עבור לתוכן

בעיה - לא מצליח לפתוח פורטים

Featured Replies

פורסם

אני פתחתי את הפורטים לפי מדריך באיזה אתר Portforward נראה לי, אבל זה לא מראה לי שהפורטים פתוחים שאני בודק באתרים שאמורים להראות אם הפורטים פתוחים. מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי?

פורסם
  • מחבר

באמת שכחתי לציין נתב

נתב של Netgear WGR614 V7

אני בודק באתר canyouseeme

ובאתר של האימיול

תודה.

פורסם

אתה מן הסתם צריך לבצע את הבדיקה בזמן שהתוכנה המאזינה (אימיול למשל) בפורטים הללו, באמת רצה על המחשב.

אם היא לא רצה, והפורט פתוח (מאופשר בחומת האש/NAT של הנתב) אזי שירותים בעולם יוכלו לעבור את הנתב,

אבל לא יגיעו בסופו של דבר לשום תוכנה שמאזינה במחשב, לכן חלקם ידווחו שהפורט "סגור".

באם אתה מבצע את הבדיקה כמו שתיארתי, עם התוכנה הרלוונטית פתוחה ברקע,

ועדיין מופיע לך כי הפורט "סגור" , וודא שפתחת הרשאות בחומת האש התוכנתית שלך, באם יש כזו (גם בחומת האש של חלונות כמובן)

עדיין לא עובד? תעלה לכאן בבקשה צילום מסך של ממשק הנתב, עם הגדרות הפנית הפורטים שביצעת.

פורסם
  • מחבר

עשיתי כל מה שאמרת.

בקשר לפיירוול יש לי פיירוול של ESET ולא הצלחתי לפתוח בו פורטים ספציפית, אז פשוט ביטלתי אותו לכמה דקות לראות אם זה עובד, וזה לא עבד.

בכל מקרה הפיירוול של הווינדוס מנוטרל.

הנה התמונות כמו שבקשת וזה נפתח ע''פ המדריך של PortForward

אני מקווה שזה כל המידע שאתה צריך

emule1lq8.jpg

emule2cw6.jpg

תודה

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

בבקשה עזרה.

פורסם

הכתובת IP שעליה הגדרת את החוק היא הכתובת הקבוע של המחשב?

פורסם
  • מחבר

הכתובת IP שעליה הגדרת את החוק היא הכתובת הקבוע של המחשב?

כן

פורסם
  • מחבר

הקפצה. למישהו יש פתרון?

פורסם

ניסית לבטל את כל החומות אש ?

פורסם
  • מחבר

כן. של הווינדוס והחומת אש שלי של ESET

אבל שמתי לב למשהו עכשיו. האימיול עדיין אומר שאני מאחורי פיירוול, למרות שביטלתי הכל, יכול להיות שיש פיירוול איפהשהו שאני לא מודע אליו?

פורסם

אני הייתי מנסה להסיר את חומת האש של ESET לחלוטין מהמחשב, ולא רק לנטרל אותה (יכול להיות שמשהו נדפק בתוכנה, קורה)

ולבדוק.

במידה וזה לא עוזר, הייתי מנסה את התהליך הבא, שבעצם מאפס את פרוטוקול ה tcp/ip במערכת ההפעלה:

נסה את זה

כנס לחיבורי הרשת

תן קליק ימני על כל אחד מממשקי הרשת שלך ותעשה להם DISABLE ("בטל")

(ממשקי רשת - Local area connection , בלוטות'ים ו-1394 למיניהם... WIRELESS CONNECTION וכו')

אם יש עוד חייגנים, או עוד חיבורי רשת כלשהם, מחק ובטל אותם בהתאם.

כנס להתחל-הפעלה

רשום את הפקודה

netsh int ip reset netshlog.txt

תן אישור, חכה שהחלון השחור ייפתח וייסגר

עכשיו באותה דרך הרץ את הפקודה

netsh winsock reset

הפעלה מחדש למחשב (זה חשוב)

שים לב, זה קריטי למחוק את החייגנים לפני תחילת התהליך, ולנטרל את ממשקי הרשת, כמו שאמרתי.

(וזאת על מנת שהם יוכלו לרשת ממערכת ההפעלה את הפרוטוקול המאופס לאחר מכן, שכן הם ישויות tcp/ip עצמאיות מרגע שנוצרו)

ואז (אחרי ההפעלה מחדש למחשב)

להפעיל מחדש את ה LAC/WC של כ.הרשת החוטי/אלחוטי שלך, לבנות חייגן חדש לפי סוג החיבור, במידה ונדרש כזה.

זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים