עבור לתוכן

מהירות איטית ברשת הביתית (חרוז :)

Featured Replies

פורסם

שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA.

כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב.

בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps.

מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר?

אשמח לעזרה. תודה מראש.

פורסם

אצלי זה גם ככה! ואפילו יותר גרוע... יש לי משהו עוד מיוחד וזה של 108MB של TP-LINK, אפילו ב-10 מטר מהמקלט אני לא יכול להעביר קבצים ביותר ממגה!! זה משגע אותי!!

ועוד יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב שאני עושה לו Streaming (משדר אותו) ברשת בחצי מגה לשניה, גם בזה יש תקיעות כל רגע!!!

פורסם
  • מחבר

עוצמת הקליטה סבירה, 3 קווים מתוך 5.

מה זה תקן G? אשמח אם תוכל לפרט אני לא ממש מבין בזה. תודה.

פורסם

לרשתות של היום יש כמה תקנים: A שהיה פעם, ו-B ו-G. B מעביר עד 11Mbit, ו-G עד 54Mbit. התכוונו שתבדוק ששלך עובד במוד של ה-54 (הוא אמור...).

פורסם

גם ב54 מגה ביט לשניה הקצב טיפוסי נמוך מהרבה, סביבות ה19 מגה ביט, ויורד ככל שהקליטה פחות טובה.

1 מגה בייט זה בערך 8 מגה ביט שזה הקצב הטיפוסי של קליטה בינונית.

בהתחשב שזה ציוד בינוני במקרה הטוב אני לא חושב שתוכל לקבל קצב הרבה יותר מהיר.

בכל מקרה תבדוק מה אתה יוכול לעשדות ע"מ לשפר את הקליטה: להזיז את נתב למיקום יותר טוב, לוודא שאין מכשירים מפריעים בקירבה (טלפונים אלחוטיים למשל) ולהחליף ערוץ בנתב (למשל ל7).

The_magament, יש סיבה ש TP-LINK לא מקבל הרבה המלצות בפורום הזה. בכל מקרה, הכרטיס האלחוטי גם צריך להיות תומך בSuper G ע"מ לקבל 108Mbps. ותוודא שהאופציה מופעלת בכרטיס ובנתב.

פורסם

אולי זה קשור לעובדה שבויסטה לפני SP1 העברת קבצים גדולים לוקחת מלא זמן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים