שתהיה השפעה מסויימת אבל היא נראית לי זניחה יש גבול לכמה ניתן לסחוט מהחומרה בעזרת דרייברים ...

אפשר בהחלט להשקיע ברכיבים אחרים ...

פורסם
  • מחבר

בקשר לשיפור חלקי חומרה אחרים, כל מה שנותר לשפר זה רק מהמעבד Q9300 ל-Q9450 ( לשפר תחת התקציב כמובן ), וזה בציפיה שזה יגיע בקרוב.

כל הכסף כן ישפך על המחשב כך שאין מה לחסוך.

יש למישהו ביקורת על 9600GT SLI OC ?

אני חייב לראות עד כמה יש הבדל.

פורסם
  • מחבר

ראיתי אותה כבר, תודה.

אבל אני צריך עם OC.

לא משנה כבר, עכשיו אני בהתלבטות אחרת, אם לקחת את המבצע עם ה-SLI של ה-88 ולוח P5ND עם Q9300, או את ה-SLI של ה-96 עם לוח של ABIT 650I ומעבד Q9450.

פתחתי על זה ת'רד בפורום לוחות ומעבדים.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים